>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.02.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Anglia
Spotkanie - Liverpool - Tottenham
Typ - czy drużyna 2 strzeli w obydwu połowach ? Tak
Kurs - 4.60
Buk - Bwin
Analiza :

Dzis na Anfield Road miejscowy Liverpool podejmuje Tottenham i jak zwykle możemy się spodziewać sporych emocji . Mój typ wiążę z bramkami zdobytymy przez gosci a konkretnie że zdobędą gola w obu połowach , ciężko jest wytypować zwycięzcę tego spotkania dlatego zdecydowałem się na gole . Liverpool w tym sezonie na swoim stadionie pomimo że nie przegrał jescze ani jednego spotkania to gra słabo bo jak można inaczej nazwać bilans 4 wygrane i 7 remisów a i z bramkami też nie jest dobrze bo 14:8 , a takie mecze na swoim stadionie jak np. z Stoke 0:0 czy Blackburn 1:1 albo skromna wygrana 1:0 z QPR można nazwać niespodziankami . Co prawda dzis u gospodarzy może już zagrać Luis Suarez który był zawieszony na aż 9 spotkań może własnie on wniesie do zespołu jakiegos swieżego ducha bo przed zawieszeniem wystąpił w 21 spotkaniach i zdobył 8 goli . Natomiast goscie w tym sezonie spisują się znakomicie znajdują się obecnie na 3 miejscu w tabeli z dorobkiem 49 pkt a co najważniejsze zdobyli już 44 bramki , jeżeli popatrzymy na mecze wyjazdowe tej drużyny to na 11 spotkań mają bilans 6-2-3 i 20:15 w bramkach co wydaje mi się jest dobrym wynikiem . W pierwszym ich spotkaniu na terenie Tottenhamu Liverpool doznał pogromu 4:0 a na ostatnie 5 spotkań tych zespołów 4 razy lepsi okazali się Koguty w ubiegłym sezonie na Anfield Road Koguty wygrały 2:0 . Tak więc w tym ciekawym pojedynku liczę na bramki w wykonaniu Kogutów . Jak to się wszystko zakończy dowiemy się póznym wieczorem . Pozdrawiam !

⛔ 100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
TSV 1860 München - Energie Cottbus

Typ: TSV 1860 Monachium
Kurs: 1,80

bet-at-home

Dzisiaj poddałem analizie spotkanie drugiej Bundesligi niemieckiej. Rozgrywki te wznawiają po zimowej przerwie. Na Allianz-Arena w Monachium tamtejszy TSV 1860 podejmie Energie Cottbus. Ja stawiam tu na gospodarzy. Grają znakomicie u siebie. Z dziewięciu spotkań wygrali sześć i strzelili w nich dwadzieścia dwie bramki tracąc ledwie jedenaście. Ostatnie ich spotkania ligowe to też pasmo zwycięstw. Po listopadowej porażce z Bochum jeden do trzech nie ponieśli porażki. wygrali z FC Ingolstadt 1-0, Eintracht Frankfurt 2-1, Braunschweiger TSV Eintracht 3-0 i Karlsruher SC 3-1. Zremisowali tez z Alemannia Aachen 2-2 jak więc widać są w formie. Ich rywal z Cottbus w ligowej tabeli zajmuje jedenaste miejsce i ma na koncie dwadzieścia trzy punkty. Na wyjazdach spisuje się różnie ale bardzo rzadko remisuje. Punktami podzielił się dwukrotnie z Hansą Rostock 1-1 i Erzgebirge Aue 1-1. Dwa ostatnie pojedynki to porażki z Union Berlin i Dynamo Drezno. Na poczatku sezonu w sierpniu w meczu tych drużyn Monachijczycy rozgromili rywali aż pięć do zera. Wygraną TSV zakończył się też ostatni pojedynek rozgrywany w Monachium i ja dzisiaj liczę na kolejny komplet punktów graczy z Lwem w herbie.

✅ 80

limax 34

limax

Użytkownik
Typ - poniżej 1,5 gola
Kurs - 3,50
Buk - Bet365
Analiza ???? obrze spisujący się w tym sezonie zespół Harry&#39;ego Redknappa zagości na Anfield Road w niezwykle ważnym dla obydwu ekip meczu. Liverpool zrobi wszystko, by wziąć rewanż za bolesną porażkę na White Hart Lane.W takich meczach na szycie są 2 opcje albo grad bramek jak miało to miejsce w Chelsea-Manu lub totalny brak bramek jak przewiduje w tym meczu. Ostatni mecz liverpool wygrało z wilkami na wyjedzie 3;0 a strzelali Bellamy Kuyt i Carrol. W tabeli Tottenham zajmuję 3 miejsce a Liverpool słabo jak na tą drużynę 7miejsce. A na koniec mała notka prosto od S.Gerrarda:
Stevie: Nie możemy gubić punktów

Kapitan the Reds Steven Gerrard przyznaje, że rywalizacja o ligowy tytuł będzie dla Liverpoolu niemożliwa, dopóki nie przestaną tracić tylu punktów w spotkaniach na własnym obiekcie.
Typ powtórzony, ⛔ 100

fazik1988 14

fazik1988

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie:[/b] Liverpool FC - Tottenham Hotspur
Typ:Zdobędą obydwie drużyny przynajmniej jeden gol w 2. połowie typ TAK
Kurs: 4,20
Bukmacher: betathome
Analiza:
Jutro o godzinie 21.00 rozpocznie sie mecz miedzy bardzo dobrymi dwoma druzynami Liverpoolem a Totenhamem .Druzyna Totenhmu zajmuje obecnie 3 miejsce w Angielskiej Premiership z dorobkiem 49 punktow w tym roku spisuje sie bardzo dobrze w ostatnich 6 meczach wygrali 3 razy zanotowali 2 remisy i poniesli 1 porazke z liderem Angielskiej Premiership Manchesterem City 3-2 na wyjezdzie ,graja bardzo dobra piłke ofensywna i strzlaja duzo goli mysle ze w tym spotkaniu strzela duzo goli , natomiast druzna Liverpoolu na własnym stadionie spisuje sie moze nie najgorzej bo nie przegrali jeszcze zadnego meczu ale tylko 4 razy wygrywali reszta meczu przed własna publicznoscia odnotowali az 7 remisow ...
MYSLE ZE W TYM MECZU BEDZIE DUZO BRAMEK ZDECYDOWAŁEM SIE ZE OBIE EKIPY STRZELA PRZYNAJMNIEJ PO JEDNYM GOLU W DROGIEJ POŁOWIE WIC MOJ TYP Zdobędą obydwie drużyny przynajmniej jeden gol w 2. połowie typ TAK KURS 4,20

⛔ 100

yazir 26

yazir

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Liverpool : Tottenham
Typ: Czy będzie rzut karny? TAK
Kurs: 3,40
Bukmacher: bah
Analiza:

W ost. pięciu meczach między tymi drużynami cztery razy sędzia dyktował karne, myślę że dziś może być podobnie obie drużyny będą walczyły liczę na kilka bramek, być może jedna z nich padnie po karnym. Obie drużyny mają realne szanse na Europejskie Puchary, Tottenham jest w lepszej sytuacji zajmuje obecnie 3 lokatę z przewagą 11 punktów nad Liverpoolem który zajmuje 7 miejsce w lidze. Większymi optymistami przed tym meczem jest drużyna LFC do składu powracają dwaj kluczowi gracze Gerrard oraz Suarez, którzy dość dużo znaczą dla siły ofensywy swojej drużyny, nieco inne nastroje panują w Tottenhamie gdzie zabraknie ich najskuteczniejszego piłkarza Defoe do niego dołączą również Huddlestone i Gallas pod znakiem zapytania stoi występ Lenona i Kinga.
Typ jest wielce prawdopodobny piłkarze nie będą odstawiać nóg, poprzednie rywalizacje między powyższymi zespołami kończyły bardzo ciekawie się ciekawie o czym świadczy ostatnie spotkanie gdy Tottenham pokonał 4-0 Liverpool FC, a drużyna z Anfield kończyła ten mecz w 9.

⛔ 100

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja Super Lig
Spotkanie: Eskisehirspor - Istanbul Buyuksehir BSK
Typ: Over 2,5
Kurs: 2,15
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Na dzisiejszą ubogą oferte poniedziałkową wybrałem jedno spotkanie które wpadło mi w oko. Jest to spotkanie 1 ligi Tureckiej w której spotkają sie dwa ze sobą sąsiadujące zespoły . 7 w tabeli ligowej po rozgeranych 24 kolejkach Eskisehirspor podejmuje u siebie 8 w tabeli po 23 rozegranych meczach Istanbul Buyuksehir. Gospodarze jak dotąd zgromadzili na swoim końcie 35 pk i mają bilans u siebie 5-3-3 natomiast w bramkach 9:9 co moze dziwić mój typ. Natomiast ich przeciwnicy zgromadzili na swoim końcie jak dotąd 33 pk i mają bilans na wyjeździe 4-1-7 natomiast w bramkach 14-22 , i tutają jest odpowiedz na mój dzisiejszy typ . Jak widac goscie potrafią strzelac bramki na wyjeździe ale też potrafią je tracić w dość dużej ilosci , w ostatnich 3 spotkaniach Buyuksehyr wygrał u siebie 3-2 z Manisaspor , pokonali 3-2 u siebie Fenerbahce , oraz wygrali 2-4 na wyjeździe z samsunspor . Natomiast gospodarze przegrali na wyjeździe 4-1 z Trabzonspor , przegrali u siebie 0-1 z Orduspor , oraz pokonali na wyjeździe 2-3 Mansiaspor. Jak widać obie dużyny porafią srzelac dużo goli jak i je rózwież taracić . Myslę ze mój typ jest jak nabardziej do trafienia , a kurs też jest dość ciekawy .

✅ 115

raindropz 30

raindropz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia - A Liga
Spotkanie:perth Glory - Gold Coast United
Typ: Drużyna 2. powyżej 1,5 goli
Kurs:3.25
Bukmacher:Sportingbet
Data:06.02.2012
Godzina Rozoczęcia:12:00

Analiza:

Dokończenie 20 kolejku australijskiej A League pomiędzy 4 w tabeli Pert Glory a jej outsiderem z Gold Coast.
Perth u siebie 4 zwycięstwa, remis i 3 porażki ze stanem bramkowym 13-10, zaś Gold Coast na wyjazdach 1 zwycięstwo, 3 remisy i 7 porażek ze stanem bramkowym 13-20.
Gospodarze ostatnio wygrali u siebie z Melbourne Victory(8) 4:1 i wyajzdowe zwycięstwo z Adelaide(9) 3:0.
Goście zaś przegrali wyjazd z Sydney(7) 1:2 i zremisowali wyjazd Melbourne Victory 1:1.
Gold Coast po wielu trudnościach, kontuzje zawieszenia, wykluczenia powoli zaczyna grać lepiej, ma na to wpływ na pewno powrót do gry kilku zawodników, chociaż nadal wielu jest kontuzjowanych.W sumie pozostała im gra o prestiż bo strata 10 pkt do fazy play-off jest chyba za duża, a pozostało do końca 7 kolejek, ale nadal jednak szansa pozostaje awansu bo rozegrali 2 spotkania mniej niż inne ekipy.
Ciężko postawić na zwycięstwo Perth bo wszystko się może zdarzyć, i u gospodarzy nie zagra 3 podstawowych obrońców:
Mitchell 13/1
Coyne 7/0
Berger 6/0
do tego dochodzą:
Pomocnik Neville 4/0
Napastnik Sikora 0/0
Napastnik Taggart 4/0
W zespole gości nie zagrają nadal dwaj podstawowi bramkarze:
Moss 11/0
Tyson 7/0
Pomocnik Beekmans 14/0
Napastnik Maccalister 13/3
Napastnik Porter 3/0
W 7 meczach Head to Head trzykrotnie zespół Gold Coast strzelał co najmniej dwa gole, a przy osłabieniach w obronie gospodarzy taki typ jest jak najbardziej prawdopodobny.

⛔ 100

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Siatkówka Kobiet
Białystok - Piła
-2,5 seta typ 1
4,30
Sportingbet

Typ trochę ryzykowny ale zawsze możecie zagrać bezpieczniej. Ja dziś upatruje zwycięstwo gospodarzy i mam nadzije że bez straty seta. Drużyna z piły zajmuje ostatnie miejsce jeśli chodzi o zdobyte punkty na wyjeżdzie. Ogólnie jest na 8 miejscu natomiast Białystok na 9. Traci do Piły 3 punkty. Jeśli dziś wygra za 3 punkty odrobi straty. Ostatnie mecze Piły to wygrana u siebie z Dąbrową 3-0 ( 25-23 25-22 25-23 )to napewno jest wyczyn ale z tego co wiem to w siatkówce kobiecej jeśli drużyna zrobi niespodzianke w jednym meczu to w drugim zaskoczy wszystkich złą grą. Białystok natomiast wygrał 3-0 z Mielcem po jednostronnym meczu. Mam nadzije że dziś powtórzą to zwycięstwo!!!!

⛔ 100

gmochinho 100

gmochinho

Użytkownik
Typ - over 4,5 bramki (4zwrot)
Kurs: 5,5
Buk - Bet365
Analiza :

Kolejny raz próba ataku na wysoki kurs. Typ na to, że w meczu pomiędzy FC Liverpool a Tottenham Londyn padnie przynajmniej pięć bramek. Szanse wbrew pozorom na taki wynik nie są aż tak bardzo niemożliwe jakby mógł o tym świadczyć kurs. W Anglii pada mnóstwo bramek, zwłaszcza w topowych spotkaniach. W ten weekend na przykład na Emirates Stadium padło osiem goli, na Stamford Bridge sześć. Pamiętamy doskonale sezon, kiedy czołówka regularnie grała na poziomie ośmiu bramek remisując 4:4. Patrząc już na obie ekipy to w ostatnich dwóch meczach na przykład gospodarze kończyli mecze przy trzech i czterech bramkach, goście przy czterech i pięciu. Zdaję sobie sprawę, że mecz może być zacięty, ale liczę na szybkie otworzenie wyniku oraz ultraofensywną grę jednych i drugich. Powodzenia :)

⛔ 100

bercik 169

bercik

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia
Liverpool - Tottenham
Typ: over 2.5
Kurs: 2.01
betsafe
Aż w 15 ostatnich bezpośrednich pojedynkach tych drużyn padały conajmniej dwie bramki. W tym dziesięciokrotnie była łamana bariera over 2.5. Do składu gospodarzy wraca dziś Suarez, co znacznie wzmacnia siłę ofensywną The Reds. Mimo słabych statystyk ofensywnych Liverpool zdecydowanie lepiej prezentuje się w spotkaniach w których rywal nie muruje własnej bramki, a na pewno Tottenham tego dziś nie zrobi. Goście ponadto są, zwłaszcza na wyjazdach drużyną mocno &quot;overową&quot;. Tylko dwa razy w tym sezonie (na wyjazdach) utrzymali czyste konto. Jednak udało im się to z drużynami zdecydowanie słabszymi niż Liverpool. Dlatego reasumując stawiam dziś na minimum 3 bramki na Anfield Road.
Typ powtórzony, ⛔ 100

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Typ - Liverpool [DNB]
Kurs: 1,48
Buk - Betsson
Analiza :

Liverpool, który nie poniósł w tym sezonie porażki na własnym stadionie, podejmie trzeci w stawce Tottenham. Gospodarze z jedenastu rozegranych u siebie spotkań nie przegrali żadnego (4 zwycięstwa, 7 remisów). Bolączką Liverpoolu jest z kolei zdobywanie bramek. Dotychczas uzbierali ich na własnym stadionie raptem 14. To najgorszy wynik od sezonu 2001-02. Liverpoolowi nie wiodło się w ostatnich pojedynkach ze Spurs. Z pięciu wygrali tylko jeden ponosząc cztery porażki. Tottenham pokonał ich nawet w maju ubiegłego roku, pierwszy raz na Anfield w Premier League. Jest to na razie jedyna porażka The Reds u siebie od końca 2010 roku. Liverpool wygrał w minionej kolejce z Wolverhampton (3:0) po nie najlepszych meczach z Boltonem (1:3) i Stoke City (0:0). Natomiast odmiennie prezentuje się w krajowych pucharach. Niedawno wyeliminował zarówno Manchester City (Carling Cup) jak i Manchester United (FA Cup). Tottenham pokonali w poprzedni weekend Wigan, ale wcześniej zgubili punkty między innymi w konfrontacjach z Wolves (1:1) oraz Swansea (1:1).
W zespole gości może zadebiutować Louis Sahaale pod znakiem zapytania stoi występ aż trzech kluczowych piłkarzy, Jermaina Defoe, Emmanuela Adebayora oraz Rafaela van der Vaarta. Natomiast w Liverpoolu liczą na udany powrót Suareza, na pewno zagra Stevena Gerrarda, który odpoczywał w pojedynku z Wolverhampton. Mam nadzieję, że The Reds podtrzymają swoją dobrą passę i nie dadzą się pokonać na własnym stadionie i pokonają Koguty. Dodatkowo typ over 2,5 gdyż obaj trenerzy głownie ustawiają swoje drużyny ofensywnie więc powinniśmy minimum te trzy bramki zobaczyć.
Typ powtórzony, ⛔ 100

maraj 1

maraj

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Tucja
Spotkanie - Eskisehirspor - Istanbul BB
Typ - 1 [DNB]
Kurs: 1,7
Buk - Bwin
Analiza :

Na dziś wybrałem mecz ligi tureckiej. W ostatnich 5 latach mecze pomiędzy tymi zespołami rozegrane na boisku dzisiejszych gospodarzy 3-krotnie kończyły się ich zwycięstwem, natomiast raz wygrywali goście. Gospodarze u siebie mają bilans 5-3-3, natomiast goście na wyjazdach 4-1-7. To stawia w roli niewielkiego faworyta gospodarzy tego pojedynku. Nie błyszczą oni ostatnimi czasy formą, jednak trzeba uczciwie przyznać, że ostatnio mieli mocnych przeciwników (m.in. Galatasaray, Genclerbirligi, Trabzonspor). Goście również przegrywali pojedynki z mocniejszymi przeciwnikami, więc w gruncie rzeczy są to wyrównane zespoły. Myślę jednak, że gospodarze dziś nie przegrają dlatego stawiam na nich z podpórką remis nie ma zakładu.

✅ 70

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze towarzyskie
Spotkanie:Gyor - Metalist Charków
Typ:eek:ver 3.5 gola

Kurs:2.15
Bukmacher:bwin
Analiza:

W meczu rozgrywanym dzis o 15 zmierza sie ze soba wegierski Gyor i ukrainski Metalist. Zdecydowanie bardziej znany jest zespol z Ukrainy któremu udało sie dostac do fazy pucharowej Ligii Europejskiej zajmujac pierwsze miejsce w grupie. W lidze ukraińskiej zajmuja 3 miejsce za 2 potentatami czyli Szachtarem i Dynamem Kijów. 4 dni temu wygrali w sparingu z Polonia Warszawa az 4-0 . Ich rywal jest zdecydowanie mniej znany ale nie znaczy ze słabszy bo jak narazie po 17 meczach w lidze wegierskiej zajmuja 2 miejsce ze strata 4 punktów do Debrecena. Obydwa zespoly preferuja zdecydowanie ofensywny styl gry ( w meczach Gyor pada srednio az 2,82 bramki na mecz a w meczach Metalista 2,7 gola na mecz ) Jesli dodamy ze jest to mecz towarzyski bez zadnej stawki to licze na to ze nie beda sie specjalnie przykladac do defensywy tylko beda atakowac.

⛔ 100

P 907

pawel-1

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna - Premiership
mecz: Liverpool - Tottenham
typ: Gareth Bale strzeli bramkę
kurs: 4.50
bukmacher: William Hill
godzina: 21:00

Po pierwsze William Hill mocno &quot;wyrwało&quot; się z kursem bo w innych bukmacherach widywałem mniej niż 4.00 więc różnica spora. Po drugie uważam, że Koguty nie stoją w tym meczu na straconej pozycji i będą nękać Reinę. Liverpool na Anfield bramki i punkty tracił już nie z takimi zespołami. Po trzecie Walijczykowi ostatnio piłka siedzi na nodze lepiej niż zwykle. Strzelił bramkę City oraz 2 Wigan i były gole pierwsza klasa. Reinie zdarza się od czasu do czasu wpuścić babola, a Gareth często próbuje. Po czwarte pod nieobecność Defoe, Adebayora i van der Vaarta to na nim będzie spoczywał największy ciężar w ofensywie. Liczę, że nie zawiedzie.

⛔ 100

remo91 57

remo91

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Turcja Superliga
Spotkanie - Ankaragucu-Manisaspor
Typ - Ankaragucu
Kurs - 5,75
Buk - Bwin
Analiza -

Tak jak forumowy kolega Krzychoxp w jednym z spotkań tureckiej superligi upatruję szansy wygrania meczu przez zdecydowanego outsidera ligi jakim jest niewątpliwie drużyna Ankaragucu. Nie ma co się oszukiwać, oba zespoły mają niechlubną passe bardzo kiepskich rozgrywek, stali się dostarczycielami punktów dla reszty ligi. W nieco lepszej sytuacji jest Ankaragucu, które gra u siebie i dzięki temu aspektowi liczę na niespodziankę jaką wg bukmacherów byłaby porażka Manisasporu. Kurs zdecydowanie adekwatny do ryzyka i sądzę iż warto zainwestować w kopciuszka.

⛔ 100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja 1. Lig
Spotkanie: Bucaspor - Sakaryaspor
Typ: under 2,5 gola
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Patrząc statystycznie na to spotkanie wydaje się, że powinien być to mecz w którym padnie sporo bramek. Obie ekipy bowiem słabo grają w obronie czego byliśmy świadkami w ostatniej serii gier kiedy to obie drużyny przegrały po 2-7 swoje spotkania.
Wydaje mi się jednak, że po takim laniu jakie dostały te ekipy w poprzedniej kolejce dzisiaj szczególną uwagę zwrócą uwagę na defensywę, by nie popełnić błędu z poprzedniej kolejki.
Może wydawać się również, że jest to meczów dwóch overowych drużyn i o ile Bucaspor Izmir w tym sezonie zanotował 13 z 19 spotkań Over 2.5 Goals to już Sakaryaspor zanotował 10 z 19 spotkań Over 2.5 Goals, więc udnery tym drużynom w lidze się zdarzają i nie jest tak, że w każdym meczu strzelają sporo i sporo tracą, zresztą Sakaryaspor strzelił do tej pory 20 goli w lidze i jest to wynik czwarty od końca w TFF 1. Lig.
Spodziewam się więc, że dzisiaj obie drużyny pomne ostatniego spotkania będą szczególną uwagę zwracać na defensywę by sytuacja się nie powtórzyła z ostatniej kolejki. Postanowiłem wiec zagrać Under 2.5 Goals w tym spotkaniu.

⛔ 100

lordcadet 25

lordcadet

Użytkownik
Karabukspor - Samsunspor
06.02.2012 19:00
Typ:1
Kurs:2,04
Bukmacher: Pinnacle Sports

W tym meczu rozgrywanym na Yenişehir Stadium Karak, zobaczymy drużyny, które znajdują się w strefie spadkowej i w tym pojedynku na pewno dadzą z siebie wszystko aby zdobyć komplet punktów.
Drużyna gospodarzy jest faworytem tego spotkania gdyż ostatnie trzy mecze na własnej murawie zakończyły się zwycięstwem właśnie gospodarzy. Pokonali 2:1 Trabzonspor oraz Genclerbirligi, którzy zajmują kolejno piąte i czwarte miejsce.
Dlatego wydaje mi się że dzisiejsi goście będą mieli spore problemy z tym aby przerwać passe zwycięstw Karabukspor na własnym stadionie.
Obie te drużyny tracą bardzo wiele bramek dlatego można również postawić over 2,5.
Gospodarze w 23meczach stracili aż 41bramek a goście w 22meczach 37.
W całym sezonie Kırmızı Şimşekler nie wygrali jeszcze żadnego meczu na wyjeździe a tylko cztery zremisowali, jedyne na co mogą w tym meczu liczyć to remis więc jeśli ktoś nie chce ryzykować radzę postawić 1(DNB) gdyż gospodarze mają do gości jeszcze jeden mecz aległy dlatego jeśli nie chcą stracić możliwości wyjścia z strefy spadkowej muszą w tym meczu powalczyć o punkt .
Jednak ja uważam iż w tym meczu to gospodarzy będą górą i mecz zakończy się standardowo dla Karabuksporu 2:1.

✅ 104

B 33

bodziorex

Użytkownik
hokej KHL
spotkanie: Torpedo niznyj novgorod- dinamo minsk
typ: 1 i over 5,5
kurs 3,70
gamebookers
analiza:
przed nami spotkanie rosyjskiej ligi hokeja na lodzie KHL. a spotkaja sie w nim- torpedo niznyj novgorod oraz dinamo misk. gospodarze zgromadzili do tej pory w 47 spotkaniach 80 pkt i przewodza w Tarasov Division. ich dzisiejsi rywale maja o 2 punkty mniej i w tej samej divizji zajmuja 3 lokate.jednak rozegrali juz 49 meczy. jest to bardzo wazne spotkanie dla ukladu sil w tabeli. gospodarze kontynuja serie spotkan na wlasnej tafli.to juz 4 z rzedu spotkanie przed wlasna publicznoscia i tak kolejno notowali nastepuje rezultaty:wygrana z Amurem po karnych , nastepnie wymeczona wygrana z novokuznieckiem 2-1 oraz porazka przed dwoma dniami po karnych z Sibirem. Dinamo z kolei notuje serie wyjazdowych spotkan po calej rosji i nie tylko. mecz w novgorodzie bedzie ich 5 wyjazdem z rzedu! tak wiec zmeczenie napewno da znac o sobie w tym spotkaniu.a o to jakie osiagali w tych meczach rezultaty: porazka w popradzie, wygrana w cherepowcu, porazka w moskwie ze spartakiem oraz ta ostatnia kleska dokliwa w Checkov. dzis typuje wygrana gospodarzy oraz over 5,5

⛔ 100

arturosaktes 7

arturosaktes

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Anglia Conference South
Spotkanie : Boreham Wood - Salisbury City
Typ : 2
Kurs : 2.50
Bukmacher : Bet-at-home

Analiza : Witam a więc z dzisiejszych spotkań wybrałem angielską piłke nożną a więc przedstawie jak wygląda sytuacja w tabeli a więc jeżeli chodzi o gospodarzy to zajmują oni 13 miejsce w tabeli zdobywając 32 punkty strzelając przy tym 29 bramek tracąc 38 jeżeli znów chodzi o drużyne Salisbury City zajmują oni miejsce 15 zdobywając punktów 31 strzelając przy tym dorobku punktowym 34 bramki tracąc 35.

Z tego co widać oba zespoły tracą dużo bramek ale i trochę ich też jednak strzelają w moim odczuciu to jednak goście dzis wyjadą ze zwycięską pulą punktową.

SPOTKANIE PRZEŁOŻONE !

D 0

dexxaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Süper Lig Turcja
Spotkanie:Ankaragücü-Manisaspor
Typ:Under 2.5
Kurs:2.0
Bukmacher:Unibet
Analiza:typ statystyczny
Dzis o godzinie 19:00 w lidze tureckiej odbedzie sie mecz pomiedzy Ankaragücü 18 miejsce w tabeli a Manisaspor 14.
Ankaragücü-dom bramki strzelone- 5(23%) srednia 0.45
Manisaspor-wyjazd bramki strzelone-12 (46%) srednia 1
Ankaragücü-dom bramki stracone-17(77%) srednia 1.55
Manisaspor-wyjazd bramki stracone- 14 (54%)srednia 1.17

Ankaragucu 27,27 % meczow zakonczonych wynikiem 0-0
ostatnie 5 meczow dom
29/01-12 Super Liga Ankaragucu vs. Trabzonspor 0:4
22/01-12 Super Liga Ankaragucu vs. Genclerbirligi 0:1
08/01-12 Super Liga Ankaragucu vs. Besiktas 0:0
17/12-11 Super Liga Ankaragucu vs. Gaziantepspor 0:0
08/12-11 Super Liga Ankaragucu vs. Bursaspor 0:0
ostatnie 5 meczow wyjazd