>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 02.09.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Erste Divisie
Spotkanie:
Jong PSV - Jong Ajax
Typ: 1
Kurs: 2,30
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dzisiaj króciutko, bo w zasadzie nie ma co się rozpisywać. Drużyna PSV zostanie wzmocniona przez kilku piłkarzy z podst. składu (Tyton, Zanka, Tamata, Arias, Jozefzoon, a Antonio wrócił po zawieszeniu). Ajax nie ma żadnych zawodników z 1 składu, a we wcześniejszych meczach zawsze ktoś się znalazł żeby zagrać w drugiej drużynie i dlatego jak na razie zespół z Ajaxu znajduje się tak wysoko w porównaniu do drużyny z PSV. PSV powinno być dzisiaj mocne.
⛔100

maer 321,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja ( Ligue 2 )
Spotkanie: Caen - Metz
Kurs: 1.57
Data: 02.09.2013
Godzina: 20.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na Piata kolejkę Ligue 2 do Francji.
W meczu zmierzą się Caen oraz Metz.
Caen zdobyło w czterech meczach dziewięć punktów co daje obecnie piąte miejsce w tabeli, bilans bramek 9-4.
Metz na cztery rozegrane mecze zdobyło siedem punktów i zajmuje ósme miejsce w Ligue 2, bilans bramek 5-4.
Mój typ to jedynka, Caen gra w tym sezonie u siebie bardzo dobrze - w dwóch meczach sześć punktów i sześć bramek strzelonych, a Metz na wyjeździe jeden mecz i przegrany z dużo słabszą drużyna niż Caen.
⛔100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bułgaria, A PFG
Spotkanie: Lokomotiw Płowdiw - Lokomotiw Sofia
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,91
bwin
Tym razem zdecydowałem się na analizę meczu z ligi bułgarskiej. O dwudziestej na obiekcie w Płowdiw tamtejszy Lokomotiw zmierzy się ze swoim &quot;imiennikiem&quot; z Sofii. Moim zdaniem wytypowanie tu zwycięzcy meczu jest trudne i bardziej prawdopodobne może być to że obydwie ekipy strzelą przynajmniej po bramce. Gospodarze zajmują obecnie po czterech kolejkach piąte miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem siedmiu punktów. Na swoim obiekcie jak dotąd grali dwukrotnie wygrali z Beroe trzy do jednego oraz ulegli zero do jednego Ludogorets. Jak więc widać tracili bramki w obydwu tych spotkaniach. Co do gości to zajmują oni odległe trzynaste miejsce w tabeli z pięcioma punktami na koncie. Na wyjeździe jak dotąd grali trzykrotnie. Raz zremisowali z Pirin Gotse Delchev dwa do dwóch i dwukrotnie schodzili z boiska pokonani: Lyubimets 1-2 i Slavia Sofia 1-3. Tu z kolei widoczny jest fakt że w każdym z tych spotkań strzelali bramkę. Za moim typem przemawia też historia spotkań. W ostatnich dziewięciu tylko dwukrotnie zdartzyło się aby obydwie ekipy nie trafiały do siatki rywala. Padały rezultaty 3-3, 2-4, 3-2 i czterokrotnie 2-1. Mecze pomiedzy tymi zespołami obfitowały w bramki i nie zawsze wygrywał faworyt zatem dzisiaj liczę na dużą ilość bramek.
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +8
bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Włochy, SerieB
Spotkanie :Trapani - Pascara
Typ : Pascara
Kurs : 2,8
Bukmacher : Bet365
Witam na dziś dokończenie 2 kolejki we włoskiej SerieB. Od razu w oczy rzucił mi się kurs jaki bukmacherzy wystawili na ekipę gości według mnie jest zdecydowanie zawyżony. Obie drużyny do niedawna grały w zupełnie innych ligach drużyna gospodarzy to beniaminek natomiast goście to spadkowicze z SerieA. Cele obu drużyn na ten sezon są raczej jasne Pascara na pewno chce powrócić do najwyższej klasy rozgrywkowej natomiast Trapani pozostać w SerieB czy obu drużyną się to uda zobaczymy w dalszej części sezonu. Przejdę teraz do konkretów o dziwo obie drużyną w w bardzo dobrej formie od 5 spotkań żadna nie przegrała jednak forma, dzisiejsi gospodarze w ostatnich 5 meczach zanotowali 2R i 3W natomiast goście 1R i 4W jednak należy tutaj zwrócić uwagę z jakimi drużynami przyszło im się mierzyć gospodarze nie grali z mocnymi drużynami co do Pascary to już w ogóle inne drużyny w ostatnim meczu pokonali mocne Juve Stabia w pucharze wygrali z Torino (Serie A) oraz w towarzyskim meczu pokonali Livorno (SerieA). Jak dla mnie typ wydaję się pewny a po takim kursie szkoda nie zaryzykować.
⛔100

K 0

krajo13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska ekstraklasa
Spotkanie: Podbeskidzie Bielsko Biala - Korona Kielce
Typ: over 2.5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Mój typ to grad goli w Bielskobiałej dziś o 18. Nowy nie polski trener Korony bez znajomości polskiego Jose Rojo Martin, sprawia, że zaczyna dziać się ciekawie. Po meczu z piastem widać że ma pomysł na gre. I podejżewam że większość goli strzeli korona. Chociaż podbeskidzie grając u siebie też nie będzie stać i patrzeć bezczynnie.
W ostatnim meczu Podbeskidzie z beniaminkiem ładnie strzelali i tracili gole było 2-2.
A korona w ostatnim meczu u siebie pokonali Piast 2-0 co jest moim zdaniem dużą zasługą nowego trenera który ma dużo zapału żeby coś zwojować w polskiej lidze.
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia 2 liga
Spotkanie - Excelsior Rotterdam : Sparta Rotterdam
Typ - powyżej 2.5 gola
Kurs - 1.61
Buk - Bet365
Analiza :
Derby i wiadomo mecz inny niż normalny mecz ligowy tak jest w każdym kraju we wszystkich ligach , gospodarze piłkarze Excelsioru po 5 kolejkach jeszcze bez zwycięstwa ich bilans to 0-3-2 i bramki 5:7 no i przed ostatnie miejsce w tabeli , co do gości to tu jest zdecydowanie lepiej bilans 2-2-1 bramki 6:6 i miejsce 7 , zaglądając w poprzedni sezon to gospodarze grali także słabo i ostatecznie zajęli przed ostatnie miejsce z zaledwie 21 pkt po 30 kolejkach praktycznie od spadku z Eredivisie w sezonie 2011/2 drużyna praktycznie nie istnieje , goście natomiast praktycznie w każdym sezonie od kiedy spadli z Eredivisie a miało to miejsce w sezonie 2009/10 zajmują wysokie miejsca na koniec sezonu i np. w poprzednim zajęli na koniec 3 miejsce jednak w barażach polegli z Cambuur no i niestety znowu trzeba zaczynać walkę od początku , podałem tą analizę dlatego że pomimo słabych występów Excelsioru to mecze z lokalnym rywalem traktują bardzo poważnie i np. poprzedni sezon wygrali u siebie z Spartą 2:1 a w rewanżu uzyskali remis 1:1 czyli urwali parę ładnych punktów a gdy zajrzymy jeszcze do H2H to ogólnie remisowo bo 6-4-6 i 25:25 ale każda z drużyn większość zwycięstw ma grając u siebie i na Excelsior bilans 5-1-2 i bramki 17:13 co daje nam wysoką średnią bo aż 3.75 dlatego liczę na przynajmniej 3 dziś . Pozdrawiam !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +10
Z 46

zur555

Użytkownik
Dyscyplina: tenis, US Open
Spotkanie: Gasquet R. - Raonic M.
Typ: 3:1 wygra Raonic
Kurs: 4.00
Bukmacher:bet-at-home
godz: 19:00
Analiza:
Najciekawszym spotkaniem dzisiejszego dnia to według mnie mecz pomiędzy Gasquetem a Raonicem. Faworytem spotkania wydaję się być Raonic. Milos to według mnie zawodnik który ma szanse sprawić duza niespodziankę podczas US Open. Gasquet mimo ze jest wyżej notowanym zawodnikom nie potrafi grac zawodnikami grającymi bardzo silne fizyczne . A Raonic do takich się zalicza. Dotychczasowym jedynym meczu obu Panów wygrał Raonic 2:0 rok temu w Cincinnati.
Wydaje mi się ze tym razem Gasquet postawi wyżej poprzeczkę rywalowi i ugra jednego seta. Do tej pory Richard grał w Us Open bardzo dobrze i nie stracił jeszcze seta. Raonic natomiast stracił seta w pojedynku z Lopezem. Myślę ze podobnie będzię w meczu z Gasquetem. Pewny jestem ze Raonic wygra mecz o to czy zakończy się dokładnie wynikiem 3:1 już tak pewny nie mogę być. Ale jest to wynik zdecydowanie najbardziej prawdopodobny. Raonic potrafi w meczu się zdekoncentrować i mieć jakiś słabszy moment w meczu więc Gasquet powinien to wykorzystać i jednego seta ugrać. Ale nie wydaje mi się żeby przeciętny Gasquet był w stanie ugrać więcej.
⛔100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy II Liga
Spotkanie: Kaiseslautern-Cotubus
Typ: w meczu padnie mniej niż 2.5 bramki?? TAK ( under 2,5)
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365

Mało kiedy gram na &quot;under&quot; a dzisiaj to zrobię i to w meczu który na pierwszy rzut oka prosi się o zagranie &quot;overka&quot;. Obie drużyny w lidze rozegrały po 5 spotkań i oto Ich wyniki. Kaiseslautern 1-0, 3-1, 1-2,2-1,0-4 teraz Cotubus 0-1,4-0,2-2,5-1,1-2 . Czyli każda z nich w pięciu rozegranych meczach łapała tylko raz under 2,50 !!! I w statystyce over 2,5 są w swojej lidze jak na razie w ścisłej czołówce. H2H też mówi wszystko na 5 ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami padło aż 4 razy over 2,5. Więc co ty robisz wariacie:confused::confused::wowsdf::wowsdf: oddaje ten typ gdyż w dzisiejszym meczu po obu stronach ma braknąć najlepszych strzelców i tak. W Kaiseslatuern braknie Indrissou, kluczowy napastnik 5 meczy 4 gole. W Cottubus Sanogo 5 meczy 6 goli. Obydwaj pauzują za czerwone kartki . Teraz tak drużyna Kaiseslautern w tym sezonie strzelił 7 bramek ich najlepszy strzelca Indirissou ( dzisiaj nie grający) ustrzelił z nich 4 co daje jakieś 65 % strzelonych bramek. Cottubus w lidze strzelił 12 goli z tego ich najlepszy napastnik Sanogo 6 ( dzisiaj nie grający) czyli 50 % zdobytych bramek. Idąc tokiem logicznego myślenia dzisiaj nie będzie miał kto strzelać i obydwie drużyny powinny mieć przynajmniej o połowę gorszy bilans trafień niż zawsze. Czy tak będzie ???? Czekamy do wieczorka.
⛔100

sober219 338

sober219

Użytkownik
Rafael Nadal - Philip Kohlschreiber +7,5g @2,10 Bet365
Niemiec zrobił na mnie ogromne wrażenie w meczu z Isnerem. Wyeliminował jednego z czarnych koni tego turnieju. I trzeba tu zaznaczyć, że wygrał nie przez słabą dyspozycje Amerykanina (no może w 4 secie Isner zbytnio się wyluzował bo miał *6-5 i sie połamał) tylko dzięki swojej ofensywnej grze. Rafa tak naprawdę nie miał tu jeszcze mocnego przeciwnika i to będzie pierwszy sprawdzian w jakiej dyspozycji jest Hiszpan. Liczę na dobry mecz i spore emocje. Myślę że Kohli może nawet urwać seta, ale jednak ja polecam bezpieczniejszą opcje i pogranie +7,5g
⛔100

J 29

jonatan994

Użytkownik
Piłka nożna - Holandia
Mecz: SC Telstar - MVV Maastricht
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza:
Dziś o godzinie 20:00 rozpocznie się spotkanie Jupiler League. Zmierzą się drużyny które mają między sobą różnice punktową 4. Gością bardzo zależy na wygranej bo mogli by znacznie podskoczyc w tabeli po wygranej z czwartym zespołem tabeli, jednakże gospodarze bardzo dobrze się spisują w grze na własnym stadionie wygrywają prawie wszystkie spotkania na własnym terenie, więc wątpie że po ostatnim remisie zadowolą ich 1pkt. z dwunastą drużyną ligi. Gospodarze ostrzą sobie kły na 3 pkt. które mogą im dać jeszcze wyższą lokate w tabeli. Najlepszy strzelec Telstaru jest bardzo szybkim zawodnikiem, a co za tym idzie w parze jest bardzo bramkostrzelny 4 bramki w pięciu spotkaniach może nie przemawiają jakoś super, ale jednak to na nim drużyna opiera cięzar gry. Po ostatnim remisie Telstaru z outsiderem tabeli, zawodnicy są zmotywowani do wygrania tego meczu. Maastricht na wyjazdach radzi sobie fatalnie, dlatego taki typ.
✅170

funias 691

funias

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy 2 Bundesliga
Spotkanie: Kaiserslautern - Cottbus
Typ: Połowa - Cottbus
Kurs: 5,00
Buk: bet365
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie 2 Bundesligi pomiędzy FC Kaiserslautern a Energie Cottbus. Typuję zwycięstwo do przewy. Typ może nieco ryzykowny, ale już wyjaśniam dlaczego zdecydowałem się go zagrać. Przede wszystkim skłoniła mnie do tego statystyka jeśli chodzi o wyniki do przerwy. Jeśli na takową spojrzymy to Cottbus zajmuje czwarte miejsce w lidze z bilansem 3-1-1 oraz bramkami 9-3. Wygląda to całkiem obiecująco. Gospodarze natomiast do przerwy to bilans 2-2-1 i skromnie bramki 3-2.
Dodatkowo gospodarze ostatnio ponieśli w lidze sromotną porażkę 4-0 na wyjeździe z przeciętnym jak na razie Aalen (do przerwy przegrywali 1-0). Cottbus również przegrał na wyjeździe z Aue 2-1, ale... do przerwy to ekipa Energie prowadziła 0-1! Natomiast jeszcze wcześniej Energie rozbiło Aalen, czyli ostatniego pogromce FCK u siebie 5-1, do przerwy prowadząc już 3-0!.
W tabeli drużyny dzieli dużo, bo FC Kaiserslautern jest na 5 pozycji natomiast Cottbus dopiero 13, ale to dla mnie mniej istotne. FCK jeszcze goryczy porażki na własnym stadionie w lidze nie doznało, ale w trzech ostatnich meczach dwie porażki. Czyżby to oznaki lekkiej zadyszki? Goście nie będą mieli dzisiaj nic do stracenia. Liczę, że wyprowadzą jakąś skuteczną kontrę, bo to gospodarze pewnie skupią się na ataku pozycyjnym.
Typ bardzo trudny, ryzykowny, ale nie niemożliwy a kurs mnie bardzo kusi więc gram. Pozdrawiam i powodzenia! ;)
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +4
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
2.09.13 / 20:00
Piłka nożna, Argentyna
Arsenal Sarandi - Argentinos Jrs
Typ: powyżej 3,5 bramki
Kurs: 5,00
Buk: WilliamHill
Na lidze argentyńskiej jakoś szczególnie się nie znam, ale od czasu do czasu na przysłowiowego czuja lubię poszukać tam overa bo przez wzgląd na to, że liga jest mocno underowa takie overy są bardzo dobrze płatne. Nie inaczej przy okazji meczu Arsenal Sarandi (8 pkt, 9 miejsce, bilans 2-2-0, bramki 6:2) z Argentinos Jrs (9 pkt, 4 miejsce, bilans 3-0-1, bramki 7:3). Ogólnie spotkanie według kursów zapowiada się underowo, ale zaufam statystyce h2h, która jest nadzwyczaj overowa:
22.02.13 PRI Argentinos Jrs - Arsenal Sarandi 1 : 2
20.08.12 PRI Arsenal Sarandi - Argentinos Jrs 2 : 2
08.06.12 PRI Arsenal Sarandi - Argentinos Jrs 3 : 1
To tylko trzy ostatnie, w miarę świeże mecze, do 2011 roku i głębiej nie ma sensu sięgać bo to bardziej ciekawostka dla historyków niż czynnik, który może mieć wpływ na spotkanie rozgrywane 3 lata później. Z racji gry na własnym boisku większe szanse na korzystny wynik ma dzisiaj Sarandi, ale zespół 3 dni temu grał spotkanie Copa Argentina z Godoy Cruz i pytanie czy będą na 100% gotowi do gry na pełnych obrotach z Argentinos, które odpoczywało tydzień czasu. W ostatnich tygodniach oba zespoły potrafiły zagrać solidnie overowe mecze: Arsenal z Olimpo (3:1) dwa tygodnie temu i Argentinos z Godoy (1:3) miesiąc temu. Co tu dużo mówić, upłynęło już wystarczająco dużo czasu od meczu z czterema bramkami, więc najwyższa pora taki rezultat powtórzyć.
⛔100

Z 120

zawalski

Użytkownik
Piłka Nożna Portugalia
Estoril- Academica
1
1,57
Bet365
Estoril miał niesamowity zeszły sezon gdzie zajął miejsce premiowane awansem do europejskich pucharów. Szanse tą wykorzystał w 100% i awansował do fazy grupowej Ligi Europejskiej pokonując w ostatniej rundzie austriacki Pasching w dwumeczu 4-1 . W lidze sezon rozpoczęty również udanie- 2 zwycięstwa w dwóch meczach. Estoril jest drużyną mocną u siebie. Ogranie Academici nie powinno być dzisiaj dla nich problemem. Goście w ostatnich sezonach okupowali dolne części tabeli a obecny sezon rozpoczęli słabo przegrywając oba spotkania, dodatkowo nie strzelili w tym sezonie jeszcze bramki (bilans w lidze 0-6). W ekipie gospodarzy panuje bardzo dobra atmosfera są podbudowani awansem do grupy LE. Z Austrii wrócili w piątek więc mieli czas aby odpocząć i przygotować się do kolejnej ligowej potyczki. W zeszłym sezonie obie ekipy spotkały się dwukrotnie i z obu spotkań zwycięsko wychodzili dzisiejsi gospodarze- Estoril.
Powodzenia.
⛔100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie : Podbeskidzie- Korona Kielce
Typ: 1X
Kurs: 1.44
Buk: Unibet
Kurs może nie jest zachęcający, ale w mojej opini dość pewny. A jak ktoś ma jeszcze jakiś fajny typ np w US Open to zawsze do dubelka może dołożyć mój typ z kursem 1.44.
Do rzeczy.... dlaczego Korona nie wygra tego spotkania. Ja to pytanie odwrócę i spytam....dlaczego Korona ma go wygrać? Wszak w tym roku nie wygrała meczu na wyjeździe, wszyscy zachwycają się jej grą po przyjściu trenera z Hiszpani. To jest jakieś wariactwo. Tak naprawdę wygrali dopiero jeden mecz pod wodzą nowego szkoleniowca...i to zwycięstwo niekoniecznie jest jego zasługą. W Koronie po zwolnieniu Ojrzyńskiego nie dzieje się dobrze. W zespole nie ma dobrej atmosfery, Lisowski odesłany został do zespołu rezerw. Działacze robią z Kobylanskim na czele jakieś wojenki podjazdowe. To musi odbić się na wynikach. Nie od dziś wiadomo że to piłkarza żądzą, w klubach.
Podbeskidzie zaczęło sezon słabiutko, zgromadzili dopiero 3 pkt i zajmują ostatnie miejsce. Punktów potrzebują jak mało kto w naszej lidze. Kiedy je mają zdobywać jak nie u siebie, z kim jak nie słabą na wyjeździe Koroną. Uważam, że dzisiaj zobaczymy walczący zespół Podbeskidzia, który przeciwstawi się twardo walczącej Koronie. Atut własnego boiska, i wola zwycięstwa sprawi że Podbeskidzie nie przegra dzisiejszego spotkania. A być moż pokusi się o wygraną.
Dla szukających większych kursów.....zakład bez remisu win Podbeskidzie po kursie 1.87.
✅44

Otrzymane punkty reputacji: +2
kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska Ekstraklasa, godzina 18:00
Spotkanie: Podbeskidzie Bielsko - Biała vs Korona Kielce
Typ: poniżej 1,5 gola
Kurs: 3.40
Analiza:

Dziś o godzinie 18:00 w polskiej ekstraklasie mecz Podbeskidzie Bielsko Biała - Korona Kielce, mecz nie ma zdecydowanego faworyta na obie ekipy kursy w granicach 2,50 - 2,60, ja nie spodziewam się tutaj dobrego spotkania, z dużą ilością goli, według mnie będzie to mecz walki. Patrząc na tabelę, jesteśmy świadkami meczu drużyn z dołu z tabeli, klub z Bielska w tym momencie jest na miejscu ostatnim czyli 16, z kolei Korona Kielce zajmuje 14 miejsce. Jeśli chodzi o poczynania ofensywne po obu stronach to wygląda to kiepsko, zarówno Korona jak i Podbeskidzie po 5 meczach mają na swoim koncie strzelone po 5 bramek, z czego trzeba powiedzieć że Podbeskidzie w Bielsku zdobyło tylko jednego gola, tak samo jak Korona na wyjeździe. Ogólnie w tej kolejce 2 razy mieliśmy poniżej 1,5 gola, ja myślę że więc do 3 razy sztuka. Ostatni mecz w Bielsku to właśnie poniżej 1,5 gola i remis 0:0 z Zagłębiem Lubin. Ogólnie na wyjeździe w tym sezonie Korona straciła w każdym z meczy po 2 gole, jednak ja myślę że Podbeskidzie nie jest aż tak mocne i maksymalnie może strzelić jednego gola, a Korona? Pewnie będzie walczyć, ale umiejętności po obu stronach nie są wcale wysokie. Nasza liga jest taką gdzie pada mało bramek, w tej kolejce tylko w Poznaniu padł over 2,5 gola, a tak wszędzie oglądaliśmy poniżej 3 goli. Jak dla mnie dziś będziemy świadkami meczu walki, może nie paść w ogóle żadna bramka, na grad się nie zapowiada, ale wiemy jak jest w sporcie, jest nieprzewidywalny, jak dla mnie można zaryzykować grę poniżej 1,5 gola.
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +5
anzelmo 261,2K

anzelmo

Użytkownik
CZECHY: Gambrinus liga Jablonec-Liberec 02.09.2013 18:00
Both Teams to Score tak
kurs 1,7
Bwin
Bardzo ciekawe spotkanie u naszych sąsiadów- moim zdanie warto pograć ze obie drużyny strzale bramkę po takim kursie. Jablonec u siebie gra bardzo ofensywnie stwarza sobie sporo sytuacji bramkowych- maja bardzo dużo rożnych przy takiej grze narażają sie na kontry popełniają błędy w defensywie co przekłada sie na bardzo ciekawe(dramatyczne) mecze. Goście podtrawia grac bardzo skutecznie- pokazali sie z bardzo dobrej strony w europejskich pucharach. Drużyna waleczna, ambitna -obydwie drużyny maja kilku ciekawych zawodników. W Slovanie bardzo groźny skuteczny ostatnio Serhiy Rybatka -myślę ze bramek emocji i rożnych, w tym meczu nie zabraknie, co do zwycięstwa szanse po równo 50-50.Ja skłaniałbym sie bardziej ku gościom ale Jablonec nie zależnie od wyniku będzie u siebie atakował.
⛔100

omerta 968

omerta

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Spotkanie: Podbeskidzie Bielsko-Biała – Korona Kielce
Typ: under 2,5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet-at-Home
Analiza:

Zakończenie 6. kolejki polskiej ekstraklasy. Oglądałem ostatni występ Górali w Bydgoszczy i muszę przyznać, że bardzo ciężko patrzy się na poczynania tego zespołu. Brakuje przede wszystkim jakości – głównie w ofensywie, bowiem w tym momencie nie widać tam zawodnika, który mógłby wnieść coś pozytywnego do drużyny. Napastnika z prawdziwego zdarzenia nie ma. Oczywiście, z Zawiszą był remis (2-2), ale to w dużej mierze zasługa rywali, którzy prowadząc 2-0, całkowicie odpuścili i pogubili się, tracąc tym samym punkty. Ale podkreślam – zespół Czesława Michniewicza nie pokazał nic godnego uwagi. Korona po zmianie trenera wygrał w końcu swój mecz (Piast 2-0). Nowy opiekun miał kilkanaście dni by przygotować drużynę do potyczki z ekipą z Gliwic i udało mu się to zrobić dobrze. Dzisiaj czeka go drugi mecz i ponownie dłuższa przerwa. Uważam, że w bezpośrednim starciu tych ekip nie zobaczymy zbyt wielu bramek. Korona na pewno zagra ostrożnie, ale mimo wszystko powinna mieć inicjatywę, bo specjalnie gospodarzy nie widzę w konstruowaniu ataku pozycyjnego. Według mnie szykuje się typowa „polska łupanka”. Korona może i ma predyspozycje do tego by coś fajnego stworzyć, ale nie na wyjazdach i nie w pojedynku z tak grającym rywalem (brzydko dla oka). Rok temu był remis 1-1. ✅75

Otrzymane punkty reputacji: +4
catalona 704

catalona

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eerste Divisie
Spotkanie: FC Oss- Achilles 29
Typ: powyżej 3.5 bramek
Kurs: 2.2
Analiza:
Spotkanie 6. kolejki Eerste Divisie w Holandii. Gospodarz (10. drużyna ubiegłego sezonu) przyjmuje na własnym boisku drużynę beniaminka, dla którego pierwsze spotkania ligowe nie wyglądały za ciekawie. Mimo słabej postawy zespołu gości, można zauważyć, że w to zespół nabijający wysokie wyniki. W spotkaniach Achillesa występuje jak na razie najwyższy w lidze współczynnik sumy bramek na spotkanie, szczególnie tych straconych (3 bramki na mecz!). Drużyna FC Oss to ligowy średniak, wydaje się, że podobnie jak ostatnim sezonie ani nie awansują do Eredivisie, ani nie spadną niżej. Jak na razie FC Oss nie idzie strzelanie, ale to idealny mecz na odblokowanie się napastników i podbicie wyniku. Sama specyfika tej ligi nie pozwoli gospodarzom na granie under&#39;ów. Spotkanie z Achillesem to właśnie taki mecz, który jest całkowicie w zasięgu gospodarzy. Dla odważnych proponuję zagranie zwycięstwo gospodarzy+over 2.5 bramki.
⛔100

B 4

bialy1922

Użytkownik
Tenis- Us Open Kobiet
Mecz: A. Riske- D. Hantuchova
Typ: 2
Kurs: 2.37
Analiza: Na dziś wybrałem spotkanie IV rundy Us Open kobiet w którym spotkają się Amerykanka A. Riske ze Słowaczką Danielą Hantuchovą. Wbrew temu co pokazują kursy dla mnie nieznaczną faworytką tego spotkania jest bardziej doświadczona Hantuchova. Dla Amerykanki awans do IV rundy już jest życiowym osiągnięciem w turniejach wielkiego szlema i uważam, że stawka tego spotkania może Riske lekko sparaliżować, z kolei Hantuchova ma w swoim dorobku nawet występ w półfinale wielkiego szlema, więc na pewno ma po swojej stronie atut doświadczenia. Do tego należy dodać, że Słowaczka w bezpośrednich pojedynkach z faworytką gospodarzy prowadzi 2:0 z czego jedno zwycięstwo było odniesione w tym roku na trawie w Birmingham 2:1. Dla mniej odważnych polecam grać ugranie przez Hantuchovą jednego seta
✅137

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Data: 02.09.2013
Godzina: 17:00
Dyscyplina: Tenis - US Open
Spotkanie: Halep - Pennetta
Typ: 2
Kurs: 4,14
Bukmacher: Pinnacle
Halep ma super forme, naliczylem ze na 31 ostatnich meczow bez wzgledu na nawierzchnie przegrala tylko 3, jeden po kreczu z Pennetta to taka ciekawostka, a dwa pozostale z Na Li i Serena Williams. To musi szacunek budzic bo wyniki jakby byla z TOP 3. W czasie US Open wygrala na razie z Watson, Vekic i Kirilenko, moze tylko Rosjanka robic jakies wieksze wrazenie ale tylko troche wieksze niz Vekic i Watson. Wyeliminowanie ich bylo obowiazkiem Halep a nie zadna niespodzianka. Wystep Pennetty na US Open duzo bardziej mi sie podoba. Ona nie ma takiej passy jak Halep ale w Nowym Jorku pokonala lepsze zawodniczki i wszystkie do zera. Gibbs w pierwszej rundzie potem Errani i Kuznietsova. Wloszka i Rosjanka to duzo wiekszy kaliber niz Watson Vekic albo Kirilenko. Flavia nie byla faworyzowana w meczach z nimi a wygrala bardzo spokojnie z rodaczka Errani 6:3 6:1 a z Swietlana 7:5 6:1. Ja mysle ze ona jest gotowa zeby jeszcze jakies niespodzianki tu zrobic bo forme ma bardzo dobra. Moze powalczyc z Halep i moze nawet wygrac. Na bukmacherach passa Rumunki robi widocznie duze wrazenie ale na mnie nie. Kurs na Wloszke oceniam jako value.
✅314

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom