vlodario
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Arabia Saudyjska
Spotkanie: Al-Taawon - Najran
Typ: X
Kurs: 3,5
Bukmacher: Bet365
Witam
Dziś zdecydowałem się na typ w piłce nożnej z Bliskiego Wschodu.
Muszę przyznać, że nie oglądam tamtejszej piłki a mój typ opieram jedynie na statystykach.
Sytuacja w tabeli: Najran zajmuje 9. miejsce z 21 punktami. Al-Taawon 12. miejsce z 16 punktami. Druga drużyna tuż nad strefą spadkową.
Forma obu drużyn nie do pozazdroszczenia. Żadna w tym roku jeszcze nie wygrała.
Al-Taawon dwa mecze u siebie w 2013 zremisował 1-1 i 2-2. Również mecz z grudnia 2012.
Najran ostatni mecz na wyjeździe zremisował 2-2. W 2012 przegrał 2 mecze na wyjeździe w grudniu.
Ich dwa ostatnie bezpośrednie mecze w 2012 zakończyły się remisami 1-1. Z tym, że oba na boisku dzisiejszych gości.
Zapowiada się mecz dwóch słabeuszy.
Mój typ to remis 0-0 lub 1-1.
Pozdrawiam
100
Spotkanie: Al-Taawon - Najran
Typ: X
Kurs: 3,5
Bukmacher: Bet365
Witam
Dziś zdecydowałem się na typ w piłce nożnej z Bliskiego Wschodu.
Muszę przyznać, że nie oglądam tamtejszej piłki a mój typ opieram jedynie na statystykach.
Sytuacja w tabeli: Najran zajmuje 9. miejsce z 21 punktami. Al-Taawon 12. miejsce z 16 punktami. Druga drużyna tuż nad strefą spadkową.
Forma obu drużyn nie do pozazdroszczenia. Żadna w tym roku jeszcze nie wygrała.
Al-Taawon dwa mecze u siebie w 2013 zremisował 1-1 i 2-2. Również mecz z grudnia 2012.
Najran ostatni mecz na wyjeździe zremisował 2-2. W 2012 przegrał 2 mecze na wyjeździe w grudniu.
Ich dwa ostatnie bezpośrednie mecze w 2012 zakończyły się remisami 1-1. Z tym, że oba na boisku dzisiejszych gości.
Zapowiada się mecz dwóch słabeuszy.
Mój typ to remis 0-0 lub 1-1.
Pozdrawiam
100