>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 03.04.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
W 146

wojtek360

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Mistrzów
Spotkanie: Real Madryt - Galatasaray
Typ: handicap (-1) 1
Kurs: 1,45
Bukmacher: sportingbet
Analiza: Już jutro o 20:45 na Santiago Bernabeu odbędzie się mecz 1/4 Ligi Mistrzów. Real podejmie na własnym boisku drużynę z Turcji. Faworytem oczywiście jest Real który wraz z Cristiano Ronaldo liczy na 10 trofeum Ligi Mistrzów. W tym sezonie mogą osiagnąć upragniony cel lecz najpierw mecz z Turkami którzy posiadają w składzie wielkie gwiazdy jak Sneider czy Drogba lecz z taką obroną jak ma Real i z taką siłą ataku Galatasaray nie będzie żadnym wyzwaniem dla nich. Real na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze i pomimo ostatniego remisu z Zaragozą ten mecz powinien być dla nich spacerkiem do półfinału ligi mistrzów. Liczę że Real pokaże na co go stać i wygra przynajmniej różnicą 2 bramek a o to przewidywalne składy:
Real: Diego Lopez - Coentrao, Varane, Ramos, Arbeloa, Alonso, Khedira, Ronaldo, Oezil, Di Maria, Higuain
Galatasaray: Muslera - Ebouse, Nounkeu, Kaya, Riera, Altintop, Inan, Melo, Sneijder, Drogba, Yilmaz
✅45

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka Polska liga
Spotkanie: Trefl Sopot-Turów Zgorzelec
Typ: under 154.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Pinnacle sports
Analiza:
Jutro o godzinie 19:30 czasu polskiego odbędzie się spotkanie ligi polskiej pomiędzy drużynami Trefl Sopot oraz Turów Zgorzelec. Faworytem do wygrania tego spotkania według mnie jak i również bukmacherów jest ekipa która to spotkanie rozegra na własnym parkiecie. Bukmacherzy na nich przewidzieli kurs około 1.5. Ja jednak tutaj postanowiłem zagrać że w tym meczu obie ekipy rzucą mniej niż 154.5 punkta.Reasumując ekipa gospodarzy rzuca około 60-70 punktów w spotkaniu goscie ostatnio też rzucaja niewiele łacznie w 3 2 ostatnich meczach tylko 130 punktów. Uważam że ten under można zaryzykować za drobne po dosyć przyzwoitym kursie jaki tutaj daje bukmacher Pinnacle Sports. Polecam!!

⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: NHL Hokej
Spotkanie: Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings
Typ: LA Kings Over 2.5
Kurs: 1,85
Bukmacher: expekt
Analiza:
Obroncy tytułu jadą dzis do Phoenix, do zespołu, który im leży dobrze jeśli chodzi o grę. W tym roku na 4 rozegrane spotkania wygrali trzy. Lecz bardziej niż to, do dania dzis na LA skłoniła mnie fatalna Kojotów. Gospodarze na 9 ostatnich meczów wygrali 1. Co innego można powiedziec o Kingsach. Wygrywają większość swoich meczy, zajmują 5 miejsce w swojej konferencji ze stratą 1 oczka do Minnesoty, ktora plasuje się na trzeciej pozycji. Kojoty niestety okupują dolną część tabeli - trzecia od konca pozycja. Phoenic po prostu nie potrafią ostatnio grac o klasę lepszymi od siebie przeciwnikami.
✅85

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Spotkanie: Malaga- Dortmund
Typ: over 2.5
Kurs: 1.95
Bukmacher:Unibet
Dzisiaj ponownie zapinamy pasy i ruszamy z Ligą Mistrzów. W odróżnieniu do dnia wczorajszego dzisiaj w mojej ocenie zobaczymy więcej bramek. W maladze spotkają się dwie ofensywnie grające drużyny. O Dortmundzie pisać nie będę,bo pół Polski jest już specjalistami od Borussii, więc siły tej drużyny nie będę opisywał. Powiem tylko tyle,że w lidze niemieckiej Borussia zawsze bramki strzela ale też bardzo często je traci. Malaga To drużyna również bardzo ofensywnie grająca. W ostatnim swoim meczu ligowym pokonała Rayo Vallecano 3:1 i z dorobkiem 47 punktów zajmuje w tabeli Primera Division piątą lokatę.
U siebie Hiszpanie są bardzo groźni i jeśli myślą o awansie do następnej rundy to muszą zaatakować, a to sprawi więcej szans do kontrataków dla zespołu z Dortmundu. Zapowiada się otwarte spotkanie z wieloma sytuacjami podbramkowymi z jednej jak i z drugiej strony. Reasumując.....under w tym spotkaniu bardzo mnie zdziwi. Dla mnie kurs 1.95 palce lizać. Polecam i pozdrawiam.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Typ: Powyżej 2.5 bramki oraz Powyżej 12 rzutów rożnych
Kurs: 2.87
Bukmacher: WilliamHill
Real Madryt, to przez wielu zespół przypisywany już do zwycięstwa całej Ligi Mistrzów, w lidze nie jest po ich myśli i od dawna dają do świadomości co jest dla nich najważniejsze... ;) Obok Malagi, Galatasaray jest najsłabszą drużyna na tą chwilę w rozgrywkach... jednak Galata ma swoją &quot;tajną&quot; broń... Drogbe i Sneijdera. Real u siebie będzie chciał wygrać z nawiązką, wiadomo... później wyjazd do Turcji, gdzie kibice potrafią stworzyć piekło i ponieść swoich piłkarzy do niesamowitych wyczynów. Dlatego stawiam w tym meczu na powyżej 2.5 bramki, Real będzie kontrolował raczej grę w tym meczu, ale jakaś szybka kontra i wspomniani przeze mnie Drogba i Sneijder mogą to wykorzystać. Dla gości jest to prawdopodobnie mecz o wszystko... Przy akcjach ofensywnych powyżej 12 rzutów rożnych nie powinno być problemem ????

⛔100

bartek122 159

bartek122

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie:
Tampa Bay Lightning - Florida Panthers
Typ: 1( -1,5 Hendicap )
Kurs: 2,75
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dziś w nocy o godzinie 1:30 odbędzie się spotkanie pomiędzy Lightning a Gośćmi Panthers. Oba te zespoły zamykają tabele konfederacji wschodniej. Dlaczego taki typ? Ostatnie 4 spotkanie grane u Siebie gdy Lightning je wygrywali kończyły się różnica przynajmniej 3 bramek na korzyść gospodarzy i myślę i że w tym spotkanie powtórzy się taka sama sytuacja. Następnie Lightnings zdobywają bardzo dużo bramek mają ich na swoim koncie aż 110 a goście mają ich zdobytych zaledwie 88 i aż 125 straconych! Ostatnie 5 spotkań tych drużyn jest na korzyść gospodarzy aż 5 wygranych. Myślę że gładko uda im się zwyciężyć w regulaminowym czasie i przy tym zdobędą dużą ilość bramek. Powodzenia!

⛔100

O 6

oxidosis

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Real Madrid - Galatasaray
Typ: Real Madrid wygra 1:0, 2:0 bądź 3:0
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Już jutro Real podejmie na własnym stadionie zespół z Istambułu. Kurs oscylujący na zwycięstwo Blancos raczej nie zachwyca, jednak kurs podany wyżej przeze mnie z pewnością. Mimo, że faworyt w tym dwumeczu może być tylko jeden, jest to już 1/8 LM i tutaj nie ma mowy o drużynach które wzięły się z przypadku, tudzież ciężko liczyć na jakiś pogrom. Real w tym sezonie nie traci tak sporo bramek jak za czasów Pellegriniego, jednak wciąż rywale dość często odnajdują drogę do ich bramki. Nie mniej jednak, w LM Blancos tracą stosunkowo dużo mniej bramek aniżeli w lidze, a mając takiego speca na ławce jak Mourinho, nie wydaję mi się, aby przeciwnikom udało się choć raz strzelić gola. Według mnie jutrzejszy mecz będzie wyglądał bardzo podobnie do dzisiejszego ( Bayern - Juve ), to znaczy pełna kontrola nad meczem i łatwe zwycięstwo, lecz bez jakiegoś specjalnego pogromu. Warto również poczytać wywiady, w których to Mourinho sam bardzo często powtarza, że woli gdy jego drużyna nie traci bramki aniżeli miałaby strzelić dwie, często powtarza również, że defensywa jest kluczem do zwycięstw i jutro najprawdopodobniej też tak będzie. Sam Mourinho podkreślał również, że Drogba będzie miał indywidualne krycie, a na ten moment jest to chyba jedyny napastnik drużyny ze Stambułu, który mógłby ukąsić. Ogólnie kurs na to, że Real wygra do zera jest 2,05, a, że 4:0 nie przewiduje także mój typ po kursie 3,0 wydaje się najodpowiedniejszy. Istnieje także mozliwość straty głupiej bramki przez Los Blancos, także warto również zagrać 2:1, 3:1, bądź 4:1 po kursie 3,40. Ja jednak ufam trenerowi Mourinho i jego zapewnieniom, że jutro grają na przede wszystkim zero z tyłu, gdyż przy ewentualnej stracie bramki w Turcji mogłoby być naprawdę ciężko, zważywszy na kibiców Galatasaray. Pozdrawiam ????
✅200

jestemgraczem 50

jestemgraczem

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat vs New York Knicks
Typ: 2
Kurs: 4,4
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Witam. Dzisiejszej nocy lider konferencji wschodniej podejmuje na własnym parkiecie aktualnie 3 drużynę. NY posiada aktualnie największą serie zwycięstw, 8 meczy z rzędu. Ewidentnie to jest czas dla Knicks, nie zanotowali 9 wygranych z rzędu od czasu 15-meczowej serii z sezonu 1993/94, do czego na pewno beda dążyć dzisiejszej nocy. W ostatnich 5 meczach zdobyli srednio 108 pkt, co swiadczy o bardzo dobrej grze ofensywnej. Co najwazniesze Miami najprawdopodobniej wystąpi bez swoich 3 podstawowych kolumn tj.: James-Wade-Chalmers. Miami ma juz zapewnione play-offy i wygraną po raz trzeci z rzędu Southeast Division, dzięki czemu moze pozwolic na odpoczynek swoim kluczowym graczom. W ostatnim meczu Heat także wystąpiło bez swoich gwiazd, lecz udalo im sie pokonać w dość szczęsliwy sposób San Antonio Spurs. Dziś jednak nie dadzą rady zatrzymac rozpędzonych NYK.
✅340

Otrzymane punkty reputacji: +2
mastertypowski 383

mastertypowski

Użytkownik
Spotkanie: Malaga- Dortmund
Typ: Malaga i powyzej 2.5 w meczu
Kurs: 5.5
Analiza: Ciekawy mecz jutro w maladze za faworytow bukmacherzy wskazuja bvb ale nie wydaje mi sie zeby bylo to takie prosye zadanie pokonac malage na ich terenie gdzie nie powalaja na kolana gra ale napewnno beda walczyc a jaki potencjal malaga ma wszyscy wiemy kazdy chyba spodziewa sie duzej ilosci bramek bo to obie bardzo ofensywne druzyny po drugiej stronie borussia troche poobijana po ostatnich meczach bez humelsa i scmelzer z maska prawdopodobnie jak wogole zagra bvb cos powinno strzelic moze piszczu znowu sie gdzies tam znajdzie mam nadzieje tak czy siak moj typ malaga wygra pewnie jedna bramka fajny kurs wart ryzyka zastanawialem sie nad wysokim remisem ale wiecej przemawia za malaga.
⛔100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Vandeweghe - Bartoli
Typ : Vandeweghe +1,5 seta
Kurs : 3,30
Bukmacher : Pinnaclesports
Analiza :
Amerykanka to bardzo silna fizycznie zawodniczka. Jest młodsza od Bartoli co daje jej przewagę kondycyjną. Ten mecz na pewno nie będzie spacerkiem dla jednej i drugiej, na pewno zobaczymy wiele długich wymian i grę na zmęczenie rywalki. Dla mnie Bartoli pozostaje zagadką, wahania formy, dziwne podskakiwanie, jakieś miny i reszta dziwnych zachowań. Francuzka gra oburęcznym forehandem, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach, taki styl gry sprawia, że zawodnik wolniej składa się do uderzenia, przez co traci cenne ułamki sekund na zaskoczenie rywala. Mam nadzieję, że tak będzie również dzisiaj. Jeśli sobie coś ubzdura przez mecze, będzie tak grać do końca, a z jej wcześniejszych występów wiem, że myli się często.
Żeby było ciekawiej, Bartoli 10 dni temu oddała mecz Andrei Petkovic więc nie jest w pełni sił i to kolejny plusik dla Amerykanki.
Pozostaje czekać na rozpoczęcie spotkania w którym mam nadzieję prosty, siłowy tenis okaże się lepszy.
✅230

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Nhl, Hokej.
Spotkanie: Carolina Hurricanes - Washington Capitals
Typ: E. Staal strzeli przynajmniej jedną bramkę.
Kurs. 2.80
Buk: Unibet.
Analiza:
No dobra, trzeba przyznać, że w tym meczu emocji na pewno nie zabraknie. Patrząc na stołecznych, którzy ostatnio, przegrali z Lotnikami, są w dobrym gazie, aby mogli dziś w delegacji, spokojnie wygrać, z Huraganami. Ale mimo to, Huragany potrafią podcinać skrzydła, chociażby z Odrzutowcami gdzie przez cały mecz dyktowali warunki spotkania, wczoraj przegrali z jedną lepszych ekip z Montrealu, choć nie widzę tu faworyta, myślę, że Center z Kanady wbiję bramę. Myślę, że powinien znaleźć receptę, na Braden&#39;a. Nie mówię, że nie będzie miał lekko, ale z meczu na mecz widać u niego spory potencjał, który widać, że potrafi spokojnie strzelać, przejechać się krążkiem w obrębie całego pola bramkowego, zapieczętować bramką. Typ, jak najbardziej możliwy, dlatego stawiam, a kurs jest jak najbardziej gustowny.
⛔100

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Spotkanie: Carolina Hurricanes - Washington Capitals
Typ: Carolina Hurricanes -1.5
Kurs: 3.55
Analiza:
2 z 5 spotkań między tymi drużynami zakończyły się różnicą ponad 4 bramkami. Obecnie Carolina Hurricanes przechodzi kryzys, więc to najlepszy moment aby się przełamać. Oglądałem mecz z Montrealem, niestety nie było większej walki ze strony Huraganów, ale liczę, że wreszcie coś się ruszy. Co do gości, którzy przyjadą dziś na taflę Huraganów ostatnio dobrze pogrywają, nie ma co się oszukiwać, że w tym momencie są lepszą drużyną od gospodarzy, ale nie sądze aby mogli dziś sobie poradzić z nimi. Jak widać poniżej - JAK CHCĄ TO POTRAFIĄ.
⛔100

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Malaga - Borussia Dortmund
Typ: Powyżej 2,5 bramki oraz powyżej 12 rzutów rożnych
Kurs: 7,00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Czyli nic innego jak to, że zapowiada nam się (i szczerze na to liczę) bardzo otwarty mecz. Kluczowe dla tego typu będzie jak najszybsze strzelenie pierwszego gola przez którąkolwiek z drużyn, jeśli to nastąpi w miarę wcześnie to o typ jestem spokojny. Bo czy Malaga strzeli pierwsza gola czy Borussia to przeciwna drużyna będzie bardzo chciała odpowiedzieć (oczywiście lepiej aby to goście strzelili pierwsi bramkę bo wtedy zespół z Malagi znalazł by się pod ścianą i nie miał wiele do stracenia mając gdzieś w głowach to, że rewanż odbędzie się na Signal Iduna Park). Jeśli chodzi o gole to oba zespoły strzelają dość dużo a i tracić często coś tracą (Malaga ostatnio dość często chociaż jedną bramkę gdyż są trochę w dołku-ale nie biorę tego pod uwagę bo w wiem że w lidze mistrzów Malaga tak jak i w grupie będzie w formie). Borussia na ostatnie 5 meczy nie traciła chociaż 1 bramki tylko w jednym meczu także też nie za wesoło. Do tego nie wiadomo czy w obronie mistrza Niemiec zagra Schmelzer, a na pewno nie zagra Hummels. O bramki się nie martwię, ma kto strzelać tak i po jednaj jak i drugiej stronie (Isco, Baptista, Joaquin, Saviola, Santa Cruz - Lewandowski, Błaszczykowski, Reus ,Gotze). Jeśli chodzi zaś o rzuty rożne to jeśli będzie tylko tak jak napisałem, czyli padnie dość szybko bramka to myślę, że spokojnie oba zespoły wspólnie pokryją tą linię. Dla przykładu w ostatnich meczach w LM Malaga grając z FC Porto u siebie sama miała 8 rzutów rożnych, taką samą ilość kornerów miała Borussia w meczu z Shakhtarem. Na koniec podaje przewidywane składy:
Malaga C.F. : Caballero - Gamez, Demichelis, Weligton, Antunes - Toulalan, Iturra - Joaquin, Isco, Baptista - Saviola
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Santana, Schmelzer (Großkreutz) - Gündogan, Bender - Błaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski
Powodzenia !
⛔100

sukur 2

sukur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Copa Libertadores
Spotkanie: Real Garcilaso - Deportes Tolima
Typ: Real Garcilaso
Kurs: 1,87
Bukmacher: BWIN
Analiza:
Na dziś wybrałem mecz w ramach Copa Libertadores między peruwiańskim Real Garcilaso a kolumbijskim Deportes Tolima. Śmiało stawiam na Real Garcilaso, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi pchają nam ten typ na kupony, a kurs jest więcej niż zachęcający. Drużyna z Cuzco wygrała pierwszy mecz na wyjeździe 1-0, zaś w rodzimej lidze zajmują 3cie miejsce i po 6 meczach zgromadzili 13pkt(1 pkt za liderem, ale on ma 7 rozegranych meczów). Z drugiej strony mamy Deprotes Tolima, które w swojej lidze zajmuje miejsce 9, w Copa Libertadores zaś, wygrali tylko z outsiderem Cerro Porteño, które przegrywa w tym sezonie wszystko co tylko się da. Ponadto Drużyna z Ibague ma fatalną passę niewygranego meczu na wyjeździe od 29/10/12 (12 kolejnych spotkań!!). Podsumowując, ciężko się dopatrzeć jakichkolwiek pozytywów dla drużyny z Kolumbii, które mogłby dawać im nadzieję na osiągniecie korzystnego rezultatu z drużyną Realu Garcilaso. Raczej do Peru wybiorą się tylko po to, aby otrzymać jak najmniejszy wymiar kary.
⛔100

L 44

lewy261

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Typ: Rzuty rożne drużyny Galatasaray Powyżej 3,5
Kurs: 2,25
Analiza:
Witam wszystkich. Jako że Liga Mistrzów, znów zainteresuję się rzutami rożnymi. Garść statystyk. Real Madryt w ostatnich 10 meczach 7 razy podarował swoim przeciwnikom +3,5 rzutu rożnego, ostatnio w LM z ManU 8 i 9, 2 razy tylko 3 rzuty rożne ale byli to przeciwnicy o wiele niższej klasy, którzy naprawdę rzadko kontratakowali żeby nie powiedzieć śladowo. Raz również zdarzył się 1 rzut rożny w meczu z Barceloną. Skwituję to uśmiechem ???? . Drogba, Snijder, Yilmaz B. te nazwiska nawet jeśli to Real będzie ciągle atakował, powinny stworzyć kilka tych sytuacji by Pepe i spółka musieli wybić piłkę. Wydaje się dużo , ale jest to rzut rożny na 22,5 min. Nie ma możliwości by Real aż tak zdominował ten mecz. Jeśli chodzi o Galata 6/4 tj. 6 razy powyżej 3,5, 4 razy poniżej. Tak wyglądało ostatnie 10 meczy, jednak trzeba nadmienić że w lidze tureckiej pada mało rzutów rożnych. Dodatkowym bodźcem do postawienia tego typu może być to że we wtorek każdy zespół z LM miał co najmniej 4 rzuty rożne. Po prostu nie ma już na tym poziomie zespołu który nie zaatakuje i obrońców którzy nie będą ratowali się wybiciem piłki na rzut rożny bo kołcz kazał nie kiwać. Polecam serdecznie ????
✅125

R 18

rydzovsky

Użytkownik
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
Typ: Pittsburgh Penguins (-1.5)
Kurs: 2,35
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Kolejna noc i kolejne rozgrywki w najlepszej hokejowej lidze świata - Nhl . Tym razem na tapete biore mecz pomiedzy Pittsburgh Penguins a Buffalo Sabres . Pierwsza z drużyn jest pretendentem do tytułu mistrzowskiego, idzie jak burza, zwłaszcza jesli chodzi o mecze na własnej tafli. Posiadają imponujący bilans - na 19 meczy : 15 wygrali, 4 przegrali, wszystko w regulaminowym czasie, co nie wątpliwie jest świetnym wyczynem. Co prawda wygrywali skromnie, bo skromnie, ale jednak - 5 ostatnich meczy na własnej tafli - (2:0 z NY Rangers, 4:0 z Winnipeg, 1:0 z Montreal, 2:1 (ot) z Philadelpią i 2:1 z Washington) . Drużyna gości jest ekipą do bicia, zwłaszcza jesli chodzi i wyjazdy. Ich bilans na 17 meczy wynosi 7 zwyciest, 10 porazek (w tym 3 dogrywki). 5 ostatnich meczy wyjazdowych druzyny Buffalo - (4:5 (ot) z Floridą, 1:2 z Tampa Bay, 2:1 z Montreal, 3:2 (ot) z Montreal i 3:5 z Washingtonem) co nie jest wielkim wyczynem. H2H ostatnich meczy tych drużyn (8:3, 2:3, 3:1, 3:2, 3:2) nie popiera mojego typu jednakże patrząc na obecną forme tych druzyn smialo mozna to grac. Polecam !
⛔100

smolinekk 24

smolinekk

Użytkownik
Spotkanie: N.Y.Islanders-Winnipeg
Typ: J.Tavares - zdobędzie gola
Kurs: 2,50
Bukmacher: Betsafe

Analiza:
Dziś w nocy o godzinie 1:00 odbędzie się spotkanie pomiędzy N.Y Islanders a drużyną gości Winnipeg. Patrząc na wyniki ostatnich meczy faworytem w tym spotkaniu jest Islanders, które jest w czołówce jeśli chodzi o średnią liczbę bramek w meczu (wynosi ona 6.1) Dzisiejszy mój typ to bramka J.Tavaresa w meczu. Jest on na 9 miejscu w tabeli najlepszych strzelców z dorobkiem 37 pkt (22 bramki i 15 asyst ) Na 5 ostatnich meczy strzelił w 4 spotkaniach. Duża liczba bramek strzelanych przez Islanders i obecnie słaba forma gości ( 3 ostatnie mecze zakończone porażką) utwierdza mnie tylko w przekonaniu że J.Tavares zdobędzie gola w meczy z Winnipeg i tak właśnie tego wieczoru będe typował.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +2
wertastable 47

wertastable

Użytkownik
Typ: Otrzyma kartkę- Sergio Ramos: TAK
Kurs: 3,50
Bukmacher: Unibet
Tym razem krótko, ponieważ jestem zmuszony pisać z telefonu. Nie ma zresztą co się rozpisywać. ????
Po dwóch udanych typach, tym razem gramy coś po wyższym kursie. Jednak według mnie jest to value. Dlaczego? W jutrzjszym spotkaniu zmierzy się Real Madryt z Galatasarayem Stambuł. Wiele osób obstawia wysokie zwycięstwo Królewskich, wiele bramek, ogólnie dominacje. I ja się z tym osobami zdecydowanie zgadzam ???? Jednakże kursy nie powalają- zatem trzeba poszukać czegoś innego. Tak oto z oferty Unibetu wybrałem zdarzenie, które oferuje bardzo miły kursik. Uważam, że Sergio Ramos otrzyma jutro kartkę. Jak wszyscy wiedzą jest to zawodnik grający agresywnie, nie odstawia nogi, często wdaje się w boiskowe kłotnie i przepychanki. Jednak elementem, który skłonił mnie do tego typu jest coś innego- obrońca Galaktycznych zarobił już w tej edycji 3 żółte kartki. Mając naprzeciwko siebie najsłabszego (nie boję się tego powiedzieć) oponenta w tej rundzie, Real będzie chciał przystąpić w jak najmocniejszym składzie do półfinału. Chyba każdy pamięta jak Jose załatwiał takie sprawy bedąc jeszcze trenerem Interu, czy już Realu. Królewscy chcą zdobyć upragniony 10 Puchar Europy i zrobią to za wszelką cenę. Dlatego liczę, że Ramos pomyśli jutro logicznie i dobrowolnie zrezygnuje z wyjazdu do Stambułu. :p Tego Wam i sobie życzę! ????
Z bukmacherskimi pozdrowieniami.
✅250

Otrzymane punkty reputacji: +3
dwill 620

dwill

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, 1:00
Spotkanie: Washington Wizards - Chicago Bulls
Typ:under 187
Kurs:1.93
Buk: Pinnacle

Od pewnego czasu zespół z Waszyngtonu na swoim parkiecie spisuje się solidnie. Drużyna ze stolicy Stanów Zjednoczonych ma jeden z najlepszych ATS na własnej hali w całej lidze. Dlatego mój typ oparty będzie po części na absencji Noaha, który pod koszem swoje dorzuciłby. W obronie Byki mają zestaw Boozer - Gibson. Obrona wiele nie powinna ucierpieć, bo w pomalowanym trener Byków ma możliwość zastąpienia swojego zawodnika formatu All-Star.
W bezpośrednich starciach, obecnego sezonu:
27.01.13 NBA Washington Wizards Chicago Bulls 86 : 73
30.12.12 NBA Chicago Bulls Washington Wizards 87 : 77
Jeśli Byki wdadzą się w strzelaninę w Waszyngtonie, mogą zapomnieć o wygranej. W mojej ocenie przewaga parkietu i pełny skład gospodarzy, mógłby źle zakończyć się dla zespołu z Chicago. Domeną tego zespołu jest obrona i liczę, że w tym meczu będzie ona również przeważać przez większość meczu.
&gt;&gt;&gt; Pozostałe typy na noc &lt;&lt;&lt;
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +6
angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - (NHL)
Spotkanie: Boston - Ottawa
Typ: 1t/k x1 ( 1 tercja x i cały mecz na Boston )
Kurs: 4,60
Bukmacher: Milenium
Analiza:
A więc moim zdaniem faworytem w dzisiejszym spotkaniu jest drużyna gospodarzy czyli Boston która zajmuje obecnie 4 miejsce w tabeli. W ostatnich 5 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami nie padało za dużo goli, Boston wygrało 4 z 5 spotkań w tym dwa po dogrywce. Liczę dzisiaj na minimalna wygrana gospodarzy po bardzo wyrównanym spotkaniu. Drużyna gości czyli Ottawa obecnie zajmująca 5 lokatę w tabeli z 5 ostatnich spotkań na wyjeździe 3 razy notowała remis po 1 tercji. Liczę ze i dziś tak będzie a wynik spotkania przesądzi się w ostatniej tercji tego meczu i nie bedzie większy niż zwycięstwo jedną góra dwoma bramkami.
⛔100/ bukmacher

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom