>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 02.10.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
Z 5

zenosalw007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie - Shakhtar - Manchester Utd
Typ: Manchester United
Kurs 3.05
Bukmacher: Unibet
Przed nami jutrzejsze spotkanie Ligi Mistrzów pomiedzy drużyną z Anglia a gospodarzami czyli Ukraińcami. Na poczatek spojrzmy w statystyki: Shakhtar remisuje w lidze ze słabym Donetskiem, wczesniej wygrywajac 3 mecze z jakimis &quot;ogórkami&quot; oraz ulegając Karpatom Lwów. Manchester jak narazie w lekkim kryzysie, ostatnio przegrana po dosyć dobrym meczu, wczesniej wygrana z liverpoolem, i blamaż z City. Mysle ze United to zbyt trudny zespół dla Shakhtara, zespol o conajmniej 2 klasy lepszy, ktory w tamtym sezonie walczył jak rowny z rownym w Lidze mistrzow min: z Realem Madryt. Mowimy ze Moyes jest słabszym trenerem od Fergusona, ale prawda jest ze wiekszy wpływ na klub ma własnie Sir Alex i napewno nie pozwoli on łatwo oddać się Ukraincom.
Tutaj składy przewidywane:

Diabły mają na każdej pozycji lepszego zawodnika, poradza sobie z Shakhtarem, który zawdziecza wygrana w pierwszej kolejce ligi mistrzów tylko słabej postawie Realu Sociedad, który marnował okazje za okazja.
Polecam
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubust 40

kubust

Użytkownik
Typ: Manchester United - 1
Kurs 6.00
Bukmacher: Betclick
W zasadzie wszystko napisał już poprzednik. Wiadomo jak wyglądałyby kursy w zeszłym sezonie, wiadomo jak wygląda w tym sezonie gra Czerwonych Diabłów. Mimo tego wydaje mi się, podobnie jak poprzednikowi, że są oni drużyną o klasę lepszą od Ukraińców. Po dwóch porażkach z rzędu - prestiżowych derbach, i przegraną z przeciętną drużyną u siebie czas w końcu zdobyć punkty chociaż w Lidze Mistrzów by choć w grupie mieć w miare spokojną sytuację. Myślę, że jak wrócą chociaż częściowo do formy z zeszłego sezonu to spokojnie poradzą sobie z Ukraińcami.
⛔100

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Manchester City - Bayern Monachium
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Czyli nic innego jak to, że jutro zasiadam o wiadomej dla wszystkich porze przed ekranem i patrzę jak City jedzie z Bayernem od początku do końca. Czy tak będzie ?? Mam na to wielką nadzieję i oczywiście jak za każdym typem parę argumentów. Zapowiada się świetny mecz i jak będzie przekonamy się już w niedługim czasie. Ale po kolei.
Pierwsza sprawa to Etihad Stadium. Obywatele leją tutaj ostatnimi czasy wszystkich jak chcą i ile chcą. Na 3 do tej pory rozegrane mecze ligowe u siebie + 1 w Capital One Cup Manchester wygrał wszystkie ze świetnym bilansem bramkowym 15:1 (gdzie ową jedyną bramkę stracili pod sam koniec meczu z Manchesterem United gdy prowadzili 4:0). Także już samo to pokazuje siłę zespołu u siebie ( a przyznać trzeba, że z wyjazdami jest różnie).
Druga sprawa to ta, że na ostatnie 8 meczy tylko w jednym piłkarze City nie strzelili żadnej bramki (0:0 na wyjeździe ze Stoke) a w pozostałych 7-iu meczach zawsze strzelali gola jako pierwsi. To tylko pokazuje jak City wchodzi w mecze. Oby i tym razem było podobnie.
Dalej dodać trzeba, że drużyny spotkały się niedawno w Audi Cup gdzie Obywatele przegrali z Gwiazdą Południa 2:1 ale zaznaczyć trzeba, że i w tym meczu obejmowali prowadzenie a mecz przegrali przez swą niefrasobliwość, która towarzyszyła tej drużynie chociażby podczas ostatnich 2 sezonów w Lidze Mistrzów. Teraz ma być inaczej, przyszedł doświadczony Pellegrini i wreszcie City ma pokazać się w Europie. Ten mecz to świetna okazja.
Co do składów to kolejne plusy: wraca David Silva ( możliwe, że nie wyjdzie jeszcze w podstawie gdyż jest świeżo po kontuzji a w wyśmienitej formie jest Nasri ale na 2 połowę na zmianę będzie jak znalazł) oraz gotowy do gry będzie już Kun Aguero. Potentaci z Monachium przylecą do Manchesteru bez Javiego Martineza, Holgera Badstubera i Thiago Alcantary.
Aaaa i jeszcze jedno, wszyscy wiemy i już zdążyliśmy się przekonać, że Bayern Guardioli to nie jest Bayern z tamtego sezonu, który miażdżył wszystkich rywali ( i wcale nie chodzi mi tutaj o wyniki) co tylko pokazują mecze z lepszymi rywalami. Superpuchar Niemiec z Borussią przegrany 4:2 gdzie pierwsi tracą bramkę, Superpuchar Europy z Chelsea gdzie ostatecznie wygrali ale też zostali ugryzieni 2 razy i to Niebiescy obejmowali prowadzenie dwukrotnie czy nawet ten wspomniany mecz z Obywatelami w ramach Audi Cup. Także Bayern jak najbardziej jest w tym meczu do pokonania. Liczę szczególnie na Yaya, który mam nadzieję pokażę Bawarczykom jak w Anglii ustawia sobie środek pola wejściami z biodra oraz błyskotliwego Aguero i dużo wiatru Jesusa na skrzydle.
ps. na Betclicu taki sam kurs na taką opcję, wszędzie indziej tylko niżej.
Powodzenia !
⛔100

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Spotkanie: PSG - Benfica
Typ: BTS - TAK
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Decyduje się dziś grać na BTS, który padnie w Parku Książąt. Dlaczego? A no dlatego, że przemawia za tym H2H 6 meczów obu drużyn - BTS witał za każdym razem. Do tego dodajmy, iż są to drużyny, które strzelają w każdym meczu przynajmniej jedną bramkę. PSG na 5 meczów u siebie, w trzech wyjmował piłkę z siatki. Wreszcie - to one, te dwie drużyny, będą bić się o fotel lidera w grupie C. Zarówno Benfica jak i PSG nie zaliczyły dobrego startu w swych ligach. Oczywiście piłkarze z Paryża szybko to odrobili, a Benfica powoli zbiera utracone punkty. Na przekór wczorajszym wynikom, gdzie BTSy padły dwa razy, jeszcze bardziej skłaniam się do tego typu.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - DEBEL
Haas T. / Mayer F. - Djokovic N. / Wawrinka S.
@ 1.48 Unibet !
Kolejny meczyk, który może wyjść na korzyść stawiającym w parze Djoka ze Stasiem. Mianowicie, dawno nie widziałem Serba w deblu, ale jak widać i tu gre traktuje jak najbardziej serio. I po pierwszym meczu widać jasno, jak panowie się rozumieją na korcie i jak traktują te zawody. Co prawda, we wczorajszym meczu zostali przełamani na 2-3 ale szybko odłamali przeciwników. Mają silne atuty w ręku żeby pokonywać kolejne pary deblowe, a po drugiej stronie siatki para Niemiecka, gdzie Haas według mnie jak najszybciej chce wracać do domu po nieudolnym występie z Leytonem, gdzie miał 6-2 w TB i go jeszcze przegrał. Nie to bym nie wierzył w jego możliwości ale na tak zgrana parę jaką będą mieli Niemcy po drugiej stronie będzie ciężko się przeciwstawić, zwłaszcza, że Djoko swoim serwisem, powinien wbić nawet kilka asów, a jak nie kilka to serwis wyrzucający zawodnika i smecz na wyciągnięcie reki dla Stasia i punkt zdobyty. Dużo takich punktów będziemy mogli zobaczyć w tym meczu, aczkolwiek Haas również ma wiele swoich umiejętności, które pokazuje na korcie, ale tak jak mówiłem. Nie spodziewał sie takiego obrotu sprawy w meczu z Leytonem, gdzie ten pokazał siłę doświadczenia i że mimo przeciwnik ma 5 piłek setowych może jeszcze to ugrać. Fakt, gdyby zamiast Mayera grał właśnie Australijczyk to bym mecz sobie deblowy darował.. ale że jest Mayer, to nie widzę nic innego jak wygraną Djoka z Wawrinką. Kurs, pewnie spadnie więc biorę go teraz.
✅48

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 0

szabel28

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis
Spotkanie:
Lisicki S. (Ger)-Li N. (Chn) 2.10.2013 godzina 13-30

Typ: 1zw
Kurs: 3,25
Bukmacher:bet 365
Analiza ???? ziś na korcie w Beijing spotkają sie Sabine Lisicki oraz zawodniczka gospodarzy Na Li ,która bedzie chciała wygrac turniej u siebie..Zawodniczki spotykały sie 3 razy dwa razy górą była młodsza Niemka a raz jako zw wyszła Chinka.Bedzie to zapewne mecz krótki z krótkimi mocnymi wymianami obie zawodniczki graja tenis ofensywny,myśle ze w tych wymianach górą bedzie silniejsza fizycznie i dysponująca lepszym zdrowiem Lisicki ..Chinka gra tak jak lubi Sabine czyli mega agresywnie od początku co bedzie wodą na młyn dla młodszej Niemki,która kapitalnie strzela swoim oburecznym beckheandem i bedzie niszczyć Chinke z minuty na minute,,Trzeba dodac ze Sabine ma potencjał na top 10 ale kontuzje jej nie omijają..Dodajac dobry servis który powinien jej przyniesc pare szybkich gemów w meczu nienajmłodsza Chinką..Stawiam zdecydowanie na Niemke Kurs malina takich sie nie omija ,,Przypominam ze w poprzedniej rundzie w tym turnieju zniszczyła Venus Williams która jest w dosyc dobrej dyspozycji ,,,dotarła do pólfinału w Tokio,,Niemka zajedzie kondycyjnie powoli konczącą kariere Na Li czym doprowadzi do rozpaczy kibiców chinskich kiboli
⛔100

Z 46

zur555

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis-ATP Tokio
Spotkanie: Przysięzny- Nieminen
Typ: 1
Kurs: 3,15
Bukmacher: comeon
W drugiej rundzie turnieju ATP w Tokio spotkają się Michał Przysiężny i Jakko Nieminem. W tym meczu ciężko wskazać faworyta dlatego tez uważam ze kurs 3.15 jest warty ryzyka.
Przysiężny ostatnio gra bardzo dobrze. podczas Turnieju w Rosji przegrał dopiero w finale pokonując kilku zawodników z poziomu Fina. W Malezji przegrał z Benneteau w pierwszej rundzie. W Tokio w kwalifikacjach przegrał z Beckerem ale następnie dostał się jako LL i pokonał Granollersa.
Fin ostatnio gra słabo. Podczas US Open wygrał słabo dysponowanym Kubotem, następnie przegrał z Sousą. W Bangkoku od razu przegrał z Sijslingem. W Tokio w pierwszej rundzie wygrał z Monaco.
Jak widać Przysiężny wygrywa tenisistami na poziomie Fina, natomiast Fin przegrywa tenisistami na poziomie Przysiężnego. Gdyby na tym opierać się tylko to Przysiężny jest faworytem. Kurs 3.15 na pewno jest zachęcający do ryzyka.
⛔100

sebabocian 9

sebabocian

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej-Szwecja
Spotkanie: Vaxjo-Skelleftea
Typ: 2
Kurs: 1.95
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam dzisiaj mam pewniaka z ligi Szweckiej w Hokeja Skelleftea to mistrz Szwecji i naprawdę bardzo bardzo dobra drużyna od kilku lat dzisiaj graja co prawda na wyjezdzie ale saą liderem a graja z ostatnim miejscem w tabeli Słabym Vaxjo.Skelleftea ma bilans to 4 zwycięstwa jedno przegrali jedno po dogrywce i jedna przegrana po karnych i ma 19-12 w bramkach natomiast Vaxjo ma bilans nie najlepszy 1 zwycięstwo 5 porażek 3 po dogrywce bramki to 9-17 wiec bardzo słabo i są na ostatnim 12 miejscu w tabeli wiec wynik widze tu tylko jeden typ wygrana Skellfteay ????
⛔100

F 129

fascio

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie: PSG - Benfica
Kurs: 1.82
Bukmacher: STS
PSG będzie gospodarzem meczu z Benficą Lizbona w meczu Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami ubiegającymi się o fotel lidera. PSG w lidze zajmuje 2 miejsce dlatego że ma gorszy stosunek bramek od Monaco. Portugalczycy w lidze tracą 5 punktów do lidera Porto i zajmują 5 miejsce, a w weekend udało im się jedynie zremisować u siebie 1:1 z Belenesses. Jest to mój typ i myślę ze mnie Ibra razem z Cavnim uszczesliwia.
⛔100 nieregulaminowy bukmacher

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA - Pekin
Spotkanie: Errani - Kvitova
Typ: over 20.5
Kurs: 1.98
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Czeszka miewa sporo przestojów, co mogliśmy zobaczyć wczoraj w jej meczu przeciw Lepchenko. Dość często jej spotkania kończą się po trzech setach a obie panie grały już w tym roku ze sobą dwukrotnie i w obu przypadkach górą była Petra w stosunku 2-1. Proponowany przeze mnie typ ma oczywiście szansę powodzenia nawet w przypadku dwóch setów, a jestem przekonany, że Włoszka &quot;tanio skóry nie sprzeda&quot; i stać ją nawet na zwycięstwo. W każdym razie spodziewam się tutaj dłuższego pojedynku i over jak najbardziej do osiągnięcia.
✅48

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - UEFA Youth League - Runda grupowa
Spotkanie: Bayer Leverkusen U19 - Real Sociedad U19
Typ: over3.5
Kurs: 1.83
Godzina: 13:00
Przed wieczornymi spotkaniami LM odbywają się analogicznie rozgrywki LM U19, te same zespoły w tych samych grupach rywalizują o miano &quot;najlepszej&quot; młodzieżowej ekipy w europie. Trochę to oczywiście krzywdzące że nie są to najlepsze drużyny U19 a te których seniorzy występują w LM, no ale pomysł warty kontynuowania.
Dzisiaj pod lupę wziąłem spotkanie grupy A pomiędzy Leverkusen a Sociedad.
Niemcy w pierwszym meczu przegrali z MU 2-3 na wyjeździe i dzisiaj zapowiadają walkę o pełna pulę, na pewno są bardzo mocni, w Bundeslidze U19 są na pierwszym miejscu, w ostatniej kolejce zremisowali 3-3 z Duisburgiem. Łatwo dostrzec że młodzi Niemcy graja bardzo ofensywny football nie przejmując się za bardzo defensywą.
Hiszpanie w pierwszym meczu grupowym pokonali na Estadio Zubieta Ukraiński Shakhtar 3-2. Mimo że nie byli faworytem tego meczu to juz do przerwy wygrywali 3-1, w drugiej połowie kontrolowali przebieg spotkania aż do 87 minuty gdzie dali sobie strzelić gola kontaktowego, nerwowa końcówka skończyła się pomyślnie dla gospodarzy i mogli świętować zdobycie 3 punktów.
Trener Mikel Jon Arrieta będzie chciał przede wszystkim dzisiaj nie przegrać, ale Hiszpanie również preferują ofensywne nastawienie więc może skończyć się na kilku trafieniach.
Obie ekipy strzelają i tracą sporo bramek, w pierwszej kolejce wyniki bardzo wysokie, gospodarze zmotywowani żeby odnieść pierwszą wygraną, liczę na wymianę ciosów i minimum 4 gole w meczu. Oczywiście faworytem są piłkarze Bayeru (@1.66), powinni dzisiaj wygrać.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +4
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Mons
Spotkanie: Malisse - Stakhovsky
Typ: Malisse
Kurs: 2,1
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Stach ma 2-0 H2H, Xmen kreczował tydzień temu, Stach ma lepszy ranking, Xmen nie jest już nastolatkiem, ale pomimo iż wszystko przemawia za Ukraińcem ja gram na Belga. Kariera Xmena powoli już się kończy 33 lata na karku, zdrowie już nie to (a do tego od samego początku kariery miał z nim problemy), ale gdzie jak nie na własnej belgijskiej ziemi pokazać ma własnym rodakom, że jeszcze grać to nie zapomniał, gdzie jak nie w Mons postarać się o jakiś &quot;spektakularny&quot; sukces? Kto śledzi od dawna tenis ten wie jak wielkim talentem był Xmen (zmarnowanym niestety i to głównie z powodów zdrowotnych), ale grać to z pewnością nie zapomniał a repertuar zagrań ma taki, że 99 % grajków z cyklu challengerowego i pewnie z 70% z top 50 ATP może mu go pozazdrościć. O Stachu pisałem jakieś 2 tyg temu podczas turnieju w St. Petersburgu, gdzie miał się spokojnie uporać 2-0 z Sousą a skończyło się żałosną porażka od stanu 1-0 w setach, do tego koło (0-6 w 3 secie) mu założył Portugalczyk (po meczu Stach tłumaczył się zatruciem, małą ilością snu i gorączką w nocy poprzedzającej mecz). Byłoby to jakieś wytłumaczenie dla jego formy, bo Sousa ostatnio pokazuje się z bardzo dobrej strony. Jednak ubiegłotygodniowa wtopa z Olivettim i do tego kolejne koło (kurw.. z gościem typu Albano, który o returnie nie ma żadnego pojęcia bo to taki kołek, że należałoby wyłączać wszelakie streamy z jego meczami, żeby nie psuć reputacji cyklowi ATP Challenger). Wczoraj dałem Rubena po kursie 3 w Bet 365 (a miałem dać w Unibecie po mniejszym kursie) i żałowałem, bo wygrał kreczem. Dziś gram z premedytacją w Bet 365 bo w razie kreczu, czego nie można wykluczyć w przypadku Xmena (choć wczoraj w deblu wyglądał super fit), będzie zwrot i zabezpieczenie kasy. Bo w samą wygraną Xmena wierzę bardzo głęboko (stać go na to z całą pewnością).
⛔100

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia - Belgijska Tweede Klasse
Spotkanie: Eupen - Eendracht Aalst Pierwsza połowa:
Kurs: 1.64
Bukmacher: Betsson
Godzina: 20:30

Odnośnie ligi mistrzów zostało już chyba wszystko powiedziane dlatego dzisiaj uderzam w kierunku 2 Ligi Belgijskiej. Analiza krotka bo i nie ma się nad czym rozpisywać. Drużyny z przeciwnych biegunów tabeli. Aalst 2 zwycięstwa 2 remisy i 4 porażki w 8 dotychczasowych meczach. Na wyjazdach wyglądają jeszcze gorzej bo tylko 1 skromne zwycięstwo z jeszcze słabszym Geel. Ogromny problem ze zdobywaniem bramek na wyjazdach. Zgoła inna sytuacja u gospodarzy. U siebie bilans 3 zwycięstwa w 3 meczach, każde przynajmniej 2 bramkami i do tego zawsze prowadzenie już po 1 połowie. Średnia bramek ponad 4 na mecz. Morale wysokie po wyjazdowej wygranej na trudnym terenie z liderem Mouscron. Wszystkie znaki na niebie sugerują spokojną wygraną Eupen, a jak będzie to już zobaczymy.
✅64

Otrzymane punkty reputacji: +3
E 0

equestri95

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: M.Donati - M.Chazal (ITF Biella[Włochy])
Typ: 2
Kurs: 2.20
Analiza:
Dzisiejszego popołudnia na kortach ziemnych we włoskiej Bielli dojdzie do meczu pomiędzy Włochem Donatim i Francuzem Chazalem. Obaj zawodnicy to typowi itf&#39;owcy jednak Chazal w turniejach tej rangi osiąga masę sukcesów turniej po turnieju. Wygrywa z solidnymi zawodnikami dla tego szczebla rozgrywek (Trusendim, Burzim, Balazsem), prezentując na prawdę skuteczny i cierpliwy tenis. Jego rywal Donati natomiast nie wybija się powyżej pewnej poprzeczki, to znaczy wygrywa z zawodnikami nieznanymi i nieklasyfikowanymi, bądź będącymi na dnie rankingu, a gdy dochodzi do pojedynków z kimś kto ma wyrobioną już markę dochodzi presja i po prostu mniejsze ogranie i brak doświadczenia. Moim zdaniem kurs 2.20 na Chazala to mega value, patrząc na trans w jakim jest Francuz powinien bez kłopotów uporać się z niżej notowanym Włochem. Gorąco polecam!!!
⛔100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Spotkanie: CSKA - V.Pilzno
Typ: BTS (obydwie drużyny strzelą)
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet 365
Witam. Widzę, że udało mi się wytypować spotkanie, którego nikt wcześniej jeszcze nie wziął pod lupę. I dobrze. Takim to sposobem postawię w dzisiejszym meczu na co najmniej jedną bramkę z każdej ze stron. CSKA u siebie bardzo silne, niby rzadko traci bramki, i praktycznie zawsze strzela minimum tą jedną, dlatego też jestem święcie przekonany że i dzisiaj uda im się wbić coś Czechom. Zawodnicy z Pilzna na fali. Znakomicie przeszli mecze kwalifikacyjne do fazy grupowej Ligi Mistrzów, strzelając we wszystkich meczach masę bramek. Faktem jest jednak, że gracze z Moskwy są typowani przez większość jako drużyna o klasę lepsza - wszystko ok, i ja się z tym zgadzam, ale jednak nie lekceważyłbym gości przez tym spotkaniem. W meczach wyjazdowych bramki strzelają w niemal wszystkich spotkaniach od dłuższego czasu, to dlaczego mieliby nie strzelić i w tym? Komu mają strzelić jak nie CSKA? Bayern, Manchester? Szczerze mówiąc myślę, że w tym spotkaniu i w rewanżu u siebie Czesi są w stanie strzelić po jednej bramce Rosjanom. O więcej bramek może być ciężko, lecz jeszcze teraz warto zaryzykować i po całkiem niezłym kursie postawić w tym spotkaniu na BTS&#39;a.
Pozdrawiam
✅80

avril-100592 76

avril-100592

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy (Regionalna Południowy Zachód)
Spotkanie: Kasel - Hoffenheim II
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bah
Analiza:

Ekipa Kassel podejmuje druga druzyne Hoffenheim. Ekipa gosci bardzo slabo sobie radzi i u siebie jak i na wyjezdzie. Przegrywaja mecz za meczem, a punkty notowali jedynie z ostatnim w tabeli Pfulendorf oraz u siebie z beniaminkiem Neckarelz. Kassel to ekipa ktora jest w formie przegrala jedynie mecze z liderem i wiceliderem. Co prawda zanotowali pare remisow u siebie ale to i tak byli rywali lepsi od drugiego skladu Hoffenheim. Gospodarze powinni zanotowac 3 punkty w tym meczu.
⛔100

funias 691

funias

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Bayer Leverkusen - Real Sociedad
Typ: Suma bramek powyżej 2,5
Kurs: 1,72
Analiza:

Myślę, że w tym meczu ten próg może zostać przekroczony. Zespół Leverkusen u siebie jak wiadomo będzie dość mocny. Potrzebują punktów więc za wszelką cenę będą chcieli strzelić bramkę a najlepiej kilka, a że posiadają potencjał ofensywny chyba nie muszę pisać. Na jakby nie było trudnym terenie jakim był Old Trafford udało im się dwukrotnie zdobyć gola, ale stracili ich aż 4, a spokojnie mogli 6. Defensywa nie ustrzegła się błędów. Boenisch oczywiście miał w tym swój udział. Liga Mistrzów to nie jest już Bundesliga i tutaj ciężko się broni. Real Sociedad przegrał u siebie z Donieckiem 0-2 ale wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. To Hiszpanie dominowali. Oddali więcej strzałów na bramkę (11-4 ogółem, 7-4 w celnych), a także mieli dużo więcej rzutów rożnych niż rywale (8-2). Niestety piłka nożna bywa przewrotna i mimo lepszej gry to zespół z Ukrainy strzelił 2 gole i wywiózł trzy punkty. Sociedad potrafią grać bardzo dobrze w ofensywie. Oglądałem ich mecz eliminacyjny w Lyonem i wychodziło im tam naprawdę bardzo wiele. Co prawda na chwilę obecną forma jakby nieco siadła, ale na bramkę na pewno ich stać! Dziś zagrają na trudnym niemieckim terenie, ale potrzebują punktów i nie mają nic do stracenia. Gole powinny padać z obu stron. Liczę na otwarty pojedynek. Uważam, że lepiej pograć to niż stawiać ślepo na Bayer, bo LM zaskakuje bardzo i to wiemy nie od dziś. Powodzenia.
✅72

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia Eredivisie
Spotkanie - ADO Den Haag : Vitesse
Typ - Vitesse powyżej 3,5 gola
Kurs - 6.00
Buk - Bet365

W Eredivisie odrabiają zaległości i dziś spotkanie pomiędzy ADO Den Haag a Vitesse , zacznę od tego że goście gdy dziś zdobędą komplet punków zostają samodzielnym liderem Eredivisie z dwoma punktami przewagi i chyba tak będzie . Gospodarze w tym sezonie zawodzą swoich fanów i aktualnie zajmują 17 miejsce z dorobkiem zaledwie 4 pkt , w 3 domowych spotkaniach nie zanotowali zwycięstwa ich bilans to 0-1-2 i br. 3:8 , porażki u siebie to wyniki 2:3 z PSV natomiast ostatnia porażka to aż 0:4 z Rodą i na coś podobnego liczę w tym spotkaniu gdyż Vitesse ostatnio po wygranych derbach z Nijmegen 2:3 pokazało że walczą do ostatniego gwizdka sędziego bo bramka na 3:2 została zdobyta w 92 min i zapewne przyjadą dziś na Den Haag Stadion uskrzydleni tym zwycięstwem no i przed oczami liderowanie w lidze ( podwójna motywacja ) , co prawda tutaj na 9 wspólnych spotkań bilans wypada remisowo bo 3-3-3 jednak w bramkach lepsze Vitesse bo 8:14 co w/g mnie robi trochę różnicę , ogólne H2H to lepsze Vitesse 5-5-9 br. 23:35 , ostatnie ich spotkanie z poprzedniego sezonu to 0:4 a gra Vitesse ostatnio pokazuje choćby np. ostatnie 2 pojedynki w których zdobywali po 3 bramki ( u siebie z dobrze grającym Zwolle no i ostatni mecz ) tak więc zmotywowani goście dziś powinni zdobyć komplet pkt a osobiście liczę na 4 gole !
⛔100

D 85

dominiknd

Użytkownik
Spotkanie: CSKA - V.Pilzno
Typ: Victoria (dnb)
Kurs: 3.40
Bukmacher: William Hill
Rosjanie pod formą, 4 ostatnie mecze to 3 porażki (w tym 1 w LM z bayernem) i remis w lidze z Anży, które jest teraz dostarczycielem punktów, Victoria natomiast nie wliczając wkalkulowanej porażki z city u siebie radzi sobie dość dobrze, celem jest napewno 3 miejsce w grupie, bo bayern i city to inna para kaloszy, Czesi są zespołem grającym naprawdę fajną piłkę o czym przekonało się w tamtym sezonie Napoli w LE (5:0 w dwumeczu!), skoro więc dali rade Napoli, to czemu mają nie dać rady Rosjanom?
⛔100

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Typ: Wygra dowolną połowe : MU
Kurs 1,66
Analiza: Manchester w ostatniej kolejce LM pewnie pokonał Bayern L (4-2) który wiele osob chwali na tym forum za znakomita postawe w Bundeslidze z reszta słusznie &lt; 3 miejsce, bilans spotkan 6/0/1 ) wiec naprawde nie jest to byle pionek a wszyscy wiemy ze liga niemiecka nalezy do najlepszych w Europie wiec moze z tym MU wcale nie jest tak zle. Ciezko oceniac po jednym spotkaniu ale wydaje mi sie ze MU duzo lepiej odnajdzie sie w LM niz w rozgrywkach krajowych tym bardziej ze gra teraz z Szachtarem ktory stracił w przerwie swoje dwie gwiazdy i ich gra nie wyglada juz tak rozowo.
MU jak i szachtarowi nie idzie w lidze ale nie porównujmy Premiership do ligi ukrainskiej tutaj kolejny pkt dla MU.
Ostanie spotkanie Szachtara ze słabo grajacym w lidze Realem Sociedad (13 lokata i bilans 1/4/2) nie wygladało wcale tak rózowo, patrząc na statystyki hiszpanie byli druzyna lepsza &lt;załacznik&gt;
Nie watpliwie MU jest druzyna lepsza i ma w swoich szeregach duzo lepszych graczy.
Uważam ze MU wygra to spotkanie a raczej napewno ktorej 45min. Powodzenia
✅66

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom