>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 06.01.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
K 126

kubson9

Użytkownik
Tenis ziemny
Spotkanie: Stephens - Robson
Typ: Stephens wygra 2-0
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Stephens jest w świetnej formie. Grała bardzo dobrze w Brisbane gdzie na swoje nieszczęście trafiła na Serenę Williams, ale jej także napsuła sporo krwi, szczególnie w pierwszym secie. Wcześniej bez problemów uporała się z Cibulkovą i Arvidsson, które są solidnymi zawodniczkami, ostatnio zwłaszcza Szwedka. Co do Robson, miała świetny ubiegły sezon ale pod koniec jej się już za dobrze nie wiodło, a na inaugurację z Niculescu nie wygrała nawet seta. Świadczy to o tym, iż nie jest w najwyższej formie. Typuję gładkie zwycięstwo Amerykanki.
✅125

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna HISZPANIA: Primera Division
Spotkanie: Barcelona – Espanyol
Typ: Czy Lionel Messi strzeli 2 gole lub więcej w regulaminowym czasie? TAK
Kurs: 2.20
Bukmacher: Expekt

Już dzisiaj derby Barcelony… Oczywiście faworytem są piłkarze FC Barcelony. Espanyol zajmuje 18 miejsce, ale spisując się nieźle w poprzedniej rundzie… Remis z Realem 2-2 oraz z Sewilla również 2-2 potrafi wzbudzić podziw. Jednakże to są derby, piłkarze Barcy będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony po przerwie, a Messi już zacznie kolekcjonować bramki w tym roku aby zebrać ich jak najwięcej do zbliżenia się do rekordu z poprzedniego roku lub i nawet pobicia go. Wszyscy wiemy na co go stać. Typ moim zdaniem warty pogrania po takim kursie, overy również tutaj są godne grania, jednak ja decyduję się na taki typ grając go za troszkę większe pieniążki.
Powodzenia ; - )
⛔100

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Dyscyplina:Sporty zimowe/skoki
Spotkanie:Obersdorf
Typ:G.Sclierenzauer wygra
Kurs:2.75
Bukmacher:Bwin
Analiza: Nie ma co przepisywac pelnymi zdaniami tabelek,kto ile ostatnio zdbyl pkt itd.Gregor skacze u siebie(Austria)i bedzie chcial przy wlasnej publicznosci pokazac,kto rzadzi w tym sezonie.Sadze ze jutrzejszy konkurs wygra Gregor.I jednoczesnie potwierdzi zwyciestwo w TCS
Trzymam kciuki,zeby sie nie wypier...yl
pzdr all
kiepska analiza

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Dyscyplina WTA Sydney
Spotkanie Wozniacki Karolina - Radwańska Urszula
Typ wygra Radwańska Urszula
Kurs 4.74
PinnacleSports
Ostatnio czytałem gdzieś wywiad iż to obie siostry będą w top10 na zakończenie sezonu - pomyślałem sobie - dopalacze już dawno wycofane, a takie brednie w internecie na głównych stronach.. (oceńmy autora - ktoś) ktoś niezły zapas sobie zrobił. Ale nie o tym typ. Obie zawodniczki podzieliła ostatnio Pervak w Brisbane, która to pokonała je obie (już tam czekaliśmy) na rewanż tych zawodniczek. Polka zmarnowała 4meczbole zaraz po tym jak Pervak wyrzuciła piłkę za kort, a sędzia tego nie doszedł (Polka też nie wiadomo z jakich powodów nie chciała powtórki) w każdym razie wcześniejszy gem, który powinien zostać wygrany - przegrała przez własny błąd. Także, to co zostało jej z poprzedniego sezonu czyt. brak &#39;jęczenia&#39; za błąd posiada nadal i nadal przegrywa. Ale Karolina wcale nie zrobiła dobrego wrażenia po spotkaniu z Pervak. Karolina sezon zakończyła z problemem serwisu - dziś jest to samo. Statystki wyglądają jednoznacznie. 3x2:0 w 3ech waznych spotkaniach. Ale nikt nie patrzy na to, że ta przegrana &#39;główna&#39; dzieje się w umyśle Uli w 2gim secie - 1wsze sety na BNP czy Copenhadze wyglądały dobrze.. (7:6 Copenhaga 7:5BNP). Ojciec Karoliny nie próżnował w słowach po porażce córki. Ta sama przyznała iż ciezko jest jej wejść w sezon - dlatego ja liczę, że dzisiaj Ula przełamie te spotkania z Karoliną, a Karolina jeszcze nie wejdzie w sezon. Bezpośredniość ojca Wozniacki.

Tak więc bezpośredniość jest prosta na linii Karolina - Trener. Nie ma słów skruchy dla córki. Aczkolwiek dobrze podkreslił Obserwator - są to typy dnia i powinno podawać się typy wielce prawdopodobne. Typ wydaje mi się tak oczywisty jak dzisiaj Aljanz Bedene - tam brakło doświadczenia/opanowania. Tutaj Ula doświadczenie już ma. W typie jest value. Jeżeli Ula będzie kontrolować - mogą być 3sety i przełamanie polki, jeżeli da upust będzie 2:0dla Wozniacki. 1dynka na mecz i 4.74 to duże value dlatego gram za niewiele.
⛔100

grzechu7 14

grzechu7

Użytkownik
Tenis ziemny-ATP-SINGIEL-Brisbane
Spotkanie: Murray Andy-Dimitrov Grigor
Typ: Murray -4,5 gema
Kurs: 2.1
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Finał turnieju w Brisbane pomiędzy najwyżej rozstawionym zawodnikiem jakim jest Andy Murray i rewelacyjnie prezentującym się Bułgarem Grigorem Dimitrovem.
Oglądając pierwsze poczynania Andy&#39;ego w tym turnieju byłem przekonany,że szybko odpadnie bo nie widziałem w nim tej zadziorności i woli zwyciężania-był po prostu zbyt ospały i niemrawy.
Jednak wraz z kolejnymi spotkaniami rozgrzał się na dobre co zaowocowało dobrymi meczami z Istominem i świetnym z Nishikorim.Szczególnie w tym ostatnim zagrał wyśmienite zawody odbierając walecznemu Japończykowi chęć do kąsania-świetna gra z głębi kortu i niesamowite zdolności defensywne które pozwalały wyciągać prawie że niemożliwe piłki do odbioru-dodatkowo poparte dobrym serwisem i wysokim procentem (80) wygrywających piłek przy swoim podaniu.
Z kolei Bułgar również udanie poczyna sobie w tym turnieju-wiadomo,że to wielki talent i chyba zaczyna pukać do drzwi pierwszej 20.W ostatnim meczu pokonał Bagietę w 3 setach i musiał sporo sie nabiegać w tym meczu bo rywal również był dobrze przygotowany.
Pomimo tego stawiam zdecydowanie na Murraya gdyż jest w dobrej formie,ma odpowiednie umiejętności i doświadczenie aby zneutralizować zagrania z końcowej linii Bułgara.
Nie bez echa pozostaje fakt,że Grigor rozegrał 1,5 meczu więcej gdyż Andy miał w 1 rundzie wolny los a w półfinale rozegrał nieco ponad set gdyż rywal skreczował.
⛔100

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Spotkanie: Mallorca - Atletico Madryt
Typ: X/2
Kurs: 6,00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Atletico jedzie na Baleary bez wykartkowanego szkieletu: Miranda, Arda Turan i Falcao. Jak poradzić sobie bez maszyny do strzelania bramek i zawodnika kreującego w meczu mnóstwo sytuacji? Diego Simeone z pewnością ustawi zespół asekuracyjnie. Atletico nie będzie rzucało się do gardeł gospodarzy za wszelką cenę. Wyrachowanie i cierpliwość... Już kilkukrotnie w tym sezonie przynosiło to efekty. Brakuje Mirandy, ale do kadry meczowej wraca Filipe, więc w obronie względny spokój.
A co w obozie rywali? Mallorca bez Antonio Lopeza i Casedesusa. Ale nie to jest najważniejsze... Gospodarze wiedzą, że grają z rozpędzonym w tym sezonie Atletico i co? Ruszą od początku, by dać się nadziać na ataki Diego Costy czy Adriana Lopeza? Nie sądzę. Wydaje się to dziecinnie proste, ale tego się spodziewam... będą cierpliwie czekali na swoja szansę. Wniosek? Remis do przerwy i mało ciekawej gry.
W drugiej połowie partia szachów wejdzie w decydującą fazę i pojedynek ten nie będzie patowy, a zwycięży drużyna, która ma więcej sprytu i umiejętności. Wspominani już Diego Costa i Adrian Lopez z pewnością je mają i korzystając z nieobecności gwiazdora Falcao zrobią wszystko by to ich gwiazda zaświeciła jaśniej.
Wniosek? Remis do przerwy i decydujące rozstrzygnięcie w drugiej połowie na korzyść Los Rojiblancos. To wszystko po bardzo dobrym kursie! X do przerwy / 2 na koniec.
⛔100

D 39

domuji

Użytkownik
Dyscyplina – Skoki narciarskie, Turniej Czterech Skoczni
Spotkanie: Dawid Kubacki - Piotr Żyła (KO)
Typ: Kubacki
Kurs: 1.40
Bukmacher: bet365
Analiza: Nie ma się co rozpisywać. Dawid lepiej prezentuje się w ostatnim czasie a na skoczni kończącej TCS spisuje się dużo, dużo lepiej od Piotrka. Temu drugiemu wyszedł praktycznie jeden skok i udało mu się, że był to ten w kwalifikacjach bo inaczej miałby problemy ze znalezieniem się w konkursie. Dawid za to oddaje niezłe, równe skoki (zawsze przed Żyłą) co pretenduje go do miana pewniaczka i opieram na nim kilka kuponów puszczonych na jutro. Dodatkowy argument to system KO, zawodnicy będą skakać w jednej parze co dużo zwiększa prawdopodobieństwo podobnych warunków. PEWKA!
⛔100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, Sydney - Kwalifikacje
Spotkanie : Harrison - Kavcic
Typ : Kavcic
Kurs : 3,00
Bukmacher : Unibet
Analiza :
No dobra, to znowu ja. Tym razem postanowiłem zastosować system brazylijski, mianowicie, drugi nietrafiony typ kończy zabawę w styczniu.

Sezon w 2013 roku powoli zaczyna ruszać, pierwsze niespodzianki, sporo walki i szukanie formy przed AO 2013.
Co do typu, obaj nie grali w Sydney rok temu, więc czyste konta, nie bronią punktów i ich nie tracą.
Ranking. Harrison 69-ty, Kavcic 94-ty, ale dzieli ich jedynie 131 pkt - wygrana w jednym Challengerze + kwalifikacje do Wielkiego Szlema.
Amerykanin jakiś czas temu został okrzyknięty nadzieją rodzimego tenisa, moim zdaniem stawianie go jako następce dla Samprasa czy Agassiego to zwyczajny niewypał. Swoje potrafi, odważnie przy siatce, dobry serwis, technika i serce do walki, ale żeby być wielkim mistrzem potrzeba czegoś więcej.
Harrison skończy w tym roku 22 lata i to czy osiągnął dużo jak na swój wiek, zależy od tego do jakich graczy zostanie porównany, to tyle.

Kavcic oscyluje w granicach pierwszej setki, gra stabilnie, ale w większości są to występy w challengerach, ponieważ często nie udaje mu się przebrnąć kwalifikacji do większych imprez.
Słoweniec, podobnie jak jego dzisiejszy przeciwnik, gra oburęcznym backhandem i jest praworęczny. Widziałem parę jego występów, szału ni ma jak to się mówi, ale to bardzo solidny tenisista, doskonale radzący sobie w defensywie.

Czemu Kavcic? Jest to zawodnik o wiele bardziej doświadczony, na korcie spędził więcej czasu od młodego Harrisona, Słoweniec ma też lepsze argumenty serwisowe i wydaje mi się, że jest bardziej zdeterminowany.
⛔100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Meksyk LNBP
Spotkanie: Barreteros - Guerreros (+30,5)
Typ: 2
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzięki typowi wujka na dzisiejszą noc przyjrzałem się spotkaniu z ligi meksykańskiej i przyznaję mu rację, że to spotkanie jest godne uwagi. Taki handicap nawet przy spotkaniu zdecydowanego faworyta z outsiderem jest ciężki do pobicia, a tutaj mamy do czynienia z drużynami o w miarę wyrównanych poziomach. A jeśli nawet nie wyrównanych to na pewno gospodarze nie mają przesłanek do deklasacji swojego przeciwnika. Co za tym przemawia.Nie odbiegające aż nadto na korzyść gospodarzy wyniki: Barreretos 15 zwycięstw i 22 porażki - 11 miejsce w tabeli, Guerreros 8 zwycięstw 29 porażek - 14 miejsce w tabeli. Biorąc pod uwagę gdzie odbywa się spotkanie to gospodarze u siebie wygrali 9 spotkań i 9 przegrali, najwyższe zwycięstwo odnieśli dwa dni temu różnica 33 punktów, ale to był raczej chwilowy wyskok bo przy poprzednich 8 wygranych najwyższe zwycięstwo odnieśli z najgorszą drużyną ligi Gigantes 22 punktami. Reszta zwycięstw była po wyrównanych meczach bądź w okolicach 10 punktów. Jeśli chodzi o występy Guerreros na wyjeździe to wygrali 3 razy i 15 razy schodzili z boiska pokonani. Najwyższą porażkę 46 punktami z najlepszą drużyną ligi Halcones Xalapa, godne odnotowania również są porazki 32 i 36 punktami, ale również z drużynami czołówki, a poza tym porażki niewielką różnicą punktów z drużynami pokroju Barreteros. Jak widać handicap na gości jest w miarę spokojny i mimo tego że gospodarze są faworytami tego spotkania to jest to drużyna zbyt przeciętna, aby pokusić się o takie wysokie zwycięstwo. Dodam jeszcze, że drużyny spotkały się w tym sezonie dwukrotnie i Barreteros wygrało dwa razy różnicą 12 i 8 punktów. Myślę, że te argumenty wystarczająco dały do myślenia tym którzy nie zdecydowali się na typowanie takiego rezultatu. Zachęcam do tego typu i pozdrawiam.
⛔100

dwill 620

dwill

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, 4:30
Spotkanie: Los Angeles Clippers - Golden State Warriors
Typ: GSW +6
Kurs: 2.00
Buk: Pinnacle
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors
2(+6)
2.00
Pinancle
5/10
W ostatnim starciu w Golden State gospodarze nie dali szans przyjezdnym i gładko rozgromili Clippers 115:94.
Dziś Clippers będą gospodarzami, ale są po zaciętym meczu z rywalami z Los Angeles - Lakers, wygrali co prawda 107:102, ale mając przewagę nawet blisko 20-punktów i dać odrobić rywalom straty to 2/3 punktów, musialo kosztować sporo sił, by ten wynik obronić.
Warriors są po dluższym odpoczynku i swoją grą niewiele odstają od Clippers, więc ponownie liczę na zacięty mecz, bo zarówno, Clippers, jak i Warriors mają wartościowych zawodników na ławce.
Co najważniejsze, jeden z najlepszych rezerwowych w całej NBA, dziś ponownie ma nie wystąpić. Mowa o Crawfordzie z Los Angeles Clippers. Brak w meczu b2b, powinien być odczuwalny.
⛔100 - do tego zobacz, jaki powinien być poprawny zapis...

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , FA CUP Anglie
Spotkanie: Swansea - Arsenal
Typ: 1
Kurs: 3.25
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Na dzisiaj wybrałem ciekawie zapowiadający się mecz 3 rundy pucharu Anglii pomiędzy Swansea a Arsenalem. Nie ma co patrzeć w tabelę Premier League, bo jak wiadomo FA CUP rządzi się swoimi prawami. Do składu Łabędzi wraca po krótkiej przerwie ich najlepszy piłkarz a zarazem strzelec Michu oraz Angel Rangel. W ostatnich dwóch meczach pomiędzy tymi drużynami zwycięsko wychodziła drużyna gospodarzy i myślę, że dzisiaj może być podobnie. Arsenal ciągle mnie nie przekonuje swoją grą , grają nie równo. Raz potrafią wygrać w imponującym stylu, a raz wtopić na całego. Według bukmacherów dzisiejszym faworytem są goście, ale ja tutaj upatruje małej niespodzianki i wygranej Łabędzi, chociaż obawiam się remisu ???? Powodzenia ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
anzelmo 296,3K

anzelmo

Użytkownik
Skoki Narciarskie - Puchar Świata - Bischofshofen HS140 06.01 15:00
First round H2H Jurij Tepes - Reruhi Shimizu
typ Jurij Tepes
kurs 1,75
Tobet
Tym razem zaspał Tobet w innych firmach na Słoweńca kursy juz dość mocno spadły i wynoszą 0k.1,6.Ostatnie zawody turnieju 4 skoczni żaden z zawodników nie może ich uznać za udanych. Oceniając ich skoki na poprzednich skoczniach awans do 50 dla obu był szczytem możliwości.Dwie austriackie skocznie sa obiektami dość specyficznymi trudnymi technicznie, wczoraj podczas kwalifikacji sporo zawodników miało problemy techniczne szczegolnie przy lądowaniu.Tylni boczny zmienny wiatr sprawiał problemy nie tylko słabszym zawodnikom ale i dużo lepszym skoczkom. Mieliśmy 2 upadki,W kwalifikacjach obaj oddali dobre skoki w miarę podobnych warunkach, minimalnie lepszy byl TEPES Jurij 130.5m=120.3 SHIMIZU Reruhi 126.5m=116.3.Jest to obiekt specyficzny z dużym najazdem, gdzie bardzo trudny wyczuć odbicie i wielu słabszych zawodników je spóźnia. Obiekt duży na którym można wiele odrobić odległością, jak dla mnie większe możliwości posiada Słoweniec, ktory jest dość nie równy- chimeryczny. Po trawi oddać bardzo dobry skok ,by potem całkowicie zawalić.Tepes jest lepszym technicznie zawodnikiem i myślę ze w bezpośrednim pojedynku po prostu skoczy lepiej i dalej spokojnie awansując do 30-ki.
✅75

B 51

bartdidi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Włochy, Serie A
Spotkanie: Chievo - Atalanta
Typ: X (remis)
Kurs: 3,24
Bukmacher: Pinnacle Sports
Dzisiaj o godzinie 15 w Veronie spotkanie dwóch drużyn ze środka tabeli.
Po 18 kolejkach Chievo z 21 pkt. na 12 miejscu, jedno miejsce i jeden pkt. wyżej drużyna z Bergamo.
Bezpiecznym zakładem na ten mecz jest na pewno 1X (ale kurs 1,3 nie specjalnie zachęca do grania)
Do tego typu przekonała mnie historia bezpośrednich spotkań między tymi drużynami. Od 1998 roku Atalanta nie potrafi wygrać na stadionie Chievo!
Od tego czasu w 10 meczach rozegranych między tymi drużynami w Veronie 4 razy wygrywali gospodarze i aż 6 razy mecz kończył się remisem, z tego 4 ostatnie konfrontacje to odpowiednio (0:0, 1:1, 1:1, 2:2).
Moim zdanie w tym meczu również padnie remis, chociażby ze względu na obecną sytuację w tabeli i fakt, że żadna z drużyn nie będzie chciała zaryzykować frontalnego ataku, ponieważ obecne miejsca dla obu ekip na koniec sezonu byłyby spełnieniem założonych celów.
Na koniec jeszcze podam przewidywane składy:
Chievo: Sorrentino - Sardo, Dainelli, Andreolli, Jokic, Guana, L. Rigoni, Cofie, Hetemaj, Thereau, Paloschi
Atalanta: Consigli - Bellini, Stendardo, Manfredini, Brivio, Raimondi, Biondini, Cigarini, Bonaventura, Moralez, Denis
Po stronie Chievo zabraknie jedynie Viottiego, Drame i Frey&#39;a, natomiast Atalanta przyjedzie bez Capelliego, Marilungo, Lucchiniego i Carmony. Braki kadrowe podobne, mecz powinien być wyrównany i skończyć się remisem.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaGrecja Super League
Spotkanie: Atromitos - Kerkyra
Typ: over 2.5
Kurs: 2.43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Po 20-sto dniowej przerwie wraca Liga Grecka słynąca z underowych spotkań i dziś pojedynek takich właśnie zespołów jednak niekoniecznie mecz musi się tak zakończyć, już wyjaśniam dlaczego. Gracze Atromits plasują się wysoko w lidze czwarta pozycja z 25 punktami na koncie. U siebie rewelacyjnie się spisują 5 zwycięstw 1 remis i tylko 1 porażka, bramki 8:4 (czyli bardzo underowo). Przed przerwą imponowali formą cztery mecze z rzędu bez porażki.
Kerkyra natomiast jak na razie jest najsłabszą ekipą z 12 punktami na koncie, strata do bezpiecznej pozycji to jednak tylko 1 punkt. W meczach wyjazdowych udało im się zdobyć 5 punktów czyli jak na tą ekipę nie najgorzej, bramki 3:10.
Po dość długiej przerwie nie wiadomo kto tak naprawdę w jakiej dyspozycji ale zdecydowanym faworytem wydają się być gospodarze, jednak próbuję tutaj na over. Po pierwsze co nie dziwi w tej lidze goście mają serię aż 12 spotkań underowych a od czterech spotkań nie potrafią trafić do bramki. Ten mecz wydaje mi się idealnym spotkaniem do przełamanie się z jednego prostego powodu – w poprzednim sezonie na boisku Atromitos padły cztery bramki (3:1), dwa sezony temu aż sześć bramek (4:2), w 2009 roku znowu cztery bramki (2:2) i w 2007 sześć bramek (4:2) (na boisku Kerkyra też nie brakowało bramek 2:0, 2:2, 3:1. 2:1 ). Jeśli gdzieś mają te dwie ekipy zrobić overa to wydaje mi się że bezpośrednia konfrontacja jest idealnym rozwiązaniem.
⛔100

Z 78

ziom157

Użytkownik
Tenis, ATP - DEBEL: Chennai (Indie), twarda
Paire B. / Wawrinka S. - Begemann A. / Emmrich M.
typ: Begemann A. / Emmrich M.
Kurs:2,0
Bukmacher: Bet 365
Na dziś postanowiłem przedstawić wam spotkanie finałowe Debla które będzie rozgrywane w Indiach.Para Paire/Wawrinka zagra doświadczonym duetem
Begemann/Emmrich. Stawiam na parę Begemann ponieważ czują się na tej nawierzchni bardzo dobrze jak i grają już razem rok więc są zgrani. Zdecydowanymi faworytami wydaję się być para Paire,ale nie oszukujmy się,oni w tym roku rozegrali ze sobą zaledwie 2 spotkania i wątpię czy są na tyle zgrani że pokonają przeciwną parę.Paire i Wawrinka oczywiście jako SIngle spisują się nieźle ,ale to jest mecz deblowy i tu po prostu potrzebne jest zgranie i doświadczenie deblowskie. Para Paire/Wawrinka ogólnie w 2012 roku rozegrała 4 spotkania,w 3 spotkaniach zanotowali porażkę i raz Wygrali.Natomiast Begemann/Emmrich rozegrali w ciągu roku razem aż 30 spotkań,przegrywając w tych spotkaniach zaledwie 6 razy a Wygrywając 24.
Myślę że Warto zagrać po tak dobrym kursie Doświadczoną parę
Begemann A. / Emmrich M.
⛔100

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Hiszpania - Liga Adelante
Spotkanie : Elche vs Sabadell
Typ : Poniżej 2,5
Kurs : 1,615
Bukmacher : Sportingbet
Analiza :
Dziś moją uwagę przykuło spotkanie w hiszpańskiej drugiej lidze.Mianowicie zmierzy się ze sobą mająca świetną serię underów,drużyna Elche oraz ekipa Sabadell.Na pierwszy rzut oka bilans Under/Over u gospodarzy nie robi wielkiego wrażenia,bo wynosi aktualnie 12/7.Patrząc jednak na dziesięć ostatnich spotkań Elche:W dziewięciu z nich padła tylko jedna bramka lub żadna,a w jednym z Barceloną B padły dwa gole!To robi ogromne wrażenie,bo widać że gospodarze dzisiejszego spotkania grają bardzo dobrze w defensywie,a najlepiej pokazują to tylko trzy stracone bramki w dziesięciu potyczkach.Z przodu nie ma fajerwerków.Jeżeli wygrywali mecz to strzelali jednego gola i na tym kończyli.Goście nie mają tak okazałej serii underów w tym sezonie.Bilans ten mają unormowany.Na dziewiętnaście spotkań notowali dziesięć underowych wyników,czyli mniej więcej pół na pół.Ostatnie dwa ich ligowe mecze kończyły się wynikami 0:1,więc można liczyć na to iż w najbliższym spotkaniu będzie podobnie.Patrząc na wyniki spotkań h2h widzimy tam dwa remisy odpowiednio 0:0 i 1:1.Dla odważniejszych polecam też typ Poniżej 1,5 po kursie 3,0.Ja gram typ na poniżej 2,5 bo jest mniej ryzykowny i dlatego też tu go wrzucam.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie A
Spotkanie: Udinese - Inter
Typ: 2dnb
Kurs: 1,86
Buk: Betfair
Analiza:
Udinese rozczarowuje w tym sezonie...i to bardzo. Choć z drugiej strony,czego można było się spodziewać po takich osłabieniach? Co roku odchodzą kluczowi gracze pozostawiając samego Di Natale na pastwę losu. Jedyni, którzy trzymają jakiś poziom to Domizzi, Danilo, Basta i nieobecni dzisiaj Benatia, Badu i Pinzi. Reszta to zwykli średniacy, którzy właśnie nadają się na to 10 miejsce w tabeli. Najsłabszym punktem Udine jest pomoc. Inter z Gargano, Cambiasso i Guarinem po prostu ich zmiażdżą. Jeżeli Udine stworzy sobie dzisiaj jakieś sytuacje, to tylko z jakiś długich podań, stałych fragmentów i ewentualnych błędów gości, ale Ci nie popełniają dość rażących błędów. Jedyną bronią gospodarzy jest to cholerne Stadio Friuli, które jest na prawdę &#39;potężną twierdzą&#39;, no ale ile ten stadion może ich &#39;chronić&#39;? Poza tym Inter ostatnio radzi tam sobie całkiem nieźle wygrywając 3 na ostatnie 4 mecze.
Inter ostatnio pogubił trochę punktów i chyba zdaje sobie sprawę, że teraz nie może przegrywać. Lista do LM we Włoszech bardzo długa, a miejsc tylko 3...a właściwie 2, bo Juve jest raczej w tym sezonie nieosiągalne.
braki:
Udine: Willians, Berreto, Pinzi(-), Badu(-), Benatia(-)
Inter: Alvarez, Mudingayi, Coutinho, Castellazzi, Nagatomo(-), Obi, Stankovic, Ranocchia(-), Sneijder
(-) = poważne osłabienia
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Cypr 1 liga
Spotkanie: AEK Larnaca - Omonia
Typ - Omonia
Kurs - 2.80
Buk - Bet365
Analiza :
Dosyć ciekawe spotkanie w lidze Cypryjskiej pomiędzy AEK Larnaca a Omonia z pierwszego punktu widzenia gospodarze którzy zajmują wyższą lokatę od gosci a mianowicie zajmują wysokie 3 miejsce z dorobkiem 34 pkt i są jak na razie w grupie mistrzowskiej powinni sobie dzisiaj poradzić z 20 krotnym mistrzem Cypru , ja jednak po analizie stawiam na Omonię DLACZEGO już wyjasniam , otóż 20 krotny mistrz Cypru zajmuje dopiero po 15 kolejkach 5 miejsce i jak na razie nie miesci się w grupie mistrzowskiej a le brakuje mu zaledwie 5 pkt. do 4 w tabeli AEL Limassol który ma o jeden mecz więcej rozegrany i tak po ewentualnym dzisiaj zwycięstwie Omoni ta róznica zmaleje do 2 pkt. teraz popatrzy na cały przebieg rozgrywek w wykonaniu obu drużyn i tak gospodarze początek rozgrywek swietny przez pierwsze 8 kolejek 7 zwycięstw i 1 remis jednak w ostatnich 7 kolejkach to już nie jest tak różowo i 4 zwycięstwa i 3 porażki a ostatnie 5 spotkań to 3 zwycięstwa i 2 porażki w bramkach 9:7 , zupełnie inaczej wygląda to u Omoni oni mieli fatalny początek sezonu i tak w pierwszych no powiedzmy 10 kolejkach zanotowali 3 zwycięstwa 3 porażki i 4 remisy , jednak ostatnie 5 kolejek to zupełnie inny zespół i 5 zwycięstw pod rząd w bramkach 12:3 co może robić wrażenie i chyba można stwierdzić że złapali swój rytm i chcą wskoczyć do grupy mistrzowskiej , dodam może jeszcze że w H2H Omonia na 35 spotkań bilans 7-4-24 bramki 38:72 na terenie AEK Larnaca 4-2-11 w bramkach 27:37 no i to przemówiło za tym że stawiam na gosci . Pozdrawiam !
⛔100

zigi 57

zigi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Rosja VHL
Spotkanie: HC Saryarka - Ryazan
Typ: under 5.5
Kurs: 1.80
Buk: Bet365
Według mnie zapowiada się mecz z małą ilością bramek. HC Saryarka to drużyna, która na własnej tafli gra najlepiej w lidze. Oglądając ich grę, ma się wrażenie świetnie ułożonej drużyny taktycznie. Bronią trzema zawodnikami, atakują dwójką i właśnie dzięki takiemu ułożeniu tracą i strzelają mało bramek. We własnej hali stracili 19 bramek na 16 meczy, co świadczy o ich bardzo dobrej defensywie. Ryazan to ostatnia drużyna tabeli i wydaję się że może tu paść bardzo wysoki wynik, tylko że HC Saryarka to nie jest drużyna, która aplikuje dużo bramek, skupiają się na defensywie i w tym wypadku trafią 2, 3 bramki i spokojnie skupią się na defensywie. W kolejnych dniach mają zdecydowanie bardziej wymagających rywali i dziś dużo mogą nie postrzelać. W pierwszym spotkaniu tych drużyn padł zaskakujący wynik 2:1 dla Ryazan i dziś może również paść tak niski wynik, choć zwycięsko z tego meczu może wyjść HC Saryarka.
✅80

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Eupen vs. Lommel (Belgia 2 - PN)
1,
2.20
Bet365
Eupen wraca do formy i wychodzą z drugiej części tabeli. Pozostało jeszcze kilkanaście kolejek i mogą wciąż włączyć się do walki o awans. Mają szansę, lecz muszą zacząć wygrywać z przeciętniakami - takim jest Lommel. Zespół przyjezdnych niby ma również potencjał (choć nie wiem gdzie) i chcą walczyć o awans - tak piszą. Jest to bzdurą, gdyż zespół nie ma pieniędzy na awans. Ostatnia seria czterech zwycięstw to czysta promocja zawodników na aktualne okno transferowe. Dzisiaj już kilku kopaczy z czołowego zespołu nie powinniśmy zobaczyć. W dodatku wg mojej teorii każda seria kiedyś się kończy. Eupen to ekipa z kasą (oczywiście jak na warunki belgijskie) i powinni podołać w tej batalii. Mają dużo silniejszy zespół, świetnie spisuje się Santos, który dzisiaj być może ponownie pokaże swój kunszt. W pierwszym meczu w tym sezonie padł remis 1:1. W ubiegłym Eupen wygrało 3:2. Tym razem sądzę, iż ponownie gospodarze zwyciężą. Poza tym kurs bardzo kuszący.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom