>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 05.03.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
S 318

soren

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Serie B
05.03.2012 20:45
Gubbio - Brescia Calcio
typ: Brescia -1,5
kurs: 4.65
buk: bet365
Mecz 29 kolejki Serie B. Bukmacherzy nieznacznie faworyzują gości, lecz dla mnie drużyna Brescii jest znacznym faworytem tego spotkania z kilku powodów.
Dla obu ekip jest to bardzo ważnym mecz, ale dla każdej całkiem o coś innego. Gubbio zajmuje dopiero 18 miejsce z 26 punktami na koncie. Do tej pory zdołali oni wygrać zaledwie 6 spotkań, 8 zremisowali i aż 14 kończyły się ich porażką. Walczą oni o to aby wyjść ze strefy spadkowej i na pewno każdy punkt dla tej drużyny będzie jak złoto. Nie inaczej jest jednak w przypadku gości tego pojedynku. Zajmują oni 8 miejsce z 42 punktami. Legitymują się bilansem 11 zwycięstw, 9 remisów i 8 porażek. Warto tutaj zaznaczyć, że mają oni 5 obronę w lidze, a zespół Gubbio najgorszą ofensywę. Wprawdzie Brescia nie strzela także dużo bramek (na swoim koncie mają zaledwie 30 goli), lecz w ostatnim czasie to jak i cała forma zespołu uległa znacznej poprawie. Są oni nie pokonani od 9 spotkań,a w ostatnich 6 meczach zanotowali 4 zwycięstwa m.in. z Torino 1:0 czy Cittadellą 2:0 oraz 2 remisy, a ich bilans bramkowy to 7:0. Gubbio w ostatniej kolejce wygraną z Modeną 2:0 czyli jednym z rywali w walce o utrzymanie, przerwali passę 3 porażek z rzędu. Przegrywali oni kolejno z Regginą 3:1, Varese 1:0 oraz z Veroną 1:0. W Brescii zabraknie dzisiaj pomocnik Budela (23/0), lecz jest go kim zastąpić. Jest młody bardzo utalentowany Bartosz Salomon, jest El Kaddouri czy Węgier Vass, jest także niezwykle bramkostrzelny Jonathas (22/12). Co do gospodarzy to zabraknie dwóch bardzo ważnych obrońców Bartolucci (14/0) i Almici (16/0), pomocnika Lunardini (12/1) oraz napastnika Ragatzu (17/1).
Myślę, że będąca w takiej formie Brescia nie będzie miał problemów z pokonaniem gospodarzy i pokryciem tego handicapu.
✅ 365

Otrzymane punkty reputacji: +1
pingwin 117

pingwin

Użytkownik
PRIMERA DIVISION ⚽
Spotkanie: Levante - Betis
Typ: over 2,5
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bwin
Postanowiłem dzisiaj wziąć na oko kolejne spotkanie z Hiszpanii. Już za 30 minut w Walencji, miejscowe Levante podejmować będzie Betis. Obie drużyny dzieli w tabeli sześć miejsc lecz tylko pięć punktów. Levante zawdzięcza tak wysoką pozycję fenomenalnej pierwszej rundzie. Teraz jednak Levante obniżyło loty. Podobnie Betis, po wygranych kilku pierwszych meczach przyszła fatalna passa, gdzie zawodnicy z Sewilli, nie potrafili nawet zremisować. Obie drużyny są dosyć chimeryczne, lecz Levante dalej walczy o udział w Lidze Mistrzów i dzisiaj na pewno będzie zmotywowane aby odnieść sukces wspierane przez swoich kibiców. Betis napewno także marzy o tym, aby w przyszłym sezonie zagrać w Lidze Europejskiej, tak więc obie drużyny będą nastawione na atak. Zresztą Betis atakuje zawsze i gra do samego końca, tak jak w meczu z Bilbao, czy też na Camp Nou. Szanse oceniam 50 - 50, dlatego według mnie warto zagrać na Betis po niezłym kursie, jednak over 2,5 to też idealna opcja na ten mecz, bo gdy grają Betis z Levante to albo pada wynik 1:0 w jedną ze stron albo kibice oglądają grad goli, liczę, że tak będzie również dzisiaj.
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +4
p.krawczyk 0

p.krawczyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Szkocja, Premier League
Spotkanie: Dundee United v Inverness
Typ: Over 3,5
Kurs: 3,50:razz:
Bukmacher: SportingBet
Godzina rozpoczęcia: 20:45
Analiza:

Na dzisiejszy wieczór o godzinie 20:45 wybrałem mecz z ligi Szkockiej. Zmierzy się ze sobą Dundee United v Inverness . Jest to mecz w ramach 28 kolejki spotkań dla gospodarzy i 27 dla gości. Gospodarze po 28 meczach są na 6 miejscu, a goście na 10 pozycji w ligowej tabeli.
Stawiam w tym spotkaniu na Over 3,5. Mój typ argumentuję statystykami. Gospodarze na 28 rozegranych spotkani strzelili 44 goli tracąc 39. Goście na 27 meczy strzelili 32 tracąc 46, więc myślę, że dziś gospodarze strzelą ze trzy gole, po ostatnich zwycięskich meczach z Hearts FC na wyjeździe 0-2 i wcześniejszym spotkaniu u siebie z Klimarnock 4-0.Gości i gospodarze tracą sporo bramek więc myślę że będzie tu sporo goli Kurs na zdarzenie +3.5 gola wynosi 3.50 co moim zdaniem jest kuszący więc się po kuszę i zaryzykuje.

Ostatnie wyniki rozegrane ze sobą:

10-12-2011 Inverness 2-3 Dundee United

17-09-2011 Dundee United 3-1 Inverness

19-03-2011 Dundee United 1-0 Inverness

01-03-2011 Inverness 0-2 Dundee United

22-08-2010 Dundee United 0-4 Inverness

28-07-2009 Inverness 1-3 Dundee United
⛔ 100

N 7

nerotfp

Użytkownik
TYP ZASTĘPCZY (za pozwoleniem jednego z moderatorów), GDYŻ MECZ LECH-GÓRNIK ODWOŁANY Z POWODU ŻAŁOBY NARODOWEJ
Dyscyplina: Piłka Nozna,Portugalia Liga Sagres
Spotkanie: Uniao Leiria-SC Olhanense
Typ: Padnie więcej, niż 2,5 gola (Ile padnie goli)
Kurs: 2.30
Bukmacher: bwin
Analiza: Dziś o godzinie 21:15 na boisko wybiegną drużyny Leiry i Olhanese, kończąc tym samym 21 kolejkę najwyższej ligi portugalskiej. Gospodarze w ostatnich pięciu meczach zanotowali dwa bezbramkowe remisy i trzy wyraźne porażki (w tym z Porto aż 4-0). Goście trzykrotnie zremisowali, raz wygrali i ponieśli jedną porażkę z Rio Ave. Jednak, w meczu tym mieli wyraźnego pecha, gdyż przez cały mecz stworzyli wiele klarownych sytuacji i pewnie nawet sami nie wiedzą, dlaczego ich nie wykorzystali. Moim zdaniem, jeden gol mógł odmienić losy meczu, ale to tylko spekulacje. Leiria w ostatnich bezbramkowych remisach głównie się broniła i tylko dzięki temu odnosiła korzystne rezultaty, prezentując się zdecydowanie gorzej, niż przeciwnik. Goście w zasadzie już o nic nie walczą, bo strata do miejsc premiowanych grą w europejskich pucharach, nawet w przypadku wygranej będzie wynosiła aż 12 pkt. Gospodarze walczą o utrzymanie się w lidze, a punkty dla nich diametralnie zmieniają ich położenie w tabeli. Gospodarze muszą zaatakować, aby 3 punkty zostały na ich stadionie. Jeśli tak się nie stanie, to goście grając piłką mogą solidnie pokarać Leirę. Wydaje mi się, że w tym meczu padnie więcej, niż 2,5 gola, a autorem będą obydwie drużyny przy zaciętym wyniku, np. 2-1 lub zdecydowanie wygra jedna z drużyn.
✅ 130

N 4

nicowilliam

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS, INDIAN WELLS kwalifikacje kobiety 5.03.2012, 21.40
Spotkanie:
L.Tsurenko - S.Dubois
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Tsurenko w tym sezonie jest jak na razie bardziej regularna i skuteczna. Wygrała znacznie więcej spotkań niz swoja rywalka, która często przegrywała gładko w dwóch setach. Warto wspomnieć, ze Tsurenko kilka tygodni temu w dwóch szybkich setach rozprawiła się z Francesca Schiavone. W odróżnieniu od Kanadyjki po jej wynikach można przypuszczać, ze jest waleczna i nieustępliwa. Przegrywa po wyrównanych trzysetowych meczach.

✅ 55

steve 55

steve

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Hiszpania
Spotkanie:Levante-Real Betis
Typ:2. połowa z większa ilością bramek
Kurs:1,92
Buk: Betsson
Analiza:Wspominano dzisiaj o tym meczu już wiele razy.Pojawiały się wszelakie typy, widać więc wyraźnie, że jednoznacznego faworyta w tym meczu nie ma.
Tą myślą kieruję się grając mój dzisiejszy typ.Z reguły jest tak, że to w drugiej odsłonie oglądamy większą ilość goli.Brak drużyny dominującej oznacza, że raczej od razu nie będziemy mieli przyjemności oglądania gradu goli.Do tego dochodzi fakt o bramkostrzelności obu zespołów w drugich połowach.Patrząc w statystyki dowiadujemy się, że w ostatnim kwadransie meczu zespoły potrafią spiąć się na tyle by ustrzelić jeszcze jednego gola.W taki sposób Levante zakończyło mecz z ostatniej kolejki z Espanyolem kiedy to minutę przed końcem Ruben Suarez zapewnił Levante komplet punktów.Moim cichym faworytem w tym starciu jest właśnie Levante.Myślę, że zwycięstwo nad Espanyolem było pewnego rodzaju przełamaniem po dziewięciu kolejkach bez zwycięstwa i może chociaż w pewnym stopniu powrócą do formy z początku sezonu, dzięki której są w górnej części tabeli.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom