>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.04.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,TURCJA: PTT 1. Lig
Spotkanie:Ankaragucu-Goztepe
Typ:2
Kurs:2.20
Godz:13:00
Buk:Expekt
Gospodarze przegrali ostatnio 2 ważne mecze a Adana Demirspor 1-4 u siebie i bezpośrednim rywalem w walce o utrzymanie Tavsanli Linyitspor 0-2 na wyjeżdzie.Są bardzo młodym i niedoświadczonym zespołem, który gra z sercem,ale w tym sezonie na 6 kolejek przed końcem tracą do gości 12 punktów i myślę że są pogodzeni ze spadkiem z ligi.Goście są obecnie w dobrej formie wygrali 3 mecze z rzędu,ale mają tylko 1pkt przewagi nad strefa spadkową.Po wygranych derbach z Karsiyaka 3-2 morale w zespole jest wysokie, potem pokonali Manisaspor na wyjeżdzie 1-0 i w ostatni weekend wygrana 4-0 z Sanliurfaspor.Nie mam żadnych informacji o osłabieniach zespołów więc wyjdą w najlepszych składach.Goztepe musi wygrać ten mecz, jeśli nie,to oni nie zasługują na pozostanie w lidze. Kursy są świetne.
⛔ 100

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Jagiellonia - Pogoń
Typ: 2
Kurs: 4,34
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Zaryzykuję i zagram w kierunku drużyny Pogoni. Uważam, że Wdowczyk w meczu z Lechem zobaczył z kim współpracuje. Jutro spodziewam się zmian w zespole Dumy Pomorza. Pietruszka walczy z czasem i jego występ na pewno stoi pod znakiem zapytania, ale sądzę, że jednak wystąpi. W obronie znów nie zagra natomiast Dąbrowski. Do pomocy powinni jutro wskoczyć Golla i Ława. Moim zdaniem w tej formacji zagrożeni są Edi, Budka i Aka. Ostatni po zmianie fryzury wiosną gra fatalnie. Technicznie jest to dobry grajek, ale spoczął na laurach. Do składu po pauzie za kartki wraca Frączczak, z ME ściągnięty został młody Zieliński i nie zdziwię, się jak jutro dostanie szansę. W Jadze dalej swoje robi Franek, a w pomocy w mojej ocenie dobrze grają Quintatna i Plizga. Słabiej zespół wygląda w defensywie. Na dole ciśnienie rośnie więc Pogoń musi poszukać wygranej. Jaga sporo w tym roku remisuje, a u siebie skrobnęła tylko TSP i Polonię. Po raz ostatni zarykuję na Pogoń, ewentualnie x2. Jak z Jagą dostaną to spadek będzie coraz bliżej. Potencjał w Dumie Pomorza jest i moim zdaniem kluczowe dla tej ekipy będzie przełamanie, które w mojej ocenie nastąpi jutro.
⛔ 100

J 0

januk84

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premiership
SPotkanie: WBA - Arsenal
kurs: 1.95
godzina: 16:00
Bukmacher: bet365
Goście nie mają już nic do stracenia. Potrzebują punktów, kompletu punktów w każdy meczu. Brak Ligi Mistrzów dla Arsenalu byłby czymś niezwykłym, plus oczywiste straty finansowe na którego do klubu w tej chwili nie stać. Ostatnie wynik wskazują, że piłkarze zroumieli o co grają i będą do końca starali się te czwarte miejsce wywalczyć. Jutro jadą do West Brom, zespołu który po świetnej rundzie jesiennej wyraźnie zatracił formę i stał się zwykłym przeciętniakiem, którego Kanonierzy powinnni kulnąc na miękko.
Wyraźna różnica w umiejętnościach piłkarzy, forma też po stronie gości, kurs przyjemny, więc trzeba korzystać.
Go Gunners Go!
✅ 95

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław- Górnik Zabrze
Typ: X
Kurs: 3.10
Bukmacher unibet
O godz 15:45 dojdzie do spotkania drużyn walczących o europejskie puchary. Śląsk zajmuje miejsce piąte i ma dwa oczka mniej od Górnika, który z 34 pt zajmuje miejsce trzecie. Śląsk na wiosnę w pięciu spotkaniach zdobył tylko 6 pt. Ciężko dopatrzyć się pozytywów w grze Mistrzów Polski. Wielu kibiców zarzuca zespołowi Śląska brak zaangażowania i ja się z tą opinią zgadzam. W tej drużynie nie widać chemii. W spotkaniu z Bełchatowem ruszali się w pierwszej połowie jakby prowadzili kilkoma bramkami. Siła ofensywna tej drużyny nie istnieje, Mila bez formy, Sobota jakiś taki zagubiony. O napastnikach nie wspomnę bo takowych nie posiadają. Biegający Gikiewicz to jednak za mało żeby wygrywać spotkania. Do tego dodam niezrozumiałe decyzje Levego i już mamy obraz Mistrza Polski. Ktoś może spytać.....jak tak źle oceniasz zespół Śląska to dlaczego nie stawiasz wygranej Górnika. Już odpowiadam. Ponieważ w mojej ocenie w rundzie wiosennej Górnik gra podobny piach jak Śląsk. Bilans punktowy ma identyczny jak Śląsk z tą różnicą, że zabrzanie odnieśli dwa zwycięstwa i cztery razy zostali pokonani. Serię trzech porażek została przerwana w meczu ze słabiutkim Widzewem, gdzie Górnik odniósł zwycięstwo 3-1. Ja w tym spotkaniu nie widzę zdecydowanego faworyta i dlatego wychodzi mi remis. Spodziewam się jutro &quot;kopania się po czole&quot; tj. walki w środku pola. Mecz wbrew pozorom zapowiada się underowo- nudny. Stawiam 0-0 lub 1-1.
W Śląsku za kartki pauzuje Kelemen oraz Kowalczyk. Pozdrawiam i polecam.
⛔ 100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Slask Wroclaw - Gornik Z.
Typ: 2DNB
Kurs: 2,1
Buk: bwin
Analiza: Śląsk bez Marcina Kowalczyka. Co by o nim nie mówić, do tej pory miał pewne miejsce w drużynie. Ślask jest silny tym, że potrafi odrabiać straty, szczególnie u siebie. Dużo mecżów już takich widziałem w ich wykonaniu. Mam jednak wrażenie, że teraz do Wrocławia przyjeżdża zespół, który obnaży bardziej niż inne ekipy do tej pory słabości Śląska. Mila na moje oko bez formy, reszta pomocników również. Jedyny, któy dobrze grał to był Ćwielong, ale to było jakieś 3 tygodnie temu. Na pewno zawsze groźny jest Sobota, tylko że oni męczyli się u siebie z Podbeskidzie, w końcówce ratując remis. jasne, ze Podbeskidzie dobrze gra w tej rundzie, ale jednak Bielsko stwarzało sobie na ich boisku sytuacji co nie miara. Podobnie wyglądał ostatnio mecz z Bełchatowem. Śląsk w obu tych meczach mógł stracić wiecej niż jednego gola. Górnik to większa jakość niż dwa zespoły z dołu tabeli, nawet jeśli formą nie błyszczy. Zwycięstwo ze słabym i przemeblowanym Widzewem jest mało miarodajne. Ale w tamtym meczu bardzo podobała mi się defensywa. Świetnie grał Danch. To ważne, bo daje podstawy Górnikowi do myśleniu o korzystnym wyniku.
⛔ 100

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska, godz 16:00
Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers
TYP: 1
KURS: 2,15
BUK: Bet365
Analiza:

Jutro o godzinie 16 rozpocznie się spotkanie pomiędzy zespołem Sheffield Wednesday a zespołem Blackburn Rovers. Według bukmacherów faworytem tego spotkania są gospodarze. Obie drużyny walczą o to aby nie spaść ligi. Będzie to bardzo ważne spotkanie dla obu zespołów.
Gospodarze tego meczu w lidze znajduje się na 21 pozycji z dorobkiem 47 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 20 meczy w których to 7 meczy wygrali, 3 meczy zremisowali i 10 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 24 gole i stracili 32 bramki. Ostatnie dwa mecze zagrali dobrze dzięki czemu zremisowali jeden mecz i na własnym stadionie wygrali z Barnsley 2:1.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 19 pozycji z dorobkiem 47 oczek. Na wyjeździe rozegrali oni 19 meczy w których to 3 mecze wygrali, 9 meczy zremisowali i 7 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 23 gole i stracili 30 bramek. W ostatnim meczu przegrali oni z Cardiff aż 3:0.
U gospodarzy tego meczu zabraknie jedynie 1 zawodnika:
Michail Antonio PO M:37 G:8
(zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu
Natomiast u gości zabraknie kilku ważnych graczy:
Paul Robinson GK M:21 G:0
(zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu
Jake Kean GK M:18 G:0 (zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu
Dixon Etuhu PO M:20 G:1(zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu
Adam Henley PO M:15 G:0(zawodnik kontuzjowany) – kluczowy gracz zespołu
Bradley Orr OB M:7 G:0(zawodnik kontuzjowany) – rezerwowy gracz zespołu
Martin Olsson OB M:28 G:0(niepewny występ) – kluczowy gracz zespołu
Marcus Olsson PO M:20 G:1(niepewny występ) – kluczowy gracz zespołu
A więc u gości zabraknie podstawowych bramkarzy i pomocników oraz niepewny jest występ obrońcy który jest ważnym punktem zespołu. Warto postawić na zespół gospodarzy bo będą walczyć o to aby nie spaść z ligi więc warto postawić na zespół gospodarzy.
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 41

piksiel

Użytkownik
Dyscyplina: hokej NHL
Spotkanie: San Jose Sharks- Calgary
Typ: 1
Kurs: 1.8
Bukmacher: bwin

San Jose rozpędziło się i myslę, że Calgary ich nei zatrzyma. Ostatnia seria San Jose u siebie to 5 zwycięstw z mocnymi rywalami. Ostatnio była to Minnesota i Vancouver. Wcześniej Phoenix Coyotes, Detroit Red Wings i Anaheim Ducks. Jeśli nie zlekceważą rywala nie ma szans by to wygrali. Calgary na 5 ostatnich meczy na wyjeździe to 5 porażek z Edmonton , Chicago, Columbus,Nashville i Dallas. Czemu dziś miało by się przełamać skoro San Jose tak dobrze gra.
✅ 80
popracuj nad analizami

K 0

kodijak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie:Bremen -Schalke
Typ: Schalke
Kurs:2,55
Buk:bet at home
Mój pierwszy post na forum ???? Dużo się nauczyłem na tym forum więc postanowiłem dać coś od siebie ???? Schalke w ostatnich 5 spotkaniach 4 razy wygrywala raz przegrala wygrywala z takim zespolem jak borussia walczy o 4 pozycje w lidze
Bremen : 3 remisy 2 porazki remis z ostatnia ekipa ligi oraz wysoka porazka z bayern 6:1 przewaga 7 pkt nad strefą spadkową
Mecze miedzy Bremen -Schalke: na 5 spotkan 4 wygrane schalke jeden remis
Podsumowanie : jak widac schalke w statystykach jest lepsza no i oczywiscie przy takim kursie jes to typ dnia :p ????
✅ 155

L 28

leonturkoglu

Użytkownik
koszykówka NBA
mecz : Los Angeles Lakers- Memphis Grizzlies
typ: 1
kurs: 1,72
bukmacher:
tobet
&quot;We&#39;re desperate, and the players know it,&quot; D&#39;Antoni said. Ten cytat mówi wszystko.Mistrz na papierze przed sezonem walczy o życie. Na dzień dzisiejszy LAL są minimalnie lepsi od Utah Jazz .Zakładając, że Jazz powinni pokonać u siebie NOH, LAkersi by utrzymać minimalną przewagę również powinni wygrać. Z Memphis w tym sezonie jeszcze ta sztuka im się nie udała. Na 99 % wraca Nash, raczej nie wróci World PEace. Zespół na pewno pociągnie w tym cięzkim momencie Kobe Bryant. Deski opanuje Howard, bratobójczy pojedynek stoczą bracia Gasol. Zespół gości powalczy o miejsce w górnej czwórce konferencji zachodniej. Determinacji im nie zabraknie w końcu to profrsjonalni sportowcy, ale Lakersi po prostu nie mogą odpaść po regular season..Oba zespoły na serii zwycięstw LAl 2 , Memphis 4.
Pierwsze piątki: Gasol, Conley, Randolph, Prince , Allen versus HOward,Bryant,NAsh, Gasol, Clark
ławka: w LAL dwóch graczy : Jamison, Blake- na prawdę potrafiący sporo
atrybut Memphis na ławce to dobry szuter Ed Davis.
Typ bardzo sentymentalny po prostu wierzę w LAL! ????
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +4
smolinekk 24

smolinekk

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie: San Jose Sharks - Calgary
Typ: 1tc1 ( San Jose Sharks wygra 1 tercję )
Kurs: 2,20
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Dzisiejszy mój typ to standardowo spotkanie z NHL. Pomiędzy sobą staną dwie ekipy, gospodarz czyli San Jose Sharks i gość czyli Calgary. Uważam ze zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu są oczywiście rekiny. Ostatnie ich 5 spotkań na swojej tafli to 5 zwycięstw z takimi przeciwnikami jak Detroit, Anaheim , Minnesota czy też Vancouver. Natomiast jeśli chodzi o gości 5 ostatnich spotkań na wyjeździe to 5 porażek. Zespól bez formy i z dużym osłabieniem o którym zdążyłem wspomnieć w poprzednich postach obstawiając na Calgary czyli odejście J.Iginli. Można bardzo łatwo zauważyć że Calgary bez czołowego swojego zawodnika który gra obecnie w pingwinach nie może nic ugrać i w meczach jest bezradny . Dziś typuje oczywiście zwycięstwo San Jose ale pokuszę się na większy kurs i dam zwycięstwo po 1 tercji.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, Davis Cup
Spotkanie : Raonic - Fognini
Typ : Raonic - 6,5
Kurs : 1,99
Bukmacher : Pinnaclesports
Analiza :
Kolejny ćwierćfinał pucharu Davisa. Tym razem Kanadyjczycy podejmują ekipę z kraju w kształcie buta.
Raonic jest tenisową nadzieją Kanadyjczyków, ten chłopak na korcie to prawdziwy czołg, który bije mocniej od Isnera i ma wszelkie predyspozycje do tego by wejść do pierwszej piątki. Doskonałe warunki fizyczne, ale czasami brak chłodnej głowy, takie dwie przeciwności nad którymi ciągle pracuje.
Serwis to najmocniejsza strona Raonica, nie jest to po prostu nawalanie ile sił w ramionach, Kanadyjczyk posiada szeroką gamę serwisów, począwszy od &#39;bomb&#39; na kick serwisach kończąc, to raz. Dwa, jak na swój wzrost Raonic jest wyjątkowo zwrotny i szybki, potrafi też grać przy siatce dzięki licznym występom w grach deblowych.
No i oczywiście forehand, a możliwości tego zagrania idą w parze z serwisem.
Fognini to zawodnik z gatunku tych dużo bardziej specyficznych od reszty. Trudno rozszyfrować i przewidzieć co mu przyjdzie do głowy. Potrafi świetnie mijać, ale równie często zaczyna okazywać swoje niezadowolenie i wygląda tak jakby był na korcie za karę. W tym meczu, Włoch będzie miał ogromną przewagę jeśli chodzi o przemieszczanie się po korcie. Jest dużo szybszy od Raonica i skrótami Kanadyjczyk raczej go nie zaskoczy. Fognini umie serwować asy i czasami punkty zdobywa jakby od niechcenia. Dziwny zawodnik, ale swoje gra.

Jeśli Raonic przyciśnie serwisem - rozstroi Włocha, a wtedy mecz będzie miał w kieszeni. Fognini lubi prowokować i na to Kanadyjczyk musi uważać, ale sztab szkoleniowy na pewno taktykę mu rozpisał. Pozostaje mu tylko wyjść i przed własną publiką udowodnić swoją wartość
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Primiera Division
Spotkanie: Real Sociedad-Malaga
Typ: Drużyna gości powyżej 1,5 gola
kurs: 3.55
bukmacher: expekt
analiza:
Moim zdaniem mecz na szczycie 30 kolejki Ligi Hiszpańskiej. Zajmująca piąte miejsce ekipa z Malagi jedzie na mecz do Sociedad, ktore jest lokate wyżej i ma punkt przewagi. Czyli miejsce czwarte promujące grę w LM. Soceidad jest zdecydowanym faworytem tego spotkania, a ich forma przełozyła sie na zwycięstwo m.in. z Barceloną. Od 11 spotkań są nie pokonani ale dziś wydaje mi się, ze przyjdzie kres, i wkoncu ulegną Maladze, która niezle radzi sobie w Europie. Moze to byc ich atutem gdyż są cały czas w rytmie, a w meczu z Borussią nie było widac po nich zmęczenia. Ostatni mecz w lidze Malaga wygrała 3-1 na stadionie Vallecano, co tylko dodaje optymizmu przed hitem kolejki. Nie sądze by Pellegrini dawał odpoczywać piłkarzom i wystawi pełny skład. Pozdrawiam
✅ 255

Otrzymane punkty reputacji: +3
langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie Eintracht frankfurt vs bayern monachium
typ: tylko bayern strzeli
kurs: 2,63
bukmacher: bet365
ANALIZA, Witam. na dzisiaj spotkanie o któryn dużo już napisano, bayern w małej przerwie pomiędzy ligą mistrzów prawdopodobnie zapewni sobie tytuł mistrzowski w rodzimej bundeslidze. Co prawda zwycięstwo jest popędzane zwycięstwem ale jak bawarczycy zaczynają wysoko wygrywać, to trochę obrona robi się luźniejsza a i jak bramkarz, który cały mecz nie ma nic do robienbia to jest nierozgrzeny i może popisać się jakąś niepewną interwqencją (wyjątek Boruc przeciwko san marino :p ) lecz w tym meczu taka koncentracja w defensywie fcb będzie od pierwszego do ostatniego gwizdka a za tym idzie czyste konto. zdobędą tytuł zwycięstwem na boisku rywala zachowując czyste konto, będzie to pokazanie juventusowi, że strzelenie gola Bayernowi nawet i siebie to nie takie łatwe- taka psychologiczna wojna. to jest moje zdanie a teraz troche startysatyk... bayern ostatnimi czasy traci, ale i frankfurt nie zawsze strzela, zerowy dobytek bramkowy z fraiburgiem, borusia monchengladbach (obydwa mecze u siebie). Bayern w ostatnich meczach wyjazdowych dał sobie wbić tylko bramkę z bayerem leverkusen. więc bardzo możliwy typ, tymbardziej, że jak wspomniałem chodzi tu o wojnę psychologiczną ze starą damą... powodzenia
✅ 163

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Kolarstwo - Pais Vasco
Mecz: Nairo Quintana - Sergio Luis Henao
Typ: Nairo Quintana
Kurs: 2,02
Bukmacher: Pinnacle
Okropnie idzie typowanie na tym wyścigu. Ale jeszcze raz spróbuję bo widzę sporą okazję w Pinnacle. Czekałem na taką parę bo wiedziałem że ktoś się za mocno wychyli. Kintana jest o wiele lepszym zawodnikiem na czas aniżeli Henao. Tegoroczne czasówki jeździli tak:
Kintana:
Górska czasówka na Paris Nice - 3 miejsce i tylko 27 sekund straty do zwycięscy koksiarza Porte.
Henao:
Czasówka na Tirreno-Adriatico - 33 miejsce
Volta ao Algarve - 14 miejsce

Ogólnie na czas lepszy jest Kolumbjana z Movistaru do tego motywację będą mieli, co przemawia za Henao? koszulka lidera, ale raczej nic więcej.
✅ 102

Otrzymane punkty reputacji: +13
A 0

adamus6

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna
mecz:Crystal Palace-Barnsley FC
kurs: 1,85
bukmacher: bet-at-home
Sprawa wyglada następująco. Crystal, z dużymi aspiracjami na awans do Premier League przegrało 3 mecze z rzędu tracąc 8 bramek, a nie zdobywając żadnej. Barnsley, gra w kratkę, jak na drużynę z dołu tabeli przystało ;) ale na wyjeździe nie wygrali od 16 lutego, kiedy to grali w FA Cup. Co mnie przekonuje aby postawić na pewne zwycięstwo Crystal? Otóż, są oni drugą drużyną w Championship pod względem meczów u siebie. Druga rzecz, z ostatnich 4 meczu u siebie z tą drużyną wygrali 3, a raz zremisowali. Kolejna argument to, że kiedyś muszą się przełamać, a mecz z dwudziestą drużyną ligi jest najlepsza okazją ku temu. ????
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich serdecznie :p
⛔ 100

malkin_30 7

malkin_30

Użytkownik
Dyscyplina : hokej nhl spotkanie: Penguins-Rangers typ: Penguins -1.5 kurs:3.15 bukmacher: bet365 analiza: Mimo ostatniej wysokiej porazki Pingwinow z NYR w tym meczu jestem przekonany o zwyciestwie gospodarzy i to latwym. Wiadomo ze od meczu z Islanders i kontuzji Crosby&#39;ego mieli 2 nieciekawe mecze z Buffalo (gdzie Vokoun dostal 3 szybkie i zwial do boksu) Fleury taki sam slaby wystep zaliczyl w srode gdzie wczesniej mial rewelacyjna serie 5 wygranych kiedy zaczynal w bramce Pingwinow w tym 16 marca kiedy gladko 3-0 pokonali Rangersow a w bramce so zaliczyl Fleury. Ja osobiscie postawilbym na Vokouna ale bez wzgledu na decyzje trenera wierze w wygrana Pingwinow conajmniej 2 bramkami.
⛔ 100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie: Buffalo - Ottawa
Typ: zwycięzca meczy ( remis )
Kurs: 3,70
Bukmacher: Betsafe

Analiza:

Dziś o godzinie 1,00 w nocy dojdzie do pojedynku dwóch ekip a dokładniej Buffalo Sabres kontra Ottawa Senators. Spodziewam się tu bardzo wyrównanego pojedynku. Drużyna gospodarzy zajmuje 14 miejsce w tabeli, u siebie w pięciu ostatnich spotkaniach zanotowała 3 remisy . Mają niestabilną formę i grają w kratkę co pokazują statystyki, lecz z silnymi przeciwnikami potrafia sie zmobilizowac... i dziś własnie liczę na taką mobilizację oraz na wymianę sporej ilości ataków ze strony dwóch ekip. Natamiast jeśli chodzi o drużynę gości jest to zespól bardzo silny i zgrany na 5 miejscu w tabeli, nie strzelają za dużo bramek. Często ich mecze kończą się po dogrywkach ( lecz to własnie oni przeważnie w tych dogrywkach deklasują rywali) . Obstawiając ten typ troche ryzykuje ale jak to mowią kto nie ryzykuje ten nie ma i swoje pieniądze postawię dzis na remis w tym meczu.

Ostatnie 5 pojedynków tych drużyn zakończyły się następująco :
16.03.13 NHL Buffalo Sabres Ottawa Senators 3 : 4
(3 : 3) 13.02.13 NHL Ottawa Senators Buffalo Sabres 2 : 0 06.02.13 NHL Ottawa Senators Buffalo Sabres 4 : 3 11.03.12 NHL Ottawa Senators Buffalo Sabres 3 : 4
(3 : 3) 01.01.12 NHL Buffalo Sabres Ottawa Senators 2 : 3
(2 : 2)
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Legia - Zagłębie
Powyżej 2,5 gola
2,00
Bet365

Legia i Zagłębie to dwie nieliczne drużyny, które w Ekstraklasie prezentują wysoką kulturę gry. Dla Legii jest to spotkanie porównywalne do tego z Górnikiem i tu również liczę na bramki. Zagłębie niestety bez Pawłowskiego, ale również bez Banasia więc w tym drugim przypadku jest to akurat argument przemawiający za overem.
Drużyna z Lubina straciła ostatnio u siebie 3 bramki z Ruchem to dlaczego Legia ma tego nie zrobić choć jak wiemy mecz meczowi nierówny. Ostatnie 5 wizyt Miedziowych w Warszawie to również 5 wyników overowych (mówię tu o lidze, bo po drodze był jeden mecz PP). Obie drużyny z ambicjami więc remis tu nikogo nie obchodzi. Mamy drużyny w naszej Ekstraklasie, które nawet punktem z Legią by się zadowoliły. Zagłębie ma jeszcze jakieś szanse na puchary więc będą grać do końca. Legia natomiast w dalszym ciągu musi uciekać, bo Lech nie zamierza odpuszczać pomimo tego, że niektórzy już dopisali Legii mistrzostwo. Oczekuję overa i tu nawet 3:0 dla Legii mnie nie zdziwi, ale trafienie gości będzie mile widziane.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +17
abbastanza 21

abbastanza

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Turcja
mecz: Galatasaray - Mersin - Galatasaray wygra + 2,5 bramki w meczu
kurs: 1,85
bukmacher: WilliamHill
Analiza: Po długiej nieobecnośći czas na jakąś mała rehabilitacje na początek. Może w moim typie szału nie ma typ jest raczej pewny. Otóż wyśmienicie sprawujące się do tej pory Galatasary z nowymi nabytkami zajmuję pierwsze miejsce w lidze oraz doszli oni do 1/8 finału LM. Pozostał niedosyt i popsute humory po przegranej z &#39;&#39;królewskimi&#39;&#39; w Madrycie. Galatasaray notuje u siebie 15 Z 8 R i 4 P, zagrają jutro z drużyną zajmującą ostatnie miejsce w lidze, która ma tylko 21 p, oraz 14 porażek w lidze. Śmiem twierdzić, żę jutro Galatasaray sobie odbije Mersin mecz z Realem, żeby poprawić nastrój i polepszyć forme psychiczną, możliwe są nieobecnośći lepszych piłkarzy ale to w nicyzm nie przeszkadza grająć z ostatnią słabiutką drużyna w ldize nie liczącą się w niczym. Pozdrawiam!
✅ 85

bartek122 159

bartek122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 1
Spotkanie: Rennes - PSG
Kurs: 2,44
Bukmacher:pinnacle Sports
Analiza:

Na sobotę postanowiłem wybrać spotkanie z ligi Francuskiej gdzie Rennes zmierzy się na własnej murawie z liderem w tabeli PSG z dorobkiem 61 punktów z przewagą 4 oczek nad wiceliderem. Zaciekawiło mnie to spotkanie ponieważ PSG nie zdołało zwyciężyć z ta drużyną od ponad 11 lat grając na wyjeździe. Myślę że przyszedł czas na zmianę tego. PSG w tym sezonie jest mocne jak nigdy i myślę że zwyciężą z rennes. Doskonale prezentujący się Ibrahimovic jest w doskonałej formie, ma strzelone 25 bramek i jest liderem w tabeli strzelców Francuskiej ligi. Dobrze także dysponowany Pastore robi dużo w grze i ma sporo asyst. W ostatnim meczu w LM bardzo dobrze się zaprezentowali przeciwko Barcelonie. Rennes gra w ostatnich spotkaniach bardzo słabo. . . 3 porażki oraz 2 remisy. Nawet na własnym boisku przegrali z drużyną z dołu tabeli Nancy 2:0. Można byłoby się pokusić o hendi -1,5 ale lepiej nie kusić losu. Liczę na pewne zwycięstwo PSG i przełamanie ich złej passy z ta oto drużyną. Powodzenia! :cool:
✅ 144

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom