>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.06.2012 (środa)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 6 Czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

alekno 4

alekno

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Ferrer D. - Murray A.
Typ: 1
Kurs: 1,57
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jutro zostanie rozegrane spotkanie ćwiercinałowe pomiędzy Davidem Ferrerem a Andym Murrayem. W tym spotkaniu zwycięsca będzie tylko jeden i jestem przekonany, że będzie nim Hiszpan. Ferrer w tegorocznym Rolland Garos prezentuje się rewelacyjnie. Nie stracił jeszcze seta. Rywale potrafili wygrać zaledwie 25 gemów. Atutem Davida jest napewno nawierzchnia, ponieważ większość Hiszapnów uwielbia na niej grać i uzyskuje rewelacyjne wyniki. Szkot woli szybsze nawierzchnie. Hiszpan posiada bardzo dobry seriws. W bezpośrednich spotaknaich, któych było 9, prowadzi Andy 5:4. Z tych pojedynków 3 zostały rozegrane na cegle. Wszystkie zakończyły się się zwycięstwem Ferrera. Droga Murraya do ćwierćfinału była trudniejsza. Jego rywale zdołali urwać mu 2 sety. Jego rywale potrafili z nim wygrać ponad 40 gemów. Trzeba nadmienić, że na początku turnieju Szkot miał problemy zdrowtne. W ostatnim pojedynku jednak kontuzja nie dawała się już we znaki. W tym roku obaj tenisiści brali udział w turniejach w Madrycie i Rzymie na nawierzchni ziemnej. Hiszpan radziłsobie znacznie lepiej. Wygrał m.in. Almagro, Verdasco, simonem i Gasquetem. Przegrał z Nadalem i Federerem. Szkot nie osiągałw tych turniejach nic wielkiego. Przegrywał w nich z Gasquetem i Raonicem. Forma Hiszpana jest według mnie znacznie większa i stabilniejsza Murayem. Według mnie wygrana w tym meczu Ferrera z Murrayem jest oczywista. Myślę, że maksymalnie Andy wygra 1 seta. Można próbować grać Hiszpana z handicapem, ale ja zdecyduje się grać pewniejszy zakład.
✅ 57

Otrzymane punkty reputacji: +2
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis, WTA, Roland Garros
Spotkanie: Yaroslava Shvedova - Petra Kvitova
Kurs: 4,33
Analiza:
Jest to turniej pełen nie takich niespodzianek, jak i całe WTA. Zresztą kurs wydaje się zaskakująco wysoki... wielu powiedziałoby, że Kvitova jest zdecydowaną faworytką, więc czemu mamy &quot;tylko&quot; 4,30 na jej przeciwniczkę? Shvedova przeszła tutaj kwalifikacje bez straty seta, pierwsze trzy spotkania także bez straty, z Li przegrała pierwszego seta, ale mecz wygrała - drugi set do 2 gemów, a ostatni do 0. Li była moim zdaniem większa faworytką na półfinał niż Kvitova. Czeszce życzyłem i życzę szybkiego spadku w rankingu jak najniżej, więc już najwyższy czas żeby się, być może, pożegnała z turniejem. ;) Petra gra tenis &quot;na pałę&quot;, trafia - wygrywa punkt, nie trafia - przegrywa. To, czy ma serię większości udanych uderzeń zależy od jej dnia. Będzie gorszy moment - Yaroslava to może wykorzystać. Reprezentantka Kazachstanu należy do męczących przebijaczek, ale też jest bardzo waleczna, nie odpuszcza żadnej piłki. Liczę na gorszy dzień Kvitovej, która ma dużo więcej do stracenia i będzie grała pod większą presją.
⛔ 100

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Campeonato Brasileiro Serie B
Spotkanie: Vitoria - America RN
Typ: Over 3
Kurs: 2,15
Buk: Bet365
Analiza:
Dzisiaj krótko, bo niestety czasu brak. W Serie B kolejne spotkania, a szlagierem na dzisiaj jest mecz Vitoria-America RN. Faworyta ciężko wskazać, chociaż według tabeli są nimi goście, którzy póki co odnieśli komplet 3 zwycięstw i mają bilans bramkowy 8:2. Póki co najlepszymi graczami są Lucio Curio(3 gole) oraz Isac(2 gole). Do tego w zespole z Natal mamy jednego z moich ulubieńców Juniora Xuxe ale z tego co czytałem to on dzisiaj pauzuję za kartki. Co do gospodarzy to możliwe, że zabraknie na prawej obronie Gabriela, który zachorował i jego miejsce może zająć Leo. Poza tym w obu ekip wszyscy do dyspozycji trenera więc nie powinno być źle. Co prawda Americy jeszcze nie widziałem ale Vitorie widziałem w Copa do Brasil czy też w ostatni weekend przeciwko Ipatindze, którą zlali aż 4:0 u siebie. Co prawda teraz nie liczę na podobny wynik ale też spodziewam się ich zwycięstwa, tyle że z dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że bramki padną z obu stron i kilka ich będzie, dlatego wybieram overa.

Vitoria: Douglas; Gabriel (Léo), Victor Ramos, Rodrigo e Mansur; Michel, Rodrigo Mancha, Eduardo Ramos e Tartá; Marquinhos e Neto Baiano

America RN: Dida; Norberto, Cléber, Edson Rocha e Wanderson; Ricardo Baiano, Fabinho, Marcio Passos e Raphael Augusto; Isac e Lucio Curió
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 31

la-frambuesa

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny 06.06.2012r. 14.00
Spotkanie: Petra Kvitova - Yaroslava Shvedova
typ: 2-0
kurs: 1.70
bukmacher: Bwin
Zaczyna się walka o półfinały w Roland Garros. Dla mnie takie kursy na Kvitovą to promocja. Petra w tym roku miewała wpadki. Nie wygrywała wszystkiego co się tylko dało. Niemniej jednak to zawodniczka z czołówki i potwierdza to na korcie. W tym turnieju Czeszka idzie jak burza. Trafił się jeden słabszy mecz, ale każdy ma do niego prawo na przestrzeni turnieju. Petra dobrze serwuje, znakomicie się porusza i czyta grę. Wydaje się, że żadna rywalka jej tutaj nie straszna. Ze Shevdovą sądzę, że sobie bardzo łatwo poradzi i zamelduje się w półfinale. A tam może trafić na Sharapovą, którą jest w stanie ograć. O ile w ogóle Maria się doczłapie do półfinału - wszystko w rękach Rosjanki, jeśli będzie miała dzień, to może zmieść z kortu Kanepi. Jeśli nie to mogą być męczarnie i żaden scenariusz wtedy mnie nie zdziwi - mecz huśtawka. Wróćmy jednak do Shvedovej. Ona w tym turnieju dużo już grała i z pewnością czuje zmęczenie - w samym singlu siedem spotkań, a do tego debel dzisiaj, w którym już odpadła. Moim zdaniem nawet w super formie, wypoczęta Shvedova miałaby duże problemy z Kvitovą. Biorąc pod uwagę jej potencjalne zmęczenie i aktualne możliwości, to stawiam na 2-0 dla Petry i liczę na jej szybkie zwycięstwo.
⛔ 100

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Dyscyplina: USA: US Open Puchar
Spotkanie: DC United - Philadelphia
Typ: Over 3
Kurs: 2,15
Bukmacher: bet365
Analiza:
Ta analiza oparta będzie na matematyce mam nadzieję że nie bedzie z tym problemu ważne by typy wchodziły ..

DC United w ostatnich 5 spotkaniach strzelił 10 bramek wpuszczając 4 co daje nam bilans 10/4 śr 2,8 bramki na spotkanie
Czołowy zawodnik to Maicon Santos na 5 spotkań strzelił 7 bramek
Philadelphia w ostatnich 5 spotkaniach strzelił 7 bramek wpuszczając 5 co daje nam bilans 7/5 śr 2,4 bramki na spotkanie
Klub dysponuje świetnymi zawodnikami jakimi są np Gabriel Gomez na 4 rozegrane spotkania strzelił 4 gole Lionard Pajoy na 2 spotkania strzelił 3 gole

Bilans poprzednich spotkań :
Philadelphia DC United 3 : 2
DC United Philadelphia 2 : 2
DC United Philadelphia 3 : 2
DC United Philadelphia 2 : 0
Philadelphia DC United 3 : 2
średnia 3,6 gola ! i to mówi samo za siebie ...
⛔ 100

arcadiusk 4

arcadiusk

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - kwalifikacje do Igrzysk Olimpijskich
Spotkanie: Portoryko - Iran
Typ: Ilość pkt w 1 secie - Over 40 (w przypadku 40 zwrot)
Kurs: 1.85
Bukmacher: betsafe
Już jutro w nocy dojdzie do pojedynku z ramach kwalifikacji do igrzysk olimpijskich w Londynie. Na przeciwko siebie staną reprezentanci Portoryko oraz Iranu. Ci pierwsi są bardziej statystami w tym turnieju i nie liczą się w walce o miejsce premiowane awansem. Dotychczas rozegrali 3 mecze w których nie udało im się ugrać nawet jednego seta. Iran natomiast zaczął od dwóch zwycięstw, ale mocno skomplikował sobie sprawę przegrywając 1:3 z Australią.
Postanowiłem postawić na ponad 40 punktów w pierwszym secie z kilku względów.
Po pierwsze kurs na to zdarzenie jest bardzo korzystny, a inne buki wystawiły linię na poziomie 43,5-45,5 dając przy tym nawet mniejszy kurs na over.
Po drugie Portoryko mimo przegrania wszystkich 9 setów na tym turnieju tylko jeden jedyny raz nie przekroczyła granicy 14pkt w secie, właśnie z Australią która pokonała Iran.
Po trzecie Iran mimo wygranych 7 setów, ani razu nie zdołał na tyle zdominować przeciwnika, aby nie udało mu się zdobyć chociaż 17pkt.
Typ wydaje mi się bardzo opłacalny i dlatego sam go zagrałem.
✅ 85

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami - Boston
Typ: Miami over 93 pkt
Kurs: 1.91
Bukmacher: unibet
Analiza: Przed nami kolejne spotkanie pomiedzy Miami, a Bostonem. Heat podrażnieni ostatnią porażką w hali Celtics, jutro powinni dać z siebie wszystko i wygrać. Do składu Miami ma wrócić podobno Bosh, ale wiadomo, że nie będzie jeszcze w pełni swojej dyspozycji po takiej przerwie. Podopieczni Spolestry przede wszystkim muszą narzucić swoje tempo gry w nadchodzącym pojedynku z Bostonem, nie mogą pozwolić im na swobodne rozgrywanie piłki, bo w innym przypadku będą mieć problemy. Miami zdobywa wiele punktów przed własną publicznością, w dwóch starciach z Celtami zdobyli pokryli moją linię punktową, a biorąc pod uwagę zapowiadające się tempo, wszystko wskazuje na over meczowy. Nie spodziewam się spotkania defensywnego, raczej ofensywnego ze wskazaniem na Heat. Wade nie gra najlepiej w tej serii, nie zdobywa wielu pkt, jednak jutro mam nadzieję, że pokaże się z bardzo dobrej strony. LBJ oby zagrał na swoim kapitalnym poziomie, a Chalmers niech dorzuci kilka trójek.
⛔ 100

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Poniatowski - wygra YCD
1.60
Tobet
TVN 21:30
Nie wiem od czego zaczac zeby pokazac jak typ wydaje sie pewny. Zacznijmy od tego ze Brian to ulubieniec nastolatek ktore biora telefony od rodzicow i wysylaja w amoku po 10 esemesow. Matlewska nie moze liczyc na taka rzesze fanek ale tez jest lubiana bo jakos doszla do finalu, jest przede wszystkim ulubienica Eguroli i Piróga ale to w finale ma male znaczenie. Tanczyc potrafi ale tylko swoj styl, w innych wypada juz blado. Co jest najbardziej szokujace ?! Ze Matlewska dostala sie do programu w ostatniej chwili i dostala ostatni bilet po dogrywce z innymi uczestniczkami. Najpierw odrzucono ja na castingu w Szczecinie ale ta meczyla tak jurorow ze pojechala do Warszawy i tak juz przeszla w dogrywce i doszla az do miejsca w ktorym teraz jest czyli finale i jesli nie bedzie jakiegos cudu i wałka to nie wygra. Najbardziej przewidywalnym rozstrzygnieciem bedzie wygrana Briana a Ania dostanie jakas nagrode pocieszenia od Eguroli i Piroga. Na stronie oficjalnej programu mozna zobaczyc kto ma wieksze poparcie. Brian ma prawie 600 fanow a Ania ledwo 80. Boje sie jedynie zeby fanatyczna matka nie pobrala kredytow i nie zakupila masy kart i nie wysylala esow na coreczke ale bez przesady bo na bogatych nie wygladaja.

Tylko zdarzenia sportowe - odsyłam do regulaminu.

beb 95

beb

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis ATP Roland Garros
Spotkanie: Ferrer - Murray
Typ: 2
Kurs: 2.50
Buk: Bet365
Analiza:
Murray jak to Murray, połazi po korcie, pokrzywi się, ponarzeka, przegra jednego lub dwa sety a na koniec rozpędzony jak lokomotywa zmiażdży przeciwnika, pod warunkiem że nie jest on z top3. Nie mam pojęcia dlaczego bukmacherzy aż tak faworyzują Ferrera. Gra dobrze, dawno nie przegrał meczu, nie zalicza wpadek, jednak Murray to Murray. Są gracze ATP, potem są dobrzy gracze ATP, Murray i top3. Tak wygląda obecnie układ sił i nic go nie zmieni. Pojawił się głosy, że Murray ma problemy z plecami. Być może rzeczywiście ma jednak w ostatnich meczach gdzie wszyscy wieścili jego koniec w tym turnieju, on mimo wszystko dalej walczył i z marudną miną pokonywał swoich przeciwników. Jutro będzie dokładnie tak samo, wyjdzie pokrzywi się a na koniec wygra mecz. Dopiero Rafael Nadal wyrzuci go poza burtę.
⛔ 100

spiderro 51

spiderro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Japonia, Nabisco Cup
Spotkanie: C-Osaka - Kawasaki
Kurs: 2.50
Analiza:

Kolejne spotkania japońskiego Pucharu Nabisco. Jednym z najciekawszych spotkań będzie starcie klubu z Osaki z zespołem Kawasaki. Zdziwiły mnie kursy na ten mecz. Według mnie kurs na gospodarzy jest troszkę zawyżony, ale trzeba się cieszyć i po prostu to wykorzystać.

C-Osaka po 3 meczach 6 punktów, a Kawasaki zagrało już 4 spotkania i zdobyli tylko 4 punkty. Atut Osaki to przede wszystkim własne boisko. Co prawda jak na razie rozegrali tylko jeden mecz przed własną publicznością, ale wygrali 2:1. Ekipa Kawasaki na wyjazdach jak dotąd remis 1:1 i porażka 1:2. Co więcej ostatnio polegli u siebie 0:3.

Wyrównane kursy są zapewne spowodowane wynikami tych klubów w rozgrywkach ligowych. Kawasaki bowiem znajduje się 4 pozycje wyżej od C-Osaki. Jednak mecze w ligowych pucharach to nie to samo. Dobrym przykładem jest choćby Ruch Zdzieszowice, który w Pucharze Polski zaszedł wysoko, a to drugoligowa ekipa. Niektóre kluby nie przywiązują dużej wagi do pucharów. Kawasaki ewidentnie skupiło się na lidze, a w pucharze im się nie wiedzie.

Warto jeszcze spojrzeć na wyniki H2H tych drużyn. Przez ostatnie dwa lata zespoły zmierzyły się 5 razy, trzy razy wygrali gracze z Osaki, a oprócz tego dwa remisy. Co ciekawe wszystkie pięć spotkań to mecze ligowe, w których w tym roku Kawasaki jest nieco wyżej od Osaki. Jak widać goście mają kompleks C-Osaki i obstawiam kolejny pomyślny wynik dla gospodarzy.
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +11
typplejer 256

typplejer

Użytkownik
Spotkanie: Miami Heat - Boston Celtics (179)
Typ: over
Kurs: 1.93
Bukmacher: Pinnacle Sports
{Koszykówka, NBA, 2:30}
Wspomniałem przy drugim typie na mecz Miami - Boston, że Celtowie więcej punktów tracą na wyjazdach, niż przed własną widownią. Liczę, że mecz będzie miał szybkie tempo, które będą podkręcać właśnie gospodarze. Przyśpieszenie gry będzie w ich interesie, by zawodnicy z Bostonu nie dali narzucić ich stylu gry. W innym przypadku, gdy Heat dadzą się zamroczyć przez defensywę gości, tak ważny mecz, może być nie cieszyć kibiców pod względem ciekawych zagrań.
Co odegra większą rolę przed bardzo ważnym meczem?
Zielone serce mistrzów, czy może MVP obecnego sezonu odpowiednio zmobilizuje swoich zawodników i wskaże drogę do finałów, by drugi rok z rzędu nie zawieść kibiców Heat.
Drugą zdecydowanie ważną kwestią jest sama osoba Dwyane&#39;a Wade&#39;a, który w seri przeciwko Boston Celtics, w pierwszej połowie zdobywa... uwaga... średnio tylko 5.5 punktu. Niewątpliwie jest to podstawowy czynnik, dlaczego Heat rozgrywają słabe pierwsze połowy, by w drugiej odsłonie meczu gonić rywala.
Przed zbliżającym meczem sprawa wygląda o wiele poważniej. Nie mogą pozwolić Bostonowi rozwinąć skrzydeł w pierwszej połowie.
Właśnie, to przede wszystkim Wade musi wziąć do siebie, że od dzisiejszego meczu może zależeć najwięcej. Jestem pewien, że z aktualnym MVP mieli indywidualną rozmowę i popularny &quot;Flash&quot; pokaże się z lepszej strony.
Zatem, Wade - wake up!
Drugi bet na noc: tutaj .
Powodzenia!
✅ 93

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Serbia - Australia
Typ: Serbia -1,5
Kurs: 1,45
Buk: Unibet
Trochę niespodziewanie wychodzi na to, że jest to starcie na szczycie. Bynamniej niespodziewanie nie jest to za sprawą Serbów, jednak razem z Australijczykami tworzą oni duet na razie niepokonanych drużyn na turnieju.
Serbowie jako faworyci na razie nie zawodzą. Po trzech meczach zgromadzili komplet punktów, tracąc tylko jednego seta i mają na rozkładzie, wydaje się, najgroźniejsze egzotyczne drużyny. W ostatnim meczu z Chinami to absolutny popis gry podopiecznych Kolakovicia - dali zdobyć im tylko 49 punktów. Zaprezentowali nie tylko solidność, ale i konsekwencję.
Z kolei Australia to absolutna rewelacja tego turnieju. O ile dwa pierwsze pojedynki tego mogły nie potwierdzić, o tyle wygrana z Iranem daje do myślenia. Tym razem jednak naprzeciw staje drużyna z najwyższej półki i jak pokazało ich Europejskie tournee, na ten poziom ciężko się będzie wznieść. Mieliśmy okazję ich oglądać podczas meczu w Atlas Arenie, gdzie z naszą reprezentacją nie ugrali nawet seta, pomimo że nasze orły były po ciężkich obciążeniach. Wcześniej dostali srogie lanie od Włochów, którzy już budowali formę na turniej w Sofii. Na pewno trzeba zwrócić uwagę na Igora Yudina, powracającego na przyjęcie oraz Thomasa Edgara - rosłego atakującego, któremu jednak brak jeszcze porządnej motoryki.
Uważam, że Serbia stanie tu na wysokości zadania i zgarnie trzy punkty. Przed Australią otwiera się wielka szansą i do tej pory oni &quot;mogli&quot;. Kto wie, czy nie spalą się i nie &quot;zachcą&quot; ugrać czegoś więcej. A im bardziej człowiek chce...
✅ 45

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Japonia
Spotkanie: Omija-Kobe
Typ: 1 połowa czasu
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Dziś o godzinie 12:00 czasu polskiego odbędzie sie spotkanie ligi jaońskiej pomiędzy ekipami Omija Ardija i kobe. Gospodarzami tego spotkania a zarazem faworytem do dopisania kolejnych 3 oczek w tabeli jest zespół Omija, który w ostatnich spotkaniach radził sobie raczej ze słabym skutkiem, pocieszeniem dla mojego typy jest tylko to że zespół gości nie wygrał ostatnich 4 spotkan a nawet wszystkie 4 ostatnie spotkania przegral i tutaj bedzie sie musiał nieźle natrudzic żeby wywieźć z tego terenu chociażby jeden punkt. Ja w tym spotkaniu postawiłbym na wygraną zespołu gospodarzy do połowy ponieważ uważam że gospodarze jak najszybciej będą chcieli strzelić bramkę i dowieźć spokojnie zwycięstwo do końca.
✅ 200

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Liga ACB, Hiszpania
Spotkanie:
FC Barcelona - Real Madryt
Typ:
Totals, więcej niż 148,5 pkt
Kurs:
1.87
Bukmacher:
Bwin
Analiza:

Oto spotkania pomiędzy tymi drużynami w tym roku:03/05/2012 Spagnola ACB Regal FC Barcelona - Real Madrid BC 86:83
19/02/2012 Copa Del Rey Regal FC Barcelona - Real Madrid BC 74:91
04/01/2012 Spagnola ACB Real Madrid BC - Regal FC Barcelona 78:74
Jak widać zawsze padł wynik +148,5. Na dodatek najwięcej koszy zostaje rzuconych na boisku w Barcelonie. Dodatkowo dochodzi smaczek Gran Derbi co przełoży się na duża ilość ataków, rzutów, a co za tym idzie, koszy.
Uważam, że obie drużyny będą miały powyżej 75pkt, co wystarczy na trafienie typu.
✅ 87

R 6

redgandalf

Użytkownik
Dyscyplina: Koszkówka - ACB Hiszpania
Spotkanie: FC Barcelon - Real Madryt
Typ: under 148.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: bet365
Analiza:
Real - wyrwał z gardła finał zespołowi z Vitori pokonując drużynę Maćka Lampe 3:2 w rywalizacji do 3 zwycięstw. Barcelona - gra przede wszystkim żelazną defensywą tak również jak i zespół z Madrytu. Jeżeli w 1 kwarcie żaden zespół nie odskoczy drugiemu na więcej niż 3 pkt to będzie under, ponieważ zarówno Barca jak i Real przechodzą do agresywnej ofensywy i rzucają dużo koszy dopiero pod presją odrabiania kilku-, kilkunastu punktów. Uważam, że tutaj poszczególne kwarty będa się zamykać nawet w under 29.5 pkt. Jak dla mnie jest to jeden z pewniejszych typów, zwłaszcz że to dopeiro 1 mecz finałowy i choć rywale znają się znakomice to będzie to ostra walka w defensywie aniżeli szaleńcze niepasujące do żadnej z tych drużyn bieganie jak najszybciej i wjazd pod kosz lub rzut za 3. Akcje zawsze będą rozgrywane blisko maksimum 24s na rozegranie.
⛔ 100

P 31

pantryx1993

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - III Liga - Lubelsko-Podkarpacka
06.06 17:00
Orlęta Radzyń Podlaski - Avia Świdnik
Typ: Avia Świdnik
Kurs: 2.65 Tobet

Analiza:

Przed nami ostatnia kolejka III Ligi Polskiej grupy lubelsko podkarpackiej. W sumie rozstrzygnięcia praktycznie zapadły już w ostatnich meczach i Świdnicka Avia traci 2 pkt do lidera Siarki Tarnobrzeg to ja ich stawiam w roli faworyta wygrania ligi albo chociaż tego meczu. Ostatni mecz dla żółto niebieskich wydawał będzie się być bardzo trudny ekipa z Radzynia aktualnie plasuje się na 4 pozycji ze stratą 2 pkt do Avii. Mimo to myślę, że ekipa ze Świdnika będzie chciała się pokazać z bardzo dobrej strony i wygrać ostatnie zawody w tym meczu licząc jeszcze na jakieś potknięcie drużyny z Tarnobrzegu, który gra u siebie z rywalem o wiele mniej wymagającym. W tej lidze jest wywiązuję się mała rywalizacja pomiędzy Podkarpaciem a Lubelszczyzną. W finałowej konfrontacji lepsi będą wydawać się Ci pierwsi mimo iż będą mocno obsadzenie dookoła ekipami z woj Lubelskiego. Drużyna z Tarnobrzegu będzie mierzyć się właśnie z Lubelską Stalą Kraśnik, która w ostatnim meczu w ładnym stylu wygrała 3:1 i aktualnie plasuje się w środku tabeli sądzę, że są oni w stanie urwać pkt wyżej notowanym rywalom a wtedy w spółkę z Avią może wejść drużyna Orląt, która im ten mecz odda. Mimo tych wszystkich okoliczności, decyduję zagrać się typ na Świdnik, który cały sezon ciężko pracował i liderował na to aby zostać mistrzem i wywalczyć awans a w ostatnich kolejkach pozostawił po sobie tylko posmak. Ekipa ze Świdnika wyjdzie na boisko na pewno zmobilizowana i chcąca wywieźć 3 pkt.
✅ 165

E 8

emarketing4you

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - 2 Division NS, Szwecja
06.06 17:00
Spotkanie Skiljebo SK - Karlbergs BK
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,55 bwin
Analiza
Druga drużyna w lidze szweckiej Div 2 Norra Svealand, Karlbergs BK podejmuje 5 drużynę Skiljebo SK. Jedna i druga drużyna over 2,5 ma na poziomie ok. 62%. Ostatni mecz Karlbergs przegrał z przedostatnią drużyną w tabeli, także z godnie z zasadą &quot;Faworyt przegrał, więc się odegra&quot; będzie w tym meczu strzelał bramki.
Biorąc pod uwagę, że w całej lidze średnia over 2,5 jest bardzo wysoka, można z całą pewnością stwierdzić, że jest to 100% dzisiejszy pewniak na typ over 2,5.
✅ 55

Otrzymane punkty reputacji: +6
buko111 12

buko111

Użytkownik
dyscyplina:piłka nożna/baraże o awans do 1 ligi hiszpania
spotkanie: CF Cordoba - Real Valladolid
typ:2
kurs:2,7
bukmacher:Sportingbet
Witam na dziś wybrałem bardzo ciekawy kurs w 2 lidze hiszpańskiej gdzie toczy się jeszcze walka w barażach o 1 ligę a w dzisiejszym meczu spotkają się drużyny jako gospodarze CF Cordoba i jako goście Valladolid.Jak widać kurs na wygraną gości dość zadowalający i jak spojrzymy na przegląd bukmacherów to u każdego kurs leci na łeb i szyję dlatego widać że wszyscy grają na zwycięstwo gości co zresztą robię i Ja ale teraz trochę statystyk oba zespoły jak dotychczas spotkały sie ze sobą 3 krotnie i górą bo dwa zwycięstwa odnieśli gospodarze a jedno tylko goście ale wiadomo jak to baraże każdy może ograć każdego i myslę że tym razem górą będą przyjezdni bo im się to należy bo zajeli wyższe miejsce na koniec tabeli od przeciwników zostali niefartunie wywaleni z bezpośredniego awansu do 1 ligii przez Celtę Vigo każdy kto sledził ostatnią kolejkę to wie o czym mowa
Grajcie na gości puki &#39;BUKI&quot; jeszcze tego meczu nie zablokowali naprawdę warto
⛔ 100

fab 48

fab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja - Division 2 - Norrland
Spotkanie: Bodens - Assi
Typ: powyżej 4.5g
Kurs: 4.10
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Do takiego typu skłania przede wszystkim postawa gości, gdzie w meczach z ich udziałem pada najwięcej goli w całych rozgrywkach. Nie koniecznie pozwala im to w końcowym rozrachunku osiągać dobre wyniki, ale futbol ofensywny na pewno cieszy oko i dostarcza emocji. Bodens, jako gospodarze, na pewno chcą przełamać niemoc i passę 3 kolejnych remisów na własnym obiekcie. W ubiegłym sezonie w swojej klasie rozgrywkowej byli jednym z zespołów, którzy strzelali bramki jedna za drugą, niekiedy ośmieszając przeciwników. Początek tego sezonu wskazuje, że coś tam się zacięło, ale gdzie nie odblokować swoich możliwości, jak nie z rywalem pokroju Assi. Tym bardziej, że gospodarze zwykli tracić bramki ze słabszymi przeciwnikami. Assi traci średnio 3 bramki na mecz, wobec tego 3:1 możliwe, ale liczę na przełamanie i co najmniej 4 gole samych gospodarzy i linia powinna zostać pokryta.
✅ 310

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom