>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 04.04.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 4 kwietnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

F 0

fiorentino

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Grecja National B)
Spotkanie: Ethnikos Piraeus - Ethnikos Asteras
Typ: X
Kurs: 2,9
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jutro zmierzą się ze sobą zespoły okupujące dolną część tabeli, gdzie panuje duży ścisk. Zarówno jeden jak i drugi zespół broni się przed spadkiem, swoje wyniki przeplatają remisami i porażkami. Będzie to mecz walki, zarówno goście jak i gospodarze będą starali się przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść i przerwać złą passę. W bezpośrednich spotkaniach tych drużyn, częściej górą był zespół z Asteras. Wiadomo jednak, że każdy sezon jest inny. Myślę, że remis będzie sprawiedliwym i co ważniejsze bardzo możliwym wynikiem, gdyż oba zespoły znajdują się na zbliżonym poziomie.
⛔ 100

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia
Spotkanie: Huila - Tolima
Typ: over 2.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W nocy o 1.30 odbedzie się mecz Kolumbijskiej Ligi Postobon pomiędzy Huila i Tolimą. Tolima to aktualny lider, Huila zajmuje 7 pozycje. Trudno wytypowć zwycięsce tego meczu oba zespoły są mocne. Gospodarze grają bardzo dobrze u siebie natomiast goście tak jak wspomnaiłem aktualny lider całkiem nieźle gra wyjazdy, drugim czynikiem jest to że jest to 1 kolejka wiosena. Mój typ to over 2,5 zespoły grają bardzo otwartą piłke ich ostatnie mecze między sobą kończyły się wynikami 4:3, 3:2, 3:0, 3:1. Plusem jest też brak kontuzji w obu zespołach. Myśle że zespoły zagraja otwartą piłke i strzelą minimum 3 gole. Jeśli miał bym typować wynik to 2:2.
✅ 90

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2. Bundesliga
Spotkanie: FSV Frankfurt-Bochum
Typ: 2
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Na dziś wybrałem spotkanie w ramach 2. Bundesligi pomiędzy FSV Frankfurt a Bochum. Stawiam na gości,którzy obecnie plasują się na 3 miejscu z 52 punktami a będą grali z 12 drużyną tabeli. Gospodarze u siebie ostatnio nie zadziwiają, 3 porażki, remis i zwycięstwo. Goście natomiast na wyjazach w ostatnich 5 meczach 3 razy wygrali i 2 razy zremisowali.

Patrząc na ogólną formę przez 5 spotkań to goście są tragiczni, 1 punkt! Bilans bramek 4-11 przy czym goście o 10 oczek więcej i strzelali 8 razy by stracić bramkę 3krotnie. Zwycięstwo gospodarzy powinno być przekonujące, zwłaszcza,ze w razie ewentualnej wygranej będą mieli tylko 2 punkty straty do vice-lidera ;)
Powodzonka!

✅ 110

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Spotkanie : Colorado Avalanche - Calgary Flames
Typ : 1
Kurs : 3
Bukmacher : Tobet
Dlaczego Colorado, skoro ich dyspozycja w ostatnich miesiącach jest katastrofalna? W całej historii klubu nie było tak długiej serii bez zwycięstwa w regulaminowym czasie gry. Ostatnimi czasy widać u nich postęp. Grają coraz lepiej, ale mają problemy z koncentracją i z utrzymaniem korzystnego wyniku. Dzisiaj nadarzy się okazja do zgarnięcia pełnej puli. Gospodarze są w lepszej sytuacji, bo nic nie muszą. Mam nadzieję, że na stałe przebudził się Stastny. Świetnie spisuje się Duchene. Jest to jego drugi sezon w NHL, mimo tego w przeciętnej drużynie, jaką jest Colorado zawsze zdobywał przynjmniej 20 bramek. Jak na dwudziestolatka to sporo. Liczę również na Hejduka, który często punktuje, jednak najczęściej w postaci asyst. Mam nadzieję, że odblokuje się właśnie w tym spotkaniu. Co z Calgary? Prawda jest taka, że w ostatnim (i nie tylko) meczu z Nutkami na poziomie grał tylko Iginla. Nasuwa się pytanie - co będzie, kiedy skończy karierę? Oglądając ten mecz miałem wrażenie, że wszystkie formacje, oprócz tej, w której występuje Iginla mają za zadanie tylko wjechać i zjechać dając możliwość popisów ze strony świetnego Kanadyjczyka. Jego 3 bramki w ostatnim meczu pokazują tylko i wyłącznie słabość gości. Ich szanse na play-off są minimalne. Chicago ma aż 2 mecze zaległe, co w tej fazie rozgrywek przekreśla szanse Flames na wdarcie się do top 8. No ale grać trzeba do końca. Dziś liczę na to, że Avs dokonają dzieła zniszczenia, definitywnie kończąc marzenia Calgary o dalszej grze.
⛔ 100

scalak 0

scalak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Super Lig
Spotkanie: Antalyaspor AS - Galatasaray I połowa
Typ: X
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza:
Dnia 04.04.11 Antalyaspor AS podejmować na własnym boisku będzie Galatasaray. Obie drużyny zawodzą w tym sezonie Galatasaray na 11 miejscu, a Antalyaspor 13 po 26 kolejkach. Antalyaspor większość meczy u siebie zremisowala (5 remisow, 4porazki jak i 4 zwycięstwa. Galatasaray z 13 meczy wyjazdowych odniosło tylko 4 zwycięstwa. Obie drużyny nie są zbyt bramkostrzelne (Galatasaray 1,1 bramkina mecz, a Antalyaspor 0,92 bramki na mecz). Dlatego też sadzę, iż w pierwszej połowie tego spotkania padnie remis (bezbramkowy?).
⛔ 100

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna 2 Bundesliga
Spotkanie: FSV Frankfurt-Bochum
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 1.69
Bukmacher: Expekt

Analiza:
W poniedziałek 4 kwietnia około godziny 20 spotkają się 2 drużyny 2 Bundesligi. Gospodarze zajmują aktualnie 11 pozycje w tabeli i mają 10 punktów nad strefą spadkową, goście natomiast są w zupełnie innej sytuacji zajmują 3 miejsce i do 1 w drużynie Augsburga tracą 5 punktów. Obie drużyny walczą o coś innego gospodarze o nie spadnięcie ligę niżej a goście o 1 miejsce w tabeli. Teraz czas abym przedstawił bilans obydwu drużyn, a więc tak zacznę może od gospodarzy mają oni na swoim koncie 7 wygranych, 1 remis, i 5 porażek. Strzelili 22 bramki a stracili 15 w 13 meczach. Czyli średnio 1.6 bramki na mecz strzelają.
Goście natomiast na wyjazdach spisują się bardzo podobnie jak drużyna Frankfurtu u siebie,
Mają 7 wygranych, 2 remisy i 4 porażki. Strzelili 17 a stracili 13 goli w 13 meczach. Średnio strzelają 1.3 bramki na mecz. Na 7 ostatnich meczy gospodarze w 6 co najmniej raz strzelali bramke natomiast goście w 7 ostatnich wyjazdowych meczach strzelili co najmniej 1 bramkę.
No myślę że dzięki tym statystyką typ jest bardzo prawdopodobnym.
⛔ 100

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks
Typ: Lightning ML
Kurs: 2.810
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Goście b2b, Hawks wypoczęci. Dla mnie to jednak nadal Lightning jest faworytem dzisiejszego meczu. Po wczorajszej porażce Stars mogą poczuć się troche rozluźnieni. Ta połowa sezonu jest swoistą parabolą dla Lightning. Gdy już się wydawało, że są jednym z kandydatów do obalenia lidera z Philadelphii, zanotowali cały fatalny Marzec, jednak ostatnio znowu zaczęli grać świetnie. Hawks w ostatnich meczach nie przekonywali, przegrali z Bruins 0-3, przedwczoraj udało im się ugrać 2 pkt. z jednym z najsłabszych aktualnie zespołów Jackets... Kurs dodatkowo motywuje aby zaryzykować grę na Lightning.
✅ 181

Otrzymane punkty reputacji: +1
grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Boston - Detroit
Typ: Pierwsza Kwarta - 1 (-3.5)
Kurs: 1.91
Bukmacher: Bwin
Analiza: Witam. Dziś o godzinie 00:00 rozpocznie si ę mecz w ramach najlepszej koszykarskiej ligi świata - NBA. W meczu zaoferowanym przez moją osobę zmierzą się ze sobą Boston Celtics z Detroit . Faworyt ? Oczywiście 3 drużyna konferencji Wschodniej czyli Gospodarze. Handi na cały mecz na nich jest ok 10. Ja jednak myślę że bardziej opłaca się dać na pierwszą kwartę. 4 punkty różnicy to nie wiele jak na tyle gry. To raptem dwa rzuty. Tak więc polecam granie właśnie na 1 kwartę. Myślę że gospodarze potwierdzą na parkiecie przewagę którą mają na papierze czyli w tabeli. Pozdrawiam i życzę udanej nocki. Dobranoc
⛔ 100

stach_14 19

stach_14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, IZRAEL - Ligat ha&#39;Al
Spotkanie: H. Tel Aviv - H. Petach Tikva (Handicap 0:1)
Typ: 1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bwin
Analiza:
O 19:45 rozpocznie się mecz pomiędzy drugim miejscem najwyższej ligii Izraela pomiędzy gospodarzem - Hapoel Tel Aviv FC, a drużyną gości - H. Petach Tikva, dla mnie jak i dla bukmacherów faworytem i zespołem do zgarnięcia 3 punktów wydaje się drużyna Tel Aviv, a dlaczego tak się dzieje...
Gospodarze - H. Tel Aviv:
- 2 miejsce, po 27 kolejkach 59 punktów i strata do lidera 7 oczek, gdzie Maccabi Haifa ma jedem mecz do przodu
- bilans wynoszący &quot;+36&quot; - lider ma 7 oczek mniej
- 10 wygranych, 2 porażki i 1 remis na boisku domowym
- 10-krotnie zachowywali czyste konto
- średnio tracą u siebie 0.92 gola/mecz strzelając przy tym 2.54
Goście - H. Petach Tikva:
- 13 pozycja z 30 punktami
- bilans &quot;-14&quot;
- 3 zwycięstwa, 6 porażek i 4 remisy na wyjeździe
- tracą na wyjazdach 1.77 gola/mecz strzelając średnio 1.15
- ostatnie spotkania rozgrywali z przeciętniakami
Jeżeki chodzi o spotkania &quot;oko w oko&quot; pomiędzy tymi zespołami to to także wygląda ciekawie - spotykali się 40 razy, 23 razy wygrywali gospodarze, i bilans bramkowy pomiędzy tymi zespołami wynosi aż +44 na stronę H. Tel Aviv. W ostatnich 10 meczach pomiędzy tymi zespołami padały równie ciekawe wyniki i to na kożyść Tel Aviv (i co ważne dla mnie), bo byly to np. 1:5 7:1 0:2 5:1 2:0 0:2... aż miło patrzeć, mam nadzieję, że i teraz Tel Aviv pokaże wyższość i wygra na spokojnie różnicą więcej aniżeli 2 bramek - trzymam kciuki.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +1
astafor 74

astafor

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka, NBA
Spotkanie : New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Handicap ( 0 : 11.5 )
Typ : 2
kurs : 1,91
Bukmacher : Betsson
analiza :
Mozna nie wierzyc w ten typ patrzac na statystyki obu druzyn w tym sezonie... Cleveland po odejsciu LeBrona Jamesa stalo sie jednym z najslabszych klubow NBA, a Knicks po pozyskaniu Carmelo Anthonego zwiekszyli swoje sily i szanse o walke na wschodzie. Co zaskakujace w tym sezonie obie druzyny spotykaly sie trzykrotnie i to Cavs wygrali wszystkie pojedynki. Cos niesamowitego prawda? Imponujace jest towniez to, ze w 2 z 3 spotkan gral juz Carmelo (pozyskany w lutym). Na pewno dzisiejszego wieczoru Knicks beda chcieli wziac srogi rewanz za te porazki. Reasumujac, Knicks po wzmocnieniach wcale nie sa lepsza druzyna niz ta przed wymiana zawodnikow i handicap jaki daje sie Cavs jest odrobine za wysoki i warty jest ryzyka.
⛔ 100

phobos 26

phobos

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka / NBA
Spotkanie: Portland Trailblazers - Dallas Mavericks
Typ: Portland -4,5 (handicap)
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betclic
Analiza: Po wczorajszej porażce Mavericks z co najwyżej przeciętną drużyną GS Warriors, ciężko jest zdecydować się na typ na gości. Do tego dochodzi ledwo ugrane zwycięstwo z LA Clippers na przełomie miesiąca. Nie wiem czy już zostaną przy takim podejściu w związku z końcówką sezonu, ale z pewnością prędzej warto oddać typ na gospodarzy. W przeciwieństwie do ekipy z Dallas, Portland gra ostatnimi czasy całkiem przyzwoicie. Niespełna 2 dni temu Blazers zwyciężyli z Oklahomą co śmiało można nazwać sukcesem, do tego dochodzą ostatnie wygrane z nieco osłabionymi Spursami i z Sixers. Dawni Mavericks teoretycznie wygraliby to spotkanie, ale w świetle ich kapryśnych wyników, i w kontraście z wynikami Portlandu - typuję na zwycięstwo gospodarzy podparte niewielkim handicapem
✅ 85

edyp 186

edyp

Użytkownik
Liga, Data i godzina: KOSZ NBA 4.04.2011 godz: 3:00
Spotkanie: Portland - Dallas
Typ: Portland wygra 1-5 pkt
Kurs: 5
Bukmacher: bwin
Miłym zaskoczeniem były dla mnie kursy na to spotkanie. Mecz Portland z Dallas powinien być niezwykle wyrównany. Portland to ekipa nr 6 na zachodzie z bilansem 44-32. Natomiast Dallas są na 3 miejscu z bilansem 53-23. Obie drużyny spotkały się ze sobą 3 razy i zawsze wygrywali gospodarze. W Dallas 2 razy Dallas. W Portland 1 raz Portland. Bilans mamy więc 2-1 dla Dallas. ???? Wszystkie spotkania były jednak bardzo wyrównane i żadne nie zakończyło się wygraną większą niż 5 pkt przez jedna z drużyn. Faworytem tego spotkania wg bukmacherów są gospodarze. Teoretycznie powinno im bardziej zależeć. Są na 6 miejscu i będą chcieli za wszelką cenę je utrzymać aby uniknąć w PO Lakers i Spurs. Jednak czują na plecach oddech rywali. Dallas natomiast po porażce z Lakers nie ma już co marzyć o 2 pozycji. Co by nie było skończą RS na 3 miejscu. Do tego Dallas grają b2b. To wszystko sprawia, że niewielkim ale jednak faworytem jest ekipa Portland. Dallas jednak jest najlepsza drużyną w lidze jeśli chodzi o wyjazdy. 27-12 na wyjazdach robi wrażenie. Dlatego spodziewam się tutaj bardzo wyrównanego meczu. Moim zdaniem wygra Portland dzięki większej determinacji, jednak będzie to wygrana minimalna jak we wszystkie 3 meczach tych drużyn w tym sezonie. ????
⛔ 100

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Indiana Pacers vs. New Orleans Hornets
Typ: NO Hornets -5 (AH)
Kurs: 2,00
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: Obie ekipy są ósme w swych konferencjach, ale obie potrzebują jeszcze kilku wygranych, by zapewnić sobie play-offy. Powiem szczerze, jestem rozczarowany Bucks, którzy mecze w Charlotte i w Indianie mieli na wyciągnięcie ręki, ale przegrywali jednym punktem po fatalnych końcówkach. Szkoda, bo oglądanie Bucksów w play-offach dawałoby nadzieję, że zwycięzca konferencji wcale nie będzie miał łatwo, a kto wie, może stanie się wielka niespodzianka. Tak chyba nie będzie, choć jeszcze poczekajmy. U Hornets nie gra David West, wyeliminowany będzie definitywnie do końca sezonu. Dobrze więc, że sprowadzono Landry&#39;ego, bo choć Thornton pokazuje się w Kings rewelacyjnie, to jednak Carl jest bardziej doświadczonym graczem i gra na pozycji, która była NOLA bardziej potrzebna. Landry, śmiało można powiedzieć, to niewiele słabsza wersja Davida Westa. Naprawdę bardzo dobre wejścia z ławki, teraz świetna gra w piątce. Liczę na CP3, który miał dwa rewelacyjne mecze, a teraz przygasł i w 3 ostatnich spotkaniach notuje średnio niecałe 9 punktów. Teraz grają u siebie w ważnym meczu i potrzebują jego sporego wkładu w statystyki. Hornets są lepszą ekipą, zespół gości ma Hibberta, którego może zneutralizować niższy, ale chyba lepszy na tablicach Okafor. Landry ma matchupy z nieprzewidywalnymi Hansbrough i McRobertsem, ale u siebie przewagę powinni zrobić prócz kluczowych graczy także Belinelli, Jack czy Willie Green. Indiana ma niezły zespół, ale miewają także przestoje, a jak Granger nie trafia, często wali się gra zespołu. Ariza w obronie może go trochę przystopować, zaś Pacers na wyjeździe często nie przypominają tych u siebie i Hornets powinni to spotkanie wygrać.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie: New York Knicks - Cleveland Cavaliers
Typ: Carmelo Anthony over 26,5 pkt
Kurs:1,85
Buk:Tobet

Analiza:
Dzisiaj do Madison Square Garden zawita jedna z najsłabszych ekip ligi Cleveland Cavaliers. Gospodarze ostatni miesiąc nie grali zbyt dobrze. 6 porażek z rzędu mówi samo za siebie. Jednak 2 ostatnie spotkanie zespół Mike D&#39;Antoniego wygrał, jednak nie były to zwycięstwa zbyt okazałe. Jak dobrze wiemy zespół Knicks to taki jeździec bez głowy. Zespół oparty na 2 indywidualistach Amarze i Melo Anthonym. Knicks nie mają pojęcia co to znaczy obrona. Potrafią zdobyć po 110 pkt w meczu, i tyle samo stracić. Cavs to zespół który z każdym meczem gra coraz lepiej, jednak nie mam do nich przekonania. Dobrze zbiera piłki z tablic JJ Hickson, świetny trade Davis, dobry Sessions.Dlaczego gram over Melo niż wygrana handicapem bądz czystą 1 ? Ponieważ, na czystą 1 jest kurs 1,10 co mnie rozśmiesza na zespół bez obrony. Handicap -11,5 też nie wiadomo jak to będzie. A Melo powinien spokojnie osiągnąć 27 pkt, ba śmiem nawet stwierdzić że on w tym meczu zdobędzie jakieś 35 bądź więcej pkt, ostatnio jest w świetnej formie, 3 mecze powyżej 35 pkt dodam że na wyjazdach, a w domu powinien grać jeszcze lepiej. Pobieram ten typ po kursie 1,85. Pozdrawiam Rambo131 :cool:
⛔ 100

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Spotkanie: Nantes - Bolougne
Bukmacher: bet365
Typ: poniżej 1,5
Kurs: 3,0
Czas rozpoczęcia: 20:30
Analiza:
Na początek 30 kolejki Ligue 2 spotykają się Nantes i Bolougne. Ekipa gospodarzy zajmuje dopiero 15stą pozycję w tabeli, ale ma tylko 11 pktów mniej od lidera, w tabeli panuje straszny ścisk, a to za sprawą częstych remisów. Nantes u siebie 5 razy wygrało, 6 zremisowało i 3 razy przegrało. Bilans bramkowy to 13:9. U siebie tracą nie więcej niż 1 bramkę na mecz lub zachowują czyste konto. W ostatnich 10 spotkaniach gospodarze wygrywali tylko 2 razy dlatego też nie stawiam na nich bezpośrednio w tym spotkaniu. Bolougne na ostatnich 10 spotkań 6 razy wygrało i 4 przegrało. Nie odnotowali żadnego remisu, więc taka szansa będzie jutro. Bologune ma najlepszą obronę w lidze, tracą mniej niż 1 bramkę na mecz i jednocześnie mają najgorszy atak. Na wyjazdach strzelili tylko 6 bramek czyli w co drugim meczu strzelają bramkę. Bologune w lutym miało passę 4 meczów kończonych wynikiem 1:0 a wcześniej passę 7 (!) remiów z rzędu po 0:0 i 1:1. Jak dla mnie będzie tutaj ciężko o bramki z gry.
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : New York Knicks : Cleveland Cavaliers
Typ : 2
Kurs : 9,50 ==&gt; 5,00
Buk : bet365
Analiza :
Równiutko o północy rozpocznie się spotkanie New York Knicks z Cleveland. Faworyt jest według buków jasny, ale ja stawiam totalnie na przekór nim na Cleveland. New York Knick jest już bardzo blisko awansu do Play Off, raczej sobie tego nie dadzą odebrać, narazie są na 7 miejscu i szykuje im się potyczka z Miami w pierwszej rundzie PO. Cleveland to akurat ma z głowy już od początku sezonu - są zdecydowanie na ostatnim miejscu w lidze i nie ma mowy o żadnych Play Offach. Ich celem na ten sezon jest chociaż 20 wygranych. Na razie mają ich raptem 15. Z NYK zagrfają jednak trzeci raz w tym sezonie i co ciekawe - wszystkie poprzednie potyczki wygrywali. Wygrywali 115:109 i 119:115. Widać że mają patent na NYK które jest bardzo mocnym zespołem ale zawodzi i Cavs im wyraźnie nie leży. Myślę że NYK musi się skupić na treningach pod Miami żeby może sprawić sensację w PO. Raczej 7 miejsca już nikt im nie zabierze więc nie muszą dzisiaj zagrać na 100%. Wierzę w to że Cavs ma patent na New York, zresztą oni wygrywali już i z Lakersami i z Miami a więc z mocnymi zespołami nieźle sobie radzą i liczę na 3 wygraną z NYK, drużyny Kawalerzystów w tym sezonie
⛔ 100

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
QPR v Sheff Utd 1 1,45
bet 365
Witam
na poniedzialek wybralem mecz Angielskiej Championship ,którym raczej nie
zwawojujecie zbyt dużej fortuny , jednak jako mnożnik doskonale sie nadaje.
Jest to spotkanie aktualnie druzyny zajmującej pozycje lidera w tabeli z druzyną lekko z końca - a dokładniej z miejsca 22-ego :-D
statystyki Queen Park Rangers są naprawde bardzo dobre a przedstawiają się one następująco :
Doncaster vs. QPR Z - 0:1

QPR vs. Crystal Palace Z - 2:1

Millwall vs. QPR P - 2:0

QPR vs. Leicester Z - 1:0

Middlesbrough vs. QPR Z - 0:3

QPR vs. Ipswich Z - 2:0

Jak widać gospodarze dzisiejszego spotkania są w bardzo dobrej formie , pewnie wygrywaja u siebie.
Druzyna gości nie ma niestety tego samego szcześcia jesli chodzi o forme i bilans bramkowy w rozegranych spotkaniach, warto dodac także ,ze ostatni mecz wyjazdowy wygrali 19/10-10 czyli o ile dobrze licze jakies 20 spotkan temu :grin:
DS
⛔ 100
Zły zapis!

mythic 10

mythic

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka / NBA
Spotkanie: Houston Rockets vs Atlanta Hawks
Typ: Houston -7 (handicap)
Kurs: 2,13
Bukmacher: PinnacleSport
Analiza:
Dzisiejszego wieczór wybrałem spotkanie Houston Rockets vs Atlanta Hawks. Obie ekipy walczą o Play-off. Houston nie mogą sobie jednak pozwolić na porażkę na własnym parkiecie, ponieważ bardzo by to ich oddaliło od PO. Atlanta jest w dużo lepszej sytuacji, aktualnie zajmuje 5 miejsce i tylko katastrofalne wyniki w ostatnich meczach mogły by odebrać im awans do PO. Obie drużyny wystąpią w najmocniejszych składach. Rockets na własnym parkiecie są nie pokonani od 6 spotkań, jednak 4 wygrane z rzędu graczy z Atlanty też prezentują się imponująco zwłaszcza że wygrali z takimi zespołami jak Orlando Magic czy Boston Celtics, z drugiej strony druga część sezonu nie jest tak dobra jak pierwsza, sporo porażek w meczach wyjazdowych. Słaba postawa gości na wyjazdach w porównaniu z świetnymi meczami gospodarzy na własnym parkiecie sprawia, że stawiam na zwycięstwo gospodarzy z
HC -7.
⛔ 100

M 13

maak

Użytkownik
Frosinone Calcio – AC Siena
Typ: Siena
Kurs: 2,30
Bukmacher: Betsson

Dzisiaj o godzinie 20:45 w ramach 33. kolejki włoskiej Serie B spotkają się ze sobą Frosinone Calcio oraz AC Siena. Obie ekipy dzieli przepaść 28 punktowa. W pierwszym meczu tych drużyn, rozegranym 6 listopada 2010 roku, Siena wygrała aż 3:0. Gospodarze dzisiejszego spotkania z 32 punktami na koncie zajmują przedostatnią 21. pozycję w tabeli. Frosinone w tym sezonie przegrało już 14 razy oraz 11 razy zremisowało swoje mecze. W poprzedniej kolejce zespół ten zremisował 2:2 z Triestiną. Ich głównym celem jest teraz desperacka walka o utrzymanie w lidze. Po drugiej stronie ligowej tabeli znajduje się za to Siena, która obecnie zajmuje 2. miejsce, tracąc do Atalanty Bergamo zaledwie 3 punkty. Zespół prowadzony przez Alberto Malesaniego pewnie zmierza po awans do Serie A. Przegrał najmniej spotkań spośród wszystkich drużyn – zaledwie 4. Tydzień temu Siena rozbiła na swoim stadionie 4:0 Sassuolo. Warto zaznaczyć, ze najlepszym strzelcem zespołu jest znany z boisk Serie A Emanuele Calaio, który ma na swoim koncie 11 zdobytych bramek. W dzisiejszym spotkaniu to właśnie Siena powinna dominować na boisku i wydaje się, że pewnie zdobędzie komplet punktów.
✅ 130

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom