A
709
arkadiuszch
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia - Tippeligean
Typ: under 3.5
Kurs: 1.78
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Od analizy dzisiaj wiele nie wymagajcie, bo jestem bardzo "zmęczony" ????
Rosenborg - Sarpsorg. Popatrzę przez trochę inny pryzmat tego meczu niż wygrana gospodarzy za która buki płaca [email protected]. Bardzo ciekawie wyglądają osłabienia w drużynie gospodarzy i gości. Braki u gospodarzy to:
- Rade Prica (napastnik 12/8)
- Daniel Fredheim Holm (napastnik 10/1)
- Michael Kleppe Jamtfall (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Boti Goa (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Jon Inge Hoiland (niepewny występu ze względu na kontuzję kostki)
U gości:
- Hoas Oyvind (najlepszy strzelec zespołu 12/5)
- Joachim Jorgensen (podstawowy ofensywny pomocnik 14/4).
Reasumując: Rosenborg zawodzi w tym sezonie bardzo swoich kibiców. Są dopiero na 11 miejscu, a drużyna gości plasuję się 3 pozycje niżej. Biorąc pod uwagę osłabienia wątpliwe, żeby Sarpsborg strzeliło bramkę bez swojego najlepszego napastnika i ofensywnego pomocnika, a i osłabienia gospodarzy przychylają mnie do zagrania under [email protected], który daje Tobet. U innych buków znacznie niżej! W statystyki nie ma co zaglądać bo wtedy grali oby dwie drużyny grały ze swoimi najlepszymi zawodnikami, a dzisiaj przy ich braku typuje na zwycięstwo gospodarzy 1-0, max 2-0 ????
Mam nadzieję, że nie wyląduję w " Wasze kiepskie ANALIZY, ku przestrodze" ????
Wybaczcie, ale wczoraj byłą sobota i tylko na tyle mnie stać dzisiaj ????
100
Stosuj się do regulaminowego zapisu spotkań!
Typ: under 3.5
Kurs: 1.78
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Od analizy dzisiaj wiele nie wymagajcie, bo jestem bardzo "zmęczony" ????
Rosenborg - Sarpsorg. Popatrzę przez trochę inny pryzmat tego meczu niż wygrana gospodarzy za która buki płaca [email protected]. Bardzo ciekawie wyglądają osłabienia w drużynie gospodarzy i gości. Braki u gospodarzy to:
- Rade Prica (napastnik 12/8)
- Daniel Fredheim Holm (napastnik 10/1)
- Michael Kleppe Jamtfall (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Boti Goa (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Jon Inge Hoiland (niepewny występu ze względu na kontuzję kostki)
U gości:
- Hoas Oyvind (najlepszy strzelec zespołu 12/5)
- Joachim Jorgensen (podstawowy ofensywny pomocnik 14/4).
Reasumując: Rosenborg zawodzi w tym sezonie bardzo swoich kibiców. Są dopiero na 11 miejscu, a drużyna gości plasuję się 3 pozycje niżej. Biorąc pod uwagę osłabienia wątpliwe, żeby Sarpsborg strzeliło bramkę bez swojego najlepszego napastnika i ofensywnego pomocnika, a i osłabienia gospodarzy przychylają mnie do zagrania under [email protected], który daje Tobet. U innych buków znacznie niżej! W statystyki nie ma co zaglądać bo wtedy grali oby dwie drużyny grały ze swoimi najlepszymi zawodnikami, a dzisiaj przy ich braku typuje na zwycięstwo gospodarzy 1-0, max 2-0 ????
Mam nadzieję, że nie wyląduję w " Wasze kiepskie ANALIZY, ku przestrodze" ????
Wybaczcie, ale wczoraj byłą sobota i tylko na tyle mnie stać dzisiaj ????
100
Stosuj się do regulaminowego zapisu spotkań!