>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.02.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dyscyplina : Piłka Nożna, Francja, Ligue 2
Spotkanie : Tours - Evian Thonon Gaillar
Typ : Evian Thonon Gaillar powyżej 1.5 gola
Kurs : 2.75
Bukmacher : Bet365
Analiza : W meczu kończącym 22.serię spotkań na zapleczu francuskiej ekstraklasy, zmierzą się 8.w tabeli Tours (8-6-7 bramki 30:29) z 2.Evian (9-9-3 bramki 36:22).
Gospodarze na własnym boisku mają bilans 6-2-3 bramki 19:14.
Goście na wyjazdach 5-4-1 bramki 18:14.
Tours znajduje się w wyraźnym dołku, gdyż ostatnie 7 spotkań to 0-2-5 bramki 9:16. W ostatnich 5 spotkaniach tracili odpowiednio 3,3,2,2 i 3 bramki !
Evian zaś prezentuję odmienną formę : 4-1-1 bramki 13:4 ! Strzelali ostatnio 3,1,1,3,2 i 3 bramki.
Uważam, że dziś jeśli nawet nie wygrają goście, to są w stanie strzelić minimum 2 bramki, a kurs przy powyższych statystykach jest wyjątkowo kuszący...
⛔ 100

kazimir 20

kazimir

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej
spotkanie: Znojmo - Hr.Kralove 2 liga Czechy
typ: 1
kurs: 1,80
buk: expekt
analiza:
Witam,dziś o godz. 17.30 rozpocznie sie mecz w hokeja drugiej lidze Czeskiej pomiędzy Znojmo - Hr.Kralove. Obydwa zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli 6-7,wyżej znajdują się gospodarze ale ostatnie ich wyniki są marne :/ w 4 ostatnich spotkaniach zaledwie 1 wygrana u siebie.Co do gości oni za to maja 4 porażki z rzędu :/ dwa ostatnie pojedynki przegrywali dość wysoko.Podsumujac bedzie to spotkanie dwóch zespołów prezentujących obniżkę formy,ale stawiam na wygraną gospodarzy !!!
⛔ 100

ockham 0

ockham

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej Czechy 2 liga
Spotkanie:Kadan-Chrudim
Typ:1
Kurs:1,75
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dzisiaj spotakaja sie druzyny Kadania i Chrudima w ramach kolejki ligi czeskiej.Druzyna Kadania zajmuje 9miejsce a druzyna Chrudima 14.Zdecydowanym faworytem jest druzyna gospodarzy ktora walczy w grupie B o Play OFF.Ostatnie mecze gospodarzy to 3 zwyciestwa i dwie porazki,Taki sam bilans ma druzyna gosci jednak miala ona mniej wymagajacych przeciwnikow.Mysle ze nie moze byc tutaj innego wyniku jak 1
✅ 75

kkazz 9

kkazz

Użytkownik
dyscyplina: p.nożna
spotk: Telstar-Waalwijk
typ: 1
kurs: 4,10
buk: Tobet
analiza:
Na dziś wybrałem pojedynek 2 Holenderskiej Telstar-Waalwijk.Gospodarzem tego spotkania jest 14 druzyna Telstar,który dwie kolejki wcześniej sprawił niespodziankę wygrywając u siebie 1-0 z Volendam !!! Telstar widać że zaczyna grać trzy wygrane z rzędu ???? powolutku powiększają swój dorobek punktowy by uniknąć spadku. Goście druga drużyna ligi Waalwijk traci do lidera 9 pkt,jeśli dziś wygra to będzie 6pkt,Waalwijk dwie kolejki wczesniej zaliczyl wpadke u siebie przegrywajac 0-1 z Den Bosch :/ Dziś stawiam że znów zgubią punkty z Telstarem i awans się im oddali.
⛔ 100

robertinho76 26

robertinho76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Holandia 2 liga
Spotkanie: Almere - Maastricht
Typ: 1
Kurs: 2.65
Bukmacher: Pinnacle
ANALIZA: Więc tak już raz opisywałem ten mecz jak grali ze spartą rotterdam i zakończył sie tak jak miał sie zakończyć mianowicie Almere zainkasowało 3 punkty wygrywając stosunkiem bramek 3-1 na dodatek sparta była na tyle bezradna iż mecz kończyła w 9-tke!! Teraz kolejną ofiara almere bedzie Maastricht. Widac po kursach iż buki zdaja sobie sprawe iż maastricht nie jest tutaj aż takim faworytem. Patrząc na tabele na Almere zapewne kurs powinien oscylowac w granicach 4.50 zaś patrząc na ostatnie poczynania tej drużyny buki ostro zjechali z kursem w dół. Maastricht obecnie na 13 miejscu nic nie zrobi o czołowe lokaty walczyć nie będą bo nie mają najmniejszych szans a spadek im też nie grozi więc motywacja i ich strony zdaje się być nijaka w przeciwieństwie do Almere które ostatni zaczeło grać na tyle agresywnie iż przekonała się o tym wyżej notowana od dzisiejszego rywala Sparta. Biorąc pod uwagę iż w pierwszym meczu to maastricht zainkasował komplet punktów wygrywając z Almere u siebie 2-1. Biorąc pod uwage wszystkie te okoliczności stawiam tutaj na pewne zwycięstwo gospodarzy!! Patrząc na ostatnie 6 meczy maastricht to aż 4 wygrane 1 remis i tylko 1 porażka czyli reasumując w 6 meczach ugrali 13 punktów inadszedł najwyższy czas żeby cos wkońcu stracić tym bardziej że grają z drużyną powiedziałbym ostro zdeterminowaną i wciąż potrzebującą punktów jak ryba wody. Podrawiam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Tours - Evian Thonon Gaillard
Typ: Over 3,5
Kurs: 4.50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: W Ostatnim spotkanie Francuskiej Ligue 2 spotykaja sie Tours i Evian Thonon Gaillard. Gospodarze tego spotkanie sa bez forme i w 7 ostanich spotkan zdobyli zaledwie 2 punktow, i spadli w klasyfikacji na dalsza 8 pozycja tracac do lidera 8 puntkow. Goscie po serii 3 spotkan bez zwyciestwo wygrali swoj ostani mecz i umocnili sie na druga pozycja tracac do lidera tylko 2 punktow. To spotkanie bedzie okazja dla gospodarze zeby przerwac ta fatlana seria i wrezcie zdobywac komplet punktow zeby dalej sie liczyc w walke o awans do ligue 1. Napewno goscie rownierz zrobia wszystko zeby dzis osignac dobry wynik i zeby sie zrewanzowac za porazka 1-2 w pierwszym stpokaniu. Obie druzyny potrawia pokonywac bramkarza rywale, Tours zdobylo 30 gole w tym 19 na wlasnym boisku, kiedy Evian zdobylo 36 gole w tym 19 na wyjedzie. Obie druzyny zagraja tak aby potwierdzic dobrych statystyk na wlasnym boisku w przepadku Tours 6-2-3, badz na wyjedie w przepadku Evian 5-4-1. Moim zdaniem dzis zeby to spotkanie wygrac jeden gol bedzie za malo, szczegolnie ze Evian zdobyla conajmniej jednego gola w wszystkich spotkan wyjazdowych. Licze ze Tours zagra tak aby przerwac seria 3 przegranych sptokan z rzedu na wlasnym boisku, i ze poprwi swoja skutecznosc strzelcka. Rownierz licze ze Evian potwierdzi swoja dobra dyspozycja i pomimo ze jest beniaminek dalej ostro powalczy o awans, i czemu nie dzis objac prowadzenie Ligue 2. Dlatego na dzis stawiam ze w spotkanie pomiedzy Tours i Evian Thonon Gaillard padnie wynik powyzej 3,5 goli.
⛔ 100

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Davydenko - Llodra
Typ : 1 (-2.5)
Kurs : 1.90
Buk : Expekt
Analiza : Witam . Dziś spotkanie z tenisa gdyż dzisiejszy dzień jest dniem bardzo ale to bardzo ubogim w oferty bukmacherów . Miałem jeszcze 3 typy . Z tych wszystkich 4 wybrałem do konkursu właśnie tenis . Jak by ktoś chciał wiedzieć to zapraszam do mojego tematu . A wracając do spotkanie . Mecz planowo ma się rozpocząć o godzinie 14:30 . Będzie on jednym z meczów 1/16 turnieju ATP w Holenderskiej miejscowości Rotterdam . Ostatnie 5 meczy po między tymi zawodnikami to : 3 Wygrane Davydienki - 2:0 , 3:0 , 3:0 oraz dwie wygranie Llodra 2:0 , 2:0 . Myślę że dziś Rosjanin pewnie pokona Francuza . Lecz w moim typie na Handicap meczowy najlepsze jest to że nawet jeśli Rosjanin przegra mecz to typ może okazać się wygrany - np : 6:0 - 6:7 , 6:7 . Lecz ja jednak takiego scenariusza nie przewiduję . Warto zauważyć że we wszystkich bukmacherach kury ostro poszły w dół i tego się właśnie boję . Ale reasumując to jestem dobrej myśli .
⛔ 100

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Szachtar Donieck - Karpaty Lwów
Typ: 1
Kurs: 1,65
Buk: Bwin
Analiza: Dziś w finale turnieju Copa del Sol w Hiszpanii dojdzie do ukraińskiego spotkania. Jedna z najbardziej utytułowanych zespołów Szachtar będzie grał z Karpatami Lwów. Gdyby to była liga zapewne kurs na Szachtar by był w granicach 1,2-1,35 ale że jest to tylko turniej towarzyszki to nie wiadomo jakim składem wyjdą. H2H tych zespołów na ostatnich wygląda: 4 zwycięstwa Szachtara i 1 remis. Zespół z Lwowa dążąc do finału aż 2 razy grał rzuty karne, zaś Szachtar każdego pokonał a ostatnio rozniósł Rosenborg Trondheim aż 4:1.
Mam nadzieję że zawodnicy Szachtara będą chcieli wygrać ten turniej towarzyski!
Pozdrawiam/Powodzenia/Poznaniak
⛔ 100

G 4

gregor81070

Użytkownik
Dyscyplina : Polska Liga Siatkówki Mężczyzn
Spotkanie : Indykpol AZS UWM Olsztyn - Pamapol Wielton Wieluń
Typ : Total Suma punktów mniej niż 185,5
Kurs : 1,85
Bukmacher : bwin
Analiza :
Witam dziś skromna ta oferta , ciężko było cokolwiek wybrać a jak już się zdecydowałem to było to spotkanie już opisane dziś na forum chodzi o mecz Kadań - Chrudim. A jeśli chodzi o mecz Indykpolu z Pamapolem to choć to dziwnie zabrzmi zagram przeciwko sobie inaczej niż zwykle , bo do tej pory w życiu jeśli chodzi o Siatkówke zawsze stawiałem total suma punktów + czyli że więcej i zawsze wchodziło , ale dziś nie wydaje mi się aby padł wynik 3:2 lub 2:3 bo praktycznie tylko taki wynik daje przekroczenie tej granicy , przy 3:1 lub 1:3 wszystkie sety musiałyby się kończyć gdzieś do 22 lub więcej , a nie wierze że w każdym secie będzie równa walka do ostatniej piłki. Te drużyny zagrały już ostatnio ze sobą 29 grudnia i wygrał Indykpol 3:2 . lecz ja nie wierze że drugi raz z rzędu zagrają ze sobą tie-breaka , a tak na boku to 3 sety w tym meczu kończyły się do 20 , jeden do 23 i tie breaka wiadomo nie liczymy . Jeśli w tamtym spotkaniu nie byłoby 5 seta to napewno byłoby w nim mniej niż 185,5 punkta. Druga sprawa w tej kolejce już 3 na 4 spotkania zakończyły się tie-breakami ( wiadomo Skra tylko wygrała 3:0 ) i mało jest prawdopodobieństwo kolejnego długiego pojedynku. Jeśli chodzi o grupe spadkową to tak samo 3 na 3 mecze zakończyły się tie-breakami a nie wydaje mi się by dziś doszło do kolejnego dreszczowca . Patrząc na statystyki to Indykpol w tym sezonie 6 na 18 meczów konczył tie-breakami a Pamapol 4 na 18 więc stosunkowo mało . W ostatniej kolejce zarówno jak Indykpol jak również Pamapol rozegrali tie-breaki i jak już wcześniej wspominałem ze sobą również był tie-break . Wiec pierwszy raz w życiu zagram total mniej niż ilość punktów , może będę żałował , ale patrząc na to wszystko nasuwa mi się pytanie ileż może być tych tie-breaków ?
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Grecka 2 liga
Spotkanie : OFI Creta - Lonikos
Typ : Połowa czasu powyżej 1,5 gola
Kurs : 2,90
Buk : Gamebookers
Dzis w drugiej lidze greckiej dokończenie 21 kolejki gdzie gospodarze drużyna OFI Creta która zajmuje wysokie 5 miejsce z szansami przy dzisiejszej wygranej awansu na miejsce 4 podejmuje zespół z 16 miejsca Lonikos .
Gospodarze jak już wyżej wspomniałem są na miejscu które daje baraże o wejscie do 1-szej ligi do bezposredniego awansu brakuje im przynajmniej 10 pkt. ale mogą zmniejszyc ten dystans do 7 pkt po dzisiejszym spotkaniu i uważam że tak sie stanie gdyż OFI dosyć dobrze radzą sobie na swoim stadionie gdzie na 9 spotkań wygrali 7 przy 2 remisach i 0 porażkach stosunek bramek też dosyć dobry bo 15:3 .
Goscie natomiast wyjazdy nie mogą wspominać dobrze bo na 10 spotkań zaledwie 1 zwycięstwo 3 remisy a 6 porażek no i bilans bramkowy to zaledwie 7 zdobytych bramek przy 17 straconych .
Uważam że gospodarze solidnie podejdą do tego spotkania i już w pierwszej połowie zdobędą przynajmniej 2 bramki i powtórzy się scenariusz z ich pierwszego spotkania kiedy to OFI wygrało na stadionie Lonikosu 2:1 i wynik ten został ustalony już w pierwszej połowie , dlatego stawiam dzis na to że w pierwszej połowie padnie więcej niż 1,5 gola ............. no ale jak będzie okaże się o 17.00 .
✅ 190

Otrzymane punkty reputacji: +3
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Exeter City vs Brentford
Typ: Under 2,5 bramek
Kurs: 1,85
Buk: Bwin
Data/godzina rozpoczęcia: 07-02-2011/20-45
Spotkanie:
Spotkanie Johnstone&#39;s Paint Trophy pomiędzy zespołami z Leauge One, będzie o tyle ciekawe, ze jest to mecz pólfinalowy, a nawet i rewanżowy. W takich spotkaniach trudno spodziewac się o bramki, gdyż druzyny będą głównie skupione na defensywie, by nie stracic gola. W pierwszym spotkaniu padł remis 1-1. Troszkę za faworytów uznaje się gospodarzy, ponieważ maja atut własnego boiska, w pierwszym spotkaniu strzelili bramkę na wyjeździe, a co za tym idzie mają już jakąś znaczącą zaliczkę. Są wyżej sklasyfikowani w tabeli League One. Zajmuja obecnie 13 miejsce. Gospodarze w rozgrywkach ligowych znaczącą zawodzą. Wygrali zaledwie jedno spośród sześciu ostatnich meczy. W spotkaniu cwiercfinałowym odprawili się z Bristol Rovers. W meczach na własnym stadionie moją lepszy bilans strzelonych bramek traktowanych jako over 2,5 bramek, ale uważam, ze ten fakt, jest bez znaczenia w obliczu spotkania pucharowego. Goście w ostatnim meczu ligowym przełamali wreszcie złą passę kilku porażek z rzędu. Wygrali 2-0 z Plymouth. Na wyjazdach również zawodzą. W cwiercfinale nie bez problemów pokonali Charlton Athletic. Jeszcze napiszę dlaczego under. Mecze pomiędzy tymi ekipami są prawie zawsze zacięte i nie obfitujące w dużą ilosc bramek. Uważam, ze dziś będzie podobnie zwłaszcza, ze w ostatnich siedmiu bezpośrednich meczach, aż pięciokrotnie padał under 2,5 bramek-powodzenia
⛔ 100

bertol 1

bertol

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, PlusLiga
Spotkanie : Indykpol AZS UWM Olsztyn - Pamapol Wielton Wieluń
Typ : Indykpol AZS UWM Olsztyn -1.5
Kurs : 2.40
Bukmacher : Unibet
Analiza: Dla większości fanów siatkówki taki typ to to może być zaskoczenie, bo ostatnie wyniki Pamapolu są zaskakujące. 3:2 z Fartem, moim zdaniem nic nie znaczy, ponieważ Fart przegrał na własne życzenie w 4 secie było 24:19 dla Farta, po czym zakończyło się 24:26(przy stanie 2:1 dla Farta). Grupa 7-10 jest na podobnym poziomie, Pamapol gra dużo setów w ostatnim czasie co zapewne jest męczące , ich gra jest dobra, ale moim zdaniem nie utrzymają tak dobrej gry przez taki długi okres czasu. AZS Olsztyn moim zdaniem przełamie złą passę z ostanich spotkań i wykorzysta atut własnej hali, pokazali dobrą grę w Jastrzębiu. Teraz myślę że, będą walczyć o każda piłkę co zaowocuje zwycięstwem.
⛔ 100

B 2K

borek149

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna, Szwecja
Spotkanie : Lugi HK - Hammarby IF
Typ : Lugi HK H-4.5
Kurs : 1,90
Buk : Ladbrokes
ANALIZA:​
Dziś o godzinie 19:00 rozpocznie się spotkanie o mistrzostwo Szweckiej Ligi piłki ręcznej, w którym zmierzą się szczypiorniści Lugi z Hammarby. Na papierze zdecydowanym faworytem pojedynku jest zespół gospodarzy. Ja uważam podobnie jak te szanse oceniają bukmacherzy. Moim zdaniem dziś piłkarze ęczni Lugi zwycięża minium pięcioma bramkami. Swoją myśl uzasadniam poniższymi statystykami. Forma jak i miejsce w tabeli obu zespołów zgoła odmnienne. Gospodarze zajmują 4 pozycję ligową, goście natomiast przedostatnia lokata w ligowej tabeli. Ostatnia forma, biorę tu pod uwagę 10 ostatnich rozegranych spotkań: Lugi 6 zwycięstw, 3 remisy i tylko 1 porażka. Hammarby w 10 spotkaniach tylko 2 zwycięstwa, pozostałe spotkania zakończyły się ich porażkami. O zwyszkującej formie gospodarzy może świadczyć ostatnie wyjazdowe zwycięstwo aż 6 bramkamiz zespołem - Guif IF, głównym kandydatem do mistrzowskiego tutułu w Szwecji.
Zespół ten rozegrał dwa dni później wyjazdowe spotkanie z dzisiejszym zespołem goście zwyciężając 29:25. Dzisiejsze spotkanie jest drugim meczem obu zespołów w tym sezonie, pierwsze: Hammarby IF - Lugi HK 24:26. Widząc obecną formę i zupełnie odmienne cele obu zespołów, uważam, iż dziś goście łatwo sobie poradzą z gośćmi i wygrają różnicą kilku goli.
⛔ 100

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, 2 Bundesliga, 20:15
TSV 1860 Monachium - Fortuna Dusseldorf
Typ: powyżej 3,5 bramki
Kurs: 4.00
Betsson
Spotkanie kończące 21 kolejkę spotkań drugiej Bundesligi pomiędzy TSV 1860 Monachium a Fortuną Dusseldorf. Gospodarze na koncie mają 31 punktów i zajmują 9 miejsce w tabeli, goście są 2 lokaty niżej ze stratą 3 punktów. TSV 1860 Monachium u siebie wygrali 4 spotkania, 4 zremisowali i ponieśli 2 porażki, bilans bramkowy 12:10, średnio zdobywają u siebie 1,2 gola na mecz, tracąc równo gola. Fortuna Dusseldorf na wyjazdach 2 mecze wygrane, remis i 7 porażek, bilans bramkowy 7:17, średnio zdobywają 0,7 gola na mecz, tracąc 1,7. Z tych statystyk wynikało by że to gospodarze powinni raczej ten mecz wygrać, ja jednak nie jestem tego taki pewien, skłonny za to jestem zagrać na over bramkowy w tym meczu. Liczę na to ponieważ TSV ostatnio u siebie nie wygrało 3 ostatnich spotkań, zdobywając ledwie jedną bramkę, a jeszcze 5 grudnia po wygranej u siebie z Herthą mało kto mógł przypuszczać że dopadnie ich tak słaba seria. Natomiast Fortuna pomimo słabego bilansu na wyjazdach na pewno nie przyjeżdża dzisiaj w roli zespołu z góry skazanego na porażkę, grają ostatnio bardzo dobrze, w rundzie wiosennej rozegrali 3 spotkania z których 2 wygrali zdobywając 11 bramek. Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie, po ostatnim zremisowanym meczu u siebie z Duisburgiem w szeregach gospodarzy pozostał wielki niedosyt, ponieważ to oni przeważali w tym spotkaniu a ledwie zdołali zremisować. Nie chce mi się wierzyć by TSV po raz kolejny nie zdobyło więcej niż jednej bramki, mają Lautha w ataku, w formie są dużo lepszej niż wyniki, do tego przyjeżdża zespół będący w &quot;gazie&quot;, który jak najbardziej jest w stanie strzelić nawet i ze dwie bramki i powalczyć dziś o punkt. Liczę dziś na podobną ilość bramek jak w meczu tych drużyn w zeszłym sezonie kiedy to w Monachium padł remis 2:2.
⛔ 100

258piter 6

258piter

Użytkownik
Leksands IF - Bofors IK

HokejSzwecja
TYP : 1
KURS: 1,45
BUKMACHER: betsson
GODZINA ROZPOCZĘCIA: 19:00
ANALIZA:
Witam Wszystkich.
Dziś na analizę dnia wybrałem spotkanie dwóch szwedzkich drużyn które odbędzie się o godzinie 19:00. Drużyna gospodarzy Leksands będąca na trzecim miejscu z dorobkiem 81 punktów będzie podejmować u siebie drużynę gości Bofors będącą dopiero na dziewiątym miejscu ze stratą do swoim dzisiejszych przeciwników aż 20 punktów. Co prawda goście maja rozegrane dopiero 42 spotkania w tym sezonie a gospodarze już 44 ale i tak przewaga punktowa jest duża i to jest jeden z kilku powodów dla których polecam postawić na drużynę gospodarzy.
Kolejnym powodem wartym uwagi jest duża przewaga w statystykach strzelonych i straconych goli:
Leksands 141:107 różnica 34
Bofors 117:123 różnica -6
Bardzo ważnym powodem dla którego muszą wygrać dzisiejsze spotkanie gospodarze jest fakt iż, drużyna Rogle będąca tuż za nimi ze stratą tylko siedmiu punktów ma o dwa spotkania mniej rozegrane. Chciałem podkreślić, że minimum trzecie miejsce gwarantuje udział w Kvalserien. W wypadku przegrania dzisiejszego spotkania drużyna Leksands może spaść na miejsce czwarte a konsekwencją tego może być brak udziału w Kvalserien.
I to jest kolejny powód dla którego powinni dziś zakończyć spotkanie z podniesioną głową.
Jeżeli jeszcze kogoś nie przekonałem do postawienia na w/w spotkanie z wygraną drużyny gospodarzy to podam jeszcze jeden powód który Was już do końca uświadomi iż faworytem dzisiejszego spotkania w 100% będzie ekipa Leksand:
Przedstawiają to statystyki meczy rozegranych przez przedmiotowe druyżyny:
10/11-10 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 4:1
03/03-10 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 2:2
3:2 (OT)
02/12-09 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 6:0
14/02-09 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 2:4
26/10-08 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 3:0
18/11-07 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 7:3
21/10-06 Hockey Allsvenskan Leksand vs.Bofors 4:3
10/04-06 Hockey Allsvenskan Playoffs Leksand vs.Bofors 5:3

Chciałem podkreślić jeszcze fakt, iż gospodarze ostatnio przegrali spotkanie na swoim lodowisku z drużyną Almtuny 05.01.2011 a po tym czasie nie przegrali u siebie ani jednego spotkania.
Jeszcze raz wszystkich zachęcam do zagrania. Sądzę, że końcowy wynik to 5:2.
Jeżeli komuś pomogłem to proszę wciśnij „dziękuję”
✅ 45

Otrzymane punkty reputacji: +1
benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie :Maccabi Tel Aviv - Maccabi Ashdod
Typ : Maccabi Tel Aviv -23,5
Kurs : 1,83
Bukmacher : Bet365
Data: 2011-02-07 20:30
Analiza:
Dziś w pucharze Izraela zagraja ze sobą Maccabi Electra z Maccabi Ashdod. Obie druzyny dzieli ogromna przepaść. Gospodarze graja fantastycznie ,bardzo skutecznie.
Ostatnio ogrywaja znacznie lepsze drużyny ze znacznie wiekszymi przewagami niż jest dzisiaj handicap na Maccabi Electra.
Ostatnie dwa mecze w eurolidze to zwyciestwo z Lottomatica Roma 99-58 i Union Olimpija 104-67.
Wyniki sa rewelacyjne ale jeszcze lepiej wygladaja statystyki.
W pierwszym z wymienionych meczy skutecznosc mieli blisko 63% z gry natomiast w drugim spotkaniu skutecznosc fantastyczna 72%.
W lidze nie mają sobie równych, tylko jedna porazka i az 15 zwyciestw natomaist Maccabi Ashdod maja na konice 8 zwycięstw i 8 porażek.
Ostatnie 3 mecze gosci to 3 porazki ,a dwie z nich były naprawde dosc duże.Porażka w ostatnim meczu ligowym z przedostatnią druzyną w lidze 95-81 co nie świadczy dobrze o drużynie gosci.
Myśle że gospodarze spokojnie pokryją handicap po 2 kwartach a później spokojnie beda trzymac wynik a nawet go powiekszac bo skład maja szeroki na bardzo dobrym poziomie.
Jeżeli Maccabi Electra rozkłada o 3,4 klasy lepsze drużyny od Maccabi Ashdod różnica 40 pkt to dlaczego nie maja pokryć dzisiaj handicapu -23,5.
Dodatkowo widac ze goscie nie są w dobrej formie skoro przegrywaja z przedostatnią drużyną ligi róznicą 14 pkt.Polecam grac ten typ.
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Karpaty - Shakhtar
Typ: Under 2,75
Kurs: 2
Buk: Pinnacle
Analiza: Finał turnieju Copa del Sol rozgrywanego w Hiszpanii. Spotkają się w nim dwie ukraińskie drużyny. Shakhtar, który niewątpliwie jest faworytem, oraz zespół Karpat który moim zdaniem jest dobrą drużyną. Mecze pomiędzy tymi drużynami zazwyczaj są wyrównane i pada w nich niewielka liczba bramek. W dzisiejszym meczu Shakhtar będzie musiał sobie radzić bez kilku ważnych zawodników którzy wyjechali na zgrupowania swoich kadr narodowych, według różnych źródeł na miejscu zostanie ok.15 osobowa grupa piłkarzy, w tym kilku z drużyny młodzieżowej. Podobno trener Shakhtara starał się przełożyć ten mecz na niedziele, ale organizatorzy nie zgodzili się ze względu na telewizje. Moim zdaniem nie będzie to mecz obfitujący w wiele pięknych akcji i podbramkowych sytuacji, bardziej spodziewam się jednobramkowego zwycięstwa którejś ze stron lub remisu i rozstrzygnięcia w karnych.
Polecam
✅ 100

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja 2. liga
Spotkanie: Tours - Evian Thonon Gaillard
Typ: 2 (-0,25)
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Obie ekipy dzieli w tabeli tylko 6 pkt., lecz według mnie goście są zdecydowanym faworytem. Tours na początku sezonu grało bardzo dobrze, ale ostatnio wszystko się posypało. Ostatni ich wygrany mecz miał miejsce 18 listopada. W kolejnych 7 kolejkach stracili aż 16 bramek, czyli średnio powyżej 2 na mecz. Przegrywali nawet wtedy, gdy bukmacherzy uważali ich za faworytów i wystawiali wysokie kursy na ich rywali. Goście w przypadku dzisiejszego zwycięstwa obejmą pozycję lidera. Na wyjeździe przegrali tylko jedno spotkanie, a w ostatnich 10 meczach zdobyli 17 pkt., co jest drugim wynikiem w lidze. Natomiast Tours biorąc pod uwagę ostatnich 10 kolejek, zajmuje trzecie miejsce od końca z dorobkiem dwóch zwycięstw, takiej samej liczby remisów i 6 porażek. I chociaż w tabeli uwzględniającej tylko mecze u siebie zajmują 6. pozycję, to nikt nie stracił większej liczby bramek od nich (14 w 11 meczach). Nie licząc ostatniego bezpośredniego meczu, H2H przemawia za ekipą gości, którzy w latach 2004-2006 grali z Tours czterokrotnie, a dwukrotnie wygrali i nie ponieśli ani jednej porażki. Jednak w tym sezonie nieoczekiwanie przegrali 1-2, za co będą chcieli się zrewanżować. Gospodarze obecnie są w fatalnej formie i uważam, że goście osiągną swój cel.
⛔ 100

limax 34

limax

Użytkownik
AS Livorno - Vicenza Calcio

Piłka Nożna-Włochy Serie A
TYP : under 2.5
KURS: 1,65
BUKMACHER: Bet-at-home
GODZINA ROZPOCZĘCIA: 20;45

Analiza-Dziś mecz włoskiej serie b ostatni mecz kolejki.Stawiam na under ponieważ drużyny włoskie widać jeszcze nie obudziły sie dostatecznie po zimie i strzelają bardzo mało bramek.A akurat te 2 druzyny strzelaja bardzo malo ze statystyk wychodzi ze 1 bramke na mecz.Natomiast dużo tracą.Livorno zajmuję 15 miejsca a Vinceza 19.
Faworytem meczu jest Livorno_Ostatnie mecze kończyły sie 1:1 1:2 dla Vinceza i 2:2.
Dodatkowym + jest to że vinceza żadko strzela gole na wyjezdzie . A wątpie aby livorno strzeliło aż 3 bramki.
✅ 65

lama94 41

lama94

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej Szwecja Allsvenskan
Spotkanie : Vasteras - Malmo
Typ : X
Kurs : 4,40
Bukamcher : Expekt
Analiza: Dzisiaj o godzinie 19.00 odbędzie się mecz pomiędzy tymi drużynami.Malmo na wyjazdach tak dobrze sobie nie radzi jak w meczach u siebie,ale to dobra drużyna,bo na wyjazdach nie przegrała jeszcze meczu.Vasteras u siebie jeszcze nie przegrało.Mecz pewnie będzie bardzo zacięty i moim zdaniem zakończy się remisem w regulaminowym czasie gry ,bo Vasteras ma jeszcze o co walczyć,są aktualnie na 8 miejscu.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom