miki9971
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Japonia - J-League
Spotkanie: Albirex Niigata - Ventforet Kofu
Typ: Albirex Niigata strzeli powyżej 2.5 gola
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kolejne spotkanie w ramach Japońskiej Ligi, tym razem zajmujące 14 pozycję Albirex Niigata z dorobkiem 15 punktów, na własnym stadionie będzie podejmować, beniaminka ligi, który w ostatnich spotkaniach spisuje się bardzo słabo.
Ekipa Albirexu po bardzo dobrym starcie na początku sezonu, poprzez kontuzje zaczęła grać słabo, jednak w ostatnim spotkaniu z Yamagata, pokazali, że jeżeli mają optymalny skład potrafią wygrać i tak też uczynili pokonując Montedio 2:0.
Tak jak już pisałem w poprzedniej mojej analizie do ekipy wróciło po kontuzjach sporo graczy i odrazu jakość gry się poprawiła:
Ventforet Kofu natomiast, gra słabo, na wyjazdach można by powiedzieć, że bardzo słabo, bilans (1-2-4, bramki: 5-14) mówi sporo. Jak widać na wyjazdach tracą średnio 2 bramki.
Szczerze powiedziawszy, myślę, że dziś przyjdzie im przegrać poraz kolejny na wyjeździe hmm 3:0? taki wynik właśnie typuje.
100
Spotkanie: Albirex Niigata - Ventforet Kofu
Typ: Albirex Niigata strzeli powyżej 2.5 gola
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kolejne spotkanie w ramach Japońskiej Ligi, tym razem zajmujące 14 pozycję Albirex Niigata z dorobkiem 15 punktów, na własnym stadionie będzie podejmować, beniaminka ligi, który w ostatnich spotkaniach spisuje się bardzo słabo.
Ekipa Albirexu po bardzo dobrym starcie na początku sezonu, poprzez kontuzje zaczęła grać słabo, jednak w ostatnim spotkaniu z Yamagata, pokazali, że jeżeli mają optymalny skład potrafią wygrać i tak też uczynili pokonując Montedio 2:0.
Tak jak już pisałem w poprzedniej mojej analizie do ekipy wróciło po kontuzjach sporo graczy i odrazu jakość gry się poprawiła:
Po serii porażek Albirex w końcu wygrał, skład się poprawił poprzez powroty i myślę, że jest to przełomowy moment tej ekipy, może nie będą walczyć o mistrza, ale na pewno przejdą ze 4-5 pozycji w górę.Do ekipy gospodarzy wraca Naoya Kikuchi(Pomonick, 4/0) a także Michael (Pomocnik, 11/2), którzy wyleczyli kontuzję. Jakby tego było mało w składzie Niigaty znowu zobaczymy po dłuższej nieobecności takich piłkarzy jak Gotoku Sakai (Obrońca, 9/0), Daisuke Suzuki (Obrońca, 8/1), Cho Young Cheol (Pomocnik, 7/1) i Masaru Kato (Pomocnik, 2/0). Zabraknie jednak Masaaki Higashiguchi (Bramkarz, 11/0), Takaya Kurokawa(Bramkarz, 0/0) a także Jun Uchida (obrońca, 1/0). Na pewno dziś ujrzymy lepszy skład, niż dotychczas w spotkaniach Niigaty.
Ventforet Kofu natomiast, gra słabo, na wyjazdach można by powiedzieć, że bardzo słabo, bilans (1-2-4, bramki: 5-14) mówi sporo. Jak widać na wyjazdach tracą średnio 2 bramki.
Szczerze powiedziawszy, myślę, że dziś przyjdzie im przegrać poraz kolejny na wyjeździe hmm 3:0? taki wynik właśnie typuje.
100