>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 04.10.2011 (wtorek)

Status
Zamknięty.
G 1

gizmoluk

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Czechy 1 liga
Spotkanie: Sparta Prague - Karlovy Vary
Typ: Remis X
Kurs: 4,33
Bukmacher: Bwin
Godzina rozpoczęcia: 18:30
Analiza: Dzisiaj w Pradze odbędzie się mecz hokejowy pomiędzy miejscową Spartą a Karlove Vary. Drużyna gospodarzy nie najlepiej zaczęła sezon od trzech porażek:
Kometa Brno - Sparta Prague 4:3 OT
Sparta Prague - Liberec 2:3 OT
Kladno - Sparta Prague 3:2
I dwóch zwycięstw:
C. Budejovice - Sparta Prague 1:3
Pardubice - Sparta Prague 2:6.
Drużyna Karlovy Vary rozegrała o dwa mecze więcej, ale odniosła tylko jedno zwycięstwo a pozostałe sześć meczy przegrała.
Karlovy Vary- Vitkovice 2:3OT
Plzen - Karlovy Vary 6:2
Karlovy Vary – Kladno 4:1
Karlovy Vary – Liberec 1:3
Kladno Karlovy – Vary 4:3
Karlovy Vary - Pardubice 3:7
Slavia Prague - Karlovy Vary 2:1
Podsumowując powyższe wyniki w sezonie faworytem jest Sparta, ale porównując Head-to-head z ostatnich sezonów, spotkania były bardzo zacięte i często padał wynik remisowy.
Sezon 2010/2011
Karlovy VarySparta Prague1:2
Sparta PragueKarlovy Vary2:3OT
Karlovy VarySparta Prague3:4OT
Sparta PragueKarlovy Vary2:1OT
Sezon 2009/2010
Karlovy VarySparta Prague4:1
Sparta PragueKarlovy Vary2:1OT
Karlovy VarySparta Prague 5:2
Karlovy VarySparta Prague 5:3
Sparta PragueKarlovy Vary 2:3OT
Sparta PragueKarlovy Vary 5:2
Karlovy VarySparta Prague 2:4
Sparta PragueKarlovy Vary 2:4
Karlovy VarySparta Prague 2:1OT
Sparta PragueKarlovy Vary 3:0
Sezon 2007/2008
Sparta PragueKarlovy Vary3:4 OT
Karlovy VarySparta Prague5:4 OT
Sparta PragueKarlovy Vary1:2 OT
Karlovy VarySparta Prague3:4 OT
Na ostanie 18 potyczek aby wyznaczyć zwycięzcę potrzebna był dogrywka, więc dzisiaj stawiam na remis. Mój typ x:grin:
⛔100

R 5

robson1916

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Sligo Rovers - FC Dundalk
Typ: Handicap (0:1) Dundlak
Kurs: 4.20
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
W dniu dzisiejszym ciężko było wybrać jakieś ciekawe spotkanie, zatem zdecydowałem się na może i dość pochopny krok mianowicie, na dość mało atrakcyjną ligę jaką jest Irlandzka tyle co mi się udało dowiedzieć to zdecydowanym faworytem i najlepszą drużyną w lidze jest jak na razie Sligo (dzisiejsi gospodarze) na 32 mecze tylko 6 porażek to jest dość imponujący bilans, natomiast goście nie prezentują się najlepiej 7 miejsce w lidze na 10 możliwych to nie jest dość imponujący bilans tym bardziej że w ostatnich pięciu meczach nie zgromadzili zaledwie 1 pkt !
ale znane nam wszystkim powiedzenie że każda passa się kiedyś kończy, czemu nie teraz? najlepszy moment na pokonanie lidera.
Pozdrawiam.
⛔100

B 175

basketpicksnew

Użytkownik
Dexia Mons - Besiktas
Typ: 2
Kurs: 1.7
Buk: Expekt

Nadszedł czas na decydujące starcie ekip, w której póki aktualnie przewagę mają goście. W pierwszym meczu wygrali na własnym parkiecie z drużyną z Belgii 78:70.
Gospodarze ostatniego pojedynku w trakcie meczu potrafili wyjśc na dwucyfrowe prowadzenie. Uważam, że kluczem do sukcesu zespołu z Turcji będzie gra na obwodzie. Szczególnie liczę na lepszą dyspozycję rzutową Derona Williamsa - zawodnka NJ Nets (NBA). Jest, to bardzo wszechstronny zawodnik, które potrafi doskonale sobie sam wykreować pozycje po koźle, czy penetracji i cechuje go przede wszystkim bardzo dobry przegląd pola gry.
Trener Ergin Ataman w ostatnim pojedynku grał głównie pierwszą piątką przez całe spotkanie. Można dywagować, czy to dobrze, czy źle. Ja widzę w tym pozytyw, bo drużyna nie jest na etapie sezonu w swojej lidze, więc nie jest jeszcze zmęczona rozgrywkami ligowymi, a to tylko zaprocentowac może lepszym zgraniem, które w meczach wyjazdowych będzie bardzo ważne.
Jestem pewien, że Belgowie na swoim parkiecie postawią bardzo ciężkie warunki, ale z drugiej strony zaliczka z pierwszego meczu dla Besiktasu nie stawia ich wcale , w roli, gdzie mogą podejść &quot;matematycznie&quot; do meczu.
Jeśli podejdą do pojedynku, tak jakby, to był pierwszy mecz w tej rywalizacji, to Dexia - nawet jako gospodarz jest jak najbardziej w ich zasięgu.
Liczę przede wszystkim na lepszą skutecznośc z gry zawodnika wielkiego formatu z ligi NBA - Derona Williamsa.

GL
⛔100

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Dyscyplina Piłka Nożna Johnstone Paints Trophy, Anglia
Spotkkanie: Wycombe Wanderers - Cheltenham Town
Typ:Czy drużyna 1 strzeli bramkę? Nie
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bwin
O godz 20:30 na stadionie Wycombe dojdzie do spotkania Wycombe Wanderers z Cheltenham Town. Wycombe to ekipa grajaca w 3 lidze obecnie na spatku i mysle ze spadek jest im w tym sezonie zapisany,Cheltenham to ekipa graja w 4 lidze i jest obecnie srednim zespołem ich ostatni mecz to wygrana 1-3 z Bristol.
Moj typ na dziesiejsze spotkanie to zero bramek Wycombe mysle ze ta klasa nizej jednak pokaze sie z dobrej strony i zachowa zero styłu z lepszo ligowo druzna lecz o mniejszym potencjale.Kieruje sie tez tym ze Wycombe strzelało bramki w 3 ostatnich meczach przynajmniej po jednej i dzis juz niepodtrzymaja tego bilansu i wyjda torche slabsza ekipa by zachowac sily na lige.
Powodzenia!
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - szwecja
Spotkanie: osters-jonkopings
Typ: Osters -1.5
Kurs:3.55
Bukmacher: bet365
Analiza:Dzis o godzinie 19 czasu polskiego odbędzie się spotkanie pomiędzy ekipami Osters które aktualnie zajmuję 5 miejsce z dorobkiem 41 punktów na swoim koncie,a zespołem jonkopings który w tej chwili z dorobkiem 36 punktów jest na 11 miejscu w tabeli. Naturalnie faworytem w tym spotkaniu są gospodarze którzy w tym sezonie na własnym stadionie radzą sobie an podziw dobrze, goscie natomiast z różnym skutkiem grają w bieżącym sezonie w spotkaniach wyjazdowych i myślę że w tym meczu też bedzie im bardzo ciężko o korzystny rezultat. Ja w tym spotkaniu wybrałem handicap który myślę że ekipa gospodarzy będzie w stanie spokojnie pokryć jeśli tylko zagra swoje. stawiam tutaj an wynik 2:0 może 3:1.
⛔100

B 0

borys1989

Użytkownik
Gillingham - Barnet
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia-League Trophy[/color]
Spotkanie: Gillingham - Barnet
Typ: 1
Kurs: 1,75
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W dzisiejszym spotkaniu pewne zwycięstwo odniesie zespół z Gillingham. Drużyna z hrabstwa Kent nie ma ostatnio najlepszej passy gdyż w ostatnich dwóch spotkaniach ligowych uzyskała tylko 1 punkt. Mimo to dalej zajmuje przyzwoite 9 miejsce w tabeli III-ligi angielskiej czyli League 2 ze stratą tylko 5 punktów do lidera. Gillingham to zespół z aspiracjami do awansu. Drużyna dzisiejszych gości to też zespół z League 2, ale w tabeli zajmuje czwarte miejsce od końca - 21 lokatę. Ich zdobycz punktowa to skromne 4 punkty na 11 rozegranych kolejek. Co więcej, w ostatnich 5 meczach drużyna Barnet pregrała 4 razy, zwyciężyła jedynie ostatni zespół w tabeli Plymouth. Stracili aż 22 gole co jest najgorszym wynikiem w lidze. Gillingham natomiast ma dzisiaj szanse poprzez występ pucharowy nabrać wysokiego morale oraz właściwego rytmu przed kolejną kolejką ligową. Stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy.
Nieregulaminowy bukmacher, ⛔ 100

Z 96

znafca

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Johnstone&#39;s Paint Trophy (Anglia)
Data: 04.10.2011 20:45
Spotkanie: Aldershot - Oxford
Typ: Aldershot -1.5
Kurs: 5.00
Bukmacher: bet-at-home
Johnstone&#39;s Paint Trophy to rozgrywki pucharowe przeznaczone dla zespołów z III i IV ligi angielskiej. Dzisiaj odbędą się spotkania drugiej rundy, w jednym z nich zagrają drużyny występujące w League Two z zupełnie odmiennym skutkiem, bo o ile goście radzą sobie całkiem przyzwoicie i na dobre włączyli się w walkę o play off to gospodarze są ligowym średniakiem i zajmują miejsce w środku tabeli. Co istotne, Aldershot wyjdzie dzisiaj w najsilniejszym zestawieniu, jedyna zmiana w składzie może wystąpić na pozycji obrońcy, gdzie trener będzie musiał pominąć Morrisa przy ustalaniu podstawowej jedenastki. Poza tym wszystko jest na dziennym porządku. Z kolei w kadrze Oford brakuje trzech ważnych piłkarzy, tj. Craddock, Capaldi i Tonkin. Brak tych zawodników może świadczyć o stosunku trenera Oford do tych rozgrywek. Aldershot stanie dzisiaj przed trudnym zadaniem, aczkolwiek bardzo ułatwionym, jest to dla nich szansa na przełamanie fatalnej passy w lidze, gdzie w ostatnich 5 kolejkach zdobyli 1 pkt. Według mnie gospodarze wykorzystają braki kadrowe w składzie gości i bez większego problemu awansują do kolejnej rundy i w końcu wjadą na właściwe tory.
⛔100

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League Trophy
Spotkanie: Rochdale - Walsall
Typ: x2
Kurs: 1.50
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Dziś w Rochdale spotkają się równorzędne ekipy. Rochdale w League One zajmuje 17 miejsce natomiast Walsall to obecnie 19 ekipa tej ligi.
Jest to spotkanie pucharowe dlatego wydaje mi się, że w obu ekipach zobaczymy kilku zawodników rezerwowych, Rochdale na swoim stadionie spisuje się dość dobrze, w ostatnich 3 meczach zanotowali 2 wygrane i porażkę 2:3 z Charlton.
Walsall co prawda przegrało dwa mecze wyjazdowe ostatnio; 1-2 z Notts Country oraz 0:1 z Colchester jednak ekipa ta walczyła bardzo ambitnie w tych meczach, co może zaowocować w dzisiejszym meczu, którego stawką jest awans do kolejnej fazy tych rozgrywek.
Historia spotkań jest jak na razie na remis, obie drużyny spotkały się w Rochdale 2 razy do tej pory. Raz wygrali gospodarze a raz Walsall. Trenerzy desygnowali następujące składy:
ROCHDALE: Jake Kean, Stephen Darby, Ahmad Benali, Marc Twaddle, Jason Kennedy, Brian Barry-Murphy, Neal Trotman, Marcus Holness, Matt Barnes-Homer, Joe Thompson, David Ball. Subs: Dave Lucas, Gary Jones, Nicky Adams, Ashley Grimes, Jean Louis Akpa Akpro.
WALSALL: James Walker, Darryl Westlake, Mat Sadler, Andy Butler, Manny Smith, Adam Chambers, Will Grigg, Alex Nicholls, Claude Gnakpa, Anton Peterlin, Dave Martin. Subs: Richard Taundry, Jamie Paterson, Kevan Hurst, Ryan Jarvis, David Grof.
po kadrach meczowych uważam, że Walsall ma szansę w tym spotkaniu powalczyć o wygraną, ale dla spokoju sumienia typuję na x2.

✅50

devin69 43

devin69

Użytkownik
Piłka nożna &gt; Włochy Serie B
2011-10-04 20:45
Vicenza - Varese
Typ: Połowa / cały mecz - 2/2
Kurs: 5.70
Buk : Expekt
W spotkaniu 8 kolejki włoskiej Serie B zmierzą się drużyny Vicenza - Varese . Dla obu ekip początek sezonu śmiało można uznać za nieudany, zwłaszcza dla Varese, które w poprzednim sezonie tak dobrze się spisywało i walczyło nawet w barażach o awans do Serie A bowiem zajęli wysokie 4 miejsce. Vicenza należy raczej do ligowych przeciętniaków, dla których sukcesem jest utrzymywanie się na tym poziomie rogrywek bowiem zespół w ubiełgym sezonie zajął 12 miejsce a w tym pokazuje, że mogą mieć trudności z utrzymaniem się gdyż ich forma jest jak narazie słaba chociać Varese nie jest o wiele lepsze. Vicenca zajmuje obecnie 20 miejsce z dorobkiem zaledwi 3 pkt za 3 remisy jakie osiągnęli bowiem nie wygrali dotąd żadnego spotkania a u siebie grają gorzej niż na wyjazdach bowiem na wlasnym boisku mają 1 remis i dwie porażki (bramki 1:3). Varese jest dopiero na 16 miejscu z dorobkiem 6 pkt i jeśli myślą o powtórzeniu wyniku z ubiegłego sezonu to muszą zacząć w końcu regularnie wygrywać a dziś ku temu mają okazją przy tak słabo dysponowanej drużynie gospodarzy. Varese jescze nie wygrało na wyjeździe ale też nie grają tak tragicznie bo na trzy mecze dwa zremisowali i jeden przegrali ale nie tracą dużo bramek (0:2). Varese w ubiegłym sezoni skromnie wygrało z Vicenzą na ich terenie:
30/10-10 Serie B Vicenza vs. Varese 0:1
Dziś nie sa uznawani za faworytów biorąc pod uwagę słabą formę jaka prezentują ale myślę, że dzis nastapi przebudzenie z ich strony i uda im się pokonać po raz kolejny Vicenze. Według mnie siły są wyrównane i o rostrzygnięciu może zadecydować jedna akcja meczu jak w poprzednim sezoni. Liczę, że Varese pokaże się dziś z dobrej strony i uda im się objąć prowadzenie w pierwszej połowie, którego już nie dadzą sobie wyrwać.
⛔100

E 5

escad12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy, Serie B
Spotkanie: Vicenza - Varese
Typ: Liczba bramek w pierwszej połowie - Under 0.5
Kurs: 2.40
Bukmacher: Gamebookers

Dziś dobry wieczór. Już dziś w ten piękny wtorkowy wieczór przyszedł czas na 8 kolejkę we Włoskiej Serie B. O godzinie 20:45 na stadionie miejscowej drużyny Vicenzy rozpocznie się spotkanie w którym oprócz wyżej wymienionej Vicenzy zagra Varese. Varese które no ... powiedźmy szczerze nie zachwyca. Zajmuje obecnie 16 miejsce w ligowej tabeli. Ale, no właśnie ... ich dzisiejsi przeciwnicy są jeszcze niżej, bo na miejscu 20. Sądzę że dziś padnie bardzo mało bramek, a gra głównie toczyć się będzie w środku pola. Serie B jest znana z tego że padają w niej remisy, oraz mecze underowe. Dziś myślę że będzie podobnie. Jako typ wybrałem bezbramkowy remis po pierwszych 45 minutach. Uważam iż jeżeli mają paść gole to padną ... ale dopiero w drugiej połowie. Kurs nie jest niski, dlatego ja spróbuję. Czy będzie to słuszne posunięcie - przekonamy się ok godziny 22:45.
✅140

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Piłka nożna Irlandia Premier League
04.10.2011 20:45
Sligo Rovers - Dundalk
typ: over3,5
kurs: 2,30
buk: Unibet
Analiza:
Już dziś o godzinie 20:45 na boisko wybiegną piłkarze Sligo i Dundalk. Murowanym faworytem w tym meczu są gospodarze, iż przewodzą w lidze, mają najwięcej bramek trafionych, oraz najmniej straconych, więc widać, że są solidni w swoich poczynaniach. Ostatni mecz jaki grali to pojedynek z Galway, w którym wygrali 7:1, choć rywal nie był wcale najmocniejszy, ponieważ zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Jak widać po wynikach forma jest, ponieważ wygrana także 3:0 Z Dorghedą i Bray, ale co najważniejsze wygrana z wiceliderem 2 do 1. Co do drużyny gości, to grają sobie na swoje umiejętności w tym sezonie, mają pewne utrzymanie w lidze, choć ostatnie ich mecze 4 porażki i jeden remis. Gospodarze wyjdą maksimum zmotywowani, by nie stracili głupio bramki na początku jak i nie stracili szansy na mistrzostwo. Zapewne będą chcieli od początku przejąć inicjatywę i grać na spokojnie. W ostatnich pięciu meczach goście strzelili 4 bramki, więc w tym moim overowym strzelaniu także liczę na nich i obstawiam gdzieś wynik 3:1 dla Sligo, stąd też mój typ. Także kurs jest dosyć ciekawy, więc warto spróbować. Natomiast ostatnich 5 meczach Sligo wpadło 19 bramek, więc biorąc średnią wychodzi mój wynik i wydaję mi się, że tak się stanie.
✅130

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia, Eircom 1st division
Spotkanie: Cork City - Monaghan United
Typ: X
Kurs: 3.30
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiejsza oferta nie powala na kolana. Wybrałem jednak mecz drugiej ligi irlandzkiej.
Dzisiejszego wieczoru drużyna Cork City podejmuje na własnym stadionie drużynę Monaghan United. Obie drużyny spisują się w tym sezonie rewelacyjnie i z pewnością będą walczyć o awans do ostatniej kolejki.
Drużyna gospodarzy ma w tym sezonie następujący bilans: 26 ( 16 - 9 - 1 ) 61 : 23 - 57 pt.
Drużyna gości: 25 ( 17 - 5 - 3 ) 48 : 23 - 56 pt.
Cork City u siebie: 13 ( 8 - 4 - 1 ) 32 : 14 - 28 pt.
Monaghan na wyjeździe: 12 ( 8 - 3 - 1 ) 26 : 14 - 27 pt.
W tym sezonie doszło do 2 spotkań pomiędzy tymi zespołami, które zakończyły się wynikami 2:2 oraz 1:1.
Oba zespoły idą łeb w łeb w tych rozgrywkach. Na ostatnie 5 spotkań zarówno Cork jak i Monaghan mają identyczny bilans- 4 zwycięstwa oraz 1 remis.
Jak widać wszystkie statystyki pokazują, że będzie to bardzo wyrównany mecz.
Innym typem, który polecam zagrać w tym spotkaniu jest obie strzelą.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom