>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.06.2011 (wtorek)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 7 czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

ultimate 68

ultimate

Użytkownik
vs

Dyscyplina: Piłka nożna, FIFA - Towarzyski
Spotkanie: Wenezuela - Hiszpania
Typ: 2
Kurs: 1,40
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza:

Na dzisiejszą analizę wybrałem pewniaka - Hiszpanię i mimo, że kurs nie wysoki to jednak zakład z dużą szansą na trafienie. Zespół z Półwyspu Iberyjskiego zmierzy się w meczu towarzyskim na wyjeździe z Wenezuelą. Spotkania sparingowe są przez niektóre zespoły traktowane ulgowo i wyniki mogą padać różne, ale Hiszpanie z pewnością do tej grupy nie należą, co pokazuje ostatni mecz towarzyski wygrany na wyjeździe z USA aż 4:0! Tytuły Mistrza Świata i Europy zobowiązują, dlatego w każdym meczu można od Hiszpanów oczekiwać pełnego zaangażowania i gry przez 90 minut. Ostatnie wyniki &quot;La Roja&quot; to wspomniane już 4:0 z USA, a wcześniej w dwóch meczach eliminacji Mistrzostw Europy zwycięstwa z Litwą 3:1, Czechami 2:1 i 1:0 w meczu towarzyskim z Kolumbią. Wenezuela od przeszło 1,5 roku nie gra w meczach o stawkę i mierzy się z innymi zespołami tylko towarzysko, ale mimo wszystko gra bardzo przeciętnie (w ostatnich 10 meczach u siebie 3 zwycięstwa, 4 remisy, 3 porażki). Hiszpanie mimo sparingowego charakteru meczu mają wszelkie atuty by wygrać. Trener del Bosque zapowiada kilka zmian w wyjściowej jedenastce, ale kadra &quot;La Roja&quot; jest tak wyrównana, że nie wpłynie to w żaden negatywny sposób na ich grę. Kurs niski, ale typ pewny: zwycięstwo Hiszpanii.​
✅ 40

Otrzymane punkty reputacji: +4
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Towarzyskie
Spotkanie: Wenezuela - Hiszpania
Typ: Hiszpania (-1)
Kurs: 2.0
Bukmacher:Tobet
Godzina: 22:30
Analiza:
O 22:30 w Puerto La Cruz w Wenezueli dojdzie do pojedynku reprezentacji gospodarzy z aktualnymi mistrzami świata, drużyną Hiszpanii. Nie ma co ukrywać iż faworytami są goście z Półwyspu Iberyjskiego. Piłkarsko chyba nie ma co mówić że piłkarze z Europy biją na głowę Wenezuelczyków. Nawet rezerwy Hiszpanów są na tyle mocne by pokonać rywali różnicą kilku bramek. Mógłbym zagrać wyższy handicap ale dochodze do wniosku że po sezonie są więc nie muszą się starać. Chociaż oglądałem masakre w USA, gdzie podopieczni Vincente del Bosque rozgromili Amerykanów 4:0 to brałbym ten typ w ciemno. Tym bardziej że handi jest po świetnym kursie 2.0, więc radze szybko się decydować ponieważ wraz z upływającym czasem kurs będzie spadał. W USA Hiszpania zagrała w silnym składzie:
Pepe Reina (76-Iker Casillas) - Raul Albiol, Gerard Piqu,, Sergio Ramos (65-Joan Capdevila), Alvaro Arbeloa - Xabi Alonso, Sergio Busquets (46-Bruno Soriano), Santiago Cazorla - David Villa (46-Andres Iniesta), David Silva (65-Borja Valero), Alvaro Negredo (46-Fernando Torres).
Podejrzewam iż w Wenezueli będzie podobnie i wynik zakończy się podobną masakrą jak w Stanach Zjednoczonych.
✅ 100

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Dyscyplina:: Piłka Nożna, towarzyskie
Mecz:: Wenezuela - Hiszpania
Typ:2/2
Bukmacher: Tobet
Kurs:1,80
Analiza:
jak już zostało napisane jutro towarzyski mecz mistrzów świata Hiszpanów z światowym średniakiem, bardzo przeciętną drużyną Wenezueli.
Hiszpanie towarzyskich meczów nie odpuszczają, ale o ile na typ w meczu USA się nie skusiłem to ten mecz to niemal pewniak.
Hiszpanie wygrywają wszystko jak leci, czego nie da się powiedzieć o ich jutrzejszych rywalach. Jedyne co może im pomóc to własne boisko, ale myślę, że dla Hiszpanów to będzie spacerek i szybko wbiją Wenezuelczykom bramkę lub dwie i będą to trzymać do końca. Znów nie mam co napisać, bo wszystko zostało powiedziane...tak więc mój typ to prowadzenie Hiszpanów po 45minutach oraz ich zwycięstwo w całym meczu ????
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Białoruś - Luksemburg (Kwalifikacje do Euro 2012)
Typ: (-1.5)1
Kurs: 1.50
betgun
Kwalifikacje do Euro 2012 już wchodzą w kluczowe momenty. Białoruś i Luksemburg rozegrają swoje 7 mecze już. Pierwszy mecz między tymi zespołami to wpadka Białorusi i remis 0-0 na terenie Luksemburgu. Luksemburg po 6 spotkaniach ma 1 punkt na koncie i to właśnie ten remis dał ten 1 punkt. Ostatni mecz Luksemburgu w eME to porażka 3-1 z Rumunią na wyjeździe natomiast Białoruś zremisowała u siebie z Francją 1-1. Pomimo tylko 9 punktów na koncie po 6 spotkaniach gospodarze tego meczu wciąż liczą się o awans i obecnie są na 2 pozycji z bilansem bramkowym 4:2 gdyż bilans Luksemburgu to 1:11. Warto wspomnieć że Białoruś wygrała na wyjeździe z Francją 1-0. Myślę że wygrywając ten mcz piłkarze Białorusi wciąż będą się liczyć w walce o 2 miejsce w grupie D. Po 5 rozegranych spotkań w tej grupie mają Bośnia &amp; Hercegowina oraz Albania, ale ich teraz czeka bezpośredni mecz a najlepszym wynikiem był by remis dla Białorusi. Typ dość pewny i mam nadzieje że wejdzie.
✅ 50

M 0

mic.wool

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Towarzyskie
Spotkanie: Korea Płd - Ghana
Typ: (HT/FT) 1/1
Kurs: 3,4
Bukmacher: BaH
Godzina: 13:00

Dziś o godzinie 13 zmierzą się drużyny z Korei i Ghany.
Korea Południowa jest drużyną dobrą, stabilną i niezwykle groźną u siebie. 3.06 więc ledwie 4 dni temu pokonali Serbię grającą pierwszym składem. Przez cały mecz prowadzili 2-0 by w końcówce wbić sobię gola. Zdobył go w 87 min N.Zigic.
Dla Korei strzelali Park C.Y 10&#39; i Kim Y.K. 54&#39;
W meczu z Ghaną ma zagrać ten sam skład ponieważ azjatycka drużyna przygotowuje się do EMŚ 2014.
Ghana ostatni mecz towarzyski rozegrała 3 miesiące temu i grając w najsilniejszym zestawieniu zremisowali z Angilą 1-1. Jak mocną są drużyną każdy wie. 03.06 wygrali w EPNA 3-1 z Kongo. Jutro jednak nie dość że są po długiej podróży na Koreę to jeszcze zagrają bez kluczowych zawodników takich jak:
- John Mensah (Sunderland)
- Kevin-Prince Boateng (AC Milan)
- Michael Essien (Chelsea)
- Prince Tagoe (Partizan Belgrade)
- Andre Ayew (Marseille)
- Samuel Inkoom (Dnipro)
- Sammy Adjei (Hearts of Oak)
- Hans Sarpei (Schalke)
- Stephen Appiah (Cesena)
- Matthew Amoah (NAC Breda)
są oni kręgosłupem drużyny afrykańskiej i myślę że bez nich korei będzie bardzo łatwo odnieść zwycięstwo. Korea będzie prowadzić jeszcze do przerwy.
✅ 240

S 5

sccentrum

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, EURO 2012 - Kwalifikacje
Mecz : Szwecja - Finlandia
Typ : Szwecja (-1,5) Handicap azjatycki
Bukmacher : Bet365
Kurs : 2,00
Analiza : Dziś w meczu eliminacji do Mistrzostw Europy na słynnej Rasundzie zmierzą się dwie skandynawskie drużyny. Szwedzi po okazałym wyjazdowym zwycięstwie 4-1 w Kiszyniowie z Mołdawią, będą chcieli jeszcze bardziej zbliżyć się do liderującej w grupie Holandii, a zarazem uciec trzecim Węgrom. Finlandia nie zachwyca w eliminacjach, czego dowodem jest piątkowe zaledwie jednobramkowe zwycięstwo nad słabiutką reprezentacją San Marino. Widać, że dzisiejsi goście mają olbrzymie problemy ze zdobywaniem bramek, bowiem oddali na bramkę rywali tylko 3 celne strzały w ostatnim spotkaniu. Gospodarze nie powinni mieć problemów ze stwarzaniem sobie okazji bramkowych, gdyż w ostatnim meczu z Mołdawią oddali aż 12 celnych strzałów, z czego aż 4 znalazły drogę do bramki. Możliwe że do składu Szwecji powróci Zlatan Ibrahimovic, który może tylko wzmocnić siłę rażenia reprezentacji Trzech Koron. Myślę, że gospodarze odniosą przynajmniej dwubramkowe zwycięstwo, aby nie powodować niepotrzebnej nerwowości w końcówce spotkania.
✅ 100

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje do EURO 2012
Mecz: San Marino - Węgry
Typ: over 2,5
Bukmacher: 1,45
Kurs: Tobet

Wtorek, czyli kolejny terminarzowy dzień zmagań o awans do naszego EURO. Z San Marino, drużyną do lani - zmierzy się reprezentacja Węgier. Wynik już na starcie jest wiadomy. Pytanie tylko ile &quot;Madziarzy&quot; ukują bramek? Amatorzy z San Marino to obok Wysp Owczych i Malty - jedyni chłopcy do bicia w Europie (Walii zaliczać nie będę, choć też im się nie wiedzie zbyt dobrze). Bilans San Marino? Zero bramek strzelonych i AŻ trzydzieści straconych. Trochę im współczuję, a z drugiej strony zazdroszczę. Współczuję, bo dostają od każdego baty. Kto nie podejdzie - leje ich niemiłosiernie. Zazdroszczę, bo ci zwykli ludzie mogą w przerwie między codzienną robotą pograć z takimi rywalami jak Holandia, czy Szwecja. Węgrom już można dopisać trzy oczka. Nasi przyjaciele walczą o imprezę, bo do drugiej Szwecji tracą tylko trzy punkty. Warto też poprawić nieco dorobek bramkowy. To znaczy bilans. Tylko dwa gole na plusie, przy dziewięciu Szwedów...
✅ 45

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : tenis na trawie , ATP Londyn
Spotkanie : Anderson - Karlovic
Typ : Anderson
Kurs: 2,44
Bukmacher : Pinnaclesports
Analiza:
Jak wiadomo trawa jest najszybszą tenisową nawierzchnią.
Dużą rolę odgrywa tu serwis.
Kevin Anderson mierzy 203 cm wzrostu i potrafi serwować asy. Ivo Karlovic jest o 5 cm wyższy i potrafi robić to samo, ale Kevin jest młodszy. Po 2-gie, na tyle długo gra w tenisa ze doświadczenia zdarzył już trochę złapać. Ivo lata swojej najlepszej gry ma juz za sobą i obecnie gra przeciętnie i powoli odechciewa mu się grania w zawodowym tenisie.
Wytypowałem Andersona ponieważ jest szybszy i dopiero sie rozkręca jeśli chodzi o tenisową karierę.
Posiada konczące uderzenie z backhandu jak i forehandu.
Mimo ,że na nawierzchni trawiastej nie odnosił do tej pory znacznych sukcesów to wierzę w jego zwycięstwo i determinację.
✅ 144

M 0

majkele

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna (El. EURO 2012)
Spotkanie: Bośnia i Hercegowina vs Albania
Typ: Padną dokładnie 3 gole
Kurs: 4.20
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Ciekawa sytuacja w grupie D. Na czele Francja z 13 pkt a za nią 4 drużyny, które potencjalnie mogą powalczyć o drugie miejsce (Białoruś - 9pkt, Albania - 8pkt, Rumunia - 8 pkt i Bośnia i Herc. - 7pkt). Albania i Bośnia mają rozegrany jeden mecz mniej, więc bija się o 2 miejsce. Gospodarzem jest Bośnia, która w napadzie będzie &quot;straszyć&quot; nowym nabytkiem szejków z Man City - Edinem Dżeko. Czy ten piłkarz jest w stanie przesądzić o losach spotkania? Wydaje mi się , że tak. W pierwszym meczu padł remis 1:1. Eliminacje wkraczają w taki okres kiedy liczy się każdy pkt. Stawaim na wygraną Bośniaków 2:1, co da nam 3 gole w meczu.
⛔ 100

M 70

mr.luke

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Międzynarodowe mecze towarzyskie, kobiety
Spotkanie : Niemcy - Holandia
Typ : ile padnie goli? Więcej niż 3,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher : bWin
Analiza:
Towarzyski mecz reprezentacji Niemiec oraz Holandii. Wtorek godzina 16:30. Niemki są bardzo silną reprezentacja, wszystkie swoje mecze wygrywają w naprawdę imponującym stylu. Co ważniejsze nawet mecze towarzyskie traktują bardzo poważnie. Ich dobra passa trwa już od 5 spotkań. Za każdym razem bezlitosna efektywność Niemek powala. Kiedy po raz ostatni te dwie drużyny się spotkały Niemki zmiażdżyły Holenderki 6:0!
O drużynie Holandii można powiedzieć tylko tyle że jest dobra. Nic szczególnego... Ale kiedy porówna się ją z drużyną Niemek to na tle swoich rywalek wypada naprawdę blado.
Kobieca piłka nożna rządzi się nieco innymi prawami niż męska jej odmiana. Tutaj pada naprawdę masa bramek w prawie każdym spotkaniu. Jestem pewien że w tym spotkaniu padnie więcej niż 3,5 bramki.
✅ 80

W 1

wkurwek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Boston Bruins - Vancuover Canucks
Typ: Boston -1.5
Kurs: 3.45
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Boston po 2 pechowych przegranych, w tym jednej po dogrywce rozegra dziś pierwszy mecz w swojej hali w tegorocznych NHL Finals.
Aktualny bilans to 0-2 dla Vancouver. Jeżeli Boston chce się jeszcze liczyć jako poważny kandydat to wygrania tytułu, nie może dziś przegrać, ba. !
Myślę, że będą dążyli do większej przewagi, żeby kontrolować mecz i nie przegrać tak pechowo jak w Game 2.
Jeżeli dziś przegrają będzie bardzo ciężko wygrać kolejne spotkanie przy presji stanu 0-3, zwłaszcza że GAME 5 jest już w Kanadzie, myślę, że niedźwiadkom utkwiło to w głowach, że dzisiejszy mecz to po prostu klucz do dalszego sukcesu. Kurs, że tak powiem ogromny jak na takie prawdopodobieństwo, nic tylko obstawić i rano z uśmiechniętą miną odejść od komputera bogatszym o stawkę przemnożona przez około 3.5 ????
Powodzenia!
✅ 245

S 0

szczupok

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ziemny
Spotkanie:Raonic M. - Andujar P
typ:2
kurs : 5.0
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
dokonałem tego typu ponieważ ogladając RG mecz Raonica z Bererem był bardzo słaby Berrer wygrał 3-1 i w pierwszej rundzie Raonic juz odpadł co do jego przeciwnika Andujara w pierwszym meczu wygrał z Giraldo 3-0 a w drugim musiał uznać wyzszosc pierwszej rakiety świata Nadala 3-0 chociaż Hiszpan nie bez problemów wygrał ten mecz 5:7 3:6 6:7 i po tym meczu szukam niespodzianki bo faworytem bukmacherów jest Raonic pamietam jego jeden dobry mecz z Rodicckiem powwiedzałem ze to będzie kiedyś gwiazda ale jeszcze nie teraz .
⛔ 100

lou1221 127

lou1221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Primera Division, Argentyna
Spotkanie: Independiente - Lanus
Typ: 1
Kurs: 2,62
Buk: Pinnacle
Analiza:
Kolejny egzotyczny mecz. Tym razem 5 druzyna argentynskiej Primera Division podejmuje u siebie wicelidera tejze ligi. Dlaczego gospodarze? Przede wszystkim gosci niszcza statystyki. Gospodarze nie graja u siebie az tak dobrze (3-4-1), ale Lanus gra raczej slabo (2-2-3). Co do formy obu zespolow, to sa to obecnie 2 najlepsze zespoly w lidze, wiec mozna powiedziec, ze jest to hit kolejki, pomimo, ze w tabeli druzyny dziela 3 miejsca. Nie ukrywam, ze dla mnie jest to ryzykowny typ, poniewaz nie interesuje sie jakos specjalnie takimi ligami jak ta, ale bez ryzyka nie ma zabawy. Licze dzis na dobra dyspozycje gospodarzy oraz aby wykorzystali &quot;przywilej&quot; wlasnego boiska. Powodzenia.
⛔ 100

zilzil 26K

zilzil

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Mecz Towarzyski
Spotkanie: Australia- Serbia(+1)
Typ: Remis ( Australia wygra 1 golem)
Kurs: 3.80
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam!
Już jutro o 11.30 rozpocznie się mecz towarzyski pomiędzy zespołem Australii a Serbami. Faworytem bukmacherów są gospodarze, którzy nie muszą jak ich rywale pokonać kilku tysięcy kilometrów aby dotrzeć na stadion. Taka podróż na pewno będzie miała wpływ na formę Europejczyków. Jeśli dodamy do tego fakt, że w piątek byli jeszcze w Korei Południowej to będzie niezbyt ciekawie, choć z Korei do Australii rzut beretem (prawie). Australia jakoś dziwnie ustalony ma terminarz bowiem wczoraj tj. 05.06 grali z Nową Zelandią (wygrana 3-0) a jutro tj 07.06 grają z Serbią to coś moim zdaniem jest nie tak. Nie wiem, może oni zawsze tak mają. Australijczycy wygrali ten mecz małym nakładem sił więc nawet 1 dzień odpoczynku powinien nie być problemem. Serbowie ostatnie 2 mecze grali na wyjeździe i nie zabłysnęli; najpierw remis z Estonią a następnie porażka z Koreą Południową 2-1. Jednak jak wiadomo jest to mecz towarzyski i wszystko się może zdarzyć, nawet 3 gole w 3 minuty, tak jak miało to miejsce kilka minut temu w meczu Ukrainy z Francją.
Wsparcie swoich kibiców, mecz rozgrywany u siebie, powołana kadra nic mi nie mówi ale jestem dobrej myśli. A Serbia wzięła ze sobą na ten mecz m.in. Kolarova, Stankovicia. Jednak szansa na ich występ od początku jest niewielka, prawdpodobne jest że nawet w ogóle się nie pojawią. Warto odnotować że w tym roku Australia wygrała m.in. w Dortmundzie z Niemcami (2-1). Obie ekipy grały na MŚ w tej samej grupie razem z Niemcami i Ghaną. Wówczas lepsze były kangury i wygrały 2-1. Liczę że jutro powtórzą ten wynik,
pozdrawiam zilzil
⛔ 100

N 4

nagi

Użytkownik
Dyscyplina :Tenis,Atp Halle (Ger)
Spotkanie : Troicki V. (Srb -Zverev M. (Ger)
Typ : 2
Kurs : 3,75
Bukmacher :Bet365
Analiza:
Tenisiści wkraczają na trawiaste nawierzchnie po wielkoszlemowym Rolland Garros.Zaczynają oni w niemieckim Halle ,czyli w bardzo dobrze opłacanym turnieju gdzie startuję dużo zawodników z czołówki.Mecz Troickiego z Zverevem jest dla mnie bardzo ciekawy.Troicki zaliczył dobry występ w Rolland Garros ,gdzie doszedł to 4 rundy i jego forma wskazywała by go na zdecydowanego faworyta.Jednak nie na trawie.Zverev to bardzo solidna firma na trawiastych kortach ,przypomnijmy ,ze wygral on nawet ten turniej 3 lata temu.Dla mnie ten mecz powinien przynieść niespodziankę i zawodnik gospodarzy pokona zmęczonego ostatnim turniejem .Drobną przewagę Zvereva upatruję również w tym ,ze gra u siebie,szczegolnie niemieccy tenisisci zawsze dobrze wypadaja na swoich kortach.
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Gold CUP
Spotkanie : Honduras : Gwatemala
Typ : X
Kurs : 6,50 ==&gt; 5,00
Bukmacher : bet365
Godzina : 5.00
Analiza :
O tym spotkaniu wiele tak sam z siebie nie jestem w stanie powiedzieć zresztą jakbym tu zaczął sypać składami czy czymś w tym stylu to i tak nie wiele by to wszystkim powiedziało. Typ swój tym razem bardziej opieram na matematycznym rachunku prawdopodobieństwa. Otóż ekipy z Hondurasu i Gwatemali to umówmy sie nie są jakieś tuzy nawet jak na Amerykańska piłkę i to są trochę ekipy do bicia. Oczywiście Honduras teoretycznie dużo lepszy, ale praktycznie to zobaczymy jak to będzie. Ostatnie spotkania to wysokie porażki z Chinami i Koreą gdzie stracili 7 bramek i nie zdobyli żadnej, remis z Ekwadorem i remis z Salvadorem a to już wogóle tragedia. Gwatemala przegrywała również ale trochę niżej - 3:1 z Hondurasem, 2:0 z Kostaryką i Wenezuelą. Tragedii nei ma szczególnie że wygrywali Nikaraguą czy Guyaną a remisowali z Boliwią. I tu o remis się pokusić mogą. A teraz co do prawdopodobieństwa - oba zespoły grały razem 36 razy a remisów było aż ... 14. To naprawdę często - co 2,5 spotkania mniej więcej. Bywały czasy że były cztery remisy po kolei, bywały gdzie trzy. Najdłuższa seria kolejnych meczów bez remisu to sześć. Teraz trwa seria już pięciu spotkań bez remisu a więc najwyższa pora na remis i ten remis dzisiaj będzie. Stawiam na 1:1. Polecam zaryzykować bo kurs jest cudowny
✅ 400

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina : koszykówka, godz. 17.00
Spotkanie : Unics - Khimky [Khimky u/o 69,5]
Typ : under
Kurs : 1.85
Bukmacher : expekt
Analiza : Piąte i na pewno ostatnie spotkanie połfinału w lidze rosyjskiej. Wygrany będzie grał w finale o mistrzostwo z CSKA. Jak na razie Unics wygrał mecze u siebie, a Khimky u siebie. We wszystkich 4 meczach padły bardzo niskie wyniki. Co więcej te drużyny grały ze sobą już 7 razy w tym sezonie. Tylko w 3 meczach u siebie Khimky zdobywało więcej niż 70 pkt., w 4 meczach w Kazaniu 57, 59, 64 i 66 po dogrywce. Ten mecz jest decydujący, tym bardziej należy spodziewać się niskiego wyniku. Faworytem jest zespół gospodarzy więc Khimky może mieć problem z rzuceniem 70 pkt. Co prawda w zespole gości chyba więcej znanych postaci, ale już w 4 meczu było blisko, bo gospodarze obronili mecz w ostatniej minucie, wygrywając tylko 1 pkt.
✅ 85

kajakov 23

kajakov

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje do EURO 2012
Mecz: Wyspy Owcze - Estonia
Typ: Estonia -1,5
Kurs: 2,675
Bukmacher: bet365
Dziś ostatnia drużyna grupy C podejmie Estonie. Gospodarze do tej pory w sześciu meczach zgromadzili zaledwie 1 punkt, natomiast goście zdobyli 7 oczek. Drużyna Wysp Owczych to zespół amatorów, którzy na co dzień nie zajmują się piłką nożną. Goście to też nie jest jakiś wybitny zespół, ale są to zawodowcy, potrafili ograć chociażby Serbię na wyjeździe 3:1. Estończycy mają jeszcze szanse na zajęcie drugiego miejsca w grupie, dającego szansę na grę w barażach. Uważam, że róznica klas będzie widoczna i Estonia wygra dość gładko to spotkanie.
⛔ 100

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna|Islandia
Spotkanie: Thor - IBV
Typ: IBV -1 HC
Kurs: 2.90
Bukmacher: BWin
Analiza:
Mecz Przedostatniej drużyny ligi Thor z wiceliderem tabeli IBV. Drużyna gości dziś przy dużej dozie szczęścia może zostać liderem ligi. A mają na to całkiem spore szanse bo lider gra trudny mecz z hegemonem ostatnich lat ligi FH, zaś IBV gra na boisku słabego beniaminka, z którym na jego boisku w przeszłości całkiem nieźle mu szło.2 remisy ale to bardzo dawno bo 17 lat i 9 lat temu i dwa zwycięstwa po 2:0 na poziomie zaplecza ligi w sezonie 2007 i 2008. W tym sezonie gospodarze jedna wyjazdowa wygrana i to na boisku outsidera Fram i cztery porażki. Zupełnie inaczej sytuacja wygląda w IBV 4 wygrane w tym dwie na wyjeździe na dwie gry i remis i porażka u siebie. W ostatnich meczach gospodarze przegrali dwa ligowe mecze 1:4 i 1:3 i wygrali w pucharze z drugoligowcem 5:0, goście zaś dwie wygrane ligowe obie po 2:0 i wygrana w pucharze także z drugoligowcem 3:0.Biorąc pod uwage wszystkie wymienione fakty i to iż po awansie do ekstraklasy zespołu IBV w 2008 roku notuje coraz lepsze wyniki gdzie w minionym sezonie miał nawet szanse na mistrzostwo kraju tracąc tylk odwa punkty do zwycięzcy ligi Breidablik.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom