>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.09.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaI Liga
Spotkanie: Okocimski KS Brzesko – Energetyka ROW Rybnik
Typ: BTS - Tak
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bwin
Zapowiada się strzelanie na zapleczu polskiej Ekstraklasy. Gospodarze z Brzeska podejmują beniaminka z Rybnika. Jedni i drudzy na fali awansu do pierwszej ligi radzą sobie całkiem nieźle. Okocimski zajmuje wysokie piąte miejsce natomiast goście są wprawdzie dużo niżej, ale jak dotąd przegrali tylko raz co jak na beniaminka to niezły wynik. Rybnik w każdym jak dotąd rozegranym meczu strzelał gole nieważne czy u siebie czy na wyjeździe. W sumie nastrzelali ich 10 tracąc 11. Gospodarze mają bilans 7-5 i tylko raz bezbramkowo remisowali w dodatku na wyjeździe. Wg mnie scenariusz meczu może być tylko jeden: gole po obu stronach. Powodzenia
⛔100

S 44

shelby

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nozna – Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Polska - Czarnogóra
Typ: Lewandowski strzeli
Kurs: 1.8
Bukmacher: William Hill
Nie ma co ukrywac Polska musi ten mecz wygrac zeby zachowac jeszcze teoretyczne szanse na awans do mistrzostw swiata wiec spodziewam sie ze zaczna bardzo zmotywowani. Powolanie na ten mecz dostal wlasciwie tylko jeden napastnik i to pod niego powinna byc kreowana gra. W bardzo dobrej formie sa nasi skrzydlowi Sobota i Blaszczykowski a w srodku pola wracajacy do formy Mierzejewski lub Zielinski powinni wypracowac naszemu napastnikowi pare sytuacji z ktora chociaz jedna powinien wykorzystac
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +4
koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Szkocja - Belgia
Typ: 2
Kurs: 1.77
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
W piątek o 21:00 Szkoci podejmą na własnym boisku lidera grupy A - Belgie. Faworyt w tym meczu jest jeden i są nim rozpędzeni Belgowie, których aktualna dyspozycja naprawdę imponuje. W tych eliminacjach jeszcze bez porażki i z tylko jednym remisem 1-1 z Chorwatami niespełna rok temu, a do tego z bilansem bramkowym 13:2 ! Szkoci już bez szans na awans do brazylijskiego mundialu ( 5 pozycja, 7 rozegranych spotkań, zaledwie 5 punktów). Widząc listę powołanych belgijskich piłkarzy można powiedzieć, że szczęka opada ze zdumienia. Nieobecny w tym spotkaniu będzie Kompany i Vermaelen, ale pomimo braku tych zawodników, myślę że Belgowie powinni sobie poradzić. Jak wiemy Szkoci słyną z waleczności i będą chcieli spisać się przed własną publicznością jak najlepiej. Pomimo dość owocnego wyniku w sierpniowym meczu towarzyskim z Anglia (przegrana 3:2), w starciu z tak silna ofensywa ( na papierze i w praktyce) nie zdołają pokrzyżować planów dążącym do awansu Czerwonym Diabłom. Wybiegając daleko w przyszłość, myślę że tą ekipę stać na zajęcie wysokiego miejsca podczas mundialu. W sam awans nawet nie wątpię.
✅77

Otrzymane punkty reputacji: +2
civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Tenis, Us Open
Flavia Pennetta - Victoria Azarenka
Flavia Pennetta
4.20
bwin
Analiza:
Kursy na Pennettę spadają cały czas, zaczęło się od 6.00 teraz jest 4.20 a na Pinnacle nawet 3.9. Kilka argumentów:
1) Pennetta nie przegrała jeszcze w tym turnieju seta, a grała z rywalkami, z którymi miała w przeszłości wyrównany bilans (Vinci, Errani) oraz z Kuzą, z którą miała przed grą 0:5,
2) Bilans Azarenki z Pennettą to 1:2, raz Azarenka nie przystąpiła do meczu,
3) Pennetta nie ma kompletnie nic do stracenia, to na Azarence ciąży presja - obrony punktów sprzed roku - czyli finału,
4) Pennetta pierwszy raz od bardzo dawna na nich się nie skarży, gra bez taśm, nie potrzebuje masaży na korcie,
5) Azarenka miała bardzo prostą drabinkę w tym turnieju, więc nie miała się z kim wykazać a i tak zgubiła dwa sety.
Pennetta ma &quot;papiery&quot; na finał z Sereną, aczkolwiek z Amerykanką nie będzie już miała nic do powiedzenia, chyba że dziś wieczorem Na Li sprawi niespodziankę, a stać ją na to.
⛔100

lithis 13

lithis

Użytkownik
Dyscyplia: Piłka nożna, EL. MŚ
Spotkanie: Macedonia – Walia
Typ: 1:1
Kurs: 6,00
Buk: bet-at-home
Analiza:
W gąszczu spotkań eliminacyjnych znalazłem to. Mecz niewiele znaczący pomiędzy drużynami z pewnością nie będącymi tuzami futbolu. Kilka słów o Macedonii. Drużyna z którą nie gra się najłatwiej o czym przekonali się nawet najlepsi w tej grupie eliminacyjnej wygrywając skromnie po sporych trudach. Wydaje się, że Macedończycy najlepiej czują się na własnym terenie. Mają dobrą defensywę o czym świadczy tylko 7 straconych bramek. Ogromnym problemem za to, przynajmniej do tej pory, była ich ofensywa – 3 bramki zdobyte w El. MŚ mówią same za siebie…. Nadzieją i dobrym prognostykiem dla Macedończyków jest ostatnie spotkanie z Bułgarią. Co prawda towarzyskie, ale przypuszczam, że dające jakieś przełamanie w tej ich strzeleckiej indolencji (wygrana i pierwsze zdobyte bramki od marca tego roku – 2:0). Walijczycy z kolei nie zanotowali jeszcze remisu jako jedyni w tej grupie. Z bilansem 2-0-4 zajmują 4 miejsce. Strzelają raczej regularnie, praktycznie co mecz, liczę zatem że i dziś uda im się zdobyć przynajmniej 1 bramkę. Dodatkową szansę dla Macedonii stwarza defensywa Walii….14 straconych bramek. Cóż chyba nie jest zbyt szczelna. Myślę, że wynik 1:1 jest całkiem prawdopodobny.
⛔100

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje Mistrzostw Świata
Spotkanie: Anglia v. Mołdawia
Typ: Anglia handicap -2
Kurs: 1,6
Bukmacher: Bwin
Analiza: Anglia dosyć słabo spisuje się w tych eliminacje, mianowicie, w 6 meczach zdobyli 12 punktów, 3 mecze wygrali i 3 zremisowali. Mecze wygrane to: z San Marino 8-0 i 5-0 oraz z Mołdawią (wyjazd) 5-0. Natomiast zremisowali z Czarnogórą 1-1 i Polską 1-1 (oba wyjazdowe) oraz z Ukrainą 1-1 (mecz domowy, gdzie remis uratował Lampard po rzucie karnym pod koniec meczu). Bilans bramek to 21-3, ale 13 bramek strzelili ekipie z San Marino, a wszyscy wiemy jakim zespołem jest San Marino.
Jeżeli chodzi o zespół z Mołdawii, to w 7 meczach zdobyli 5 punktów, na które złożyła się wygrana z San Marino 2-0, oraz 2 remisy: z Ukrainą 0-0 i Polską 0-0. Pozostałe mecze to porażki: z Ukrainą 1-2 (w), Czarnogórą 0-1 (d), Anglią 0-5 (d) i Polską 0-2 (w). Stosunek bramkowy wynosi 4:11.
Anglicy z pewnością będą kibicować Polakom, żeby urwali punkty Czarnogórcom, najlepszy dla Anglików będzie wygrana naszej reprezentacji. Synowie Albionu powinni dzisiaj poradzić sobie z drużyną z Mołdawii. Handicap 1-bramkowy jest mało opłacalny, jednak jest duże prawdopodobieństwo &quot;wejścia&quot;. Natomiast handicap 2-bramkowy to już znacznie większe ryzyko, jednak myślę, że 3-0 to będzie dzisiaj wynik do osiągnięcia przez gospodarzy meczu, pomimo tego, że obie drużyny jak dotąd (i nie licząc meczów z San Marino) to zespoły underowe.
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +4
kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis

Polska - Czarnogóra
Robert Lewandowski strzeli pierwszą bramke w meczu
4,33
bet365
analiza:
Robert Lewandowski podstawowy napastnik reprezentacji Polski. Co to dużo mówić Lewy ostatnio nie strzela bramek dla biało-czerwonych, ale tym razem myślę, że bedzie inaczej. Mecz, ktory odbedzie sie na stadionie narodowym w Warszawie bedzie waznym spotkaniem dla trenera Fornalika. Po prostu to spotkanie Polska musi wygrac. Stawiam, ze Robert w koncu sie przelamie i bedzie strzelal tak czesto dla reprezentacji jak i dla BVB. Lewy bedzie mial w dzisiejszym meczu za swoimi plecami mlodego, uzdolnionego Mateusza Klicha, ktory potrafi jednym podaniem otworzyc droge do bramki. Wczesniej Robertowi na pewno brakowalo takiego typowego podwieszonego jak w Borussi. Stąd tez mało goli w ostatnim czasie Roberta w Reprezentacji Polski.
Jednak dzisiaj sie to zmieni Lewandowski strzeli i bedzie sie pisac o tym jutro w gazetach ????
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplia: Tenis WTA
Spotkanie: Li Na( +4.5 gema)- S. Williams
Typ: Li Na
Kurs: 2.37
Buk: Pinnacle
Bardzo ciekawie zapowiadający się półfinał US Open spotykają się 6 w rankingu Li Na oraz liderka Serena Williams. Moim zdaniem faworytką bedzie Amerykanka która gra bardzo pewnie w turnieju chociaż przeciwniczki nie z najwyższej półki to jednak wygrane bez straty seta robią wrażenie szczegolnie &quot;rower&quot; z Suarez Navarro . Wbezposrednich pojedynkach 8-2 dla Amerykanki na kortach twardych 6-0. Jednak niektore mecze mimo wyniku 2-0 były bardzo zacięte. Forma Chinki jest bardzo wysoka wystarczy spojrzeć na przeciwniczki szczególnie będace w wysokiej formie Jankovic i Makarovą. Dzis duże znaczenie mogą mieć warunki pogodowe zapowiadana jest słaby wiatr co powinno sprzyjać Serenie ,która nie lubi grać gdy jest wietrznie. Jednak moim zdaniem handi +4.5 gema jak najbardzie do pokrycia przez Chinkę pod warunkiem takiej gry jaka prezentowała do tej pory.
⛔100

goool 4

goool

Użytkownik
Dyscyplina: Kwalifikacje MŚ- Europa
Spotkanie: Gruzja- Francja
Typ: Handicap 1:0
Kurs: 1,91
Bukmacher: bwin
Analiza:
W grupie I eliminacji do Mistrzostw Świata w Brazylii coraz mniej spotkań. Cztery czołowe ekipy mają jeszcze do rozegrania po 3 mecze. O awans z pierwszego miejsca walczą reprezentacje narodowe Francji i Hiszpanii.
Aktualnie podopieczni Temura Kecbaja zajmują 4. miejsce w grupie I. We wszystkich seriach zmagań Gruzini zgromadzili 4 punkty, na które złożyło się jedno zwycięstwo, jeden remis i aż 3 porażki.W 5. serii gier Gruzja grała na Stade de France z ... Francją. Było to 22 marca 2013 roku. „Trójkolorowi” wygrali dość pewnie 3-1. Jak będzie dziś? Myślę, że podobnie. Obecnie Gruzja zajmuje dopiero 97. miejsce w najnowszym rankingu FIFA.
W o wiele lepszych nastrojach są „Trójkolorowi” zawodnicy Didier’a Deschamps’a po 5. kolejkach zajmują drugie miejsce w swojej grupie kwalifikacyjnej. We wszystkich dotychczas rozegranych potyczkach Francuzi zdobyli 10 punktów (3 wygrane, jeden remis i tylko jedna porażka).
Jeśli Francja chce uniknąć listopadowych baraży i bezpośrednio awansować do przyszłorocznego mundialu, musi przywieźć z Gruzji trzy punkty nie będzie łatwo, bo Gruzja gra na swoim boisku. Jednak Gruzja ani razu nie wygrała z Francją a motywacja Francji, aby bezpośrednio awansować i uniknąć walki w listopadzie jest silna, dlatego stawiam, że Francja wygra mecz z przewagą minimum dwóch bramek.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna ( kwalifikacje do MŚ )
Spotkanie - Polska : Czarnogóra
Typ - czerwona kartka w meczu ? Tak
Kurs - 4.05
Buk - Betsson
Analiza :
.. co tu dużo mówić mecz ważny dla obu drużyn , w naszym przypadku to każdy mecz Polski to gra o wszystko do tego już nas przyzwyczaili od lat a jakie są tego efekty to sami widzimy i nie tylko w piłce nożnej lecz praktycznie w każdej dyscyplinie no ale tacy już jesteśmy , liczę jednak na to że Orły dziś pokażą się z dobrej strony przynajmniej tak jak w drugiej połowie meczu z Duńczykami w końcu my musimy to spotkanie wygrać Czarnogóra może ale nie musi i tu różnica , ja jak zwykle nie pierwszy raz szukam w meczach czerwonych kartoników i coś mi cały czas chodzi po głowie że taki zostanie pokazany w tym spotkaniu , przeglądając strony www na temat sędziego w tym spotkaniu to powiem że są wymieniani dwaj panowie i nie wiem który będzie no bo np. w &quot; transfer market &quot; podany jest Holender Bjorn Kuipers natomiast na naszym Goal.pl Islandczyk Kristinn Jakobsson ale on akurat sędziował poprzednie nasze spotkanie na Czarnogórze tak więc nie wiem czy to pomyłka czy też drugi raz pan Kristinn będzie sędzią ale nie ważne kto ja liczę na czerwień , jak już jesteśmy przy naszym ostatnim pojedynku na Czarnogórze to wiemy sami że w tym spotkaniu zobaczyliśmy aż dwie kartki koloru czerwonego najpierw w 69 min Pavicevic a 5 min póżniej Obraniak . Gdy zajrzymy do statystyk obu drużyn to zobaczymy że w naszej &quot;11&quot; 7 zawodników było trochę niegrzecznych na boisku i zostali ukarani kartkami natomiast lepiej to wygląda gdy zajrzymy do Czarnogóry bo tu aż 14 a np. w/w Pavicevic 4 żółtka i czerwona ale nie gorszy jest Vladimir Volkov czy Milorad Pekovic którzy zobaczyli po 3 żółtka tak więc sumujemy i to że jest to spotkanie ważne jak i że w pierwszym ich pojedynku aż 2 czerwone to przekonuje mnie do tego ze może i dziś taki kartonik któryś z graczy zobaczy !
⛔100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Typ: pierwsza polowa rzuty rozne: over 5 @ 2,1
Kurs: 2.1
Bukmacher: Bet365

Analiza:
Anglicy graja u siebie ze slaba ekipa z Moldawi i niespodzianki w wyniku tego meczu nie bedzie. Anglicy musza zbierac punkty by dogonic Czarnogore wiec nie moga sobie pozwolic na odpuszczenie meczu ze slabeuszem. Dzisiaj beda atakowac od poczatku spotkania do konca (badz do strzelenia 5 bramki :p) DObrym przykladem jak ten mecz bedzie wygladal jest mecz z San Marino gdzie Anglicy usiedli na biednych przyjezdnych i nie wypuszczali ich z ich wlasnej polowy boiska. Moldawianie to lepsza ekipa oczywiscie niz San Marino ale dzisiaj przyjada rozpaczliwie bronic swojej bramki. Mysle, ze przez pierwsze 20 minut bedzie im to calkiem dobrze wychodzic. Beda mieli sily i motywacje ale napor Anglikow wkoncu przyniesie skutki i padna bramki. Mysle, ze Moldawianie beda bronic wikeszosci zespolu co zagesci gre w polu karnym. Mysle, ze kornery beda padac gesto i sadze, ze w pierwszej polowie zobaczymy ich kilka. Osobiscie chcialem postawic na over 4 kornery w pierwszej polowie ale jest to opcja z BetVictor wiec bukmachera ktory nie jest regulaminowo zapisaly w tym konkursie wiec przerzucam sie na bet365 i jedyna opcje jaka tam maja na pierwsza polowe czyli over 5 roznych. Tak czy inaczej zachecam na zagranie w BetVictor bo opcja over 4 @ 1,65 wyglada bardzo kuszaco i ma duza szanse powodzenia... a przynajmniej tak mi sie wydaje ???? Powodzenia
⛔100

D 20

darkness6

Użytkownik
Dyscyplina - koszykówka towarzyskie
Spotkanie - Anwil Włocławek - Rosa Radom
Typ - 2
Kurs - 3.20
Buk - Bet365
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18:30 w Katowicach zostanie rozegrany mecz Rosy która w zeszłym sezonie walczyła o utrzymanie w TBL z zespołem, który zajął 5 miejsce Anwilem. Rosa ostatnio wygrała turniej BB3 Cup wygrywając 3 następujące mecze:
ROSA Radom - MKS Dąbrowa Górnicza (1 liga) 78:72
ROSA Radom - MOSiR Krosno (1 liga) 90:63
ROSA Radom - Turów Zgorzelec (TBL) 80:66
Na największe uznanie zasługuje wygrana z wicemistrzem polski aż 14 punktami. Obstawiłem to spotkanie i spokojnie mi weszło po kursie 4,5.
Rosa w tym sezonie ma całkowicie odnowiony skład. Tak naprawdę nie było wiadome przed tym turniej na co ich stać. Jednak teraz jestem pewien, ze maja ogromną szanse pokonać Anwil i wygrać ten międzynarodowy turniej w Katowicach. Rosa wystąpi bez Witki i Radke, podobnie jak w poprzednim turnieju, jednak nie uważam ich za ważne ogniwa zespołu. Rosa miała tylko 2 tyg. treningów przedsezonowych, druzyna bardziej skupila sie na zgraniu i eliminowaniu błędów taktycznych. Trener Kaminski przyznal ze zespol wygladal swieżo po okresie przygotowawczym w turnieju bb3. Myślę, że podobnie będzie w tym turnieju i w meczu z Anwilem.
Teraz Anwil i ich mecze:
Anwil Włocławek - Stal Ostrów Wielkopolski (1 liga) 79:59
Anwil Włocławek - SIDEn Toruń (1 liga) 84:58
Anwil nie grał z zadnym rywalem który miałby jakąkolwiek szanse zagrozić, są to 1 ligowe przeciętne drużyny. Ważne jest, że druzyna przyjedzie do Katowic bez Elijah Johnsona (kontuzja) Jest to ważny punkt zespołu.
⛔100

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna ( kwalifikacje do MŚ )
Spotkanie - Rumunia : Węgry
Typ - Węgry
Kurs - 4.75
Buk - Bet365
Analiza : Dziś w Bukareszcie odbędzie się jedno z kluczowych spotkań decydujących o końcowym układzie w tabeli grupy D.O ile sprawa pierwszego miejsca jest już w zasadzie rozstrzygnięta (bez straty punktów i przy jedynie dwu bramkach straconych prowadza Holendrzy) o tyle o drugie miejsce walczą ciągle aż 3 drużyny.
Turcja w teoretycznie bardzo trudniej sytuacji,ale z 4 ostatnich spotkań 2 grają z outsaiderami a ostatnie mają u siebie w październiku z Holandią(która najprawdopodobniej już wtedy będzie finalistą brazylijskiego mundialu).
Kluczowe dla wszystkich zainteresowanych stron wydają się 2 wrześniowe mecze w Bukareszcie,wtorkowy gospodarzy z Turcją,oraz dzisiejszy z Madziarami.
Czerwcowe spotkanie Rumunii i Węgier było dosyć wyrównanym meczem(Rumuni uratowali remis w ostatniej minucie w dość szczęśliwych okolicznościach,za to Węgrzy zodbyli drugą bramkę po nieco wątpliwym karnym).
Dzisiaj też spodziewam się wyrównanego spotkania ,w którym jednak gospodarze mają więcej do stracenia. Po pierwsze ciąży na nich presja gospodarzy,po drugie Węgrzy mają jeden punkcik więcej oraz przewagę (+5 przy 0 Rumunii) w różnicy bramek ( a w eliminacjach do MŚ2014 przy równej liczbie punktów decydują bramki a nie mecze bezpośrednie),po trzecie gospodarze muszą szanować siły gdyż już we wtorek do Bukaresztu zawitają z nożem na gardle Turcy.
Mecz powinien być wyrównany i żadnych pogromów tu się nie spodziewam(za 4 dni kolejne mecze),ale jeśli Węgrzy przetrzymają początkowy napór gospodarzy z czasem powinno im się grać łatwiej, a szans na kontry powinno pojawiać sie coraz więcej.
Kurs jaki oferuje bet365 na zwyciestwo gości jest zdecydowanie zbyt wysoki - to już nie te Węgry sprzed 3-4 lat,wystarczy spojrzeć na zawodników Węgierskich grających w Bundeslidze i postępy jakie poczynili oraz na to ,że w przeciwieństwie do naszej kadry,nie jest to zlepek indywidualności.
⛔100

bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka Nozna
Spotkanie : Liechtenstein - Grecja
Typ - Under 2,5 goals
Buk : bet365
kurs - 1.8

Witam, dzisiaj do analizy posluzyla statystyki spotkan obu tych druzyn. I tak Liechtenstein jezeli juz przegrywa to tylko dwiema bramkami. Wyjatek to ostania porazka z Chorwacja 3-2.
Grecja znana jest z gry ofensywnej , bo taki styl ma odkad pamietam. Jest malo bramkostrzelna. W ciagu 10 meczy srednia bramek 1,9 na mecz.
Lichenstein ma troche gorszy wynik bo przypada 2,8 bramek na mecz ze sredniej z 10 meczow. Ok ale Liechenstein przegral z Bosnia 8-1 , ktora jest w gazie i to byl pierwszy mecz jaki grali w tych eliminacjach. Jakbysmy nie brali tego meczu pod uwage to wynik jest 2,1 bramek na mecz z 9 ostanich granych.
Pamietajcie ze to tylko matematyka, a szczescie lubi matme.
✅80

K 6

kiharito8

Użytkownik
PIłKA NOŻNA El.do MS
Serbia - Chorwacja
Typ: DW 1-1
kurs: 6,5
Buk: William Hill
Gdy tylko zobaczyłem to spotkanie od razu pomyślałem - mecz na remis, więc przejdę do analizy.
O godzinie 20:45 rozpocznie się spotkanie w grupie, w której moim zdaniem wszystko jest rozstrzygnięte. Pierwsze miejsce w tabeli mają Belgowie o drugie &quot;powalczą&quot; Serbia i Chorwacja chociaż Serbia szanse ma czysto matematyczne, musieli by wygrac 3 ostatnie spotkania a Chorwacja musiałaby wszystko przegrać. Myśle że Chorwacja nie będzie forsować tempa w tym spotkaniu natomiast Serbowia zagrają dla kibiców więc mogą powalczyć.
Teraz troszkę statystyk:
Gospodarze - Serbowie, 3 miejsce 7 punktów, 2-1-4 DOM: 2-0-1 (porażka z Belgią)
Goście -Chorwacja, 2 miejsce 16 punktów, 5-1-1 Wyjazd 2-1-0 (Remis z Belgią)
Chorwacja jest zespołem lepszym aczkolwiek do awansu wystarczy im punkcik, który wg mnie zdobędą dzisiaj w Serbii, wykluczam bezbramkowy remis a oba zespoły nie są mocno &quot;overowe&quot; więc w moim odczuciu spokojna ustawka na 1-1, polecam również zagrać X2 dla mniej odważnych, kurs zachęca.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +2
qish 80

qish

Użytkownik
Typ: Anglia czyste konto
Kurs: 1,4 !
Analiza:
Na Wyspy przyjeżdża słabiutka drużyna Mołdawii. Goście w ostatnich dwóch meczach strzeli bramkę Polsce i Ukrainie. Z Anglikami już tak nie będzie. Fakt, gospodarze mają przed sobą ciężki mecz z Ukraińcami, ale stracona bramka u siebie z tak słabym zespołem to raczej mało prawdopodobny scenariusz. Może Wyspiarze nie są w szczytowej formie i pewnie nie wystąpią w optymalnym zestawieniu, ale bez przesady, bramki gości nie będzie. Typ ładnie będzie wyglądał w AKO ;)
Polecam ! ????
✅40

B 4

bialy1922

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka kobiet
Spotkanie: Azerbejdżan - Chorwacja
Typ: 1
Kurs: 2.20
Analiza: W pierwszym meczu grupy C Mistrzostw Europy rozgrywanych w Niemczech i Szwajcarii spotkają się ekipy Azerbejdżanu i Chorwacji. Dla wielu ekspertów ten pierwszy mecz jest od drugie miejsce w tej grupie ponieważ drużyna Rosji jest zdecydowanie poza zasięgiem, zaś z Białorusią zarówno Azerki jak i Chorwatki powinny sobie łatwo poradzić. Według mnie kurs na team z Kaukazu jest lekko zawyżony, a obie drużyny prezentują bardzo zbliżony poziom z tą różnicą, że Azerbejdżan ma w swoich szeregach jedną z najlepszych siatkarek na świecie Natalię Mammadovą, która w jednym spotkaniu potrafi zdobyć nawet 40 punktów i przesądzić o losach meczu. Na pewno dla obu ekip ten mecz będzie najważniejszy w grupie i zrobią one wszystko by przesądzić go na swoją stronę. Przypomnę tylko, że w ostatnim spotkaniu jaki odbył się między tymi ekipami Azerki wygrały 3:1 i mam nadzieję, że w dniu dzisiejszym również zwyciężą. Mecz ten rozpocznie się o godzinie 17:30
⛔100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Ukraina- San Marino
over 12 rutów rożnych
@ 1,83
bet365
ANALIZA. Witam, szukałem kursu na dzisiaj i pograłem trochę (zapraszam do mojego tematu) a tutaj prezentuję typ, który wart jest wg mnie pogrania. Ukraina musi wygrać i raczej wygra- nawet trzęsienie ziemi nie przeszkodzi w odniesieniu zwycięstwa gdy na przeciw im staje kelner, prawnik, kucharz, rzeźnik, 2 prywatnych przedsiębiorców i Bóg wie jeszcze kto. Nie ujmuję nic zawodnikom San Marino, chodzi po prostu o to, że to nie są zawodowi piłkarze (1 chyba jakiś znany, gra chyba w serie B we włoszech). Jak widać nawet nie zgłębiam za bardzo nad składem bo jakie by one nie były to i tak cały mecz będzie rozgrywany na połowie gości. Póki starczy sił będą bronić się mądrze, a potem worek się rozwiaże i spodziewam się 4-0 albo 5-0. ja jednak skupiam się na mądrej obronie jak to napisałem, a polegać ona będzie na przerywaniu akcji poprzez wybijanie piłki- na połowę Ukrainy, na aut i na róg!!! byle nie do bramki. Linia wg mnie jest za niska i spokoknie do pokrycia a nie ukrywam, że ambitnie (i wielki szacun im za to bo widać że grają dla przyjemności) grający zawodnicy San Marino też przeprowadzą kilka akcji i 1 albo 2 rogi zrobią. Swój typ popieram tym jeszcze, że jak my graliśmy z San Marino to też się zastanawiałem czy linia 11 rożnych zostanie pokryta. było 9 do przerwy a łącznie o ile pamiętam (bo nie mogę znaleźć) chyba 17-2 czyli łącznie 19. dzisiaj spodziewam się podobnej liczby. San Marino broniące się w 11 to taki kocioł będzie, że piłka sama się o nich będzie odbijać. miejmy nadzieję, że trochę będzie tych rogów. ????
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

ziggy1984 1,3K

ziggy1984

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurobasket
Spotkanie: Czarnogóra - Bośnia&amp;Hercegowina
Typ: Poniżej 154,5
Kurs: 1,90
Analiza:

Wyniki na Eurobaskecie raczej nie zachęcają na typowanie zwycięzców więc trzeba się ratować innymi zdarzeniami.Na dziś proponuje under w meczu Czarnogóry z Bośnią. Linia jaką wyznaczył bet365 jest bardzo wysoka. Do tej pory więcej niż 154,5pkt rzucono w 3 na 24 spotkań. Dodając, że to trzeci mecz w ciągu trzech dni obydwu drużyn zawodnicy mogą odczuwać zmęczenie i to raczej nie wpłynie na ich wysoką skuteczność. Przeglądając statystki rzuca się w oczy duża liczba kwart w których żaden z zespołów nie przekracza 20pkt tutaj obydwie muszą rzucać właśnie w okolicach 20pkt na kwartę.
✅90

J 29

jonatan994

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna El. do MŚ .
Spotkanie: Serbia-Chorwacja
Typ: 2
Kurs: 2.80
Buk: Bet365
Analiza:
Dziś o godzinie 20 45 w Grupie A w której wszystko już mniej więcej wiadomo zmierzą sie dwa zespoły z południa Europy. Chorwaci mimo tego że potrzebują jednego punktu, aby zapewnić sobie awans powalczą napewno o 3 pkt. Chorwaci są lepszym zepołem co wyraźnie widać po statystykach ostatnich pięciu meczy (Chorwaci 4W : 1P, Serbia 1W : 4P). No to jednak dużo mówi o samym zespole. Po przegranym w Sierpniu meczu Serbów z Kolumbią (0:1) gdzie grali totalną kaszane, nie wiem sam czego mozna sie powdziewac po tym zespole. Chorwaci zaś w składzie ze znanymi zawodnikami (Mandziukić, Olić, Modrić, Rakitić, Eduardo) grają bardzo dobry footbal w ostatnim czasie. Dlatego taki typ. Poza tym w ostatnim spotkaniu obu zespołów w Marcu to Chorwaci wygrali 2:0 i byli drużyną dominującą więc myśle że tym razem będzie podobnie.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom