>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 04.10.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
milson 209

milson

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Liga Europejska UEFA
Spotkanie: Neftci Baku - Inter Mediolan
Typ: Inter (-2)
Kurs: 5.50
Bukmacher: bet365

Inter po remisie z Rubinem musi szukać punktów w Lidze Europejskiej, a gdzie tego nie robić, jeśli nie w Baku? Włosi kryzys mają już za sobą i odnieśli ostatnio dwa cenne zwycięstwa: na wyjeździe w Weronie oraz u siebie z Fiorentiną. Z kolei gospodarz czwartkowego meczu to bardzo dziwny zespół. W lidze azerskiej przekłada swoje kolejne mecze, żeby być w lepszej formie na Ligę Europy... Zbyt dużego efektu to nie daje. Neftci zremisowało 0-0 w Belgradzie, by później przegrać z... Sumgayit PFC. W lidze swojego kraju jest przedostatnie. Z kim, jeśli nie z tak słabym zespołem, Inter ma gromadzić punkty? Stawiam na pewne zwycięstwo Nerazzurri różnicą więcej niż dwóch bramek, bo zachęca do tego kurs (5.5) na bet365.

⛔100

marfik007 14

marfik007

Użytkownik
Piłka nożna, LM godz.19:00 04.10.2012
PANATHINAIKOS ATENY VS TOTTENHAM HOTSPUR
typ: TOTTENHAM HOTSPUR(do przerwy)
Kurs: 2,45
WilliamHill

Analiza: Czwartek to oczywiście dzień spotkań w lidze Europejskiej i tutaj z bogatej oferty tego dnia postanowiłem wybrać spotkanie PANATHINAIKOS ATENY VS TOTTENHAM HOTSPUR. Jest kila powodów dla których spotkanie to jest atrakcyjne do typowania. Przede wszystkim zachęca ciekawy kurs, ale przejedzmy do konkretów. Jak widmo z meczu na mecz Tottenham prezentuję się lepiej i praca Villasa-Boasa zaczyna przenosić widoczne efekty. Potwierdzeniem tych słów jest ostatnie spotkanie z ManU, które wygrali 3:2. Potrafili także w starciu z QPR odrobić stratę 1 bramki i wygrać 2:1. Także piłkarze „Kogutów” zagrają na swoim poziome, wynik tego spotkania powinien być dla nas korzystny. Bardziej niż na gościach trzeba by się skoncentrować na zespole z Aten i od razu gdy spojrzymy w statystyki zauważymy, że w 5 ostatnich spotkaniach 3 razy zremisowali i 2 razy przegrali. Zaliczyli też porażkę z zespołem uważanym teoretycznie za najsłabszy w ich grupie LE, a mianowicie z Mariborem i to wysoko, bo aż 3 golami. Kiepską formę Panathinaikosu oddaje też tabela w lidze Greckiej, w której to plasują się dopiero na 12 miejscu. Wiadomo ich atutem na pewno będzie własne boisko jednak rywal w starciu z rywalem tej rangi nie widzę ich szans. Na koniec wrócę jeszcze do zespołu gości i dodam, że Villas-Boas na pewno rozgrywki w LE potraktuje na poważnie i będzie chciał wykorzystać gorszą dyspozycję rywala by zdobyć potrzebne 3 punkty.

✅145

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Europejska
Spotkanie: steaua- copenhagen
Typ: 1
Kurs: 2.1
Bukmacher: bet 365
Analiza:elo ja dzisiaj wybralem meczyk dosc malo ciekawy dal kibicow ale chodzi o kursik. obie druzyny dobrze sobie radzi w krajowych rozgrywkach. gospodarze z bilansem 8-1-1 sa liderami i ostatnie 4 mecze wygrali a w ostatniej kolejce LE zremisowali ze Stuttgartem.goscie prowadze w lidze z bilansem 7-4-0 w ostatniej kolejce zremisowali ale moim zdaniem odpuscili przed LE a ostatniej kolejce LE wygrali z molde. miom zdaniem gospodarze sa lepsza ekipa i maja lepsza lige i maja wieksze doswiadczenie w pucharach nie mowiac ze maja glosnych kibicow i wlasny stadion ktory dobrze znaja. dla mnie typ jest prosty 1 JAK POMOGLEM KLIKNIJ DZIEKI LUB NAPISZ NA GG

✅110

Otrzymane punkty reputacji: +1
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Dania
Spotkanie: Copenhagen - Sonderjyske
Typ: over 6.5
Kurs: 2.80
Bukmacher: Expekt
04.10.2012 19:00
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiadające sie spotkanie w duńskiej lidze hokejowej.Aktualni przodownicy w tabeli podejmują ostatnią drużynę.Tak więć sprawa jasna kto jest faworytem tego spotkania, ja jednak tutaj upatruje wyniku overovego. Może i goście i zagrali jeszcze żadnego dotychczasowego meczu over 5.5 ale w tym spotkaniu myślę że to nastąpi i to jeszcze większy niż tylko sześć bramek. Gospodarzom także powinno udać sie coś strzelić jakieś dwie jedną bramkę ale goście w dzisiejszym spotkaniu powinni się rozstrzelać i na to liczę.Obrona gospodarzy nie jest szczelna i przeciwnicy zawsze dużo trafią krążka do siatki.W dzisiejszym spotkaniu myślę że to będzie kanonada i wynik bez minimum siedmiu bramek będzie niespodzianką.Goście są na fali i w tym spotkaniu powinni pokazać swoją wyższość w każdym elemencie gry.

✅180

R 10

ryba-czewa

Użytkownik
dyscyplina: piła ręczna - Francja, D1M
spotkanie: Saint Raphael - Paris Handball
typ: Paris Handball (-3)
kurs: 1,80
bukmacher: sportingbet
analiza: przed nami dokończenie 4 kolejki ligi francuskiej piłkarzy ręcznych naprzeciw siebie staja dwie drużyny które przynajmniej teoretycznie powinny walczyć o miejsce na podium w końcowym rozrachunku. Za faworyta pojedynku uchodzi ekipa z Paryża, która po przejęciu przez bogatego właściciela poczyniła spektakularne transfery m. in. sprowadzono jednego z najlepszych skrzydłowych świata Luca Abalo oraz genialnego rozgrywającego Mikkela Hansena. Natomiast Saint Raphael ni poczyniło żadnych spektakularnych transferów. Za Paris Handball przemawiają również wyniki bowiem wszystkie mecze w tym sezonie wygrywają w cuglach i chyba chcą powtórzyć wynik THW Kiel z zeszłego sezonu, Saint Raphael nie radzi sobie rewelacyjnie w lidze wygrało co prawda 2 mecze ze słabymi przeciwnikami, ale przegrało rozgrywany u siebie turniej o dzika kartę z bardzo słabym w tym sezonie Hamburgiem.

✅80

gamen0 186,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa
Spotkanie: Atl. Madrid - Plzen
04.10.2012 21:05
Typ: under 3.5
Kurs: 1.60
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: W dzisiejszy wieczór o godzinie 21:05 odbędzie się spotkanie pomiędzy zespołami Atlethico Madryt i Victorią Plzen. Faworytem tego spotkanie jest oczywiście tryumfator poprzedniej edycji Ligi Europy. Jednak dzisiejsze spotkanie jest dla gospdoarzy mniej ważne niż weekendowe spotkanie w La Liga z ekipą Malagi, która świetnie radzi sobie w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Taki obrót sprawy stawia trenera w trudnej sytuacji. W dzisiejszym meczu w ekipie gospodarzy zobaczymy z pewnością dość eksperymentalny skład, dlatego wnioskuje nikłe zwycięstwo Athletico. Moim zdaniem gospdoarze wygrają dziś skromnie 2:1

⛔100

D 238

daw1910

Użytkownik
Dyscyplina ; Piłka nożna
Spotkanie : Club Brugge : Maritimo
Typ : 1
Kurs : 1,85
Buk ; Sportingbet
Analiza:
W czwartkowy wieczór o godzinie 21:05 staną naprzeciwko siebie zespoły z Belgii i Portugali.Po pierwszej kolejce jeden punkt mają na swoim koncie goście dzisiejszego meczu którzy zremisowali przed własną publicznością z osłabionym Newcastle.Belgowie natomiast doznali sromotnej porażki z Zyrondystami az 0-4.Z pewnością ta porażka ich dotknęła i zrobia dziś wszystko by ten bilans poprawic.A okazja ku temu jest przednia gdyz przyjezdza do nich zespoł ligowego portuglaskiego średniaka.W lidze portugalczycy sa na 12 miejscu i od 4 spotkań nie potrafili wygrac.Club Brugge natomiast u siebie nie zwykł tracic punktów i ostatnie 4 mecze na własnym obiekcie wygrał.Nie pozostaje nic innego jak zaufac znakom na iebie i ziemi i zagrac dzis na gospodarzy

✅80

S 6

szyners

Użytkownik
Spotkanie: Moenchengladbach - Fenerbahce
Typ: over 0.5 w pierwszej połowie
Kurs: 1.40
Bukmacher: Bet365
Analiza: Druga kolejka rozgrywek Ligi Europejskiej i spotkanie Moenchengladbach - Fenerbahce ktore moze okazac sie bardzo wazne dla ukladu tabeli. Moim zdaniem miedzy tymi druzynami rozegra sie walka o 2 miejsce w grupie takze dwumecz miedzy tymi zespolami moze zdecydowac. Ja wybralem na ten mecz over 0.5 w pierwszej polowie. Uwazam, ze jedna bramka do przerwy powinna wpasc. Dlaczego? Ano dlatego, ze tak jak napisalem na wstepie jest to wazne spotkanie zarowno dla gospodarzy jak i dla gosci i sadze, ze postaraja sie o dobre wejscie w spotkanie. Pierwsza kolejka to dwa remisy - Moenchengladbach na wyjezdzie z Limassolem 0:0 a Fenerbahce 2:2 z Marsylia (prowadzenie 2:0 na 7 minut przed koncem). Ostatnie 5 spotkan gospodarzy (na wszystkich frontach) to 4 overy 0.5 w pierwszej polowie. Natomiast spotkania z udzialem Fenerbahce to 2/5 over 0.5 do przerwy. Nie jest to jakis niesamowity wynik natomiast, jak to sie mowi, puchary rzadza sie swoimi prawami i uwazam, ze zobaczymy otwarte spotkanie i co najmniej jedna bramke w pierwszej polowie. Na koniec dodam, ze glownie do tego typu przekonuje mnie Moenchengladbach poniewaz licze na to, ze przed wlasna publicznoscia zrobia wszystko aby zdobyc 3 pkt, pierwsze 3 pkt w tej grupie.

✅40

M 0

michalm6

Użytkownik
Spotkanie: Molde FK - VFB Stuttgart
Typ: over 1.5 w drugiej połowie
Kurs: 1.95
Bukmacher: BAH

W moim dzisiejszym typie dnia spotykają sie dwie równożędne drużyny - Molde, które jest liderem nie najmocniejszej ligi norweskiej oraz Stuttgart, który obecnie nie zachwyca i zajmuje 15 pozycje w silniejszej Bundeslidze.
W spotkaniach ligowych Molde pada dużo bramek - średnio 2,83 bramki na mecz (uwzględniając bramki stracone). Drużyna ta strzliła w tym sezonie 41bramek tracąc 27 w nie najmocniejszej lidze. Idąc dalej tym tropem uważam ze Stuttgart będzie w stanie wbic kilka goli drużynie z Norwegii, jednak biorąc pod uwagę ich nienajlepszą formę, sami raczej tez nie zachowając czystego konta. Z racji stawki meczu pierwsza połowa będzie w moim odczuciu raczej badaniem terenu i przeciwnika. W drugiej połowie, któraś z drużyn zaatakuje i wtedy mecz się otwórzy i posypią się bramki. W całym meczu przewiduje over 2,5 lecz mój typ to over 1,5 w drugiej połowie po dosc ładnym kursie 1,95. Pozdrawiam i powodzenia w typowaniu ;)

✅95

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Spotkanie: B. Moenchengladbach - Fenerbahce
Typ: 2 DNB (remis nie ma zakładu)
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Borussia jest w kryzysie. Po porażce aż 5-0 w lidze z Dortmundem widziałem, że ta drużyna jest w fatalnej kondycji. Oczywiście ktoś moze powiedzieć, że Dortmund jest tak mocny. Ale ja stoję na stanowisku, że to gospodarze dzisiejszego meczu byli po prostu tak słabi. Moenchengladbach nie przypomina obecnie drużyny z poprzedniego sezonu, czy nawet z jeszcze wcześniejszego. Stracili polot, grają wolniej, mają mniej sił.
A co świadczy o sile Fenerbahce? A chociażby fakt, że w minionej kolejce ligi europejskiej urwali punkt świetnej(!) w tamtym okresie Marsylii. Ba, dość powiedzieć ze prowadzili już nawet 2-0. To swiadczy o tym, że jeśli zagrają odrobinę mądrzej dzisiaj to są w stanie wygrać z zespołem pogrążonym w kryzysie.

✅240

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom