Dyscyplina: Pilka nozna- Mecze
Towarzyskie
Spotkanie:
Irlandia -
Polska
Typ

olska wygra oraz Powyżej 2.5 bramki
Kurs:4.80
Bukmacher:WilliamHill
Już jutro z boisk ligowych przeniesiemy się na mecze
towarzyskie reprezentacji.Na tą okazje wybrałem mecz
Irlandia -
Polska.
Wszyscy kibice czekają na mecze naszej kadry i nie ważne czy gramy o punkty czy towarzysko.
Irlandia w rankingu FIFA zajmuje 41 miejsce a
Polska jest na miejscu 56 ale myślę że ten ranking nie ma większego znaczenia.Obie reprezentacje spotkały się 4 razy z czego trzy mecze to remisy 0:0,3:3,0:0 i ostatni mecz to zwycięstwo naszej reprezentacji 3:2.Myślę że na obecną chwilę to nasza reprezentacja jest mocniejsza kadrowo i pod wodzą Fornalika gra coraz lepiej.W tym meczu stawiam na biało-czerwonych ze względu chociażby dobrej postawy większości kadrowiczów w swoich klubach.W dobrej formie są piłkarze z borussi strzelają i asystują w prawie każdym meczu tylko szkoda że w tym meczu nie zagra Piszczek który narzeka na ból biodra.Mamy też dobrego piłkarza na lewą obrone
chodzi mi tu o Boenischa który gra coraz lepiej w Leverkusen.Do kadry wraca też Artur Boruc po niemal dwuipółletniej przerwie. Stawiam na zwycięstwo naszych przy czym zobaczymy kilka bramek.
Irlandia:
bramkarze: Keiren Westwood (Sunderland), David Forde (Millwall), Stephen Henderson (West Ham United); obrońcy: John O'Shea (Sunderland),Ciaran Clark(Aston Villa),Paul McShane(Hull City),Seamus Coleman(Everton FC),Stephen Ward (Wolverhampton Wanderers) Richard Keogh (Derby County;0),Greg Cunningham (Bristol City),Alex Pierce (Reading FC). pomocnicy: James McClean (Sunderland; 6A/0), Robbie Brady (Hull City; 4A/1), Glenn Whelan (Stoke City; 45A/2), James McCarthy (Wigan Athletic; 9A/0),
Wes Hoolahan (Norwich City),Jeff Hendrick (Derby County), Paul Green (Leeds United0);
napastnicy:Simon Cox(Nottingham Forest),Andy Keogh(Millwall),Shane Long (West Bromwich),Jon Walters (Stoke)Kevin Doyle(Wolverhampton),Conor Sammon (Derby County).
Polska:
bramkarze: Artur Boruc (FC Southampton),Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn),Przemysław Tytoń (PSV Eindhoven. obrońcy: Damien Perquis(Betis Sewilla), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Kamil Glik (Torino Calcio),Sebastian Boenisch(Bayer Leverkusen),Marcin Komorowski (Terek Grozny) Piotr Celeban (FC Vaslui),Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa),Łukasz Broź (Widzew Łódź) pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund),Ariel Borysiuk (FC Kaiserslautern),Adrian Mierzejewski (Trabzonspor),Grzegorz Krychowiak (Stade de Reims) Kamil Grosicki (Sivasspor),Ludovic Obraniak (Girondins Bordeaux), Przemysław Kaźmierczak (Śląsk Wrocław),Paweł Wszołek (Polonia),Szymon Pawłowski( Zagłębie Lubin), Daniel Łukasik (Legia Warszawa) Napastnicy: Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96), Arkadiusz Milik (Bayer Leverkusen).
100
Na przyszłość nie musisz zapełniać 2/3 analizy składami....