>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 07.04.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Spotkanie: Florida Panthers - Washington Capitals
Typ: powyżej 5,5 bramek w meczu
Kurs: 2,20
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Washington Capitals w ostatnim czasie gra bardzo odważnie w meczach wyjazdowych. Na pięć ostatnich meczów wyjazdowych Waszyngtonu aż cztery z nich były overowe. Capitals wreszcie złapali swój rytm gry i pokazują swój spory potencjał ofensywny strzelając dużo bramek. Florida Panthers na własnym lodzie strzela sporo bramek i mnóstwo traci. Ofensywa Panthers wygląda dobrze, ale defensywa jest strasznie dziurawa. W meczach u siebie Floridy jest dość ciekawa tendencja od jakiegoś czasu: raz jest over 5,5 a raz under. Idąc tym tropem to dziś powinien być over. Dwa ostatnie mecze pomiędzy tymi ekipami to grad bramek: 7:1 dla Washington Capitals i 6:5 po dogrywce dla Washington Capitals. Ten wynik 6:5 po dogrywce dla Capitals był w tym meczu w którym Florida Panthers grali u siebie. W tym spotkaniu pewnie aż tylu bramek nie będzie, ale co najmniej sześć według mnie powinno wpaść.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +7
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Davis Cup
Spotkanie: Istomin D. - Tomic B.
Typ: Tomic
Kurs: 1,78
Bukmacher: Unibet
Analiza:
H2H na korzyść młodego Australijczyka 2:0 i oba mecze były wygrane bez straty seta. Tomic pokonał wczoraj 3:0 Dustova, ale wcale nie poszło mu lekko i musiał się spiąć. Istomin natomiast jest po meczu z Matosevicem, który wygrał 3:1 i też miał wysoko postawioną poprzeczkę. Wcześniej w Miami i Dallas przegrał mecze z Melzerem i Gimeno Traverem, czyli słabo. Patrząc całościowo na obu graczy, to irytujący Kangur ma więcej czysto tenisowych argumentów i jak widać po H2H gracze pokroju Istomina nie są dla niego trudni do ogrania. Biorę teraz, bo jutro pewnie kurs spadnie.
✅ 78

Otrzymane punkty reputacji: +1
zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Korona Kielce - GKS Bełchatów
Typ: X
Kurs: 3.39
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Na jutro spotkanie polskiej ligi w którym zespół z Kielc zmierzy się u siebie z Bełchatowem.Moim zdaniem nie ma w tym meczu faworyta ,a zdaniem bukmacherów powinna jutro wygrać Korona , ja się z tym nie zgadzam i stawiam na remis.Zacznę od zespołu gospodarzy , który znajduje się aktualnie na jedenastej pozycji z dorobkiem 24 punktów , ostatnio zremisowali na wyjeździe z Podbeskidziem , a wcześniej wygrali u siebie z Ruchem 2:1.Generalnie Korona u siebie gra nieźle , ma bilans 6W 2R 2P i 16:9 w bramkach , to na tyle jeśli chodzi o gospodarzy.Natomiast jeśli chodzi o drużynę GKSu to są oni na ostatniej pozycji z dorobkiem 13 punktów , lecz ostatnie mecze pokazują , że Bełchatowianie się nie poddają i postarają się wyjść ze strefy spadkowej co będzie trudne , no ale zobaczymy.Zaskoczyły mnie ich ostatnie wyniki gdzie w ostatnich pięciu spotkaniach wygrali jedno i aż cztery zremisowali np z Legią 0:0 i Lechem również 0:0 , tak więc udało im się ugrać punkt z czołówką tabeli co myślę , że przełoży się na dzisiejszy mój typ i również padnie remis.GKS w ostatnich trzech wyjazdowych spotkaniach trzy zakończył podziałem punktów.Na to samo liczę w niedziele.Ostatnia ich konfrontacja w lidze zakończyła się wynikiem 1:1 - to kolejny mój argument na zakończenie tego meczu wynikiem remisowym.Stawiam na 0:0 lub 1:1.
Pomogłem , proszę kliknij dzięki ????
⛔ 100

sergei 6

sergei

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Spotkanie: Newcastle United - Fulham FC
Typ: Strzeli bramke Dimitar Berbatov w dowolnym czasie
Kurs: 3.25
Bukmacher:WilliamHill
Analiza:

Jeden z ciekawszych niedzielnych spotkań w angielskiej PL.
Typ może dość ryzykowny ale myślę, że Sroki nie popiszą się przed Fulham, które w ostatnich meczach pokazuje się z dobrej strony. Potrafią wygrać z silnym zespołem ale i zaliczyć wpadkę ze słabszym. W ostatnich meczach na liście strzelców lubi się zapisać Berbatov i na niego liczą w dzisiejszym spotkaniu. W meczu może też namieszać Mladen Petric.
Newcastle po nabyciu francuzów pokażało ładniejszy futbol lecz ostanio znacznie się opuścili. Nieliczyłbym jutro na jakiś popis z ich strony. A może zaskocza i wygrają przewagą 2 bramek ???? Po porażce w LE może będą chcieli się odegrać ale Fulham sie sprzeda skóry za darmo.
Przewidywany wynik: 2-2
⛔ 100

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Kolarstwo - Piekło Północy
Spotkanie: Ian Stannard - Lars Boom
Typ: Lars Boom
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Sky bez wyraźnego lidera na ten wyścig. Ale raczej nie będzie to Stannard, prędzej pojadą na Hagena albo Thomasa. W odwodzie jest jeszcze Hayman. Więc teoretycznie Stannard to 4 opcja Sky na ten wyścig. Nie jest w rewelacyjnej formie. We Flandrii bardzo przeciętna i pasywna postawa i miejsce poza TOP100. Boom lider Blanco na ten wyścig. Dobra jazda i dużo ataków we Flandrii, a on o wiele lepiej jeździ na brukach we Francji aniżeli w Belgii. Do tego we Flandrii 11 miejsce a on zawsze w Piekle Północy przyjeżdża wyżej niż tydzień wcześniej w Belgii. Rok temu na Parix - Roubaix był 6, dwa lata wcześniej 12. Teraz jest w formie i czuję że powalczy o wygraną, bo Fabian poobijany może czasami mieć jakiś ogon a Boom zdecydowanie może się zabrać do tej wycieczki.
Więcej informacji w dziale kolarstwo, zapraszam ????
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +6
A 0

adamus6

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Spotkanie: Polska-Szwecja
Typ:2
Kurs:2.30
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia skąd taki wysoki kurs na Szwedów, którzy kilka dni temu ograli pewnie Polaków 7 bramkami. Co prawda, był to mecz u siebie, ale mimo wszystko... Z całą sympatią do polskich szczypiornistów, ale czas tej drużyny już się skończył według mnie i widać to po ostatnich dużych turniejach. Polska, będąc bez takich zawodników jak bracia Lijewscy czy Grzegorz Tkaczyk nie jest tą samą drużyną... W ogóle po odejściu trenera Wenty ta drużyna straciła charakter i błysk. Uważam że w tej chwili taki kurs jest ze względu na zasługi i na to jaką jeszcze nie dawno była drużyna Polaków.
Jedynym plusem Polaków jest atut własnego boiska i masy polskich wspaniałych kibiców, ale uważam że na Kima Andersona i jego kolegów to jest niestety za mało...
⛔ 100

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Włoska, godz 15:00
Udinese Calcio - AC Chievo Verona
TYP: 1 (zakład na I połowę)
KURS: 2,40
BUK: Sportingbet
Analiza:

Jutro o godzinie 15 rozpocznie się spotkanie pomiędzy zespołem Udinese a zespołem Chievo. Oczywiście w tym meczu faworyt jest jeden czyli zespół gospodarzy ale kursy są bardzo interesujące i cały czas spadają na dół. Wczoraj były zdecydowanie wyższe ale już siły nie miałem aby napisać tego insi dera więc robię to dzisiaj.
Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 9 pozycji z dorobkiem 42 oczek i do 5 miejsca mają stratę 8 punktów. Jeszcze szansa jest na dogonienie Interu i Fiorentiny. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 15 meczy w których to 7 meczy wygrali, 7 zremisowali i jedynie 1 mecz przegrali. Strzelili oni w tych meczach 22 gole i stracili 13 bramek. W ostatniej kolece zremisowali oni na własnym stadionie z mocnym zespołem Bologny.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 15 pozycji z dorobkiem 35 oczek i są dość bezpieczni od strefy spadkowej. Na wyjeździe rozegrali oni 15 meczy w których to 4 mecze wygrali i aż 11 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli a stracili aż 31 bramek. W ostatniej koljce zmierzyli się z zespołem Milanu i przegrali 1:0.
W zespole Udine nie zagra jedynie jeden zawodnik:
Giampiero Pinzi PO M:15 G:2
(zawodnik kontuzjowany) – ważny zawodnik zespołu
Natomiast goście są bardziej osłabieni i 3 podstawowych obrońców nie wystąpi:
Nikolaos Spyropoulos OB M:2 G:0 (zawodnik kontuzjowany) – rezerwowy zawodnik zespołu
Dario Dainelli OB M:28 G:0 (zawodnik zawieszony) – kluczowy zawodnik zespołu
Marco Andreolli OB M:22 G:2 (zawodnik zawieszony) – kluczowy zawodnik zespołu
Isaac Cofie PO M:20 G:2 (zawodnik zawieszony) – kluczowy zawodnik zespołu
Boukary Drame OB M:16 G:1 (zawodnik zawieszony) – kluczowy zawodnik zespołu
Simone Bentivoglio PO M:0 G:0 (zawodnik zawieszony) – rezerwowy zawodnik zespołu
A więc nie ma co tutaj ukrywać że Chievo jest bardzo osłabione. Warto postawić na zespół gospodarzy oraz poważnie zastanowić się nad over 1.5 dla zespołu Udine.
✅ 140

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Europy - Kwalifikacje
Spotkanie: Polska - Szwecja
Typ: 1
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Bez przesady z tą Szwecją, oczywiście zasłużenie wygrali z Polakami 7 bramkami w Malm
oe ale to też nie jest już ta Szwecja za dawnych dobrych lat (tak samo jak i Polska oczywiście) i widać to było gołym okiem w czwartkowym spotkaniu. Polacy są w stanie wygrać jutrzejsze spotkanie, co do tego jestem święcie przekonany. Rewanż odbędzie się w położonej na granicy Gdańska i Sopotu Ergo Arenie gdzie spotkanie obejrzy komplet 10 tysięcy widzów. W takiej scenerii Polacy tym bardziej będą chcieli udowodnić, że potrafią grać w piłkę ręczną oraz zrewanżować się rywalom za wysoką porażkę.
Jak na taki skład, którym teraz dysponujemy to do 34 min w ofensywie było bardzo przyzwoicie. Defensywa zaś robiła błędy cały mecz. Ale do rzeczy. Po pierwsze musimy wzmocnić środek obrony, co za tym idzie jak najmniej musi grać Piotr Grabarczyk (jak dla mnie zawodnik pomyłka, w reprezentacji 3ma poziom z Vive czyli wejście na boisko, faul 2 minutowy i tak do czerwonej kartki czyli 3-ego takiego faulu, wg nie ma ostatnio przechwytów, zastawień czy obron a przecież na tym obrona polega a nie na faulowaniu - jak się mylę to mnie od razu poprawcie !), do tego Michał Kubisztal - obaj jak najmniej albo w ogóle ! W środku nawet cały mecz niech gra Michał Jurkiewicz, solidny, często podstawowy zawodnik Atletico Madryt. Wiem, że 60 minut to dużo ale nie musi wg wychodzić do ataku , bo wirtuozem rozegrania nie jest co tylko potwierdził w czwartek. I panowie 3mamy środek bo Nilsson to świetny zawodnik i znacznie przyczynił się do zwycięstwa Szwedów. Druga sprawa Kim Andersson. Po pierwsze nie wiadomo czy jutro w ogóle zagra (co znacznie ułatwiało by sprawę) gdyż odczuwa bóle w barku co znacznie utrudnia mu grę. Zobaczymy, ale jeśli już to przecież widać było ewidentnie że robi on wielką robotę w grze ofensywnej trzech koron (4 bramki, kilka asyst i świetnych rozegrań) więc może wysuńmy Wiśniewskiego na indywidualne krycie i po kłopocie - przypominam, że to właśnie taka taktyka pozwoliła nam odrobić 11 punktową stratę z pierwszej połowy na ubiegłorocznych Mistrzostwach Europy. Ekberg i Larholm też pewnie swoje zrobią ale nie są już oni takim zagrożeniem jak poprzednia dwójka.
Teraz ofensywa. Rozumiem, że Bartek Jaszka odczuwa jeszcze jakiś dyskomfort po operacji i dlatego nie grał spotkania od początku ale jeśli chcemy to spotkanie wygrać to powiem tylko tyle Jaszka Jaszka i Jaszka - pełne 60 minut. Cieszy forma strzelecka Karola. Jeśli tylko reszta będzie go dobrze wyprowadzać (bo wiemy, że jeśli tak się nie stanie to jest tragedia - nie mówię już o dryblingu Karola ale nawet jakimś kozłowaniu ze zwrotem) to powinno być dobrze na lewym rozegraniu. Od czasu do czasu może go zmieniać Kubisztal. Ale lepiej rzadziej niż częściej. Paweł Paczkowski zagrał świetne zawody w ofensywie i liczę na powtórkę i poprawienie się w obronie (chodź akurat o to będzie ciężko bo Paweł trochę ustępuje warunkami) i powinno być git. Super trafem było ponowne powołanie Kuchczyńskiego, który zaliczył udany występ oraz bardzo dobre powroty. Wiśniewski był mało wyprowadzany ale i tak zdobył 4 bramki czym potwierdził że jest przydatny reprezentacji, do tego ambicji nie można mu odmówić. Mamy też bardzo mocny punkt na kole, który ostatnio nie został wykorzystany a mianowicie Bartek Jurecki. Jak będzie Jaszka to myślę że Shreku pokaże, że może spokojnie dołożyć kilka bramek + kar indywidualnych przeciwnika. Jeśli chodzi o bramkę to uważam, że mamy przewagę. Szmal i Wichary mieli w czwartkowym meczu bardzo dobre momenty, oby jutro było ich jeszcze więcej. I gra w przewadze, jutro jeśli takowa będzie to ją wykorzystamy i będzie dobrze. Wygramy. Powodzenia !
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +12
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: WTA Monterrey
Spotkanie: Kerber A.(-1.5 games) v Kirilenko M.
Typ: Kerber A.
Kurs: 2.14
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Szybko krótko i na temat bo mecz za niedługo. Kerber jest w najlepszej formie w tym sezonie, gładkie zwycięstwo z Moritą, która zdołała ugrać zaledwie trzy gemy. MaKiri jak na razie bez przebłysków, wygrana w Pattaya na słabo obsadzonym turnieju, jak dla mnie to co jest teraz zdecydowanie przemawia za Angie. Za Kirilenko są statystyki, lepszy bilans na hardzie, lepszy tego roczny bilans. Jeśli Angie zagra podobnie jak w meczu z Ayumi Moritą to jestem spokojny o ten handicap, który w razie wygranego meczu powinna spokojnie pokryć. Dwa gemy to nie jest dużo. Nawet w razie trzysetówki nie będzie to zbyt dużym wyczynem. Kurs większy o 30-40 groszy więc jednak jest to coś, z całego serca polecam!
✅ 114

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: NHL, Hokej
Spotkanie: New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs
Typ: New Jersey OT
Kurs: 1.76
Buk: Unibet
Analiza:
Chyba najwyższa pora, aby Diabły w końcu złapali wiatr w żagle i w końcu zaczęli wygrywać. Choć ostatni mecz, w ich wykonaniu to skromna porażka 0:1, to mimo wszystko przeważali, a dziś na własnych śmieciach powinni się odpowiednio zmobilizować, aby przechylić w końcu szalę na swoją korzyść. Wydawało się rzeczą, kiedy grał Herdberg, że winowajcą przegranych meczy Diabłów jest bramkarz, ale zdarza im się dziura w defensywie.. choć dziś po drugiej stronie Liście.. i spodziewam się, tu kolejnej przewagi Devils, tym razem by w końcu przełamali słabą passę i wygrali na swojej tafli.
⛔ 100

robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
Dyscyplina: Plus Liga - Playoff - Siatkówka
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Asseco Resovia Rzeszów
Kurs: 1,49
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
ZAKSA do finału awansowała, pokonując 3:1 Jastrzębski Węgiel, natomiast Resovia rozprawiła się z Delectą Bydgoszcz. Zarówno ekipa z Kędzierzyna jak i rzeszowianie zasłużenie wygrali swoje pojedynki i pojedynek tych dwóch zespołów to chyba najlepszy finał, jaki mogliśmy sobie wymarzyć, ale do rzeczy.
Co w jutrzejszym meczu przemawia za siatkarzami Castellaniego? Na pewno atut własnego boiska - Resovia na wyjeździe jest znacznie słabsza niż u siebie - wystarczy przytoczyć mecze ze Skrą czy chociażby Delectą - w Bełchatowie rzeszowianie przegrywali dwukrotnie, w Bydgoszczy przegrali raz, z dużo słabszą kadrowo wg mnie Delectą. ZAKSA u siebie klasa jak zawsze - zarówno w pierwszej potyczce w play&#39;offach jak i w drugiej u siebie zawodnicy Castellaniego wygrywali pewnie.
Kadrowo obie ekipy bardzo podobne, zmiennicy chyba ciut lepsi w zespole ZAKSY. W ostatnich pięciu potyczkach, które odbyły się w Kędzierzynie Koźlu pięć razy wygrywali gospodarze i w żadnym z tych meczów nie było nawet tie-breaka. Dużo bardziej zacięte rywalizacje mieliśmy w Rzeszowie i myślę, że w tych play&#39;offach będzie podobnie. Kurs 1,49 na Zaksę u siebie zachęca do gry na pewno.
✅ 49

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Monterrey, 7.04, 1:30
Kerber - Kirilenko
typ; 0-2
3,3
Bah
Analiza
Dzis w nocy polskiego czasu dojdzie do ciekawego pojedynku w polfinale turnieju w Monterrey, Niemka, Andzelika Kerber spotka sie z Rosjanka, Maria Kirilenko. Bukmacherzy nie sa jednoznaczni w typie na faworytke tego spotkania, ja uwazam, ze wiecej szans na awans do finalu ma Rosjanka. Obie panie zdecydowaly sie jeszcze zagrac na twardej nawierzchni, gdyz na niej czuja sie lepiej niz na korcie ziemnym. Podanie jest po stronie Rosjanki, ktora duzo lepiej serwuje. Regularnosc, tu tez postawilbym krzyzyk przy Marii, ktora wydaje mi sie byc regularniejsza. Uwazam, ze Kerber musi zagrac conajmniej na 90% swoich mozliwosci, aby pokonac Rosjanke, ktora jest ostatnio w dobrej dyspozycji, pokonala przeciez Agnieszke Radwanska oraz Petre Kvitova w Indian Wells. Kerber zdarzaja sie wpadki w tym sezonie, nie jest ona w dyspozycji chocby z zeszlego roku. W Monterrey oddala juz seta innej Rosjance, Kudryatsevej. Dzis przyjdzie jej sie zmierzyc z o wiele lepsza Rosjanka i niesadze aby udalo jej sie to spotkanie wygrac.
⛔ 100

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga angielska
Spotkanie: Chelsea - Sunderland
Typ: Gospodarze powyżej 3,5 gola
Kurs: 5,00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Chelsea musi jutro wygrać, jeśli chce wrócić do strefy Ligi Mistrzów. W mojej opinii The Blues nie będą jutro mieli problemów z pokonaniem słabego Sunderlandu. Nie zdziwię się, jak goście w tym sezonie polecą z ligi. Chelsea ostatnio pokonała United w FA Cup i wygrała u siebie z Rubinem w LE. Wcześniej londyńczycy polegli w lidze z Southamptonem. W meczu z Rubinem odpoczywał Ba, który zapewnił The Blues awans w FA Cup. O dziwo dwa gole zdobył Torres, więc kto wie czy nie pójdzie za ciosem. Od pierwszych minut powinni zagrać Mata i Hazard, bo choć w tygodniu jest rewanż w Rosji to w lidze już trzeba się spinać. Spodziewam się jutro wysokiej wygranej Chelsea. Goście owszem czasem potrafią zaskoczyć, ale ostatnią są bez formy. Porażająca była ich bierność w przegranym meczu z United. Nie sądzę, że na Stamford Bridge postawią się Chelsea.
⛔ 100

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy 2
Spotkanie: Paderborn - Union Berlin
Kurs: 2.60
Bukmacher: Bet365
Pojedynek na Niemieckim drugoligowym froncie. Bukmacher nie widzi faworyta tego meczu wystawiając takie same kursy na obie ekipy. W tabeli są to praktycznie identyczne drużyny, Paderborn ma 36 pkt i bramki 37-34, zaś Union 38 i 44-40. Zatem praktycznie równe sobie ekipy. Spotykają się tu więc dwie niezwykle solidne ekipy ze środka tabeli. Stawiam na wygraną Paderborn. Po pierwsze forma piłkarzy z Berlina w meczach wyjazdowych jest fatalna. Na pięć ostatnich wyjazdowych potyczek przegrali oni bowiem ostatnie 4 spotkania i raz zremisowali. Paderborn zaś ostatnio u siebie przeplata od 4 kolejek porażkę ze zwycięstwem. Ostatnio jednak pewnie pokonali FSV Frankfurt w stosunku 3-0. Myślę, że złamią serię i zwyciężą 2 mecz z rzędu na własnym boisku. Paderborn ciut bardziej potrzebuje punktów. Union ma przewagę 12, zaś Paderborn 10 nad miejscem barażowym o utrzymanie. Obie drużyny żadnych szans na awans nie mają, zatem ich celem jest już dowieźć ten sezon do końca, utrzymać się w środku tabeli i przede wszystkim zadowalać kibiców spotkaniami na własnym stadionie. To im tylko zostało. Dodam jeszcze, że w rundzie jesiennej na stadionie w Berlinie zwyciężył Paderborn w stosunku 1-0. Polecam i pozdrawiam.
⛔ 100

plusman 29

plusman

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Finał Challenger Leon
Spotkanie: Kenny de Schepper vs Jesse Huta Galung
Typ: Jesse Huta Galung
Kurs: 2,35
Analiza:
Panowie nie mieli jeszcze z sobą przyjemności na oficjalnym turnieju więc moja analiza będzie się opierała na turnieju z 9 tygodnia -CH Cherbourg - obaj panowie mieli grali z tym samym zawodnikiem (Millot)- Kenny de Schepper odpadł w półfinale po 3setowym pojedynku. Millot trafił do finału gdzie spotkał się z Galungiem - Gallung wygrał ten pojedynek (6:1, 6:3). Dodatkowo Gallung ma lepsze tego roczne statystyki 11win i 2 loose.
Galung wraca do formy w tym roku i to on jest faworytem moim zdaniem.
✅ 135
popracuj nad analizami

S 20

szindits1906

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków : Piast Gliwice
Typ: Goście strzelą bramkę? - nie
Kurs: 2.20
Analiza :
Święty czas przerwać tą fatalną passę,dziś typ over 3,5 na Legia : Zagłębie troszke nieprzemyślany choć wcale dużo nie zabrakło.
No ale nie ma co rozpaczać i trzeba z naszą ekstraklasą walczyć dalej ! Na niedziele typ juz bardziej przemyślany,kolejna próba grania w tę stronę,że drużyna bramki nie strzeli,tym razem trafiło na Piast Gliwice.
17;15 stadion przy ulicy Reymonta ! Aktualnie 9 w tabeli Wisła podejmuje 6 Piasta ! Szybko i zwięźle bo nie ma co sie rozczulać.
Argumenty :
- Wisła ostatnio w dobrej formie, nie przegrała ŻADNEGO meczu w rundzie wiosennej,odnosząc cztery zwycięstwa i trzy razy remisując,Wisła awansowała także do półfinału pucharu polski w którym zmierzy sie z Śląskiem Wrocław. Bramki w rundzie wiosennej 10;3 ! Z czego dwie strzelone przez jagielonie przy wyniku 0;4 w rewanżowym meczu PP.
dla porównania,Piast w rundzie wiosennej zagrał dwa mecze mniej ( ze względu na brak meczów pucharowych) z których dwa wygrał,dwa zremisował i jeden przegrał. Bramki 6;3
- Wisła w tej rundzie nie straciła u siebie bramki w trzech meczach.
- Wisła której już po pierwszej rundzie wróżono stracony sezon,walczy o europejskie puchary na dwóch frontach ! Połfinał pucharu polski oraz w razie zwycięstwa jutro zbliżą sie do 3 miejsca na 5 punktów !
- Logicznym jest że w Gliwicach nikt o pucharach europejskich nie marzy,nie mam tam presji na wynik bo już Gliwiczanie zrobili i tak dużo w tym sezonie !
- Jeśli wyłączy sie z gry Piasta , Podgórskiego,który jest najlepszym strzelcem i asystentem w drużynie,wszystko powinno pójść gładko.
Podsumowując,mecz zapowiada sie ciekawie,nie odważyłem sie zagrać czysto na Wisłę bo możliwy jest kolejny remis 0;0. Mam tylko nadzieję że obrona Wisły oraz Pareiko podtrzymają dobrą formę i bramki u siebie nie stracą ! Kurs godny grania,polecam.
⛔ 100

P 27

pajter

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, II Liga Hiszpańska ,godzina 19:00
Almeria - Huelva
TYP: 1
KURS: 1,64
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:
Pojedynek o dużą stawkę, zwłaszcza dla gospodarzy, którzy walczą o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Wczoraj potknął się główny rywal piłkarzy Almerii - Alcorcon, więc myślę, że to podwójna motywacja dla gospodarzy by wygrać i wskoczyć na drugą pozycję jednocześnie uciekając przed 3 ekipą w tabeli - drużyną Villareal. A gdzie wygrywać spotkania jeśli nie u siebie? Fakt, że w ostatnich pięciu spotkaniach ekipa gospodarzy nie ma zbyt dobrego bilansu, bo są to 2 zwycięstwa i aż 3 porażki, ale ostatni wygrany wyjazdowy mecz z Huesca wskazuję na poprawę ich formy. Huelva to drużyna środka tabeli, nie grozi jej ani awans, ani spadek. Dodatkowo na wyjeździe ich bilans nie jest zbyt ciekawy, a ponadto w 17 wyjazdowych spotkaniach strzelili zaledwie 16 goli. Pewna jedynka ????
✅ 64

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Seppi - Raonic
Typ : Seppi
Kurs : 4,00
Bukmacher : Bwin
Analiza :

Mimo całej sympatii do Raonica, tutaj według mnie mecz potoczy się na korzyść przyjezdnych.
O Raonicu pisałem wczoraj, zatem w tej analizie skupię się na mocnych stronach Włocha.
Seppi to zupełnie inna klasa gracza niż w przypadku Fogniniego. Od czego by tu zacząć. Włoch potrafi grać z wysokimi graczami, do tego jest bardzo wytrzymały i co najważniejsze - myśli. Mecz z jego udziałem, który na dobre utkwił mi w pamięci to któraś runda French Open 2012, gdzie o mały włos nie wyeliminowałby z turnieju samego Novaka Djokovica, było tam 20 w setach i 20 w gemach, niestety mało kto potrafi utrzymywać koncentrację przez całe spotkanie, szczególnie kiedy po drugiej stronie gra lider rankingu. Seppi ten mecz przegrał, ale pokazał, że zawodnik z pozoru spisany na straty potrafi walczyć o zwycięstwo i nieważne, że prawie każdy stawia go na straconej pozycji.
Seppi ma wszelkie podstawy do tego, żeby wygrać z Raonicem, zaczynając od returnu. Potem jest wyrzucający forehand, serwis, backhand i na grze przy siatce się kończy, bo oprócz sukcesów singlowych w deblu radzi sobie wcale nie gorzej. A, byłbym zapomniał, Kanadyjczyk na pewno go nie zabiega i podobnie jak w przypadku Fogniniego skrótów też nie pogra.

Różnica wzrostu jest niewielka, jednak mocniej zbudowany Raonic musi liczyć na czystą siłę fizyczną, a jak wiadomo to często zawodzi, bo dochodzą błędy i koncentracja spada, a takie wpadki Milos już zaliczał, ostatnia w Indian Wells z Tsongą gdzie popełnił 2x DF w tym ten drugi przy meczbolu dla Francuza.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 12

krzysieeek25

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia Premier League
Spotkanie: QPR - Wigan
Typ: gospodarz powyżej 1,5 gola
Kurs: 2,20
Bukmacher: Expekt

Witam,
w niedziele w czasie trwania teleexpresu, przed ostatnia drużyna w najwyższej lidze angielskiej podejmie u siebie trzecie od końca Wigan. Typ na powyżej 1,5 gola QPRu motywuję ich ostatnimi dokonaniami w dziedzinie strzelania bramek...
01.04.13PREFulhamQPR3 : 216.03.13PREAston VillaQPR3 : 209.03.13PREQPRSunderland3 : 102.03.13PRESouthamptonQPR1 : 2
Do bezpiecznej strefy Rangersom brakuje 9pkt na 7 kolejek do końca, do Wigan tracą 7pkt ale Ci mają jeden mecz rozegrany mecz. Także o pozostanie w Premier Ligue będzie ciężko, ale ostatnie mecze przekonują, że gospodarze walczą, a to najważniejsze. Dziś spodziewam się wyniku typu 2:2, 2:1, 2:3 otwartego meczu ze spora ilością goli... ale jak to bywa.. pewnie będzie 0:0 ;) pozdrawiam i powodzenia
⛔ 100

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Dyscyplina Pilka nozna South Africa 07.04.2013 godz 15:00
Ajax Cape Town - Free State Stars

Typ - 1
kurs - 2.50 unibet
http://int.soccerway.com/matches/2013/04/07/south-africa/psl/ajax-cape-town/free-state-stars/1356616/head2head/
Patrzac na H2H druzyny robia tzw 3za3
Sytuacja w tabeli jest nastepujaca gospodarze zajmuja 15 pozycje w lidze z 19 punktami na koncie maja rozegrane 22 mecze 18 zepsol ma ich rozegranych 24 i ma 20 punktow . Gospodarz myslac o ucieczce ze strefy spadkowej musi ten mecz wygrac . Goscie zajmuja bezpieczna 7 pozcyje z 32 punktami na koncie .
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom