>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.03.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
S 108

suri

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Niemcy 3 liga
Spotkanie - Hansa Rostock - Wacker Burghausen
Typ - 2
Kurs - 2.90
Buk - bet-at-home
Analiza :
Klub z Rostocku spada po równi pochyłej, od 03.11.2012 r. nie wygrali meczu w lidze, więcej, nie strzelili ani jednego gola, nie pomogły nawet 4 mecze u siebie. Hansa boryka się z wieloma problemami, nie tylko piłkarskimi. Brak porozumienia działaczy klubu z trenerem i drużyną widoczny jest już nawet na boisku. Dzisiaj gospodarze i tak już słabi występują bez kilku podstawowych graczy. Ciągle nie zagra bramkostrzelny Smetana, urazu nabawił się Haas, 5 żółtą kartkę otrzymał doświadczony obrońca Holst. Nie sądzę, aby to dziś nastąpiło przełamanie.
Natomiast goście w formie, działacze zadowoleni z postawy zespołu w ostatnich meczach. Drużyna nastawiona na zwycięstwo i bez większych problemów kadrowych. Nie po to jadą 14 godzin do Rostocku by przejść obok meczu, chcą wywieźć 3 punkty, tym bardziej, iż w sobotę zmierzą się z liderem. Takie mecze trzeba wykorzystywać, jeżeli myśli się o grze przynajmniej w barażach.
⛔ 100

G 2

grojo

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Liga mistrzów
Spotkanie - PSG - Valencia
Typ - Kto pierwszy otrzyma 5 rzutów rożnych? Valencia
Kurs - 2.2
Buk - Bet365
Moim typem dnia na dzisiejszy dzień jest zakład proponowany przez bukmacher bet365, a mianowicie kto pierwszy zdobędzie 5 rzutów rożnych. Valencia musi szturmować, ponieważ zwycięstwo 1:0 nic im nie daje, a przy stracie pierwszej bramki, dalej potrzebują 2 bramek tylko tym razem do samej dogrywki. Tak czy siak gra warta świeczki. Kto oglądał pierwszy mecz wie, że Valencia była drużyną lepszą a porażka wg mnie była zasłużona. Ale kto powiedział, że zawsze wygrywa lepszy ? ????
W pierwszym meczu obu drużyn padło osiem cornerów(wszystkie dla VALENCII).Miała ona cel, żeby uzyskać jak najlepszy wynik a heroiczna postawa obrońców lub chęć uspokojenia sytuacji często powoduje wybicie piłki za bramkę.W tym meczu plan jest podobny, trzeba uzyskać korzystny wynik, gdyż nie udało się to w Hiszpanii. Handicapem dla Nietoperzy jest fakt, że nie zagra Zlatan Ibrahimović wykluczony przez bezsensownie złapaną czerwoną kartkę .
Dlaczego typ kto pierwszy?Uważam, że to bardzosensowny zakład,gdyż początek będzie agresywny w wykonaniu Valencii a jeśli jakimś cudem straciliby 2 bramki i ich starania mogłyby przygasnąć, to ta linia do tego czasu może zostać pokryta.Pozdrawiam ????
✅ 120

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów, godzina 20:45
Spotkanie: PSG - Valencia
Typ: Strzelec Gola Jonas
Kurs: 4,50
Bukmacher:Expekt
Analiza:Na dziś wybrałem ciekawie zapowiadający się rewanżowy mecz pomiędzy Francuskim zespołem PSG a Hiszpańską Valencią .Jak wszyscy wiemy w pierwszym meczu jak dla mnie dość nieoczekiwanie zwyciężyli piłkarze z Paryża ,mecz zakończył się 1-2 dla PSG.Mimo że to Valencia w mojej ocenie przeważała .Dziś zapewne będą starali się odrabiać straty a to wiąże się z minimum 2 bramkami żeby awansować lub w przypadku wyniku 1-2 doprowadzić do dogrywki.Jak wiadomo w dzisiejszym meczu zabraknie Zlatana Ibrachimowicia myślę że to bardzo duże osłabienie w dodatku PSG w miniony weekend zanotowało dość sensacyjną porażkę z Reims.Natomiast Valencia w ostatnim meczu ligowym zremisowała w derbowym spotkaniu z Levante 2-2 gdzie jednego z goli właśnie strzelił Jonas a kolejkę przed tym spotkaniem zdobył 2 gola czyli 3 bramki w meczach przekonuję mnie że jest w optymalnej formie aby dzisiaj wpisać się na listę strzelców i taki typ na dzisiaj typuję ????
pzdr
✅ 350

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,KOLUMBIA: Copa Postobon
06.03.2013 21:30
Spotkanie: Huila-Tolima
Typ:2
Kurs:2.10
Buk:Bwin
Puchar w Kolumbii nie jest zbyt prestiżową zdobyczą,więc kluby grające w nim wystawiają rezerwowe składy wzmocnione uzdolnioną młodzieżą.Tak samo stanie się w tym meczu,więc dlaczego postawić na gości.Tolima jest lepszym zespołem grającym w copa Libertadores,i na pewno ma lepszy skła d rezerwowy od tego który wystawi Hulia.Trzeba tez powiedzieć ,że gospodarze w zimie stracili dobrych zawodników pozyskujać o wiele słbszych i uzupełnili go o swoich juniorów.Moim zdaniem oczywiste jest ,że alternatywny zespół Tolimy jest lepszy od takiego samego Hulii.
⛔ 100

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Liga Mistrzów godz.20:45
Spotkanie: Juventus - Celtic
Typ: Drużyna 1 wygra i w grze padną w sumie mniej niż 2,5 bramki
Kurs: 2.90
Bukmacher:
Bet-at-home

Analiza :

Na dziś przygotowałem rewanżowe spotkanie Ligi Mistrzów w którym Juventus na swoim stadionie podejmie Celtic. Jeśli chodzi o tabelę i te sprawy to ekipa Juve zajmuje 1 miejsce w Serie A z dorobkiem 59 punktów i ma 6 oczek przewagi nad drugim Napoli z którym ostatnio zremisowali na wyjeździe 1:1. Bilans bramkowy gospodarzy w 27 meczach to 54:18 , czyli równo 2 na mecz. Ekipa Antonia Conte traci bardzo mało bramek jak widać 18 z czego tylko 8 u siebie , to pokazuje , że drużyna Juve jest mocna na swoim obiekcie.W ostatnich meczach u siebie drużyna z Turyna wygrała 3 razy , raz zremisowała i raz przegrała.Natomiast jeśli chodzi o ekipę z Glasgow to zajmują oni w swojej szkockiej lidze 1 miejsce z dorobkiem 62 punktów i przewagą aż 16 punktów nad drugą drużyną (Motherwell) , tak więc Celtic zostanie mistrzem Szkocji w tym sezonie.W 5 ostatnich meczach wyjazdowych w lidze goście wygrali 2 razy , raz zremisowali i 2 razy przegrali , nie jest to dobry bilans Celticu biorąc pod uwagę , że mierzył się z drużynami , które nie równają się z Juventusem , a jednak stracił w tych meczach dużo punktów , to pokazuje , że Celtic na wyjeździe nie jest zbyt groźny.Jak wiemy w ostatnim meczu tych dwóch ekip Juve na wyjeździe wysoko i pewnie wygrało 3:0 z Celtikiem i w 99,9% zapewniło sobie awans.Dziś stawiam na lekkie 1/2:0 zwycięstwo gospodarzy ponieważ myślę , że Celtic nie zdoła strzelić bramki przy dobrej obronie Juventusu , a ci z kolei nie będą jakoś starać się rozstrzelać Celtic , bo mają ważne mecze w lidze i na niej na razie się skupiają , bo awans do następnej fazy mają raczej w banku , sądzę , że dla kibiców , którzy przyszli oglądać wygraną ekipy z Turynu wygrają jedną lub dwiema bramkami.
Przewidywane składy:
Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Marrone - Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah - Quagliarella, Matri
Celtic: Forster - Matthews, Ambrose, Wilson, Izaguirre - Ledley, Wanyama, Mulgrew, Forrest - Hooper, Samaras

Pomogłem , kliknij dzięki ????
✅ 190

zelazny 183

zelazny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Indian Wells, kwalifikacje
Spotkanie: Ricardas Berankis - Vasek Pospisil
Typ: Berankis 2:0
Kurs: 1,83
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Druga i ostatnia runda kwalifikacyjna mężczyzn, przed piątkowym rozpoczęciem turnieju. Berankis wczoraj rozprawił się z silnym Amerykaninem Rhynem Williamsem bez straty seta, oraz bez przełamania ze strony gospodarza. Ostatnie jego turnieje są jak najbardziej na plus - 15:3. Kanadyjczyk natomiast rozegrał w tym roku zaledwie 6 meczy z czego przegrał 4. Myślę, że Litwin który jest na fali szybko rozprawi się z Pospisilem i będzie czekał na piątkowy główny turniej.
⛔ 100

mfl 439

mfl

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Champions League
Spotkanie: Paris Saint-Germain vs Valencia CF
Typ: X2
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet365
Analiza:
Zlatan Ibrahimovic - najważniejszy zawodnik PSG który strzela mnóstwo bramek dla Paryżan i ma spory udział w bramkach kolegów. Szef ofensywy, postać charyzmatyczna, jeden z liderów dziś nie zagra.
Marco Verratti- młody Włoch, grający w środku pola pauzuje za zółte kartki
Jeremy Menez- kontuzja
Powrót do kadry Thiago Silvy po dwumiesięcznej kontuzji uda
0-2-1 - to statystyki z trzech meczów w których do tej pory nie wystąpił Zlatan
Ostatnia forma Paryżan niezadowalająca. Porażki z Sochaux, czy Reims to kolejny znak zapytania
Valencia bez dwóch podstawowych stoperów: Adila Rami, Ricardo Costy (już w meczu z Levante nie grali obydwaj, Levante strzeliło 2 bramki)
Valencia nigdy w historii przegrywając mecz u siebie nie potrafiła odrobić strat na boisku rywala. Z tym że remis czy też nawet wygrana 1-0 Valencii nie sprawi, że wyjdą zwycięsko z tego pojedynku. Poza tym nie znaczy to, że Valencia może dać temu kres i wygrać.
Valencia gra dość dobrze. Długa seria meczy bez porażki, zwycięstwa też są. Potrafili zremisować z Barceloną. To pokazuje, że trzeba traktować ich poważnie i nie lekceważyć w tym meczu.
Fakt obrona to nie jest dzisiaj ich najmocniejszy punkt, ale ofensywa ma się dobrze. Soldado, Jonas w dobrej formie, strzelanie bramek nie sprawia im problemów, zdobywają ich dużo
Obycie Valencii w walce z największymi. W lidze mierzą się z naprawdę godnymi rywalami, w europejskich pucharach również mają doświadczenie..
Subiektywna analiza plusów i minusów , wybieram X2
✅ 85

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy Regionalliga Sudwest
Spotkanie: Alzenau - Worms
Typ: over 3.5
Kurs: 3.00
Bukmacher: Unibet
Godz. 18:30
Analiza:
Taki oto typ znalazłem sobie na dzisiejszy dzień. Rozgrywki w odległej lidze Niemieckiej. Początkowy start rundy wiosennej był ustalony na 24 lutego ale od tamtej pory niektóre zespoły opuściły nawet po trzy kolejki ze względu na aurę i taki przypadek spotkał ekipę dzisiejszych gospodarzy dla których dzisiejszy mecz będzie pierwszym w rundzie.
Alzenau w tej chwili zamyka tabelę z dorobkiem szesnastu punktów wywalczonych w 19 spotkaniach. Jak do tej pory udało im się wygrać trzy spotkania, siedmiokrotnie remisować a pokonani schodzili dziewięciokrotnie. Strata do bezpiecznej pozycji jest niewielka wynosząca zaledwie trzy oczka. Ekipa ma zdecydowanie najsłabszą defensywę w lidze z liczbą 40 bramek straconych co daje średnio ponad dwie na mecz, po stronie trafień mają prawie połowę mniej bo 22. Na własnym boisku wyglądają pod tym względem najgorszej w lidze bilans 2-2-6, trzynaście bramek strzelonych (średnio ponad jedna na mecz) przy dwudziestu straconych (średnio równo dwa na mecze).
Ekipie gości udało już się zainaugurować rundę wiosenna co będzie ich małym atutem w tym pojedynku. Worms też nie spisuje się rewelacyjnie w lidze 24 punkty zdobyte daje im w tej chwili trzynaste miejsce, pięć zwycięstw dziewięć remisów i sześć porażek. Bramki zdobyte 24 , stracone 28 oba wyniki przyzwoite. Co istotne dla typu to na wyjazdach strzelają i tracą częściej 13:15. W jedynym spotkaniu w tej rundzie przegrali 2:0 z liderem rozgrywek co było dobrym przetarciem czyli tego czego nie doświadczyli jeszcze gospodarze.
Faworytem tutaj wydają się być goście ale tak naprawdę niewiadomą jest dyspozycja obu ekip dlatego spróbuje tutaj pograć na bramki które wydają mi się bardzo realne w tej konfrontacji a skłania mnie ku temu kilka powodów. Po pierwsze o gospodarzach pisałem że mają tragiczną obronę a dodatkowo klub w zimie opuściło trzech obrońców, walczą o utrzymanie i szczególnie u siebie powinni punkty zdobywać dlatego o ich zdobycz bramkową jestem spokojny. Drugi aspekt o którym też wspomniałem to brak rytmu meczowego co może sprzyjać błędom. Goście przed przerwą zimową zanotowali aż siedem spotkań underowych z rzędu rzadki wyczyn w niższych ligach w Niemczech, pierwsze spotkanie rundy wiosennej wydłużyło tylko tą serię i myślę że dziś już będzie przełamanie bo rywal wydaje się być idealny. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 2:2, dziś myślę że możliwa powtórka z rozrywki.
⛔ 100

icetea00 36

icetea00

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchary Europejskie - Liga Mistrzów
Spotkanie: PSG-Valencia
Typ: X2
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Pierwszy mecz między tymi drużynami zakończył się wygraną psg 2:1.Dziś przed tym meczem gospodarze są w lepszej sytuacji ale goście na pewno będą walczyć . Ostatni mecz psg przegrało z reims 1-0 , valencia zremisowała 2-2 z levante .PSG bez: Meneza, Veratti’ego, Ibry, Valencia bez: Rami i Costy. Wielki plus na gości że nie będzie ibrahimovica. Moim zdaniem dziś valencia powinna minimum zremisować lub pokusić się o wygraną . Dlatego zabezpieczam się X2 po dobrym kursie.
Kiepska analiza.

K 26

krzysgd

Użytkownik
dyscyplina: tenis WTA, Indian Wells, I runda
spotkanie: Kristina Mladenovic - Chanelle Scheepers
typ: dokładny wynik (Kristina Mladenovic ) 2:0
kurs: 2,00

bukmacher: Bet365

analiza:
Kristina Mladenowic ostatnio w wysokiej dyspozycji. Potwierdza to swymi lutowym dokonaniami tj. półfinałem na hali w Paryżu – porażka ze zwyciężczynią Moną Barthel i ćwierćfinałem w Memphis – tu porażka także z triumfatorką turnieju: Lisicki. W marcu Francuzka zanotowała dobry występ w brazylijskim Florianopolis docierając do półfinału – porażka z Rumunką Monicą Niculescu.
Chanelle Scheepers dla odmiany ma w tym roku zwyczaj odpadania w I rundach. W AO z Zakopałową, w Pattai z Date-Krumm, w Memphis z Vandeweghe. Jedynie we Florianopolis Afrykanerka się wyłamała i ograła w I rundzie 3- setowo Wenezuelkę Perez (258 m-ce WTA), by w II odpaść 0:2 z Węgierką Babos.
Tak więc dotychczasowe tegoroczne wyniki wskazują na pewną faworytkę: Mladenowic. Dla potrzeb „typów dnia” korzystam z opcji dokładny wynik 2:0 – tu po prostu mam wyższy kurs. Mocniej gram ten mecz na prostą 1 za 1,40 w Betsson.
⛔ 100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna (LM)
Spotkanie: PSG vs Valencia
Typ: powyżej 11 rożnych
Kurs:2,25
Bukmacher: bet365
ANALIZA: Witam. Dzisiaj kolejne mecze LM i jak dla mnie ciekawy kurs. długo myślałem co by zagrać na dzisiaj i tak przeglądając statystyki z poprzedniego meczu zauważyłem, że w rzutach rożnych wygrała valencia 8-0!!! dzisiaj moim zdaniem będzie ich więcej z tego względu, że valencia od samego początku musi narzucić swój styl gry i grać bardzo ofensywnie, a co za tym idzie atakować i oddawać strzały a piłka będzie się odbijała o defensorów po czym opuści boisko, więc myślę, że goście w dzisiejszym spotkaniu zdobędą minimum tyle samo kornelów co w pierwszym meczu a i gospodarze coś dorzucą. gdy będzie korzystny wynik dla PSG to specjalnie będą szukać stałych fragmentów gry (w tym rzutów rożnych), by kraść cenny czas (wczoraj Real w ciągu minuty 3 kornele- końcowe sekundy meczu). typ bardzo realny. równie ciekawy kurs za 2,1 że valencia zdobędzie więcej rzutów rożnych, ten typ biorę w ciemno. ???? POWODZENIA
✅ 125

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów godz. 20:45
Mecz: Juventus - Celtic
Typ: rzuty rożne handicap Celtic (+3)
Kurs: 1.95
Buk: Bet365
Witajcie. Dziś dwa mecze LM, te mniej emocjonujące. To porażce 0:3 Celtic jedzie do Turynu bronić honoru, zapowiedź walki o awans należy włożyć między bajki, choć nie jest wykluczone, że Szkoci mogą powalczyć o dobry wynik. Juventus w weekend grać będzie z nieobliczalną Catanią, dzisiejszy mecz drużyna z Turynu będzie chciała przejść w miarę bezboleśnie. Rzeczywiście w tym meczu trudno prognozować wynik końcowy, dlatego skupiłem swoją uwagę na rzutach rożnych. W pierwszej potyczce było w rożnych 10:4 dla Celtic, jak na mecz z Juve to spory handi, Juve bowiem słynie z gry, której efektem jest duża ilość kornerów. Jeśli Juve będzie rzeczywiście chciało bezpiecznie dokończyć ten etap rozgrywek LM, nie będzie się szarpać i starać się tylko kontrolować przebieg gry, a Celtowie zagrają z zębem o dobry wynik, jak to w ich zwyczaju atakując skrzydłami, powinni zaliczyć kilka kornerów, wydaje mi sie, że ten handi (+3) znajdzie swoje pokrycie. Dla odważnych większość kornerów dla Celtów po kursie 4.50. Mimo, że to tylko konkurs, podaje do niego bet, który sam gram. Jak to mówią, lepiej łyżeczką i ciągle...
Powodzenia
✅ 95

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Champions League
Spotkanie: Juventus Turyn - Celtic Glasgow
Typ: Wynik do połowy: X
Kurs: 2,67
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Nikt jeszcze nie typował tego więc ja pobieram po niezłym kursie. Że Juventus jest już w ćwierćfinale to wszyscy dobrze wiemy. Nie wiadome jest jednak w jakim składzie i ustawieniu dzisiaj wystąpi Stara Dama. Antonio Conte ma kilka wątpliwości, szczególnie w związku z Claudio Marchisio, Arturo Vidalem i Stephanem Lichtsteinerem - całej trójce w przypadku objerzenia żółtych kartek grozi zawieszenie na jedno spotkanie, a według ostatnich ustaleń tylko Włoch pojawi się na murawie od pierwszej minuty. Celtic jak to Celtic - na pewno będzie walczył. I mi to jak najbardziej odpowiada. Mimo, że w pierwszym meczu przegrał u siebie 0:3 to godne zauważenia jest to, że przez 80 minut grę prowadzili Celtowie, to oni zdominowali Juventus jednak o wyniku zadecydowała dużo lepsza klasa zespołu i doświadczenie włoskiej ekipy. Juventus wykorzystał maksimum tego co miał i obnażył bezpardonowo szkotów. Niewykluczone, że pewni swego Włosi dziś wieczorem oddadzą piłkę Celticowi. Jak będzie tego nie wiemy bo nie wiadomo na ile dziś będzie się chciało zawodnikom gospodarzy wysilać. Ja stawiam na remis do połowy i na spokojny mecz, przynajmniej pierwszą jego część po cichu licząc na 0:0 to half. Na koniec podaje przewidywane składy:
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Marrone - Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Matri
ławka: Storari, Vidal, Peluso, Lichtsteiner, Giaccherini, Giovinco, Anelka
Celtic (4-1-3-2): Forster - Matthews, Wilson, Ambrose, Izaguirre - Wanyama - Ledley, Mulgrew, Forrest - Samaras, Hooper
ławka: Załuska, Lustig, Brown, Commons, Watt, Lassad, Miku
Oczywiście na koniec pozdrawiam moderatorów :razz:
Powodzenia !
⛔ 100

B 33

bodziorex

Użytkownik
liga mistrzow, pilka nozna
spotkanie:pSG- Valencia
typ: ponizej 10 roznych oraz ponizej 4 kartek
kurs 7
william hill
analiza:
przed nami rewanzowe spotkanie w ramach 1/8 pilkarskiej ligi mistrzow. a zmierza sie w nim francuskie PSG oraz Hiszpanska Valencia. Faworytem awansu do kolejnej rundy oczywiscie paryzanie, ktorzy w pierwszym meczu pokonali na Estadio Mestaha Valencie 2-1. Mimo ze dzis zagraja bez swojej najwiekszej gwiazdy Zlatana Ibrahimovicia to maja kim postraszyc. ja jednak nie skupiam uwagi na zwyciescy tegoz pojedynku. postanowilem zagrac na rzuty rozne oraz kartki.Uwazam ze nie zobaczymy w tym meczu duzej ilosci rzutow roznych stad tez taki typ ponizej 10. jesli chodzi o kartki to nie przewiduje tutaj brutalnego oraz z duza iloscia zlosliwych fauli meczu dlatego under 4 kartek
⛔ 100

wertico 141

wertico

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Typ: under 2,5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Juventus w tym meczu musi tylko postawić kropkę nad i (0-3 w pierwszym meczu przy Celtic Park).
Składy na to spotkanie :
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Marrone - Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah - Quagliarella, Matri
Ławka: Storari, Peluso, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Giovinco
Celtic (4-4-2): Forster - Matthews, Ambrose, Wilson, Izaguirre - Ledley, Wanyama, Mulgrew, Forrest - Hooper, Samaras
Ławka: Zaluska, Brown, Lustig, Watt, Commons, Miku, Lassad
Dużym osłabieniem jest absencja Giorgio Chielliniego, filaru obrony Starej Damy. Linia pomocy w drużynie z też Turynu nie jest najwyższych lotów. Lichtsteiner, Vidal oraz Marchisio zagrożeni wykluczeniem z następnego meczu za żółte kartki siedzą na ławce.
Trener drużyny ze Szkocji natomiast desygnuje do gry najlepsza 11, na czele z wracającym do składu najlepszym strzelcem Celticu w tej edycji LM - Georgiosem Samarasem (3 bramki).
Ostatnie 5 meczów Starej Damy u siebie wskazuje na to że nie jest to drużyna która traci wiele bramek ????
24.02.13 SER Juventus Siena 3 : 0
09.02.13 SER Juventus Fiorentina 2 : 0
26.01.13 SER Juventus Genoa 1 : 1
22.01.13 PUC Juventus Lazio 1 : 1
19.01.13 SER Juventus Udinese 4 : 0
Pomimo wielu prób Celticu w pierwszym meczu nie udało się tej ekipie zdobyć gola. I pewnie tak też się stanie w dzisiejszym meczu.
Jeśli podobała Ci się analiza naciśnij przycisk &quot;dzięki&quot; ????
⛔ 100 powtórzony

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dyscyplina:Tennis WTA
Spotkanie:Mandy Minella vs Olga Govortsova
Typ: Minella
Bukmacher:
Pinnacle
Kurs:2,73
Kolejny raz atakuję niezły kurs grając przeciwko faworytce. Dziś gram na ładną reprezentantkę Luxemburga przeciwko Białorusince. Mandy łapie się jeszcze w pierwszej setce WTA, a Olga jest pod koniec 7 dziesiątki. Minella była dużo aktywniejsza od początku roku (13 meczów i 6 zwycięstw) , dobrze zaczęła rok w Hobart, a ostatnio grała głównie na ziemi w Ameryce Południowej. Z drugiej strony Białorusinka, która w tym roku tylko 6 spotkań zagrała i z 2 wyszła zwycięsko. Od porażki na AO z Na Li zagrała tylko 2 mecze w lutym i oba przegrała do zera (Doha i Dubai). Wydaje mi się, że Govortsova nie będzie w pełni przygotowana do tego turnieju i jej forma to jedna wielka niewiadoma. Mając więc po drugiej siatki ładny kurs i ładną, ciekawą, młodą zawodniczkę nie waham się ani chwili.
⛔ 100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Liga Mistrzow
Typ: Powyzej 2,5 bramki oraz powyzej 12 rzutow roznych
Kurs: 4,5
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W rewanzowym spotkanie 1/8 finalu rozgrywkach lidze mistrzow spotykaja sie Juventus Turyn i Celtic Glasgow. Pierwsze spotkanie w Szkocji zakonczylo sie wysoka wygrana Bianconerri az 3-0 co ich znacznie zblizylo do awansu. Wynik spotkanie nie oznacza ze Wloska druzyna dominowala swoich rywale, wle po prostu podopieczni Abtonie Conte zagrali madra i skuteczna pilka. W pierwszym spotkanie pilkarze Celtiku dlugo dominowali i stwarzali wiele okazje ale nie zdolali pokonac Buffona. Dzis spodziewam sie ze gospodarze zagraja spokojnie ale zrobia wszystko zeby szybko zdobyc gola zeby kontrolowac przebieg spotkanie. Goscie takze sprubuja stworzyc dogodnych sytuacje zeby trafic do siatki rywale i powalczyc do konca o awansu do najlepszej 8. Moim zdnaiem znajac brytyska gra to mozemy sie spodziewac ze The Boys beda atakowac bramka Buffona gornymi pilkami co spowoduje ze obroncy Juventusu beda musieli nie raz wybic pilka poza linii bramkowej. Rownierz wnajac sila druga linia gospodarze mozemy sie spodziewac ze Bianconerri beda probowac pokonac bramkarza rywale strzelajac z dystansu co zmusi obroncow i bramkarza Celtic do ratowanie sytuacja wybijajac pilka poza linii bramkowej. Przed nami spotkanie w ktorym pilkarze obie druzyn zagraja zdeterminowani zeby osignac dobry wyni badz godnie sie pozeganch z tych rozgrywkach po walecznej walke. Licze ze ponownie w spotkanie pomiedzy Juventusem i Celtic zobaczymy kilku stalych fragmentow z naroznika pola oraz ze pilkarze obie druzyn zagraja skutecznie. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Juventusem i Celtikiem padnie wynik powyzej 2,5 gola oraz beda powyzej 12 rzutow roznych.
⛔ 100

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
UP proszę wywalić.

Dyscyplina. WTA Indian Wells
Spotkanie. Puchkova O - Sanchez M.
Wygra. Puchkova O
Kurs. 1.60
Bukmacher. Unibet

Wczoraj opisywałem Olge (w typach dnia) i o ile przypuszczałem, że będzie jej zwycięstwo tak liczyłem na dobra gre Pliskovej i łatwy over gemowy. I o tyle jak dobrze poszło. Panie się przełamały na przemian na poczatku swoich podań, tak potem Olga ocknęła się i zagrała już swoje nie dając wykorzystać poczatkowych błędów pokroju 40:15 i możliwość dla Pliskovej przełamania jej. Statystycznie (bo kamer brak) było to dobre spotkanie Puchkovej. I o tyle jak przyspała w pierwszych gemach/setach tak potem ładnie odrobiła zaległość. Serwis miała 71%, return 45%, przełamania 4/8 - 50%. h2h to zwycięstwo Sanchez, ale ten rok zaczeła 1:3 (wygrane/przegrane) na hardzie. Dwa turnieje wcześniej - &gt; hala, zawodniczki z którymi wygrała bądź przegrała mnie nie mówią za wiele i jak widzę ich nazwiska to wrażenie me jest żadne. Sanchez nie jest lepsza zawodniczką niż Pliskova. Sensacji nie powinno być. Wczoraj zamiast 2 był over, dziś miejmy nadzieję że się nie pomylę.
⛔ 100

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, LM
Spotkanie: PSG - Valencia
Typ: PSG over 1,5 gola
Kurs: 1.83
Buk: bet365
Dobra dlugo zastanawialem sie nad takim zakladem i zdecydowalem ze z perspektywy obrony Valencii i dobrych kontr PSG moze sie udac. Jak wiadomo nie zagra Ibrahimovic jednak to nie zmienia faktu ze ofensywa Paryzan stoi na dobrym poziomie i jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem i zagraja podobnie jak w Hiszpanii to wbija te dwie bramki. Przypuszczam ze nie beda sie bronic , awans nie jest jeszcze pewny i dlatego tez bedzie trzeba postawic w jakims stopniu na ofensywe bo nie wierze w to zeby u siebei sie bronili. Ponadto Valencia gra slabo w defensywie, graja mecz o wszystko i zwiazku z tym beda zapominali o defensywie. PSG powinno to wykorzystac i na swoim terenie sa w stanie wbijac gole, kilka poprzednich meczy kolejno po 2 bramki np z Marsylią. 2-1 to nie wystarczajacy rezultat a wystep jest w duzym stopniu uzalezniony od PSG i jezeli chca miec pewnosc ze trafia do 1/8 to od poczatku meczu musza zaatakowac i zapewnic sobie zwyciestwo. Jesli Valencia trafi pierwsza do siatki to i tez on sprzyja naszym warunkom poniewaz PSG jeszcze bardziej sie nastawi na ofensywe i bedzie chcialo wygrac. Ze wzgledu na walory ofensywe, Pastore i Lavezzi z przodu to calkiem dobry duet i maja szanse zeby przekroczyc linie 2 bramek. W Paryżu zwykle operuja szybko pilke + szybka gre ktora sklada sie na dobre akcje. Valencia nie ma za wielu argumentow po sprzedazy najwazniejszych zawodnikow ale jedno jest pewne - beda walczyc do konca i postawia zdecydowanie na ofensywe. PSG moze grac z kontry jednak jak wszyscy wiemy radza sobie tez porzadnie w tym aspekcie.
⛔ 100

kebi 259

kebi

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Liga Mistrzow
Typ:Celtic powyżej 3.5 rzutow roznych
Kurs:1.70
Bukmacher:Betsson
Analiza:
Celtic przegrał pierwsze spotkanie u siebie 3:0. Nie mają nic do stracenia, muszą zaatakować. Nie od dziś wiadomo, że najsilniejszą stroną szkockiego zespołu jest gra w powietrzu. Rzuty rożne to doskonała sytuacja na bramkę, więc osiągnięcie 4 nie powinno stanowić dla Celticu problemu.
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom