>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.01.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
banita 3

banita

Użytkownik
Dyscyplina:
Piłka nożna, Włochy Serie A

Spotkanie: Lazio - Inter Mediolan
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: Expekt
Analiza: Na koniec kolejki serie A mamy kolejny znakomicie zapowiadający sie mecz , pomiędzy zasłużonymi drużynami , Lazio zmierzy sie z Interem. Gospodarze , już pod wodzą nowego poprowadzi ich Edoardo Reja , który wraca , po krótkiej przerwie do Rzymu. faworytem na papierze ,są piłkarze Interu , ja jednak jestem bardziej skłonny postawic na druzyne Lazio , która ostatnio gra w kratke , w poprzedniej kolejce wysoka porazka z beniaminkiem z Verony .Trener ma cieżkie zadanie musi poukładac jak najszybciej te &quot;klocki&quot; , mysle ze swoje doswiadczenie , przeniesie na druzyne i dzisiaj zadziała efekt nowej miotły . Do składu , już wrócił Klose i to jest takze znakomita wiadomosc dla fanow Lazio . Ostatnie 5 spotkan miedzy tymi druzynami to 3-2 na korzysc Lazio. Dzisiaj Mysle ze wyszarpia 3 pkt Interowi .
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 46

michalmalecki7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Real Madryt - Celta Vigo
Typ: C.Ronaldo strzeli co najmniej 2 gole
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Real Madryt nietypowo, bo w poniedziałek o godz. 19:00 rozegra swoje spotkanie w ramach 18. kolejki hiszpańskiej ekstraklasy. Będzie to zarazem pierwsze spotkanie Królewskich w nowym roku, więc okazja, by z przytupem rozpocząć rok 2014. Kibice z pewnością liczą na dużą liczbę bramek, z resztą ja też uważam, że Real dzisiaj niejednokrotnie da swoim fanom powód do radości. Cristiano Ronaldo, bo jego dotyczy mój typ na pewno jest głodny bramek po przerwie świąteczno-noworocznej. Swoje ostatnie, ligowe spotkanie na Santiago Bernabeu rozegrał 9 listopada przeciwko Realowi Sociedad, gdzie ustrzelił hattrick. Dziś powraca i z pewnością ma na celu powiększenie swojego dorobku bramkowego. Dzisiejszy rywal Królewskich mówiąc kolokwialnie leży Portugalczykowi. W 4 dotychczasowych spotkaniach przeciwko ekipie z Vigo zdobył 7 bramek, w tym hattrick na Santiago Bernabeu w meczu Copa del Rey 9.01.2013r. czy też dwie bramki w ostatnim spotkaniu tych drużyn w Vigo, wygranym przez Real 2:1. Portugalczyk bije wszelkie rekordy bramkowe w barwach Realu i niewykluczone, że już dziś z hukiem rozpocznie strzelanie w nowym roku kalendarzowym. Co ważne, w dotychczasowej karierze Ronaldo zdobył 398 bramek. Jak więc nie trudno obliczyć, dziś potrzebuje dwóch bramek, aby móc pochwalić się 400 trafieniami. Poza tym aktualny lider klasyfikacji strzelców Diego Costa w tej kolejce nie powiększył swojego konta bramkowego i z 19 bramkami wyprzedza Cristiano o jedno trafienie. Jest to więc świetna okazja, by nie tylko dogonić Brazylijczyka, ale również go zdystansować. Cristiano wypoczęty, w 100% zdolny do gry, głodny bramek jest niezwykle groźny dla każdej drużyny na świecie. Myślę, że dziś Portugalczyk strzeli przynajmniej 2 bramki, osiągnie barierę 400 bramek w karierze, wyprzedzi w klasyfikacji Pichichi Diego Costę, dzięki czemu będzie mógł złożyć hołd zmarłej niedawno legendzie portugalskiej piłki - Eusebio.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +3
m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dyscyplina: Serie A
Spotkanie: Lazio - Inter
Typ: over 2,5
Kurs: 2.00
Miał być typ na bts ale ktoś mnie uprzedził ;) jak jest bts to raczej też jest over 2,5 dla tego próbujemy. A to napisałem do bts:
Jak to mówią najlepsze na koniec więc parę zdań o włoskim hicie niedzieli. Przede wszystkim liczę, że będzie dużo bardziej wyrównanym widowiskiem niż oglądaliśmy wczoraj, chociaż Roma miała swoje szanse na początku spotkania. Konfrontacja dwóch drużyn, które w założeniu mają się bić o europejskie puchary ale na razie tylko Inter ma realną szansę na zrealizowanie tego celu. Rzymianie po dobrym początku sezonu regularnie spuszczali z tonu głównie za sprawą kontuzji i kochanej przez wszystkich LE teraz wreszcie mogli odpocząć oraz wyleczyć najlepszych graczy. Mając do dyspozycji wszystkie swoje armaty Lazio nie będzie miało problemu z wpakowaniem bramki gościom, którzy przyjadą bez Matiego, Campagnaro oraz Chivu, nie muszę chyba mówić, że są to bardzo ważni gracze przy grze defensywnej. Skoro Inter nie będzie miał kim bronić to nie zostanie im nic innego niż atakowanie... a to wychodzi im bardzo dobrze Guarin rośnie na nową gwiazdę Serie A, do tego Palacio, Nagatomo i mamy ekipę która może rozmontować każdą obronę w lidze. Jak oni zawiodą zawsze będzie do dyspozycji wracający po kontuzji Milito, także tutaj również nie powinno być problemu ze zdobyciem bramki.
⛔100

delikwent 36

delikwent

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Real Madryt - Celta Vigo
Typ: -1.5 Real 1. połowa
Kurs: 1.95
Analiza : Juz wszystko chyba zostało napisane w tym temacie. Ja dodam od siebie, że jest to pierwszy oficjalny mecz o punkty realu i z takim pierdkiem góry ostatnie 2 mecze wyjazdowe dostał 3 i 4 zero, real nie bedzie sie meczył i bedzie chciał wysoko zwyciężyć, tym bardziej ze musi on gonic barce i atletico. Tak wiec ja stawiam na prowadzenie realu
minimum 2 bramkami w pierwszej połowie. Pozdrawiam. GL &amp; HF
⛔100

kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Niemcy, godz. 20:15
Spotkanie: Oldenburg - Bayern Monachium
Typ: Bayern Monachium (-14,5 pkt)
Kurs: 4.33
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Dzisiaj o godz. 20:15 w lidze niemieckiej w koszykówce odbędzie się spotkanie: Oldenburg - Bayern Monachium, zdecydowanym faworytem są goście, którzy są w naprawdę fenomenalnej formie, i nie powinni mieć dziś problemów z odniesieniem wygranej. Gospodarze to Oldenburg, obecnie 6 ekipa ligi, po 15 kolejkach mają na swoim koncie 10 zwycięstw oraz 5 porażek. Oldenburg jednak ostatnio nie jest w formie z 5 ostatnich meczy ligowych wygrali 2,a przegrali 3. Z czego trzeba powiedzieć, że 2 porażki to niespodzianki, a porażka z Albą bardzo wysoka, przegrali na wyjeździe z Pgoenix Hagen 98:78, u siebie z Mitteldeutscher 88:82, oraz w ostatnim meczu ligowym z Albą Berlin 89:65. Ogólnie Oldenburg jeśli chodzi o mecze u siebie to średnio 3 zwycięstwa, oraz 3 porażki. W Eurocupie ostatnio też przegrali na wyjeździe z Bilbao 90:84, zespół ten ostatnio jest w słabszej formie, i ekipa z Bawarii bez problemu powinna z tego skorzystać. Bayern Monachium jest w znakomitej formie, w lidze ogrywa wszystkich i wygrywa praktycznie wszystko, w 15 meczach odniósł 14 zwycięstw, oraz 1 raz poniósł porażkę. Przegrał tylko na wyjeździe z Albą Berlin, ostatnio jednak nie ma na FCB mocnych, w lidze wygrana z Ulm 87:70, co na pewno robi wrażenie to czwartkowa wygrana z Zalgiris Kaunas w Eurolidze 84:66 na wyjeździe, ogólnie zespół ten wygrał ostatnie 6 swoich meczy, Oldenburg z kolei z ostatnich swoich 6 meczy wygrał zaledwie 2. Bayern w extra formie z Galatasaray wygrana 20 pkt, z Zalgiris Kaunas 18 pkt, jeśli zagrają na swoim wysokim poziomie to zjedzą Oldenburg, który wyraźnie ostatnio jest bez formy, wygrana gości jak dla mnie pewniaczek, ale można zaryzykować, również handicapy w ich stronę.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom