>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 06.12.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 6 grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Detroit-GSW
Typ: GSW od 3-6pkt
Kurs:6,0
Bukmacher: Bet365
00:35
Pistons dzis w nocy podejmuje Goldenów.W ostatnim spotkaniu Detroit wygralo z Cavs, gdzie praktycznie cała druzyna zdobywała po kilkanascie punktów,przedtem przegrali z Dallas i Miśkami.Goldeny ostatnio przegrały z Magikami, gdzie David Lee byl czołowym grajkiem swojej ekipy zdobywając 22pkt,wczesniej grali z Indianą ,Dever czy Minnesotą i wszystkie te mecze wygrali.Dzis mysle ze bedzie obie ekipy bedą oddawaly duzo niecelnych rzutów ,a spotkanie bedzie w miare wyrownane i underowe.GSW to ekipa ktora bedzie w tym sezonie walczyc o Po ,bo mają duzy potencjał ,a z takimi druzynami jak Pisotns poprostu powinni wygrywac.Ciezko bedzie powstymac dzis podkoszowych Detroit ,ale Curry powinien poprowadzic do wygrania gości.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Dyscyplina: Liga Europejska
Spotkanie: AEL Limassol - Marseille
Typ: 1
Kurs: 2,9
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nie będę się rozpisywał... bo lanie wody bezsensowne po prostu nic tu nie da... zobaczymy czy Panowie Admini wywalą post ;)
Po krótce: obie drużyżyną grają o pietruchę...
http://www.betexplorer.com/soccer/europe/europa-league/nextmatch.php?matchid=1455495
...ale AEL u siebie, u swoich kibiców, mają okazje pożegnać się z LE wygraną przed fanami... a Francuzi ?? Trener wziął sobie u18 na mecz.
http://www.om.net.pl/news/AEL-OM-grupa-marsylczykow-na-mecz-896
Grajmy póki kurs piękny ????
Jeśli post zostanie oznaczony &quot;słabą analizą&quot; to proszę Pana, który to zrobi o dopisanie komentarza czego w tej analizie brakuje ???? Pozdrawiam.
Kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +28
K 53

kinkyy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - ME Kobiet
Spotkanie: Szwecja(-4,5) - Macedonia
Kurs: 2,02
Bukmacher: Pinnacle
Swoje drugie mecze na ME rozegrają reprezentacje Macedonii i Szwecji. Pierwsze mecze tych reprezentacji pokazały, w którym miejscu w europejskiej hierarchii należy je umieszczać. Szwedki to absolutna czołówka, pokonały silną Danię 27:26. Dobrą formę przed mistrzostwami pokazywały sparingi, w których reprezentatki trzech koron nieznacznie ulegały światowym potęgom handballa - Francji i Norwegii (odpowiednio 22:24 i 28:30). Natomiast Macedonki to europejski średniak, na poziomie mistrzostw wręcz słabeusz. Pierwszy mecz przegrany z Francją aż 16:29. Już sparingi nie zapowiadały dobrej postawy bałkanek na tej imprezie. Wszystkie mecze przegrane, każdy minimum 5 golami: z Ukrainkami, Czeszkami i Węgierkami. Szwedki są zdecydowanym faworytem do zwycięstwa, moim zdaniem minimum 5 bramkami.
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4
✅102

Otrzymane punkty reputacji: +7
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Boston Celtics - Minnesota Timberwolves
Typ: podwójny wynik(połowa/koniec spotkania) : Minnesota Timberwolves / Minnesota Timberwolves
Kurs: 5,00
Analiza: Sądzę, że kursy na Minnesotę są mocno przesadzone. Celtics u siebie już nie są(albo jeszcze nie są...) taką potęgą jak kiedyś. Pięć zwycięstw i cztery porażki w TD Garden to nie jest powód do dumy. Gra Bostonu jest strasznie nierówna. Potrafią oni zagrać kapitalny mecz jak ten wygrany z Oklahomą, a potrafią przegrać z Milwaukee prowadząc różnicą prawie 20 punktów. Minnesota jest teraz w lepszej formie. Timberwolves wygrali trzy z ostatnich czterech spotkań. W nocy oragli 105:88 Philadelphię i to na parkiecie Phili, a przecież to jest trudny teren. Wcześniej również dość wysoko pokonali u siebie Milwaukee 95:85. Pod koszem Minnesota powinna mieć sporą przewagę, na dodatek gra podkoszowa Bostonu mocno kuleje, słabiutko jest ze zbieraniem piłek przez Celtics. Timberwolves zwykle dobrze zaczynają swoje mecze więc uważam, że powinni też prowadzić po pierwszej połowie.
⛔100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Europa League
Spotkanie: VfB Stuttgart - Molde Rzuty rozne
Typ: Powyzej 12
Kurs: 3,0
Analiza: W ostatnim spotkanie fazej grupowej Europa League w grupie E spotykaja sie VfB Stuttgart i Molde. Gospodarze tego spotkanie po 5 rozegrancyh spotkanie maja na koncie 8 punktow i zajmuja druga pozycja w grupie. Goscie po 5 spotkanie maja na koncie 3 punktow i juz nie maja szanse wywalczyc awansu do fazej pucharowej. Pilkarze VfB Stuttgart wygrali dwoch ostanich spotkanie i po fatalnej passe sa blizko wywalczenie awansu i zwyciestwo w to spotkanie napewno im tego zapewni. Mozemy sie spodziewac ze po tych dwoch udanych spotkanie gospodarze tego spotkanie zagraja bedac pelni zmobilizowani i zdeterminowani zeby wygrac i zapewnic sobie awans nie zaleznnie od wyniku bezposredniego rywala. W pierwszym spotkanie pomiedzy oba zespolami, to niespodziewanie pilkarze Molde byli gora 2-0. Spodziewam sie ze gospdoarze chcac uniknac kolejna niemila niespodzianka zrobia wszystko zeby ostro zaatakowac bramka rywale od pierwszych minutach i stworzyc wiele bramkowych sytuacja. Napewno w tej sytuacje goscie beda musieli nie raz ratowac sytuacja wybijajac pilka poza linii bramkowej. Licze takze ze goscie grajac z kontry nie raz stworza zagrozenie przed bramke rywale zmuszajac nie raz gospodarze do wybicie pilke poza linii bramkowej. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy VfB Stuttgart i Molde beda powyzej 12 rzuty rozne.
✅200

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: AHL,Hokej
Spotkanie: Connecticut Whale - Bridgeport Sound Tigers
Typ: 2
Kurs: 2.70
Bukmacher: betclic
06.12.2012 01:00
Analiza:
Jak to mówią do trzech razy sztuka, w tym przypadku to raczej do siedmiu razy sztuka.Dziś w nocy mam nadzieję że mój typ się sprawdzi i goście w końcu się przełamią i wygrają.Zła passa zostanie przełamana i hokeiści Tigers wyjadą od Whale z pełną pulą punktów.Na to liczę i dlatego też mój typ na ten zespół.Gospodarze mieli swoje pięć minut ale od trzech spotkań same porażki.Ale myślę że to będzie za mało na bardziej zdeterminowanych do zwyćięstwa graczy gości.w tabeli są obok siebie na dziewiątym i dziesiątym miejscu.Goście spuścili z tonu ale w dzisiejszym spotkaniu powinni pokazać że są dobrzy i tylko mieli złą passę, jak to dla każdego zespołu się zdarza w każdej lidze.Dziś liczę na nich więc mam nadzieję że mnie nie zawiodą i nie będą czekać z wygraniem spotkania do swojej tafli lub aż minie dziesięć spotkań.W poprzednich spotkaniach między tymi zespołami pokazali że potrafią wygrać z Connecticuat więc dziś w nocy mam nadzieję że się nie zawiodę z tym typem.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Indiana Pacers - Portland Trail Blazers
Kurs: 2,50

Analiza:
Po ostatnich 2 meczach PTB miałem już na nich nie grać, przez ten nadmiar emocji i dramatyczne końcówki. Stwierdziłem jednak, że mam do nich farta i do 3 razy sztuka (jakby nie patrzeć 2 wygrane kupony zaliczyłem na nich ostatnio). Dziś PTB kończy road trip w Indianie (7 away z rzędu - sic!). Pozbierali się ostatnio i wygrali z Cleveland (2 dogrywki) i Bobkami (1.dogrywka). Dziś rywal z podobnej półki,więc liczę na 3 win z rzędu - oby bez dogrywki, choć jeśli będzie to póki co Blazers nie przegrali żadnej w tym sezonie (4-0).

Indiana- wciąż bez Grangera, są b2b po meczu w Chicago wygranym 80-76. Ostatnio ciułają wygrane, co mnie zaskakuje, bo nie widzę w nich potencjału. Brakuje lidera i strzelcy zmieniają się w zależności od dnia - czasem się pokaże West, czasem Hill, a ostatnio Paul George (34 pkt. z Bulls ). Hibbert ostatnio cieniuje w ataku, ale daje coś z siebie w defensywie i to ich ratuje,bo nie rzucają dużo punktów, ale nieźle bronią.

PTB - ta ekipa ma wielki potencjał. U siebie są mega groźni, na wyjazdach słabiej, ale to 3. mecz z rzędu ze średniakami i liczę na 3 win na koniec serii wyjazdów.Lillard znowu błyszczy (2 ostatnie mecze 24 pkt - jego season high i do tego sporo asyst). Jest też dobry Batum ze świetną trójką i stalowymi nerwami (patrz mecz z Cavs), mało efektowny, ale bardzo solidny Aldridge (średnia over 20 ppg), równy w off i def Matthews i walczak Hickson. Ostatnio z s5 aż 4 graczy przekroczyło 16 pkt więc widać, że jest komu zdobywać punkty. PTB krytykuje się za krótką ławkę, która dorzuca mało punktów, ale jest już z tym lepiej: Babitt jest zmotywowany (świetna dyspozycja za 3. w decydujących minutach starcia z Charlotte), na grę z kontry dobrze nadaje się Barton, a w obronie przydaje się Freeland Ogólnie personalnie dużo lepiej wygląda głębia składu PTB..

Co zadecyduje?
1)świetna skuteczność za 3 pkt zespołu Portland (czołówka NBA)
2)Lillard- obstawiam, że będzie nowy season high
3)b2b Indiany-mogą być zmęczeni po podróży do Chicago

Spodziewam się podobnego meczu i wyniku jak GSW-IND w ostatnich dniach.

Polecam i pozdrawiam.
⛔100

S 40

skendzielao

Użytkownik
Spotkanie: New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers
Typ: Ile punktów zostanie zdobytych w tym meczu? (regulaminowy czas gry): 181 - 190
Kurs: 4.40
Bukmacher: bwin
Analiza: Hornets tym razem podejmują we własnej hali Lakers. W tym spotkaniu nie liczę na zbyt pokaźne zdobycze punktowe z obu stron. Co prawda Lakersom zdarzało się ostatnio rzucić 115 pkt (z Dallas) i 122 (z Denver) ale w ostatnich pięciu meczach z Hornets suma punktów nie wynosiła więcej niż 196. W ostatnim meczu było to 184 punkty a wcześniej nawet 173. Teraz jednak Hornets spisują się lepiej a Lakers gorzej. Obrona Jeziorowców nie wygląda najlepiej mimo Dwighta Howarda. Sam nie zablokuje wszystkich rzutów i nie zbierze wszystkich piłek. Kobe natomiast w ostatnich 2 meczach rzucił 73 punkty i tym razem może sie postarać o dobry wynik ale myślę, że będzie to duży procent całego dorobku punktowego LAL. Stawiam na względnie skromny dorobek punktowy obu drużyn.
✅340

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Eurpejska, godz 19.00
FC Copenhagen - Steaua Bucuresti
TYP: 1
KURS: 2,11
BUK: Pinnacle Sports
Analiza
Jutro o godzinie 19 rozpocznie się mecz pomiędzy zespołem FC Copenhagen a zespołem Steaua Bucuresti. Faworytem tego meczu są gospodarze lecz kursy są powyżej 2 zł. W lidze europejskiej gospodarze są na trzeciej pozycji z dorobkiem siedmiu oczek. Mają oni stratę do drugiego miejsca jednego punktu a więc jeśli chcą awansować do kolejnej rundy muszą ten mecz wygrać. Natomiast goście zajmują pierwsze miejsce z dorobkiem 10 oczek. Oni już prawie są pewni awansu ale aby być na 100 procent pewnym wystarczy im remis. Ja jednak uważam że ten mecz może zakończyć się sukcesem gospodarzy którzy zagrają na swoim boisku i będą w pełni zaangażowani w ten mecz. Zależy im bardzo na awansie i sądzę że może się to udać. Oba zespoły spotkały się w meczu na stadionie Steau i w tamtym meczu zespół Steaua Bucurest wygrał 1:0. Gospodarze tego meczu w lidze duńskiej znajdują się na pierwszej pozycji z dorobkiem 44 oczek. Mają oni przewagę 9 oczek nad drugim zespołem. W ostatniej kolejce wygrali oni z zespołem Randers 2:0. Natomiast goście tego meczu w lidze są na pierwszej pozycji z dorobkiem 44 oczek i mają siedem oczek więcej od drugiego miejsca. W ostatniej kolejce wygrali oni 6:0 z zespołem Concordia. Moim zdaniem gospodarze ten mecz wygrają i sądzę że padnie wynik 1:0 dla gospodarzy ;)
⛔100

mac49 4

mac49

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Genk- Basel
Typ: powyżej 2,5 bramki
Kurs:2,05
Bukmacher:Betclic
Analiza:
Na jutro polecam wszystkim zgromadzonym mecz ostatniej kolejki Ligi Europejskiej a jest nim pojedynek belgijskiego Genk ze szwajcarską drużyną Basel. Typuje że w meczu padni powyżej 2,5 bramki. Pierwszy mecz pomiędzy tymi zespolami zakończył się remisem 2:2 a więc w meczu padło wiecej niż 2,5 bramki. Zmierza sie zespoły które. Drużyna gospodarzy w ostatnim mecz urządziła sobie prawdziwe strzelanie (mecz z Lokeren zakonczył sie wygrana Genk 4:3). Drużyna gości także lubi zdobywać dużo bramek. 4 ostatnie mecze grając na wyjeździe kończyli z wynikiem powyżej 2,5 gola. Także polecam wszystkim ten typ na jutro. Dużych kursów i trafnie wytypowanych kuponów !

⛔100

I 51

inoddswetrust

Użytkownik
Rapid Wiedeń - Metalist Charków
typ: 1
kurs: 4,20
bukmacher: Pinnacle
analiza: Mecz o tzw. pietruszkę . Niezależnie od wyniku tego meczu gospodarze zajmą ostatnie miejsce , a goście wygrają grupę . Metalist ma na co oszczędzać siły . Faza pucharowa Ligi Europy to jedno , a walka w lidze ukraińskiej o miejsce premiowane grą w eliminacjach Ligi Mistrzów to drugie , co przed nimi . W tej sytuacji aż prosi się odpuszczenie tego meczu . Prawdopodobnie zobaczymy głębokie rezerwy u Ukraińców . Rapid przegrał wszystkie mecze w tej grupie i z samej chęci odzyskania twarzy , będa walczyć o wygraną . Poza tym ze statystyk dotychczasowych ich spotkań wynika , że oni wcale nie sa tacy słabi , jak wskazują ich wyniki . Oddawali masę strzałów na bramkę rywali . Wygląda na to , że nie dopisywało szczęście . Gorzej z defensywą , gdyz tracili sporo bramek . Ale rezerwy rywala (tak zakładam) nie zepchną ich raczej do defensywy . Mecz powinien byc pod dyktando Rapidu i zakończyc się dość pewnym zwycięstwem Austriaków .
✅320

Otrzymane punkty reputacji: +8
loczeq1230 2

loczeq1230

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Liga Europejska (06.12.12 19:00)
Spotkanie: Udinese Calcio-Liverpool
Kurs: 3.70
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie między Udinese Calcio a Liverpoolem. Jak dla mnie Udinese jest nieznacznie faworytem, Liverpool
jedną nogą w następnej rundzie.Ostatnie spotkanie jakie zagra w grupie właśnie jest z Udinese. Pierwszy mecz w Anglii
zakończył się na korzyść Udinese wynikiem 3:2.Udinese nadal walczy o wyjście z grupy z 2 pozycji.Priorytetem jest wygrana
oraz zwycięstwo Anzi nad Young Boys. W ostatnich meczach Udinese rozgromiło Cagliari 4:1 a Liverpool wymęczył zwycięstwo w Premier
League 1:0 z Southampton. Dwie drużyny są w formie ale wyniki w lidze nie zawsze odzwierciedlają się w Lidze Europejskiej. Uważam że
włoski klub po dobrej grze wyjdzie z tej potyczki zwycięsko. Polecam typ ????
http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=141401
⛔100

quagliarella 25

quagliarella

Użytkownik
Spotkanie: New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers
Typ: Los Angeles Lakers - 1,5 (1. kwarta)
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Na jutro proponuję typ podobny do wczoraj. Lakers grają na wyjeździe z Hornets. Jak już wspomniałem w poprzednim typie drużyna z Los Angeles wygrała 8 z 10 pierwszych kwart + doszło jeszcze dzisiejsze z Rakietami. Jutro grają ze znacznie mniej wymagającymi rywalami, więc spokojnie powinni sobie poradzić. Hornets z lepszymi drużynami wysoko przegrywają 1Q, przykładem są mecze z OCT gdzie przegrali 9 i 18 punktami. Lakers zawsze mocno zaczynają 1Q, więc myślę, że nie inaczej będzie w nocy. Gospodarze nadal bez Davisa (średnio 16p), więc zakład jeszcze bardziej prawdopodobny. Typ na pewno bardziej atrakcyjny, niż końcowe zwycięstwo Lakers. Polecam!
⛔100

matul9 298

matul9

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie. - Włochy, Serie A
Spotkanie: SG Cortina - HC Bolzano
Kurs: 1.75
Analiza:
Kolejny z typu &quot;Pewniak Matula z hokeja vol. 5&quot;. Stoję na 100% skuteczności z tej dyscypliny sportu. Jest to kolejny typ, który podając wam tu jestem w 95% przekonany, że wejdzie te 5 % to szansa na dogrywkę jedynie. Przybliżę wam trochę sytuację, gdyż zapewne ta liga większości jest terenem czarnym.
Zacznę od moich faworytów ;D
Bolzano, zeszłoroczne zmagania zakończyli na wygraniu Play - off i wicemistrzostwie za corocznym faworytem do zwycięstwa a mianowcie Valpusterią. Obceny sezon goście rozpoczęli fatalnie by nie powiedzieć katastrofalnie. Już moja wiara w nich przygasła, lecz od pewnego czasu zaczęli wygrywać wszystko i to solidnie : 2:0W, 5:1D, 5:1W z Valpusterią!, 10:0D z outsiderem + 3 zwycięstwa w Continental Cup i ciąg dalszy 3 zwycięstw w lidze. Valpusteria zanotowała spadek formy po tym jak na początku sezonu lali wszystkich, jest to znakomita okazja gości na nawiązanie walki o fotel mistrzowski!
Cortina jest to typowy średniak ligowy. Czy to u siebie czy na wyjeździe grają równo przeciętnie. Tracą prawie najwięcej bramek w lidze, ze średnią 3,6 na mecz. Ich czarna seria trwa, brak zwycięstwa od 4 meczy. Wiadomo każda seria kiedyś dobiega końca , lecz ciężko mi uwierzyć że ktoś może w tym momencie zatrzymać rozpędzone Bolzano! ;)
SG Cortina HC Bolzano 2:4 23 % 17 % 60 % - Jest naprawdę dużo , na tej stronie tyle dostają faworyci tacy jak MU , MC , itp.
✅75

dwill 620

dwill

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, 1:08
Indiana Pacers - Portland Trail Blazers
Typ: 2(+5)
Kurs: 1.81
Buk: Pinnacle

W tym meczu dla mnie są istotne dwa czynniki. Pacers wracają po trudnym meczu wyjazdowym na własną halę, gdzie podejmują Blazers, dla których będzie to &#39;ostatnio&#39; - już siódmy - przystanek poza domem. Pierwsze mecze na wyjazdach obnażyły sporo błędów drużyny z Portland, jednak im dalej, tym zespół lepiej wyglądał. Ktoś pomyśli co to wygrane z Cavaliers - brak Irvinga, Bobcats - najgorsza drużyna z poprzedniego sezonu. Jednak oba zespołu charakteryzuje jedna ważna cecha - ogromna wola walki. Przy takich zespołach, gdzie w pewnej części dominuje młodość, ciężko się gra mecze wyjazdowe. Bobcats, to już zespół inny o 180 stopni, w porównaniu z poprzednim sezonem.
Wykorzystuję, że w ostatnim czasie Blazers na prawdę wyglądali solidnie i mam nadzieję, że pójdą za ciosem i wykorzystają b2b Indiany. Co warto podkreślić. Wśród Blazers, w ostatnich dwóch wygranych o wiele lepiej grali zawodnicy z ławki, jeśli tym razem będzie podobnie, to Pacers czeka kolejny trudny rywal.
Powodzenia!
Pozostałe mecze na nockę &gt;KLIK&lt;
⛔100

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Mistrzów
Spotkanie: Stuttgart - Molde
Typ: x2
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bwin
Analiza:
wybrałem to spotkanie, ponieważ według mnie kurs na Stuttgard jest mocno zaniżony. Zacznę od H2H: w ostatnio drużyny spotkały się 4.10.2012 roku i Molde było gospodarzem. Rezultat tego spotkania to 2:0 dla gospodarzy. 5.08.2010 roku Stuttgart był gospodarzem i rezultatem meczu był remis 2:2.
Obecnie w tabeli w grupie E Stuttgart jest na drugim miejscu z ośmioma punktami. Molde jest na czwartym miejscu z trzema punktami. Według mnie Molde ma szansę na remis a może nawet na wygraną. Steaua przegrała ze Stuttgartem grając u siebie aż 1-5. Natomiast drużyna Molde jako gospodarze obronili się przed porażką ze Stuttgartem i wygrali jak wcześniej wspomniałem 2-0. Według mnie możliwy jest remis ponieważ Molde jako jedyna drużyna w grupie E jeszcze nie zremisowała. Ale na wszelki wypadek podparłem się o drużynę gości, ponieważ w tym meczu wszystko może sie zdarzyć.
✅400

aflatoksyna 34

aflatoksyna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Europejska
Spotkanie: Fenerbahce - Borussia M
Typ: 1 i over 2.5
Kurs: 2.87
Bukmacher: bet365
Analiza:

Fenerbahçe Stambuł i Borussia Mönchengladbach zajęły odpowiednio pierwsze i drugie miejsce w swojej grupie Ligi Europy. Dzisiejsze spotkanie będzie dla drużyny gości, będzie okazją dla zaprezentowania się piłkarzy zazwyczaj spędzających czas na ławce rezerwowych. Jeden z zawodników Borussi deklaruje, walkę na całego ale trudno takie wypowiedzi traktować poważnie jeżeli w Stambule nie wystąpią na pewno najlepsi gracze występujący w dziesiątej drużynie Bundesligi. Kontuzjowany jest kapitan Filip Daems, zawieszony za kartki Patrick Herrmann. Trener gości, Lucien Favre nie zabrał na daleką podróz takich graczy jak Marc-André ter Stegena, Tony&#39;ego Jantschke, Martina Stranzla, Havarda Nordtveita, Juana Arango, Thorbena Marxa, Lukasa Ruppa i Igora de Camargo. Zagrają zatem rezerwowi, a być może także Luuk de Jong, który wraca do gry po kontuzji. Nie napawa to optymizmem tym bardziej, że ostatnie spotkanie między tymi zespołami zakończylo się wysoką porażką gości, bo aż 2:4! Turcy znani są z żywiołowego dopingu i robienia niesamowitej atmosfery, wręcz piekła, która może sprawić problemy zawodnikom zazwyczaj nie grającym w pierwszej jedenastece Borusii. Samo Fenerbahce radzi sobie w Lidze Europejskiej świetnie, prowadząc z 13 oczkami na koncie i bez żadnej porażki, co więcej na swoim stanionie grają pod bez zarzutu!
⛔100

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Liga Europejska
Spotkanie: Victoria Pilzno - Atletico Madryt
Typ: Victoria Pilzno
Kurs: 2.55
Bukmacher: UNIBET
Na dzisiejszą ostatnią kolejkę Ligi Europy wpadł mi w oko jeden ciekawy mecz który sam osobiście obstawiłem mianowicie chodzi mi o spotkanie Victoria Pilzno-Atletico Madryt. Gospodarze graja bardzo solidna piłkę w rozgrywkach Europejskich w 5 dotychczasowych meczach zdobili 10 punktów i do prowadzącego w grupie Atletico tracą tylko 2 punkty jeżeli wygrają dzisiaj z hiszpanami to wyjdą z grupy z pierwszego miejsca co dla nich ma znaczenie gdyż potem będą grali z teoretycznie słabszym rywalem moje twierdzenia potwierdza wypowiedź trenera Victorii przed tym meczem który powiedział &quot; Wygranie grupy byłoby czymś bardzo prestiżowym. Poza tym mielibyśmy wtedy łatwiejsze losowanie w 1/16 finału &quot; więc raczej możemy się spodziewać najsilniejszej jedenastki i maximum zaangażowania,dla Atletico raczej nie ma to większego znaczenia z którego miejsca wyjdą gdyż jeżeli trener Simeone w kolejnych rundach wystawi pełny skład to raczej nie będzie na nich mocnych co do jutrzejszego spotkania to raczej tradycyjnie już wystawią rezerwowy skład oszczędzając lepszych piłkarzy na rozgrywki krajowe.W pierwszym spotkaniu obu drużyn w Madrycie drużyna z Pilzna minimalnie przegrała tracąc gola w końcówce spotkania.Myślę że teraz nauczeni poprzednim meczem zawodnicy powinni wyciągnąć wnioski z tamtego spotkania i wygrać mecz przed własną publicznością tym bardziej że jeszcze nie przegrali meczu w tych rozgrywkach u siebie a Atletico na wyjeździe nie imponuje gdyż zdołało wygrać tylko raz z najsłabszą w grupie drużyną z Tel Awiw-u a i przegrać z Academicą 0:2 która do potęg nie należy. Tak więc jak dla mnie czysta jedynka jest raczej pewnym typem gdyż widać że z tym składem ta drużyna jest mocna tylko na swoim stadionie
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +7
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Europejska
Spotkanie: Victoria Pilzno - Atletico Madryt
Typ: Powyżej 3.5 goli
Kurs: 3.00
Bukmacher: Sportingbet

Mecz o pierwsze miejsce w grupie B, Atletico Madryt w tym spotkaniu wystarczy remis by to osiągnąć choć sam Diego Pablo Simeone mówi, że jego drużyna mimo kilku braków kadrowych będzie walczyć w tym spotkaniu o zwycięstwo. Te braki kadrowe to nieobecni w kadrze Diego Godín, Filipe, Mario Suárez, Gabi, Arda Turan, Cristian Rodríguez i Falcao. W Pilźnie natomiast bardzo poważnie podchodzą do tego spotkania, mecz ten zapowiadany jest jako hit jesienni więc piłkarze Victorii zrobią wszystko by rozstrzygnąć go na swoją korzyść tym bardziej, że jest to ostatni mecz w tym roku dla tej drużyny i chcą godnie go zakończyć.
Ja postanowiłem zagrać w tym spotkaniu over bramkowy. Obie drużyny bowiem zapowiadają walkę o zwycięstwo więc na boisku powinno być ciekawie. Warto jednak zwrócić uwagę, że Victoria Pilzno ma w grupie więcej bramek strzelonych niż piłkarze Atletico. Podopieczni Pavela Vrby strzelili do tej pory 10 goli, a Atletico raptem 7. Nie ma jednak w tym przypadku jeśli popatrzymy na czeską Gambrinus Liga gdzie tak piłkarze z Pilzna strzelili już 27 bramek (w 16 kolejkach) i są gorsi pod tym względem jedynie od FK Jablonec, które strzeliło 29 goli. Nieźle wygląda w drużynie duet napastników Marek Bakos - Michal Duris (w tym sezonie 15 bramek i 10 asyst), ale również inni zawodnicy potrafią zdobywać bramki jak chociażby Daniel Kolar, Pavel Horvath, Vladimir Darida, Frantisek Rajtoral i Marek Hanousek. Ten ostatni co prawda dziś nie zagra podobnie zresztą jak Petr Bolek ale myślę, że nie wpłynie to negatywnie na poczynania tej drużyny. Według mnie możemy spodziewać się dziś dobrego spotkania i myślę, że sporej ilości bramek dlatego też warto chyba zagrać na jakiś over w tym meczu.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom