>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 05.04.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
kkazz 9

kkazz

Użytkownik
dyscyplina: p.nozna
spotkanie: Ruch - Podbeskidzie
typ: Ile goli zostanie strzelonych w meczu? 2 gole
kurs: 3,50
buk: bwin
analiza:
Witam.Dla górali dzisiejsze spotkanie jest arcy ważne by pozostać w ekstraklasie będą chcieli wykorzystać fakt że gospodarze zagrają bez podstawowych obrońców Szyndrowski,Baszczyński i Sadlok nie pojawią się dziś na boisku.Ruch w ostatniej kolejce wywiózł cenne 3 pkt z Lubina i odskoczył w tabeli,górale zaś tylko zremisowali i zajmują ostatnie miejsce o 1 pkt wyprzedza ich Bełchatów w składzie górali zabraknie kontuzjowanego Slobody.Myśle ze spotkanie bedzie ciekawe ale na grad goli nie liczę obstawiam że 2 gole w tym spotkaniu ujrzymy a spotkanie zakonczy sie wynikiem 1:1 powodzenia!
⛔100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, T-Mobile
Spotkanie: Ruch - Podbeskidzie
Typ: 2DNB
Kurs: 2,9
Buk: Bwin
Analiza: Ostatni mecz Ruchu był przedziwny. Oglądałem tak na półgwizdka, ale widziałem co działo się na początku drugiej połowy. Dziwne gole z jednej i z drugiej strony. Zagłębie było mocno osłabione, Ruch jednak walczył do końca. Mecz jednak był na tyle dziwny, że nie brałbym go za bardzo pod uwagę. Raczej patrzę na ich poprzednie występy. Porażka po bezbarwnym meczu z Koroną, remis u siebie ze Slaskiem wywalczony w końcówce i wygrana u siebie z grajacym w 10. Widzewem. Ale przede wszystkim sama gra Ruchu mnie nie zachwycała. Grają monotonnie, w jednym tempie, brakuje im Piecha, a Zieńczuk czy Malinowski są juz niestety wiekowi.
Natomiast Podbeskidzie bardzo mi się podobało na wyjeździe we Wrocławiu. Byli bliscy wygrania, skończyło się remisem. Wcześniejsze mecze z Legią i Wisłą też na plus. Są dobrze przygotowani fizycznie do sezonu, podejmują walkę i są w stanie, przynajmniej tak to widzę, grać szybciej niż Ruch. Remis z Koroną - nie widziałem, ale jak piszę - sugeruję się tymi meczami, które widziałem.
✅190

koleeejorz 2

koleeejorz

Użytkownik
Dyscyplina: CHORWACJA: 1. HNL
Spotkanie: NK Zagreb - Din. Zagreb
Typ: Remis
Godzina: 18:00
Kurs: 3.70
Buk: Bwin
Analiza:
Witam!
Dziś o godzinie 18 na Stadion NK Zagreb derby stolicy. Ostatnia drużyna ligi zmierzy się z liderem Dynamo Zagrzeb. Derby jak to derby ale do rzeczy ????
Dynamo Zagrzeb, pierwsze miejsce z dorobkiem 55 oczek i przewagą 12 punktów na drugim Hajduk Split, więc spokojnie kroczą po mistrzowski tytuł. Najlepsza ofensywa i defensywa ligi, bilans bramek 54:18 w 25 spotkaniach. Na wyjazdach także najlepsi jednak bilans bramkowy wygląda tutaj już trochę gorzej: 17:11. 4 porażki na obcych boiskach, min. 1-0 właśnie z NK Zagreb. Gospodarze w trudnej sytuacji, ostatnie miejsce w tabeli ich bilans to 6 zwycięstw, 4 remisy i aż 15 porażek. Na własnym boisku wygrali 5 spotkań, zaliczyli jeden remis i 6 porażek. Na dole tabeli bardzo ciasno, do bezpiecznego miejsca gospodarzą brakuje tylko 2 punktu, więc jest jeszcze o co walczyć. Wydaje mi się że grający z nożem na gardle piłkarze NK Zagreb przynajmniej zremisują z będącym na bezpiecznej, pierwszej pozycji Dynamem Zagrzeb.
Powodzenia!
⛔100

malkin_30 7

malkin_30

Użytkownik
Dyscyplina : piłka nożna Tmobile ekstraklasa
spotkanie : Ruch Chorzów-Podbeskidzie Bielsko Biała
typ : Łukasz Janoszka strzeli gola
godzina : 18:00
kurs: 5.00
Bukmacher : Betsafe
analiza:
Witam w pierwszym moim typie w tej zabawie .
W dzisiejszym spotkaniu Ruchu Chorzów z Podbeskidziem przewiduje 2 opcje choc szczerze nie wiem do ktorej jestem bardziej przekonany . Mysle ze albo ten mecz zakonczy sie totalnymi szachami i bedzie malo bramek albo po strzeleniu szybkiego gola obie druzyny pojda na zywioł. Patrzac na dwa mecze Ruchu z Zagłebiem i Korona uwazam ze powinna ta druzyna wygrac juz ten pierwszy w Kielcach bo miala o wiele wiecej z gry i wiecej sytuacji stworzyla. Młody &quot;Ecik&quot; w kazdym meczu strzela conajmniej 2-3 razy z głowy i z nogi na bramke przeciwnika choc zazwyczaj z marnym skutkiem . Dzisiaj jednak po ostatnim golu z Zagłebiem wreszcie sie odnajdzie i zdobedzie gola w kolejnym meczu.
Na pewno kurs w betsafe 5 jest przesadzony jak na zawodnika bardzo ofensywnego .
Mam nadzieje ze zaczne dobrze zabawe w typy dnia a od nastepnego dnia bede mogl wczesniej podawac cos bardziej łatwego do trafienia zanim wszyscy wszystko juz wystawia . Dzis wybor mam bardziej ograniczony.
Pozdrawiam i zycze wszystkim ogrania buka na maksa.
⛔100

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska: Ekstraklasa
Spotkanie: Lech Poznań - Lechia Gdańsk
Typ: under 2.5
Kurs: 1.53
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Lech wraca na Bułgarską a Wy na nich gracie? Dla mnie to co najmniej dziwne.
Ja osobiście nie będę grał nic w stronę Lechii, jednak widzę tutaj zdecydowanie under.
Lech to taki zespol, ktorzy lepiej czuję się na wyjazdach. Czym to jest spowodowane? Nie mam pojęcia, ale statystyki mówia same za siebie. na Bułgarskiej Lech 2 wygrane, 3 remisy i 4 porażki, ale co mi się rzuciło w oczy bardzo mało bramek strzelają ale i nie dużo tracą (stosunek bramek 10:10).
Lechia nie jest żadnych chłopcem do bicia i dzisiaj postawi twarde warunki Lechowi. Co dziwne jest to kolejny zespół, który gra lepiej na wyjazdach niż w meczach u siebie. 5 wygranych, 2 remisy i 3 porażki to jak na statystyki wyjazdowe to znacznie ponad przeciętne. Lecz tutaj też bilans bramkowy bardzo rzuca się w oczy, a mianowicie 11 strzelony bramek przy 9 straconych. Widziałem ostatni mecz Lechii z Wisła i na prawdę podobała mi się ich gra jak i w defensywie jak i w ofensywie. Wisła przez 90 minut nie potrafiła stworzyć sobie dogodnej sytuacji, a strzałów na bramkę Lechii było jak na lekarstwo. W ofensywie starali się rozgrywać piłkę dokladnie i szybko co jak na polskie realia wychodziło im dobrze. Jednak nie ma co się oszukiwać. Po stracie Traore Lechia ma problemy z zdobywaniem bramek. Jednak ich zdecydowana i twarda gra defensywna, którą widziałem w meczu z Wisła powinna wystarczyć i nie powinni stracić wiele bramek na Bułgarskiej, a w ofensywie też będzie ciężko o bramki zwłaszcza, że Lech traci mało bramek na Bułgarskiej, ale ich problemem jest to, że nie potrafią wykazać sie skutecznością w Poznaniu.
Nie twierdzę, że Lech nie wygra tego meczu, jednak na pewno nie przyjdzie im to z łatwością. Może zdobędą pierwsze 3 pkt na Bułgarskiej od października zeszłego roku, lecz nie widzę tutaj wyniku overowego.
Wg mnie padnie wynik 1:0, a być może Lechia sprawi niespodziankę i ugra jakiś remis ? (jeżeli remis będzie można uznać niespodzianką:grin ????
Jeżeli tak to 0:0, 1:1 bo nie wierzę w wyższy bramkowy remis.
Dla under jest bardzo dobrym betem w tym meczu. :cool:
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska
Spotkanie: Lech Poznan - Lechia Gdansk
Typ: Lech Poznan over 2,5 gola
Kurs: 4.50
Analiza:
Lech przeplatając wyjazdowe zwycięstwa z kiepską skutecznością na własnym boisku będzie miał w końcu okazje aby przełamać złą passę i stworzyć poważną konkurencję w walce o tytuł mistrzowski.Sportowa złość w zespole musiała już powstać a słabo grająca Lechia może być tym punktem przełomowym na całkiem nieźle grającej ekipe z Poznania która nie powinna przestać na jednym golu i nadmiernej asekuracji tyłów.
W ekipie Lecha w dalszym ciągu zabraknie Manuela Arboledy oraz Patryka Wolskiego i Tomasza Kędziory, z kadry Lechii wypadają Krzysztofa Bąk, Sebastiana Madera, Bartosz Kaniecki oraz Marcina Pietrowskiego (kartki)
Patrząc na statystyki z przełomu 5 lat Lech nie oddał ani jednego punkut Lechii 4x w ekstraklasie i raz w P.ligi w tym w ostatnich 3 sezonach strzelali Lechii po 2 gole, jesli Lech w końcu przełamie niemoc na własnym stadionie który jest spowodowany zdecydowanie pechem, wtedy chłopaki się mogą rozstrzelać,.
✅350

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia - Eredivisie
Spotkanie: Feyenoord ₋ VVV Venlo
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 1,68
Bukmacher: Expekt
Analiza:
O 20:00 spotkanie inaugurujące 29 kolejkę Eredivisie. Gospodarze z 56 punktami zajmują 4 miejsce w lidze tracąc tylko 4 oczka do lidera- Ajaxu. Goście do tej pory 22 punkty i 17-te czyli przedostatnie miejsce w lidze. Dość pewnie stawiam tu na zwycięstwo zawodników Feyenoordu oraz to, że będą już prowadzić do przerwy. Gospodarze ostatnio przerwali fantastyczną serię 4 zwycięstw z rzędu przegrywając niespodziewanie 2:0 na wyjeździe z Heerenveen tracąc gole w 85 i 89 minucie. Mimo to, nie można powiedzieć, że nie są w formie. W dodatku na De Kuip spisują się oni znakomicie. 15 ostatnich meczy u siebie to bilans 10 zwycięstw i 5 remisów więc świetny. Do tego do składu wraca ich najlepszy strzelec - Graciano Pelle. Goście zaś niby walczą jeszcze o utrzymanie, ale co to jest za walka skoro przyjeżdżają na De Kuip po 4 ligowych porażkach z rzędu. Przegrali nawet z ostatnim Willem 1:0. Jeśli chodzi o bezpośrednie pojedynki na stadionie dzisiejszych gospodarzy to było ich 4 i wszystkie wygrywał Feyenoord. Także stawiam dziś na to, że piłkarze z południa będą wygrywać do połowy i wygrają cały mecz. Powodzenia !

⛔100

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Davis Cup
Spotkanie: Raonic M. vs Fognini F.
Typ: Fognini +5,5g
Kurs: 1,96
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Raonic po wygraniu turnieju w San Jose trochę przygasł,ale to ciągle zawodnik z topu i wszyscy znają jego atuty. Włoch obecnie zajmuje 31 pozycję w ATP i osiąga niezłe wyniki w tym roku (ćwierćfinał w Buenos, półfinał w Acapulco, 3 sety na IW z Djoko). Pecha ma tylko do Ferrera, z którym mu nie idzie, a często na niego trafia- przegrał z nim już 3 razy w tym roku (Buenos, Acapulco, Miami).Zdecydowanym faworytem jest Kanadyjczyk, ale według mnie to nie będzie dla niego lekki mecz, a te handi i ten kurs są bardzo zadowalające. Grali ze sobą oficjalnie raz i to w tym roku (11.01.2013 Kooyong Australia) i wtedy wygrał Fognini 4:6,4:6.
✅96

korbian 25

korbian

Użytkownik
- dyscyplina: Ligue 1
- spotkanie: Marseille - Bordeaux
- typ: 1
- kurs: 1,90
- bukmacher: Bet-at-home
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
- Bordeaux do tego spotkania podchodzi bez kontuzjowanych D. Rolan / E. Chevalier / Henrique / L. N&#39;Guémo.
H2H wyrównane, Marsylia na własnej murawie Z 16 / R 6 / P 8. Na Szpicy w Marylii A. Gignac z dorobkiem 10 bramek
w Ligue 1. Marsylczycy tracą do PSG 7 punktów, a jak dobrze wiemy skupiają sie oni &quot;póki co&quot; na LM, choć uważam
że w rewanżowym meczu w dumie Kataloni dostaną baty że głowa mała ???? . Marsylia zbiera punkty i brnie do przodu !
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +1
l0k0 1,5K

l0k0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Austria
Spotkanie: Altach - Hartberg
Typ: 1
Kurs: 1.53
Analiza:
Mecz pomiędzy trzecią a przedostatnią drużyną drugiej ligi austriackiej. Altach jest bezpieczny: ani do góry ani w dół za bardzo nie ruszy, odbija się to na wynikach, gdzie wyjazdy są raczej w czapę ale u siebie drużyna się mobilizuje.
Co do gości to obecnie są na miejscu play-off i mają tylko 4p. nad ostatnią drużyną jednak jakoś ta obrona przed spadkiem idzie im strasznie marnie. Ostatnio przerwali remisem serię czterech porażek z rzędu! Są na dnie (jeszcze nie tabeli ale mentalnie) i nie widać dla nich słońca. Dziś zadanie mają bardzo trudne, bo grają na wyjeździe i to z drużyną podrażnioną po ostatniej porażce.
Jeśli tylko Altach zagra na miarę swoich możliwości i oczekiwań kibiców (co do wygrywania chociaż u siebie) to nie powinno być tu niespodzianki
✅53

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Lique 2 (Francja)
Dijon - Chateauroux
Typ: (handicap 0:1) 1
Kurs: 3.50

Dijon dzisiaj powinien sobie poradzić z niezbyt wymagającą ekipą jaką jest Chateauroux. W tabeli Lique 2 gospodarze plasują się na 7 pozycji z dorobkiem 47 punktów i doskonałym bilansem, jeżeli chodzi o nieprzegrane mecze. Seria 5 meczy bez porażki, dała spokój i bezpieczeństwo utrzymania w lidze. Na tle dzisiejszych gości wyglądają na prawdę bardzo solidnie. Nieco gorzej jest w przypadku Chateauroux, które dzielą zaledwie 3 punkty od strefy spadkowej. W ostatnim spotkaniu porażka z Angers 2:3, wcześniej remis 1:1 z ostatnim w tabeli Ajaccio nie dają powodów do zadowolenia. Teraz mają za rywala Dijon, które u siebie postawi zapewne dość wysokie warunki. W meczach Home - Dijon to 4 siła ligi. Natomiast w meczach Away dzisiejsi goście są na samym dnie! Nie wygrali nawet 1 ligowego meczu w tym sezonie na wyjeździe notując 7 remisów i 8 porażek. Wątpię, aby dzisiaj nastąpiło przebudzenie gości. Dijon po zwycięstwie w tym spotkaniu ma szansę awansować na 6 pozycję wyprzedzając tym samym Nimes a jednocześnie włączyłby się do walki o awans do Lique 1. To jak mocny jest Dijon udowodnij 2 kolejki temu ogrywając u siebie Nantes (wicelidera rozgrywek) 3:1 i zarazem przerwał serię meczy bez porażki Nantes. Skoro w tamtym spotkaniu stać było Dijon na wygranie 2 golami, myślę że dzisiaj może być podobnie. Dla mniej ryzykownych graczy proponuję postawić czystą jedynkę po kursie około 1.95, ja natomiast pojadę nieco ostrzej i zaryzykuje że Dijon pokona Chateauroux co najmniej 2 bramkami. W poprzednim sezonie Dijon wygrywał dwukrotnie.. raz 3 bramkami, a raz dwoma. Liczę teraz na powtórkę.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
vvv 28

vvv

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Feyenoord vs. Venlo
Typ: Feyenoord (-1,5)
Kurs: 1,68
Bukmacher: Pinnacle

Analiza :
Starcie drużyny gospodarzy walczącej o tytuł mistrzowski w holenderskiej Eredivisie z jedną najsłabszych drużyn ligi.
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 20:00 głównym faworytem tego spotkania jest Feyenoord.
Gospodarze dzisiejszego spotkania ostatnie 3 mecze na swoim terenie wygrali z takimi drużynami jak : Utrecht , Psv , Alkmaar odpowiednio :two:1 | 2:1 | 3:1 ????
Goście natomiast 3 ostatnie spotkania na wyjeździe przegrali i to przegrali nawet z ostatnią drużyną ligi Willem...:;/:
Bezpośrednie pojedynki między tymi zespołami gdzie gospodarzem był Feyenoord wygrywali gospodarze.
Feyenoord musi zamazać ostatnią bolesną porażkę z Heerenveen.:;/:
Wszystkie znaki na niebie wskazują na to ze dzisiaj gospodarze wygrają dość wysoko , a wygrać powinni bo jeśli chcą sie liczyc w grze o mistrzostwo , muszą takich rywali jakim dziś jest zespół Venlo pokonać wysoko pokazując przy tym bardzo dobrą gre .:grin:
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
2013.04.05 godz. 18.00
Spotkanie - Ruch Chorzów : Podbeskidzie B.B
Typ - Czy w meczu zostanie wręczona czerwona kartka? Tak
Kurs - 4.05
Buk - betsson
Analiza :
Na dziś coś nietypowego , przeanalizowałem spotkanie pomiędzy Chorzowskim Ruchem a Podbeskidziem B.B i nie ma co ukrywać że jest to mecz o życie dla obu drużyn no może mniej dla Ruchu chociaż na pewno będą robić wszystko aby ten mecz wygrać i zwiększyć przewagę nad bezpośrednim rywalem o pozostanie w T-Mobile Ekstraklasy do aż 12 pkt , przed niebieskimi jeszcze jedno bardzo ważne spotkanie w następnej kolejce wyjazd do Bełchatowa ale skupmy się na tym spotkaniu . Podbeskidzie powiedziałbym że musi wygrać to spotkanie aby częściowo zniwelować stratę do Ruchu i zapewne będą starać się atakować co może dawać okazje do Ruchu do kontr , ja jednak w podjęciu mojego typu mam na myśli sędziego dzisiejszego pojedynku i tak w skrócie napiszę jego &quot;osiągnięcia&quot; z tego sezonu : 2 mecze w Champions League i 10 żółtych kartek , kwalifikacje do MŚ 1 mecz i 7 żółtych kartek , Liga Europejska 4 mecze i 19 żółtych i 3 czerwone , kwalifikacje do LE 2 mecze 12 żółtych no i nasze podwórko czyli Ekstraklasa 14 meczy 68 żółtek i 6 czerwonych oraz 3 rzuty karne ............ dorobek w/g mnie wyśmienity , dodając do tego bardzo brutalną grę zespołu Podbeskidzia ( no Ruch na pewno nie jest świętym pod tym względem ) ale wydaje mi sie ze goście brutalniejsi , przypomina mi sie w tym momecie spotkanie pomiędzy tymi własnie zespołami towarzyskie kiedy to kości na boisku aż trzeszczały i w końcu trener Chorzowian kazał swoim zawodnikom opuścić plac gry i spotkanie zostało skończone , tak więc patrząc na wagę tego spotkania dla obu drużyn myślę że czerwona kartka może być pokazana , a cha jeszcze jedno sędzia ten sędziował spotkanie Podbeskidzia z Legią i w tym spotkaniu pokazał 7 żółtych kartek z czego 5 dla Podbeskidzia a jedna sytuacja w tym spotkaniu zasługiwała na czerwień ( dla Podbeskidzia ) po tym spotkaniu podpadł kibicom Podbeskidzia którzy w bardzo niekulturalny sposób żegnały sędziego schodzącego z boiska . Tak więc dziś może się wszystko wydarzyć , myślałem także nad rzutem karnym w tym spotkaniu ale zdecydowałem się na czerwień , czy dobrze ? zobaczymy . Pozdrawiam
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Charleston, 5.04, 17:00
Keys - Mattek
typ: 2-0
4,00
Williamhill
Analiza
Dzis w spotkaniu trzeciej rundy turnieju WTA w Charleston dojdzie do pojedynku dwoch Amerykanek, jednej mlodej generacji - Keys oraz juz starszej - Mattek Sands. Faworytka bukmacherow jest ta bardziej doswiadczona, ale czy aby na pewno tak jest? W moim odczuciu to mlodsza powinni oni w dniu dzisiejszym faworyzowac. Keys osiaga w zenskim tenisie coraz lepsze wyniki. W tym roku byla juz w cwiercfinale w Memphis, drugiej rundzie w Miami, przeszla dwie rundy podczas Australian Open. Keys nie gra duzo ale skutecznie, nie zdarza jej sie przegrywac w pierwszych rundach. Nie jest inaczej rowniez w Charleston, pokonala juz tutaj Cadantu i Min bez straty seta. Przejdzmy teraz do Mattek. To zawodniczka ktora gra niezwykle silowo, wali praktycznie kazda pilke, jej gra polega na strzelaniu, wejdzie albo nie, jesli wiecej jest wyrzuconych pilek, przegrywa mecz. Nawierzchnia w Charleston nie jest na tyle szybka aby za kazdym razem konczyla ona akcje jednym strzalem. Wydaje mi sie ze nawierzchni kortu tutaj bardziej pasuje Keys. Rozgromila ona tu co prawda Stephens, ktora jednak nieco chyba odpuscila ten turniej. Wydaje mi sie ze dzis nie powtorzy takiego spotkania i to mlodsza z Amerykanek bedzie cieszyc sie z awansu do kolejnej rundy.
✅300

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Hokej, Mecz towarzyski
Słowenia - Włochy
Typ: Włochy
Kurs: 3.00
Sportingbet
Dzisiaj dojdzie do spotkania Słowenia - Włochy, jest to mecz towarzyski w ramach przygotowań do Mistrzostw Świata, które odbęda się w Maju w Szwecji i Finlandii. Słoweńcy zagrają dzisiaj w większości młodymi zawodnikami bo podstawowi gracze jeszcze nie dojechali do drużyny. Zespół Włoski zagra natomiast swoimi najlepszymi zawodnikami w pełnym składzie. Troche boję się o ten typ bo Włosi nie graja ostatnio za dobrze ale dzisiaj po drugiej stronie będzie niedoświadczona młodzież i po takim kursie chyba warto spróbować.
⛔100

pocologin 87

pocologin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja, National Spotkanie: Metz - Colmar
Typ: 1
Kurs: 1,77
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
W piątek o godzinie 20:30, na Le Stade Saint-Symphorien, spotkają się zespoły Metz i Colmar. Gospodarze dzisiejszego pojedynku znajdują się na drugiej pozycji w ligowej tabeli z dorobkiem 56 punktów i bilansem bramkowym 52:31. Goście to ligowy średniak, lokujący się na 11 miejscu z 39 punktami na koncie i bilansem bramkowym 31:28.
Les Grenats na własnym obiekcie są najlepiej spisującym się zespołem w lidze. W 15 rozegranych spotkaniach zdołali wywalczyć aż 12 zwycięstw, przy tylko dwóch remisach (1:1 z Red Star i Vannes) i jednej porażce (2:4 z Orleans). Mogą się pochwalić strzelonymi aż 32 bramkami i tylko 9 straconymi, co daje średnio odpowiednio 2,13 zdobytych i 0,6 straconych. Dodatkowo warto wspomnieć, że w każdym rozegranym pojedynku zdołali ustrzelić co najmniej jedną bramkę, a ponadto w 60% potyczek zagrali „na zero” z tyłu.
Les Verts to jak już wspomniałem ligowy średniak, choć spisujący się na wyjazdach całkiem przyzwoicie. Ich bilans w delegacji to 5-5-5 (20:19 w bramkach), co daje im piątą pozycję uwzględniając tylko mecze na wyjeździe. Strzelają średnio 1,33 i tracą 1,27 bramki na mecz.
Przyglądając się formie poszczególnych zespołów to Metz w ostatnich 5 spotkaniach na Le Stade Saint-Symphorien wygrało 4 razy i zanotowało jeden remis, strzelając przy tym aż 11 bramek i tracąc tylko jedną! Colmar ostatnimi czasy na wyjazdach radzi sobie bardzo kiepsko – ostatnie pięć spotkań to tylko jeden remis i aż cztery porażki (4:10). Stawiam na pewną wygraną zespołu gospodarzy.
⛔100

W 146

wojtek360

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Francja Ligue 2
2013.04.05 godz. 20:00
Spotkanie - Monako - Niort
Typ - 1
Kurs - 1,52
Buk - PinnacleSports
Analiza : Monako w tym sezonie znakomicie po 30 kolejkach jest liderem i zmierza po pewny awans do Ligeu 1. Od 14 meczy pozostają niepokonani i pomimo wielu remisów, na własnym boisku powinni z łatwością pokonać drużynę gości która ostatnio bardzo słabo się spisuje bo na 10 ostatnich meczy tylko 3 zwycięstwa jak i również 3 porażki. Monako zdecydowanie lepiej się prezentuję od Niort dlatego uważam że wygrają ten mecz ale nie sądze żeby padł jakiś grad goli w tym meczu. Nawet bukmacherzy nie dają wielkich szans gościom na wygraną. Myśle że Monako jeśli chce pewnie awansować to ten mecz zdecydowanie muszą wygrac i udowodnić że są godni tego awansu do francuskiej ekstraklasy.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
5.04.13 / 20:45
Lech Poznań - Lechia Gdańsk
Typ: X/X (HT/FT)
Kurs: 5,25
Buk: Expekt
Co tu się dużo rozpisywać, Lech nie wygrał u siebie w lidze od pół roku (6.10.12, 4:0 z Piastem Gliwice), co więcej od tego czasu nawet remisować nie był za bardzo w stanie bo do dnia dzisiejszego goście zdobywają Bułgarską z dziecinną łatwością (cztery wygrane przyjezdnych, jeden remis). Jak zatem widać Lech na swoim stadionie w pięciu ostatnich meczach był w stanie zdobyć tylko 1 punkt z przedostatnim w tabeli Bełchatowem w poprzedniej kolejce. Wszyscy typują, że Poznaniacy muszą się w końcu przełamać, ale tak samo wszyscy typowali pewnie przez ostatnie 5 meczów przy Bułgarskiej i co z tego wychodziło dobrze wiemy. Lechia orłem na wyjazdach na początku tej rundy wiosennej póki co nie jest, ale jesień miała bardzo dobrą. Odszedł Traore to wiadomo, że siła ognia spadła, ale biorąc pod uwagę beznadziejność Lecha u siebie czemu Gdańszczanie nie mieliby zdobyć dzisiaj 3 punktów w Poznaniu skoro robiły to nawet ekipy pokroju osłabionej Polonii czy Jagiellonii. Statystyka jest dziś przeciw Lechii bo jak patrze na livesports to się okazuje nawet, że w h2h 6 ostatnich meczów Lech vs. Lechia to komplet 6 zwycięstw Poznaniaków. No, ale tak jak wspomniałem, w tym sezonie własny stadion zamiast być ich atutem jest wyraźną kulą u nogi. Piłkarze wiedzą, że nie wygrali przed własnymi kibicami od pół roku i myślę, że ta wiedza w dużej mierze pęta im nogi w kolejnych meczach u siebie. Presja wygranej sprawia, że choć bardzo chcą - zazwyczaj wynik jest odwrotny od zamierzonego. W ostatnim meczu z Bełchatowem cisnęli niemiłosiernie, mecz życia rozgrywał jednak bramkarz przyjezdnych. Dzisiaj jakaś seria padnie na pewno - jeśli Lech wygra przełamie półroczną niemoc własnego stadionu. Jeśli padnie remis lub wygra Lechia wtedy Gdańszczanie przełamią serię 6 kolejnych porażek z wyjazdów do Poznania. Myślę, że bliżej będzie Lechii ugrać korzystny wynik niż Lechowi, który na własnym obiekcie wyraźnie nie wytrzymuje presji. Gdyby potrafili to zrobić to biorąc pod uwagę ich rewelacyjną postawę na wyjazdach - prowadzili by teraz w tabeli zdecydowanie, pewnie zmierzając po tytuł MP, a tak oddają go Legii, która póki co również nie zachwyca. Ogólnie spodziewam się tu meczu walki, który nie powinien raczej w bramki obfitować.
⛔100

K 12

krzysieeek25

Użytkownik
Dyscyplina: Holandia Eerste Divisie
Spotkanie: Go Ahead Eagles - MVV Maastricht
Typ: obie drużyny strzelą
Kurs: 1.44
Bukmacher: WilliamHill

Witam,
dziś z oferty piątkowej wybrałem jedna z najbardziej overowych lig w Europie.
W holenderkiej 2 lidze zagrają piąta drużyna z drugą. Typ oczywiście bazujący wyłącznie na statystykach:
w pięciu ostatnich meczach
*** u siebie Eagels strzelili 15 bramek stracili 7
*** na wyjeżdzie MVV 8 strzelonych 5 straconych
Ogólnie po 29 kolejkach średnia ilość goli na mecz to odpowiednio
2,079 Go Ahead i
2.071 Maastricht ????
Kursu nie powalające, ale lepsze 1,44 niż 0 ???? pozdrawiam
⛔100

makaveli23 677,5K

makaveli23

Użytkownik
Granada - Betis
Typ: 2/2 ht/ft
Kurs: 5.00
Bet365

Tak szukam tego meczu i dziwię się czemu nikt nie zagrał jeszcze na Betis w starciu z Granadą która w ostatniich meczach nie powala (0-2-4) podczas gdy goscie graja co prawda w kratke(2-2-2) co nie zmienia faktu ze obficiej punktują. Ciekawą statystykę przedstawia tabela meczy wyjazdowych, w której to Betis wyprzedzają tylko 4 druzyny! Kurs na wygrana gosci jest wysoki (okolo 3) ale domyslam sie dlaczego. Otóż lista nieobecnych w Betisie znaczniie sie powiekszyla (3.4: Damien Perquis Def. 8 meczy, Antonio Amaya Def. 20 meczy suspened, Joel Campbell Forward 21 meczy 2 gole -3 asysty susupened, Benat Mid. 26 meczy 4 gole 7 asyst susupened) ja jednak nie zmienie zdania i postawie na Betis ktory od dluzszego czasu (niz Granada u siebie) nie wygral na wyjeździe i sadze ze bedzie chcial potwierdzic wysoka pozycje w tabeli.
✅400

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom