>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.04.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Barca - Szachtar
Szachtar strzeli 2.300
Pinnacle

Co do tego, że Barca coś strzeli nie ma zdaje się wątpliwości. Wsadzą Szachtarowi coś na bank. Ale wg mnie bramkę zdobędą również goście. Barca w LM w tym sezonie traciła bramki z Panatą, Kazaniem, Kopenhagą, 3 z Arsenalem. Ostatnimi czasy w La Liga i Getafe i Sevilla im zaaplikowały po bramce. Dziś znów bez Puyola i Abidala, więc obrona znów będzie w jakimś lekko eksperymentalnym zestawieniu, co powinno ułatwić grę ekipie z Doniecka.
Szachtar prezentuje ostatnio bardzo dobrą piłkę. W LM w tym sezonie strzelają jak na zawołanie - 18 bramek w 8 meczach, to tyle co Barcelona. Arsenalowi strzelili 3, Romie 6, nie mówiąc o Partizanie czy Bradze. Jak nie Eduardo lub Luiz Adriano to strzelają pomocnicy. Eduardo ma już dziś być zdolny do gry, więc ofensywa będzie naprawdę silna.
✅ 130

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Spotkanie: Barcelona - Shakhtar
Typ: over 1,5 w 1 połowie
Kurs: 2,25
Bukmacher: unibet
Analiza:
Dziś o godz 20:45 pierwszy mecz 1/4 finału LM pomiędzy Barceloną i Shakhtarem. Faworytem jest zdecydowanie drużyna z Hiszpanii. Gopodarze mają za sobą świetny sezon w Priemera Division na własnym boisku potrafili rozbić nawet real 5:0, ce****e ich szybka, efektowna i efektywna gra potrafią się skupić na bardzo ważne mecze tak jak np. z realem i przejść samych siebie. Do gorącej Hiszpanii z chłodnej Ukrainy przyjeżdża Shakhtar Donieck drużyna nie bez przypadku doszła aż do 1/4 finału w grupie potrafiła wygrać nawet z arsenalem tylko że na wyjeździe przegrała już 5:1. Problemem Gości może być niezgranie rozgrywki na Ukrainie rozpoczeły sie dopiero miesiąc temu piłkarze mają za sobą dopiero 4 ligowe mecze. Myśle że barcelona uderzy od 1 minuty meczu i strzeli 2 gole do przerwy, Shakhtar niema nic do stracenia gol na wyjeździe był by bardo przydatny więc też ich szans na gola w 1 połowie nie skreślam. Stawiam na 2:0 do przerwy a w całym meczu 4:1
powodzenia!
jeśli pomogłem kliknij &quot;dzięki&quot; to nic nie kosztuje ????
✅125

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Polski
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Legia Warszawa
Typ: Over 2,5
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Trudno wskazać w tym meczu zdecydowanego faworyta do zwycięstwa. Atutem Lechii jest własne boisko, Legia z kolei jest, przynajmniej teoretycznie, silniejsza kadrowo. W dodatku ambicje Legionistów zostały mocno podrażnione w ostatnim meczu ligowym z Ruchem, po której perspektywa zdobycia mistrzostwa Polski zdecydowanie się oddaliła. Dlatego też w moim przekonaniu warszawianie zrobią dzisiaj wszystko co w ich mocy, by wywieźć z Gdańska korzystny rezultat, a 1-2 bramki są w stanie zdobyć. Lechiści wspierani przez własnych kibiców również powinni coś strzelić jeżeli chcą awansować do finału. A słabeuszami (oczywiście jak na polskie warunki) nie są, bo zajmują 3 miejsce w tabeli Ekstraklasy. Dlatego też typuję sumę goli powyżej 2,5.
⛔100

dejv91 10

dejv91

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Dimitrov - Gabashvili
Typ: Zwyciężca 1 seta - Gabashvili
Kurs: 2.15
Bukmacher : Betclick
Analiza:

Zanosi się na wyrównany pojedynek pomiędzy Dimitrovem a Gabashvilim. W końcu zmierzą się ze sobą 70 i 77 rakieta męskiego tenisa. Nie znacznym faworytem tego meczu według bukmacherów jest Dimitrov, jednak ja pokładam nadzieję w jego przeciwnika. Mimo niewątpliwego talentu Dimitrova, myślę, że górę nad młodzieńczym zapałem weźmie dziś doświadczenie jego Rosyjskiego przeciwnika. Według mnie dysponuje on świetnym serwem, gra bardzo energetycznie i efektywnie i poradzi sobie z młodym Bułgarem pokazując mu miejsce w szeregu. Typ na wygraną 1 seta.
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuite 1

kuite

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Chelsea - Man Utd
Typ: under 2.5
Kurs: 1.8
Analiza:przed nami pierwsze spotkanie w ramach ćwierćfinałów Ligi Mistrzów. Grają przeciwko siebie zespoły znające siebie bardzo dobrze z rozgrywek krajowych. Różnica prezentowanej gry (przynajmniej w ostatnim czasie) jest niewielka między tymi zespołami - mecz szykuje sie wyrównany. Chelsea jest gospodarzem i teoretycznie to ONI powinni atakować, jednak fani futbolu znają styl Chelsea i włoskiego trenera - gospodarze strzelą jedną góra 2 bramki. Bramkarz Petr Czech jest świetnym fachowcem, w połączeniu z defensywą Chelsea tworzą underowy mecz.
PS. Statystyki przemawiają na mój typ ale je każdy może sprawdzić samemu.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +1
apiczkens 8

apiczkens

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna,3 Liga Niemiecka
Mecz : Heidenheim - Hansa Rostock
Typ : Hansa Rostock
Kurs : 2,40
Buk : Bet365
Analiza :
Dzisiaj o godzinie 19:00 na stadionie Voith-Arena odbędzie się spotkanie po między drużynami z 3 ligi niemieckiej. Heidenheim podejmie Hansa Rostock. Heindenheim w tabeli jest na 8 pozycji zaś Hansa Rostock 2 z dorobkiem 64 punktów. Hansa Rostock jest drużyną która dobrze radzi sobie na wyjazdach na 15 meczy wygrała 9, 2 zremisowała oraz 4 porażki z drużynami z górnej połowy tabeli. Myśle że dzisiaj Hansa Rostock powinno spokojnie wygrać ten mecz, wskazuje na to dobra dyspozycja Patryka Mayer ( król strzelców w lidze ) posiada 19 bramek w 30 meczach.
⛔ 100 ZŁY ZAPIS

D 1

dinus

Użytkownik
Spotkanie: Chelsea - Man Utd
Typ: over 3 (3 = zwrot)
Kurs: 3,55
Witam czeka nas bardzo pasjonujący mecz, który mam nadzieje, że będzie obfitowował w gole. Wczoraj wahałem się nad overem w Lechu, albo Interze wybrałem 1 opcje i źle trafiłem dzisiaj mam nadzieje, że będzie inaczej. W oboronie Man Utd zabraknie Ferdinada, Rafaela, mecze pomiędzy tymi drużynami konczyły się równie, ale raczej w meczach wpadło pare/nascie goli. Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakonczył się wynikiem 2-1 dla Chelsea. Jak wiadomo Liga Mistrzów toczy się swoimi prawami, więc dobrze może w tym meczu być 0 goli, tak jak też powyżej 5, ostatnie zwycięstwo Man Utd 4-2, gdzie już przegrywali 0-2 pozwala myśleć, że Rooney, który strzelił 3 gole wraca do formy i zaczyna regularnie strzelać. Zaś Chelsea zremisowała, że Stoke 1-1, chociaż z obu stron były dogodne sytuacje do wbicia przynajmniej 1 gola. Chelsea jak gospodarz będą pewnie chcieli odrazu zatakować, jeżli by nadziali się na udany kontratak, atak Man Utd i stracili bramke, napewno chcieli by to nadrobić w tedy mogły by się posypać bramki z jednej i drugiej strony. Ogólnie licze na ciekawe widowisko, i zwycięstwo Man Utd . Glory Glory !!
Typuję : 3:1 dla Man Utd !!
⛔100

isenor 7

isenor

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna
Spotkanie : Motherwell-
Kurs: 2,67
Typ : 1
Bukmacher : Pinnacle
Dziś o 20-45 zostanie rozegrany mecz ligi szkockiej pomiędzy 6 Motherwell a 4 Dundee United. Motherwell w ostatnich meczach zagrał tak:
2011-04-02 Motherwell - Aberdeen 2-1 2011-03-19 Kilmarnock - Motherwell 3-1 2011-03-05 Inverness CT - Motherwell 3-0 2011-02-27 Motherwell - Celtic 2-0 2011-02-23 Motherwell - St. Mirren 0-1 Mecze wygrane:2 Mecze remisowe:0 Mecze przegrane:3
Dundee United tak:
2011-04-02 Glasgow Rangers - Dundee United 2-3 2011-03-19 Dundee United - Inverness CT 1-0 2011-03-16 Dundee United - Hearts 2-0 2011-03-10 Dundee United - Hamilton 2-1 2011-03-07 Dundee United - Aberdeen 3-1 Mecze wygrane:5 Mecze remisowe:0 Mecze przegrane:0
Stawiam na Motherwell dlatego:
30/03-11 Puchar Szkocji Motherwell vs. Dundee Utd. 3:0
26/10-10 Puchar Ligi Motherwell vs. Dundee Utd. 1:0
23/10-10 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:1
18/04-10 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:3
28/11-09 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:2
14/03-09 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:1
23/08-08 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 1:1
26/04-08 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:2
29/12-07 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 5:3
16/12-06 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:3
06/05-06 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 1:1
11/02-06 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:0
20/08-05 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 4:5
05/03-05 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:0
18/09-04 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 4:2
08/05-04 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 0:1
03/01-04 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 3:1
03/05-03 1. liga Szkocja Motherwell vs. Dundee Utd. 2:2
Motherwell 9

remis 5

Dundee Utd. 4 ✅ 167

charlson 226

charlson

Użytkownik
Spotkanie: FC Barcelona - Szachtar Donieck
Typ: Ile rzutów rożnych wykona drużyna 2 w 2. połowie spotkania? - Więcej niż 2,5
Kurs: 3.2
Bukmacher: Bwin
Analiza :
Za niespełna 30 minut na Camp Nou zobaczymy prawdziwą bitwę między FC Barceloną, a Szachtarem z Doniecka. Pierwszy mecz rozgrywany w Hiszpanii, u siebie Barcelona pokazuje prawdziwą klasę, na przeciw nich stanie bardzo młody zespół &quot;z Ukrainy&quot;, w którym większą część stanowią obcokrajowcy, którzy stanowią prawdziwą siłę tego zespołu. Barcelony nikomu przedstawiać nie muszę, olbrzymia przewaga nad posiadaniem piłki, siedzenie non stop na połowie przeciwnika i stopniowe punktowanie, jednak mam wrażenie, że Barca ciągle gra to samo. Szachtar, młoda drużyna, bardzo ofensywnie nastawiona, która w fazie pucharowej atakowała bez kompleksów wszystkie zespoły z jakimi grała (nie patrząc czy stracił ten zespół 1 czy 2 bramki, nadal parł do przodu). Guardiola nie będzie mógł skorzystać dziś z Adibala, Maxwella(jest w kadrze - lekki uraz), Puyola oraz Pedro, który zmaga się z lekkim urazem, może zagrać, ale na pewno nie 45 minut. Trener ekipy Ukraińskiej nie będzie mógł skorzystać z Chygrynskiego. Linia rzutów rożnych w drugiej połowie ustawiona jest według mnie nisko jak na możliwości Szachtara. Będą starali się utrzymywać jak najdłużej przy piłce, a zwłaszcza atakować (co kochają i preferują). Jest to zespół bez kompleksów. Barca nie ma stalowej obrony, która nie popełnia błędów, do tego dołóżmy niepewnego Valdeza (który jest najsłabszym punktem zespołu według mnie). Szybcy zawodnicy z przodu umożliwią kontry, co może też dawać nam rzuty rożne. Stawiam, że w drugiej połowie Szachtar zdobędzie więcej niż 2 cornery ! Powodzenia.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom