>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 02.12.2012 (niedziela)

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Hiszpania
Spotkanie: Granada-Espanyol
Typ: Granada 1 golem
Kurs: 3.55
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś o godzinie 12:00 odbędzie się spotkanie ligi hiszpańskiej pomiędzy ekipami Granady,a ekipa Espanyolu Barcelona. Faworytem wytypowanym przez bukmacherów jest ekipa gospodarzy która jak na razie zajmuje przedostatnią pozycję z dorobkiem 11 punktów po rozegranych 13 kolejkach . Espanyol natomiast jak na razie zamyka tabele ligi hiszpańskiej co dla wielu jest tymczasowym zaskoczeniem w jednej z najlepszych lig na świecie. Jak widać po tabeli obydwie ekipy bardzo potrzebują jutro zdobyć komplet punktów, moim zdaniem bliżej tej sztuki będzie ekipa gospodarzy która an własnym stadionie ma szanse pokonać najsłabsza ekipę w lidze i wyjść ze strefy spadkowej , ponieważ różnice na dole tabeli nie są wielkie. Uważam że Grenada wygra w tym spotkaniu wynikiem 2:1. Espanyol w takiej formie moim zdaniem nie wywiezie nawet z remisu z terenu Grenady .
⛔100

aflatoksyna 34

aflatoksyna

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Korea
Spotkanie: Pohang - Suwon
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Sportingbet

Analiza: Dziś o godzinie 6:00 spotkanie rozegrają dwie czołowe drużyny koreańskiej K-League. Na decyzje obstawienia gospodarzy złożyło się kilka czynników. Atut własnego boiska(warto nadmienić, że w lidze koreańśkiej ważnym aspektem jest własnie boisko), lepsze ostatnie wyniki gospodarzy; pokonali bardzo wysoko, bo aż 5:0 lidera rozgrywek FC Seul. Dodatkowo bardzo wiele absencji w drużynie gości w tym aż pięciu występujących zazwyczaj w podstawowym składzie Suwon. Są nimi między innymi najlpeszy strzelec Radoncic, czy trzech podstawowych pomocników Lee, Everton i Choi. Dodatkowo zabraknie innego napastnika Seo. Wszystkie te czynniki składają się na moją decyzje
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +3
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin
Typ: Zagłębie Lubin zdobędzie gole w obu połowach
Kurs: 5,75
Bukmacher: Unibet
Analiza: Lechia Gdańsk to bardzo ciekawa drużyna w tym sezonie. Ten zespół znacznie lepiej spisuje się na wyjazdach niż u siebie. Na własnym stadionie mocno zawodzi swoich kibiców. U siebie mają oni bilans 2 zwycięstw i 4 porażek. i zajmują oni trzecie miejsce od końca pod tym względem. Zagłębie miało bardzo słaby start sezonu, ale teraz są w dobrej formie. Wygrali oni trzy spotkania z rzędu, z czego dwa na wyjeździe. Te dwa wyjazdowe zwycięstwa są o tyle cenne, że wygrali an bardzo trudnych terenach: na boisku Górnika Zabrze i na boisku Polonii Warszawa. Aktualna forma Zagłębia jest sporo lepsza, a dodając do tego fakt, że Lechia u siebie mocno zawodzi, to całkiem możliwe jest, że goście strzelą gole w obu połowach.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +11
makaveli23 896,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, League 1
Spotkanie: Brest - Marseille
Kurs: 3,45
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
W dzisiejszym meczu pomiędzy Brest a Ol. Marseille upatruję zwycięstwo gospodarzy, którzy od bukmacherów nie dostali miłości w kursach (3,45). A to dziwne, bo u siebie Brest spisuje się znakomicie, a ich bilans legitymuję się następująco: 5 wygranych, 1 remis i 0 przegranych. Jest to imponujący wynik, ale czy aby napewno pokazywał że Brest jest tak silnym zespołem jakoby pokazywał to ten właśnie bilans meczy u siebie? Tutaj można by polemizować i powiedzieć, że przeciwnicy z jakimi grali nie byli z najwyższej półki w 3 przypadkach (2:1 Troyes,1:0 Evian,3:0 Bastia) ale z drugiej strony także 3 przeciwników było z tej wyższej części tabeli w porównaniu do statusu samego Brest (2:0 Lorient, 1:1 Bordeaux, 2:1 Valenc.). Szkoda tylko że Brest nie spisuje się zbyt dobrze na wyjazdach i ma ostatni tam w lidze bilans, ale w tej analizie nie będę skupiał się na tym aspekcie, gdyż wystarczy mi to że gospodarze to dobra druzyna na własnym boisku, godna zaufania.
Z drugiej strony ma Marsylię, która od razu zaznaczę, może być bardziej zmęczona gdyż ostatnio w ciągu 10 dni grali az 4 mecze. Wyniki dość pomieszane, co świadczy o niekonsekwencji. Na wyjazdach 4-0-3, a w wygranych żaden przeciwnik pokroju siły Brest u siebie. Trochę przegranych w pucharach z Lyonem i z Fenerbahce w LE.
Kończąc już opowiadanie o silnym u siebie Brest i nie bardzo konsekwentym w ostatnim czasie Olympiq Marseille, dodam że gospodarze będą osłabieni brakiem regularnego napastnika Edena Ben Basat (13 meczy, 5 goli) i to mnie trochę martwi, ale Marsylia też ma swoje osłabienia miedzy innymi brak Gignaca (9 meczu także 5 goli) i już poprawia mi to humor, tak więc morał jaki płynie z tego tekstu powinien być dla mnie jak i dla państwa jasny: warto postawić na to, że Brest wygra ten mecz, choćby nawet dla samego value. 3,45 to naprawdę zachęcający kurs.
⛔100

O 20

obel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Spotkanie: Cardiff = Sheffield Wed.
Kurs: 2.60
Bukmacher: William Hill
Analiza:

W dniu dzisiejszym zapowiada się ciekawe spotkani na zapleczu najwyższej Ligi Angielslkiej pomiędzy drużynami Cardiff a Shefield. Goście zajmują dopiero przedostatnie miejsce w tabeli mając na koncie zaledwie 15 pkt (4-3-12). Drużyna gości przegrala pieć kolejnych spotkań i myśle ze na przełamanie złej passy bedą musieli poczekać jeszcz jedna kolejkę, gdyż grają z wicelierem tabeli, która jak wygra obejmie prowadzenie. A wszystko przemawia za zwycięstwem gospodarzy. U siebie są niezniszczalni... wygrali ostatnie 10 spotkań na własnym stadionie i raczej w tym meczu rownież odniosą pewne zwycięstwo.
zawyżony kurs

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Utrecht vs. AZ Alkmaar (Piłka nożna, Eredivisie)
powyżej 2.5,
1.81
Pinnacle
Kurs na over to spore zaskoczenie, przynajmniej dla mnie. Obie ekipy mają potencjał w napadzie, ale i dziurawe obrony. Dzisiaj w ekipie gospodarzy nie ujrzymy Bulthuisa (14/2 obrona), u gości Viergevera (14/0) oraz Marcellisa (14/0) - obaj to defensorzy. Są to spore braki. Powinno się to odzwierciedlić na dzisiejszym wyniku. W ostatnim czasie obie ekipy grają słabiej, lecz i tak padają bramki. Dzisiaj spodziewam się przełamania AZ, muszą w końcu ruszyć na przód w dodatku mają mocniejszych kopaczy jak Elm czy Altidore. Gospodarze na pewno lepsze morale i również nie odpuszczą. Spodziewam się bardzo otwartego meczu jak choćby w poprzednich meczach w Utrechcie - 3:0 i 5:1 dla gospodarzy. Kurs to dla mnie spore zaskoczenie i IMO warto to pobrać.
Polecam.
✅81

Otrzymane punkty reputacji: +2
heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Piłka Nożna Grecja
Spotkanie: Levadiakos - Kerkyra
Typ:Mniej niz 1,5 gola
Kurs: 2.37
Bet365
Na godz 16:15 zaplanowano spotkanie dokonczenia 13 kolejki pomiedzy Levadiakosem a Kerkya. Mój typ na to spotkanie to mniej niz 1,5 gola w meczu oceniam ze bedzie to spotkanie zaciete i wpadnie w nim maksymalnie 1 gool co mozna powiedziec o tych ekipach sa to sredniaki w swojej lidze mozna je liczyc do batali walczacych o byt w lidze.
spotkania miedzy nimi moga byc zaskakujace dla mojego typu bo zawsze wpadało 2+.
Licze ze dzis bedzie całkiem inaczej i niebedzie tylu gooli co zawsze bywało w meczach miedzy nimi.
⛔100

llejo 50

llejo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - (Super Leaque)
Spotkanie:Young Boys - Sion
Typ: 2
Kurs: 3.40
Bukmacher: bet365
Analiza:
Kolejny znakomity mecz wart ryzyka. Na własnym boisku zagrają \&quot;młodzi chłopcy\&quot;. Domyślam się że nie wystąpią w najlepszym składzie, gdyż w czwartek arcy ważny mecz w Lidze Europejskiej które zadecyduje o być dalej albo nie być w Lidze Europejskiej. Zagrają na własnym boisku z Anzi Machaczkała.
Wracając do meczu ligowego będą grali z bardzo dobrze spisującym się SION który ma realne szanse na mistrza Szwajcarii (różnica tylko 2 pkt do lidera Grasschopers). Jeżeli by się kolejka powiodła to nawet mogą zostać liderem. Myślę że tak się stanie i po rozegraniu 18 kolejki liderem zostanie drużyna Sion wygrywając dziś z YB. Dla mniej odważnych (DNB 2) można zagrać po kursie 2.50
Dodatkowo informuję że nie zagra w tym meczu najlepszy strzelec Young Boys (Raul Bobadilla) zawieszony za złe zachowanie po ostatnim meczu ligowym.
W lidze na 11 meczy zdobył 5 bramek.
Pod znakiem zapytania stoi:
(Matias Vitkieviez)
oraz kontuzjowani są nadal:
Christoph Spycher (Kniebeschwerden), Dusan Veskovac (Muskelfaserriss im Oberschenkel), Josh Simpson (Schien- und Wadenbeinbruch), Ivan Benito (Muskelabriss am Oberschenkel).
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 0

chojny

Użytkownik
Mecz:Köln - Ingolstadt
Typ:1
Kurs:1,72
Bukmacher:bet365
Stawka:6/10
Analiza:
Köln złapali formę, od 4 spotkań bez porażki w tym dwa zwycięstwa, szybko wędrują w górę tabeli. Jutro w pełnym składzie.
Goście bez Buchner (Reha) Ikeng (Reha) Korkmaz (Außenbandriss) N 12,0g, Metzelder (Reha) Uludag (5. Gelbe Karte) P 14,0g, Eigler (5. Gelbe Karte) N 16,4g, wątpliwy występ Ralph Gunesch (O 10,0g).
kiepska analiza

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna , Ekstraklasa
spotkanie: Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin
typ: Zagłębie
kurs: 3.4
buk: Expekt
analiza:
Kursy spadają na łeb na szyję, trzeba łapać póki jeszcze powyżej 3. Pojedynek Lechii z Zagłębiem to kolejny mecz z serii bez faworyta. Zdania są podzielone, stąd chyba żaden wynik nie zdziwi obserwatorów. Co wskazuje za wygraną gospodarzy? Chyba właśnie to, że grają u siebie, ale gdy na 6 rozegranych spotkań u siebie wygrywa się 2 razy, a przegrywa 4, to trzeba się zastanowić czy aby nie odczuwają presji kibiców. Powrót do składu Abdou Razacka Traore może cieszyć, ale kibiców. Trenerzy nie mogą oczekiwać od piłkarza, który nie trenował z powodu kontuzji, że pociągnie grę zespołu. Ricardinho bez Traore, to dla mnie jak Messi bez podań Iniesty, lub Xaviego. Indywidualnie za wiele nie ugra. Zagłębie kontynuuje serię 3 wyjazdowych wygranych z rzędu, wcześniej uległ im śląsk Wrocław, Polonia Warszawa i Górnik Zabrze, czyli drużyny z czołówki. Myślę, że są w stanie urwać w Gdańsku minimum jeden pkt, ale piłkarze zapowiadali się, że jadą po pełną pulę. Szykuję się dobry mecz, a dla nas kibiców najważniejsze żeby padły jakieś bramki. Początek o 14:30.
⛔100

K 126

kubson9

Użytkownik
Atletico Mineiro - Cruzeiro
Typ: X
Kurs: 3.98
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Spotkanie 3. z 9. drużyną brazyliskiej ligi. Liczę na niespodziankę, którą mimo wszystko będzie remis. Dlaczego? Atletico gra w kratkę. W kilku ostatnich meczach tylko raz zdołała odnieść zwycięstwo - na wyjeździe z Botafogo, które również jest w dołku. Ich mimo wszystko lider, Ronaldinho, jest kontuzjowany. Ostatnio naprawdę im się nie układa. Atletico jednak nie przegrało u siebie od bardzo dawna - nie chce mi się wierzyć by mogli przegrać z Cruzeiro, ale remis jest bardzo możliwy. Cruzeiro natomiast ma na koncie passę trzech zwycięstw z rzędu, jednak z drużynami ze środka tabeli. Może to jednak zmotywować ich do walki z Mineiro, które tak świetnie gra u siebie. Patrząc na ostatnie dokonania obydwu drużyn remis jest wysoce prawdopodobny.
⛔100

zigi 57

zigi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, 2. Bundesliga
Spotkanie: Bietigheim/Bissingen - Lausitzer Füchse
Typ: Bietigheim/Bissingen (-1.5)
Kurs:1.75
Buk: Bet365
Hmm więc tak, Bietigheim dziś występuje w bardzo mocnym składzie, zakontraktowano zawodnika NHL Josha Bailey&#39;a (NYI), który już się spłaca (4 mecze: 4 gole/3 asysty), do zespołu doszedł David Rodman, który może być równie solidny jak jego brat Marcel (aktualnie najskuteczniejszy zawodnik drużny). Goście dziś bez najskuteczniejszego zawodnika drużyny Matt McKnight&#39;a, a także bez Kevina Lavallée i Lanny Gare, a do zespołu doszedł czech Pavel Vostrak. To co mnie przekonuje do zagrania tego typu to prócz składu, który jest mocniejszy po stronie gospodarzy to również ostatnie dwie porażki Bietigheim na własnej tafli (natomiast mają serię 3 win na wyjeździe), więc trzeba liczyć że w końcu pokażą się z dobrej strony przed własną publicznością i wygrają spotkanie. Co do drużyny gości to jest to też najgorsza ekipa grająca na wyjazdach, u siebie coś potrafi zagrać natomiast jeśli chodzi o wyjazdy to wygląda to naprawdę źle, jedna wygrany i to po karnych. Drużyny już spotkały się w tym sezonie, gdzie wygrała drużyna Lausitzer Füchse na własnej tafli po karnych, więc czas na rewanż.
✅75

ciamot 78

ciamot

Użytkownik
Piłka nozna
Legia - Ruch
typ; x2
kurs; 2,35
buk;expekt
Ruch to drużyna która przegrała 3 ostatnie mecze, w meczach z wisła i lechią piłkarze z chorzowa gole tracili w ostatnich minutach.Trener Zieliński posiada mocny personalnie skład, który przecież wie jak wygrywać trudne mecze. 3 porażki z rzędu na pewno sprawią ze piłkarze ze śląska zrobią wszystko aby w tym meczu się przełamać. Legioniści zaś nie zachwycili ostatnim meczem przy łazienkowskiej, wygrali co prawda 1-0 z widzewem ale grą nie zachwycili, myślę, że fakt iż maja kilka punktów przewagi w tabeli nad najgroźnijszymi rywalami nie działa na zawodników zbyt mobilizująco. Motywacja i determinacja beda w tym meczu po stronie gości i myślę ze to wystarczy aby wywieść przynajmniej 1 ptk ze stolicy.
⛔100

E 0

eteoplesek

Użytkownik
Piłka Nożna, Rodzima Ekstraklasa
Lechia - Zagłębie
Typ: draw
Kurs: 3,2
Analiza.
W pierwszym niedzielnym meczu czternastej kolejki polskiej ekstraklasy na PGE Arena, miejscowa Lechia Gdańsk podejmie Zagłębie Lubin. Ciężko wskazać tym meczu faworyta, więc ja stawiam na remis. Oba zespoły ostatnio prezentują się dość znośnie. Lechia w 5 ostatnich meczach odniosła 3 zwycięstwa, remis oraz zanotowała porażkę, natomiast miedziowi przegrali raz, zaś czterokrotnie schodzili z boiska notując 3 punkty. Na uznanie zasługuje zwycięstwo z mistrzem, Śląskiem i to na jego terenie we Wrocławiu, Polonią w Warszawie oraz rewelacją tej jesieni, Górnikiem Zabrze. Kursy na remis oraz zwycięstwo gości lecą drastycznie w dół, więc buki korygują ewentualne zwycięstwo Lechii. Gdyby nie wpadka KGHM&#39;u u siebie z Podbeskidziem można by było pokusić się o &quot;dwójkę&quot;, w przeciwnym razie oczekuję bramkowego remisu.
Pozdrawiam.
✅220

B 33

bodziorex

Użytkownik
pilka reczna, kwalifikacje MS
spotkanie: bialorus- polska
typ: powyzej 52,5
kurs 2,18
bet365
analiza:
przed nami ostatnia seria gier kwalifikacyjnych do mistrzostw swiata. los na tym etapie rozgrywek skojarzyl ze soba reprezentacje bialorusi oraz polski. polki pojechaly za wschodnia granice bronic 10 bramkowej przewagi ugranej przed wlasna publicznoscia. nasze reprezentatnki z komletem 5 wygranych sa liderkami grupy, natomiast bialorus porazke poniosla tylko z polska. brak w naszych szeregach kudlacz moze byc dzis bardzo widoczny. ja jednak nie skupiam sie na typowaniu zwyciescy tegoz pojedynku. postanowilem zagrac over 52,5. mimo iz w pierwszym meczu tych ekip wynik iscie underowy 29-19 to uwazam iz dzis obie ekipy nieco wiecej sobie postrzelaja.52,5 bramek nie stanowi jakiejs szczegolnie wygorowanej granicy a kurs 2,18 zacheca do grania. polki napewno nie nastawia sie tylko na obrone bo to moze sie dla nich okazac zgubne
⛔100

M 101

marcinr

Użytkownik
dyscyplina: siatkówka, Orlen Liga
spotkanie: Bydgoszcz - Dąbrowa Górnicza
typ: Bydgoszcz +2,5 seta
kurs: 2.01
buk: Betsson
analiza:
Mecz kończący 9 kolejke Orlen Ligi. Faworytkami oczywiście Dąbrowianki które mają za sobą bardzo udany tydzień okraszony fenomalnym meczem z Azerrailem. Równy skład, dobra forma, mądry trener, dlaczego więc wbrew bukom wierzę że Pałac powalczy w tym meczu? Zawodniczki z Bydgoszczy mają za sobią fatalną serię porażek (również we własnej hali). Z trudnymi rywalkami jak Muszyna czy trefl do zera ale już z Bielskiem czy Łodzią potrafiły urwać po punkciku lepszym od siebie drużyną. Potrzebują bardzo punktów gdzie ich mają szukać jak nie we własnym mieście? Mają dobre środkowe - Schulz jest w pierwszej piątce blokujących ligi, dobrze gra Adams, jeśli zastopują kilkakrotnie Kaczor, Skowrońską czy Plchotovą a Czyżnielewska pociągnie atak swojej drużyny to moment dekoncentracji u Dąbrowianek powinien wystarczyć na wygranie seta. Pamiętajmy, że ze dwa dni podopieczne trenera kawki jadą do Drezna a nie straciły jeszcze szans na awans w LM. Niby deklarują walkę z Pałacem ale wiadomo, myśli gdzieś będą błądzić po parkietach Ligi Mistrzyń. Wygrana gospodyń byłaby w moim odczuciu dużą niespodzianką, z drugiej strony granie czysty win na DG po kursie 1,05 chyba bez sensu. Panie nauczyły nas, że mecze w lidzie kobiet rządzą się swoimi prawami, przegrywane są wygrane sety (vide ostatni mecz w Legionowie) itp... Jeden set na własnym terenie dla potwornie potrzebujących punktów Bydgoszczanek bardzo realny a jak Dąbrowa będzie już za bardzo myślami w Dreźnie to kto wie czy nie więcej...
⛔100

19olo71 49

19olo71

Użytkownik
Dyscyplina: Polska liga hokejowa
Spotkanie: JKH Jastrzębie - Ciarko Sanok
Typ:2
Kurs: 2.2
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mistrz Polski zagra dziś na Jastorze, czyli można powiedzieć że mecz nie będzie należał do najłatwiejszych ale jako faworyta tego spotkania widzę gości z Sanoka, dlaczego?
obydwa zespoły wygrały swoje ostanie dwa spotkania i u siebie i na wyjezdzie, Sanok ograł w Krakowie Pasy 3:2 a następnie dali lekcje gry ekipie z Oświęcimia którzy w tym spotkaniu nie mieli nic do powiedzenia i przegrali ten mecz 6:0. Jastrzębie wybrało się do piwnego miasta gdzie gospodarze musieli uznać wyższość przyjezdnych 7:4, a już na swoim podwórku zrobili sobie festiwal strzelecki z outsiderem PLH czyli Zagłębiem Sosnowiec gdzie padł wynik 11:1.
Mimo to jestem zdania że dzisiaj Sanok wywiezie ze Śląska 3 punkty dlatego że grają o wiele bardziej równy i poukładany hokej, mało kiedy zdarzają się im wpadki a i skład jakim dysponuje trener jest najmocniejszym w naszej lidze, statystyki spotkań pomiędzy tymi zespołami poniżej.
Sanok - Jastrzębie 5:1
Jastrzębie - Sanok 3:4
Sanok - Jastrzębie 5:6
✅120

S 318

soren

Użytkownik
Dyscyplina: Biathlon PŚ w Ostersund kobiet
02.12.2012 14:30
Spotkanie: Kto wygra bieg pościgowy?
typ: Tora Berger
kurs: 2.00
buk: bet-at-home
Dzisiaj w szwedzkim Ostersund biegi pościgowe mężczyzn i kobiet. Pani ruszą na trasę o godzinie 14:30 i dla mnie zdecydowaną faworytką jest Tora Berger, a obok takiego kursu nie można przejść obojętnie.
Po zakończeniu kariery przez Magdalenę Neuner, wiele mówiło się, że to właśnie Norweżka będzie dzielić i rządzić na trasach biathlonowego Pucharu Świata. Widać na razie, że jest to całkiem możliwe, gdyż Tora jest na razie po za zasięgiem. Wygrał bieg indywidualny, wczoraj zwyciężyła w sprincie i myślę, że dzisiaj powinna ustrzelić hat-tricka. We wczorajszym sprincie Berger zaliczyła jedno pudło i upadek na ostatniej rundzie, a mimo to bardzo pewnie wygrała. Nad drugą zawodniczką, którą była niespodziewanie Ukrainka Olena Pidruszna(1 pudło), ma przewagę 16.9 sekundy. Dalej są dwie Rosjanki Wiłuhina i Zajcewa, które również miały po jednym niecelnym strzale, a straciły odpowiednio 19.4 oraz 23.9 sekundy. Następna była Niemka Henkel, która mimo, że strzelała bezbłędnie straciła ponad 26 sekundy. Wydaje się, że groźna powinna być jedynie Domracheva, która traci prawie 38 sekund. Białorusinka musiała by jednak strzelać bardzo dobrze, a jakoś w to nie chcę mi się wierzyć, zważywszy na to, że dzisiaj każda z pań musi oddać 20 strzałów. Tora Berger, to zawodniczka bardzo pewna na strzelnicy i świetnie biegająca, a jeśli zaprezentuje taką formę jak dotychczas to o powodzenie tego typu jestem spokojny.
✅100

P 35

playmaker-90743

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie:
Lazio Rzym - AC Parma
Kurs: 1,95
Analiza: Moim zdaniem typem dnia dzisiaj jest spotkanie Lazio z Parmą. Wydaje mi się że Biancocelesti powinni ten mecz wygrać.
Moim argumentem jest forma Lazio. Nawet nie chodzi konkretnie o wyniki, ale o ich grę. Spokojna wygrana z Udinese aż 3-0, nie dali się także pokonać Juventusowi (w Turynie!). Oglądałem także ich mecz z Tottenhamem w Europa League, gdzie grając nieco rezerwowym składem zaprezentowali się bardzo dobrze, i byli lepsi w przeciągu całego meczu od Kogutów, i tylko dobre interwencje Hugo Llorisa, a także nieporadność Libora Kozaka pod bramką przeciwnika pozbawiły ich pewnego zwycięstwa. Dzisiaj tego gracza na boisku nie powinniśmy zobaczyć, raczej zagra Miroslav Klose. Ponadto, jestem pewny że Lazio opanuje środek pola mając na boisku Hernanesa i Ledesmę, podczas gry Parma pozbawiona będzie Galloppy.
Parma raczej wyniki ponad stan - cała gra opiera się na Biabanym i Amaurim. Swoje miejsce w tabeli zawdzięczają dobrej serii - trzy mecze bez porażki, w tym wygrana u siebie z Interem. Czas jednak na przerwanie serii, a pamiętajmy że Lazio na Stadio Olimpico wygrało 4 z 5 meczy w tym sezonie ligowym. Biorąc pod uwagę ich przewagę piłkarską, a także brak Galloppy w zespole Parmy (to bardzo duża strata w środkowej strefie), myślę że kurs 1,95 wystawiony przez Pinnacle wydaje mi się całkiem dobrym pomysłem
✅95

Otrzymane punkty reputacji: +2
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,USA: AHL
Spotkanie: Manchester Monarchs - Portland Pirates
Kurs: 2.15
Buk: bwin
02.12.2012 21:00
Analiza:
Bardzo ciekawie się zapowiadające sie spotkanie na zapleczu najlepszej ligi hokejowej świata.Wielu gracze występuje właśnie w zespołach akademickich aby nie stracić formy w razie czego jakby NHL jednak ruszył w tym sezonie.Na dziś wybrałem spotkanie zespołów które zajmują odpowiednio miejsca piąte i dziesiąte. Szczerze mówiąc obie ekipy grają w kratkę.Gospodarze na ostatnie pięć spotkań zaledwie dwa zwycięstwa.Goście lepiej bo tylko dwie porażki.W ich spotkaniu sprzed tygodniem padł remis.Jak dziś będzie?Myślę że już bez żadnych doliczonych czasów gry a jedna z drużyn wygra bez extra time.Myślę że to bedą Monarchs ktorzy od samego początku będą chcieli pokazać że to oni są lepsi i zrewanżować się za ostatnią porażkę na ich hali.dziś już nie będzie taryfy ulgowej i zmotywowani po ostatniej wygranej dziś pewnie wygrają.Goście zanotowali porażkę na wyjeżdzie i to wysoką z bruins. Dziś może będą walczyć ale i tak myślę że to gospodarze wyjdą zwycięsko z tej potyczki.Wielka ochota rewanżu zrobi swoje i pewnie wygrają to spotkanie.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom