2W/0L +366
Dystyplina: Pilka nozna, ME U17
Serbia U17 -
Francja U17
Typ: Francuzi
Kurs: 2.25
Buk: Bwin
Analyza:
Kilka slow do Francuzow, ktorych uwazam ze warto pograc, szczegolnie po takim kursie.
Bardzo dobry mecz z Anglikami.. w oczach wielu obserwatorow Francuzi byli zespolem lepszym, bardzo poukladanym i bardziej zdystyplinowanym taktycznie (mlodzi pilkarze czesto maja z tym problem i daja sie poniesc emocjom)
Bardzo dobry wystep Sébastien Haller strzelca 2 goli, we francji juz zaczynaja robic z niego mala gwiazdeczke - choc mysle ze to zdecydowanie za szybko aby wywierac na tak mlodym zawodnikow niepotrzebna presje.
Nie widze wielu atutow po stronie pilkarze serbii poza wlasnym boiskiem.. Francuzi bardzo solidnie przygotowani atletycznie, szybcy, zdystyplinowani taktycznie i glodni sukcesow (ostatni i zarazem jedyny tytul w tej kategorii wiekowej to sezon 03/04)
Pozostale jutrzejsze mecze:
Jak dla mnie 4 zwyciestwa faworytow.. jak 3 wejda bedzie spoko
Anglicy jedni z glownych faworytow do mistrzostwa.. mecz z Francuzami pokazal ze obie ekipy sa w niezlej formie.. i sa zdecydowanymi faworytami tej grupy.. poremisowali.. wedlug mnie teraz zgarna po 2 zwyciestwa w swojej grupie.. gospodarze Serbowie niczym mi nie zaimponowali.. Piekna bramka z rzutu wolnego, ale poza tym duzo chaosu w ich grze.. sporo niedokladnosci.. Francuzi podobnie jak anglicy szybcy, atletyczni zawodnicy.. nie widze w tym wiekszych szans dla Serbow w tej konfrontacji - swietny kus na Francuzow.
Dunczycy lepiej wypadli jako druzyna.. momentami grali fajna kombinacyjna pilke.. ale takze grali falami.. mysle ze nie beda w stanie powalczyc z Anglikami, ktorzy po wyeliminowaniu HIszpanow mocno uwierzyli ze osiagna sukces na tej imprezie
Holendrzy swietny mecz z faworyzowanymi Niemcami, techniczi, wybiegani z pomyslem n ofensywe.. w obronie takze nadspodziewanie dobrze.. bez problemu pokonaja Rumunow, ktorzy w tej kategowii wiekowej na ME sa po raz pierwszy.
Wyzej opisalem Czechow.. i jak sie spodziewalem zawiedli z Rumunami..
Niemcy po porazce z nozem na gardle.. musza ten mecz wygrac i to zrobia
Jak dla mnie 4 zwyciestwa faworytow.. jak wejda 3, to bedzie spoko
Tak gralem, teraz kursy pospadaly juz troche:
Francja @ 2.37 3/10
Anglia +
Holandia @ 3.18 2/10
Francja +
Anglia @ 4.52 2/10
Niemcy + Hol @ 3.00 2/10
FRA + ANG + HOL + NIEM @ 13.60 1/10
Bet365
100