>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 02.04.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Finlandia - SM-Liiga Playoffs
Spotkanie: Kalpa Kuopio - Blues Espoo
Typ: 1
Kurs: 1.75
Bukmacher: ToBet
Analiza:
Decydujące spotkanie w serii ćwierćfinałów Fińskiej SM-Liiga. Kalpa Kuopio podejmą na swoim lodowisku Blues Espoo i według mnie powinni być faworytem tego spotkania.
Przypomnę, że Kalpa w tej rywalizacji objęła już nawet prowadzenie 3-0 jednak lepsze występy ekipy Blues Espoo w wczorajsze dość szczęśliwe zwycięstwo 4-3 po dogrywce (Kalpa prowadziła 2-0 a bramkę na 3-3 straciła w ostatniej minucie) sprawiło, że Espoo doprowadziło do remisu w tej rywalizacji.
Myślę jednak, że ostatecznie górą w tej rywalizacji okaże się ekipa Kalpy, która gra u siebie a patrząc na ostatnie mecze między tymi ekipami jest to spory atutów. Proszę sobie wyobrazić, że w ostatnich 12 meczach między tymi ekipami, aż 10-krotnie lepszą okazywała się drużyna gospodarza.
Ponadto dzisiaj Kalpa przystępuje do meczu w najmocniejszym składzie, Blues przeciwnie. W ekipie gości brakuje Camilo Miettinena, obrońcy Ari Vallina oraz bramkarskiej jedynki - Petri Koivisto. Myślę, że to również może mieć wpływ w dzisiejszym spotkaniu dlatego zdecydowałem się zagrać na zwycięstwo gospodarzy.
⛔ 100

arturosaktes 7

arturosaktes

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna
Spotkanie : FC Winterthur - FC Vaduz
Typ : X
Kurs : 3.20
Bukmacher : Bet-at-home
Analiza :
Zapowiada się ciekawe spotkanie ponieważ zagrają ze sobą sąsiedzi w tabeli . Dzieli ich niewiele bo tylko 3 punkty a sąsiadujące miejsca w tabeli 6 gości i 8 gospodarzy podpowiada mi tylko że padnie w tym spotkaniu wynik remisowy ale oczywiście to tylko wyłącznie moje odczucie . Przedstawię jak wygląda sytuacja w tabeli jaki jest stosunek bramkowy i punktowy obu wymienionych wyżej drużyn . Zacznijmy od gospodarzy a więc jak już wspominałem zajmują miejsce 8 zdobywając punktów 32 ich bilans bramkowy jest dodatni 29:21 z kolei drużyna gości w tabeli jest o dwa oczka wyżej i zajmuje miejsce 6 przy czym punktów mają 35 a bilans bramkowy również jest dodatni 43:34 . Poniżej przedstawię jeszcze 5 ostatnich spotkań w których drużyny spotkały się ze sobą na boisku gospodarzy :
Winterthur vs. Vaduz 1:1
Winterthur vs. Vaduz 4:3
Winterthur vs. Vaduz 1:3
Winterthur vs. Vaduz 2:0
Winterthur vs. Vaduz 1:2
⛔ 100

pentel 12

pentel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania; Primera Division
Spotkanie: FC Sevilla – RCD Mallaroca
Typ: (Gole obie drużyny) - TAK
Kurs: 1,85
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

Dzisiaj postanowiłem postawić na mecz Fc Sevilli z Mallarocą.
Gospodarze w hiszpańskiej primera division znajdują się na 9 pozycji z dorobkiem 39 pkt. goście zaś na pozycji 14 ze zdobytymi 36 pkt.
Od razu możemy zauważyć dość dużą rozbieżność między tymi drużynami pomimo małej różnicy punktów.
Sevilla od dwu bramkowej porażki u siebie z Barceloną radzi sobię całkiem dobrze, wygrała ostatnie dwa spotkania trzy bramkową przewagą, ogrywając Granade jak i Satander do zera.
Mallaroca w ostatnim meczu zaliczyła porażkę z Barceloną. Zauważyłem, że drużyny po meczach z Barceloną dostają tzw. ”Powera” i budzą się z koszmaru słabej gry.
Sevilla całkiem nieźle radzi sobie na swoim stadionie, prawie zawsze zdobywając przynajmniej jedną bramkę (nawet jak nie jest w formie).
Dzisiejsi goście to drużyna która nie odpuszcza, a w ostatnim meczu wyjazdowym zdobyła aż 3 bramki.
W ostatnich 10 spotkaniach bezpośrednich, 8 razy obie drużyny strzeliły przynajmniej jednego gola. Myślę, że 80% stojące po stronie mojego zakładu w pełni wystarcza na potwierdzenie, że typ jest warty ryzyka.
✅ 85

stach_14 19

stach_14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Jagiellonia Białystok
Typ: Dokładny wynik pierwszej połowy - 0:0
Kurs:2.60
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dziś o 18:30 mecz 24 kolejki w najwyższej lidze polskiej - mecz pomiędzy zespołem Zagłębia obecnie na 14 miejscu z 24 punktami, a zespołem Jagielloni z miejsca 11 z 29 punktami. Mecz zapowiada się ciekawie aczkolwiek ogromu bramek nie przewiduje - jak juz pisali moi poprzednicy, którzy odnosili się właśnie do tego meczu to brak &quot;gwiazd&quot; z Jagiellonii może sprawić że właśnie ona bramki nie strzeli, jakoś osobiście nie wierze w moc Zagłębia Lubin bynajmniej na początku spotkania, może jedna bramka pod koniec. Jeżeli wierzyć statystyką to średni czas w jakim zagłębie strzela 1 gola na własnym boisku to 49` a Jagiellonia na wyjazdach traci bramkę średnio właśnie w 44` minucie mam nadzieje że te statystyki znajdą przełożenie na dzisiejszy mecz i obie drużyny powstrzymają się jeszcze po minucie - będe z zaciekawieniem i w nerwach oglądał mecz.
⛔ 100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Premier League
Spotkanie : Blackburn - Manu
Typ : Over 4,5 bramki
Kurs : 4,75
Bukmacher : Sportingbet
Analiza :
Przed nami ostatnie jedyne rozgrywanie dzisiaj spotkanie angielskiej Premier League.
Drużyna Blackburn Rovers podejmie u siebie lider tabeli, Manchester United.
Skąd typ na taki, a nie inny over bramkowy?
A no przede wszystkim stąd, że drużyna z Manchesteru odpadła z pucharów europejskich i jedyne co im pozostało to wygrać rodzimą ligę.
Ekipa Manu na czele z Rooneyem czuje na plecach oddech City i nie ma tu miejsca na pomyłkę.
Drużyna Blackburn natomiast broni się przed spadkiem i tanio skóry nie sprzeda, a na pewno nie u siebie.
Manchester wygrał 5 z 5 ostatnich spotkań ligowych. Jednak słodycz porażki została zakłócona przez przegraną z Bilbao. Czerwone Diabły będą się starały jak najszybciej o tym zapomnieć i udowodnić samym sobie, że są drużyną klasową.
Z jednej strony zespół walczący o najwyższe piłkarskie cele, na czele z Rooneyem, Nanim czy Welbeckiem, a z drugiej w roli gospodarza wystąpi zespół walczący o pozostanie ponad strefą spadkową.
Taka mieszanka ma duże szanse na doprowadzenie do co najmniej pięciu strzelonych bramek, chociażby dla kibiców, którzy po poniedziałku oczekują niemałego widowiska.
Manchester 18 marca rozbił na wyjeździe drużynę Wolves 5 do 0 i po cichu liczę na taki sam wynik.
Powodzenia..
⛔ 100

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Żużel - Elite League
Spotkanie: Cameron Woodward -4,5 - Kevin Wolbert
Typ: Cameron Woodward -4,5
Kurs: 2,95
Buk: Sportingbethttp://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuch
Analiza :
Dzisiaj kolejne starcie w Elite League, na popularnej agrafce Orły z Eastbourne podejmują gwiazdy z Kings Lynn. Faworytem są gospodarze, którzy na swoim torze w tym sezonie będą bardzo mocni i nie sądzę by któraś z drużyn ich pokonała. Dzisiaj w szeregach Orłów zabraknie kontuzjowanego Jonasa Kilokarpi, zastąpi go Davey Watt, myślę że strata nie będzie odczuwalna bo Dejwi na agrafce spisuje się bardzo dobrze. Chociaż z drugiej strony Kilokarpi to był zdecydowany lider zespołu na swoim torze. Dalej mamy kapitana Cama Woodwarda który jedzie z najłatwiejszym numerem czyli 4 i dzisiaj liczę na wysoką zdobycz punktową. Jeździ w parze razem z młodym Henką także to będzie bardzo silna para. Lewis Bridger u siebie mocny nawet bardzo. Tor zna doskonale. Gizatullin i Lahti to najmocniejsza para rezerwowych w Anglii na własnym torze także będą ogromnym handicapem drużyny. Gwiazdy na wyjazdach nie będą tak mocne jak u siebie. Liderem zespołu jest Iversen. Za nim są Janowski i Korneliussen. Szczerze mówiąc na tym siła zespołu na wyjeździe się kończy. Wolbert i Nermark na wyjazdach nie będą aż tak mocni. Nermark jeszcze odczuwa kontuzję odniesioną w ubiegłym tygodniu z Kolokarpim. Howe i Sitera na wyjazdach aż takiej siły nie będą mieli także dzisiaj będą gorsi od rezerwowych Orłów. Tor, składy, potencjalna forma składnia mnie do grania handicapu ujemnego na orły i liczę że dzisiaj wygrają minimum 10 punktami co dadzą 3 oczka w ligowej tabeli. Ja gram podaję jednak inny typ a mianowiece para Cam Woodward konta Kevin Wolbert. Handicap duży bo aż 4,5 punktów w stronę Niemca ale za to kurs na Woodwarda to rekompensuje. Cam jedzie w parze z młodym Henką także powinien spokojnie go ogrywać, do tego jest kapitanem, jedzie z najłatwiejszym numerem startowym i jest pierwsza opcją do biegów nominowanych. Wolbert jedzie z Korneliussenem, także punkty będzie tracił na koledze z zespołu. Jedzie też z 4, ale według mnie nie ma najmniejszych szans na start w biegu nominowanym także wychodzi na to że mamy 5 biegów po stronie gospodarza i 4 po stronie goście. Także handicap po części może zostać odrobiony do tego spotykają się dwu krotnie na torze także kwestie handicapu Cam rozstrzygnie na swoją korzyść a kurs niewątpliwie zachęca.
⛔ 100

T 44

tomaso

Użytkownik
Tennis, WTA - Charleston
Irina Falconi - Andrea Hlavackova
Andrea Hlavackova
1.476

Pinnacle
Andrea Hlavackova przegrała wczoraj swój mecz w ostatniej rundzie kwalifikacji z Yaroslavą Shvedovą, ale zameldowała się w głównej drabince turnieju jako lucky loser. Andrea przeciwko Kazaszce miała dobre statystyki serwisowe, wygrywała dużą ilość punktów przy swoim podaniu i dała się przełamać tylko dwa razy. Czeszka przegrała, ponieważ nie radziła sobie z podaniem Shvedovej, która w tym elemencie prezentuje się bardzo dobrze.
Irina Falconi zagra w głównym turnieju oczywiście dzięki dzikiej karcie. Amerykanka od dłuższego czasu jest bez formy, mecze wygrywa okazjonalnie i to z niezbyt poważanymi tenisistkami. Po zeszłorocznym sukcesie na US Open i kliku innych dobrych wynikach Irina jest rozpoznawalna i zdążono z niej zrobić wschodzącą gwiazdkę amerykańskiego tenisa. W chwili obecnej jej gra mocno rozczarowuje i trudno znaleźć coś, co wskazywałoby na jakąkolwiek poprawę.
Nie ufam do końca Czeszce, ale biorąc pod uwagę fatalną formę Amerykanki jest skłonny na nią postawić. Myślę, że dzisiaj Falconi nie będzie miała okazji, aby po zwycięstwie okryć się amerykańską flagę, jak to ma w zwyczaju.
✅ 47

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna II Bundesliga
Spotkanie - Dusseldorf : St.Pauli
Typ - Dokładny wynik (wiele opcji) 2:1,3:1,4:1
Kurs - 5.00
Buk - Bwin
Analiza:
Na dziś biorę pod lupę II Bundesligę i mecz Fortuny Dusseldorf z St.Pauli . Niewątpliwie ważne spotkanie dla obu 11 ja w roli zwycięscy stawiam gospodarzy . Dlaczego ? przypatrzmy się formie obu drużynom . Fortuna 5 ostatnich spotkań to 9 pkt przy dwóch wygranych i 3 remisach , na swoim terenie gra dobrze i jak dotąd ponieśli tylko 1 porażkę 16.12.2011 z rewelacyjnie grającym wtedy Paderborn ( 2:3 ) w bezpośrednich ich pojedynkach bilans 11 spotkań i 5 zwycięstw Fortuny i 4 St.Pauli oraz 2 remisy przy czym do tego sezonu obie drużyny wygrywały tylko gdy grali u siebie w tym sezonie Fortuna Dusseldorf przełamuje ten system i wygrywa na wyjeżdzie 3:1 . A cha pisałem tylko o 1 przegranej Dusseldorfu u siebie a ogólnie wszystkie mecze u siebie to bilans 9-3-1 i co najważniejsze , stosunek bramkowy gospodarze zdobyli u siebie 30 goli tracąc 14 . Teraz goście ci w 5 ostatnich kolejkach zdobyli 6 pkt przy 1 zwycięstwie 3 remisach i 1 porażce . Ich gra na wyjazdach może nie jest najgorsza bo 6-3-4 i bramki 19:12 jednak w porównaniu wyniku gospodarzy u siebie to chyba nie przemawia za nimi tak wiem piłka jest okrągła a bramki są dwie ale to moja analiza . Tak więc uważam że dziś wygrają gospodarze a że goście na wyjazdach dosyć tych bramek zdobyli to wziąłem wiele opcji i liczę na 2:1, 3:1 lub 4:1 . Pozdrawiam i życzę samych wygranych !
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Anglia
Spotkanie - Blackburn-Man UTD
Typ - Gospodarze strzela gola
Kurs - 1.61
Buk - Betsson
Analiza:
Dzis o godzinie 21:00 odbędzie się zakończenie 31 kolejki Angielskiej ekstraklasy piłkarskiej. Na przeciwko siebie staną ekipy Blackburn Rovers oraz Manchesteru United. Obie drużyna w tym sezonie walczą o zupełnie inne cele. Gospodarze dzisiejszego spotkania walczą o utrzymanie w najwyższej klasie rozgrywkowej i jak na razie zajmuja 17 pozycję z dorobkiem 28 punktów na swoim koncie. Goście natomiast walczą o Mistrzostwo kraju i jak na razie liderują w tabeli z dorobkiem 73 punktów. jeśli United dzis wygra zwiększy swoją przewagę nad drugim Manchesterem City aż do 5 punktow. Ja jednak wybrałem na to spotkanie tym że ekipa gospodarzy strzeli przynajmniej jednego gola na Old Trafford w poprzedniej rundzie strzelili aż 3 gole wiec mysle że dziś u siebie też mają szanse na chociażby jedno trafienie. Myśle że tym po takim kursie ma szanse powodzenia!!!
⛔ 100

bartlomiej87 14

bartlomiej87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,
Spotkanie: Dusseldorf-St.Pauli
Typ: 1 połowa-X
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365

Analiza: Ogodzinie 20:15 zostanie rozegrane spotkanie 2 ligi niemieckiej pomiedzy
Dusseldorf i St.Pauli. Bardzo ważny mecz dla onu druzyn który może zdecydować o sprawie awansu do pierwszej Bundesligi.Dusseldorf zajmuje 3 miejsce ich bilans 14-11-2 w bramkach 56-27 zdobywajac 53 punkty.St.Pauli zajmuje 4 miejsce ich bilans 15-6-6 w bramkach 45-27 zdobywajac 51 punktów.Ostanie spotkanie Dusseldorf podejmował u siebie Braunschweig i spotkanie zakonczyło sie remisem.Natomiast St.Pauli podejmowało równiez u siebie Energie Cottbus i spotkanie zakonczyło sie remisem.Gospodarze u siebie maja bilans 9-3-1 w bramkach 30-14 zdobywajac 30 punktów.A goscie w meczach wyjazdowych maja bilans 6-3-4 w bramkach 19-12 zdobywajac 23 punkty.Obie ekipy sasiaduja w tabeli i ten mecz bedzie zaciety i wyrównany spotkanie.Obie ekipy napewno nie stoja na straconej pozycji i beda chcieli za wszelką cenę nie przegrac tego spotkania.Uwazam ze w pierwszej połowie zobaczymy remis jak i całe spotkanie.Pozdrawiam!
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +1
psm 921

psm

Użytkownik
VS

Pn 2012-04-02 20:30
Eastbourne Eagles - Kings Lynn Stars
typ 1(-9,5)
kurs 2,0
Tobet

Długo się zastanawiałem czy zaryzykować,bo jestem podobnego zdania co poprzednicy,mianowicie spotkanie troche z grupy &quot;no bet&quot;,bukmacherzy powystawiali trafne linie i ciężko coś wychaczyć.Mimo wszystko postanowiłem zaryzykować na gospodarzy.Tor specyficzny,nie ma się co rozpisywać na ten temat i powtarzać po innych ale bez wątpienia ten owal jest ogromnym atutem gospodarzy.Aby handi zostało pokryte zawodnicy Orłów muszą wymazać z głów porażkę z zeszłego tygodnia (59-31).Czwórka- Woodward,Bridger,Dryml,Gustafsson + gość w postaci Watta powinni zapewnić wygraną.Jeśli Lahti i Gizatullin pojadą choćby zbliżenie do tego co z Aces,handi spokojnie wejdzie. Nie sądzę aby Korneliussen i Howe pojechali tak jak w pierwszym meczu (razem 28pkt),a to oni i Iversen byli ojcami sukcesu.Dziś to gospodarze powinni dyktować warunki i myślę że rewanż będzie udany.Korcił mnie typ na Drymla(-2,5) w parze z Nermarkiem,ale Lukas nie dostał jeszcze szansy startu w 5 biegach,dlatego odpuszcze.
⛔ 100

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Włochy, Lega Pallavollo Serie A1 Femminile
Spotkanie: RebecchiLupa Piacenza Piacenza - Yamamay Busto Arsizio
Typ: Yamamay Busto Arsizio
Kurs: 1.408
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dalej Włochy. Tym razem panie i drugi półfinałowy pojedynek pomiędzy siatkarkami z Piacenzy i Busto Arsizio. W rywalizacji prowadzą dzisiejsi goście, po zwycięstwie 3:1 w pierwszym spotkaniu. Co przemawia za zespołem, który w sobotni wieczór zdobył Puchar CEV pokonując po Złotym Secie zespół Galatasaray Stambuł? Oczywiście osoba Heleny Havelkovej, której występ w pierwszym składzie jest niewiadomą, ale jest włączona do składu - wcześniej była wyłączona z gry nie występując w rewanżu z Turczynkami. Dzisiaj według oficjalnej strony Yamamay została włączona do składu. Jednak oprócz Niej o sile zespołu świadczą Aneta Havlickova, Christina Bauer czy Floortje Mejiners. Dziewczyny mają bardzo ciężki sezon, jednak wierzę że w spotkaniu z Piacenzą po raz kolejny potwierdzą wspaniałą dyspozycję. Widac, że RebecchiLupa leży Havelkovej i spółce a ostatnią porażkę w Piacenzy siatkarki Yamamay odniosły... No właśnie - jeszcze w 2005 roku w ramach rozgrywek Serie A2. Na najwyższym szczeblu rozgrywek w latach 2008-2012 Yamamay wygrało z Piacenzą wszystkie 8 spotkań! Ciekawostką jest też fakt, że w ostatnim wygranym spotkaniu - już w ramach PO Helena Havelkova nie wystąpiła na parkiecie a mimo to zespół z Busto Arsizio wygrał 3:1.
Czytanka: http://www.volleybusto.com/news.php?id=386
Statystyki: http://www.legavolleyfemminile.it/TabellinoGara.asp?IdGara=57743
http://www.legavolleyfemminile.it/Confronti.asp?Serie=1&amp;amp;IdCasa=48611&amp;amp;IdFuori=48607
⛔ 100

fikumiku707 11

fikumiku707

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Spotkanie: 2012-04-02 20:15, Międzynar. mecze towarzyskie - mężcz., Europa POLSKA-niemcy
Typ: Polska po 1 połowie
Kurs:1.62
Bukmacher: Bwin
Analiza: Mecz towarzyski z naszymi ulubionymi &quot;przyjacielami&quot; ostatni sprawdzan przed waznym turniejem o awans na olimpiade ... i przed wylotem gramy ten mecz i mysle ze wygramy. Stawiam na 1 połowe gramy w silnym składzie bez kombinacji i trzeba sie pokazc by wyjechac na turniej kwalifikacyjny Gramy w Ergo Arenie wiec moze pasc rekord w liczbie publicznosci w piłce recznej (ponad 10 tys) W druzynie niemcow nie za gra Christophersen .Ostatni mecz wygralismy na mistrzostwach europy 25/01/2012 33-32 (18-17ht)
⛔ 100

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Spotkanie: Sevilla (-2) - Mallorca
Typ: 1 (w przypadku wygranej 2 bramkami zwrot)
Kurs: 3,90
Bukmacher: Bet365

Sevilla wciąż ma duże szanse na grę w LE a ostatnio są w niezłej formie wygrywając 2 mecze wyjazdowe. Teraz pora na mecz u siebie, na pewno będą chcieć zrekompensować swoim kibicom wcześniejszą gorszą formę i zagrają na 110%, nie mają większych problemów kadrowych i dlatego są wielkim faworytem w tym spotkaniu. Mallorca ma bezpieczną sytuację w lidze więc nie będą gryźć trawy. Sevilla zagra swój ofensywny futbol i ma duże szanse na wysoką wygraną.
0

bagietka92 85

bagietka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Budnessliga 2
Spotkanie: Dusseldorf -St.Pauli
Typ: HT/FT 2/1
Kurs: 16,00
Bukmacher: bet-at-home

Analiza:
Typ bardzo ryzykowny, chociaż nie znam się za dobrze za piłce nożne, dlatego z góry zakładam że moja analiza będzie kiepska, ale czasami zdaża mi się mieć tzw. &#39;&#39;czuja&#39;&#39;. Mecz jest rozgrywaną pomiędzy czołowymi drużynami 2.Bundesligi.
St.Pauli jest moim zdaniem solidnym zespołem, aktualnie zajmującym 4 pozycję, natomiast Fortuna plasuję się o oczko wyżej. Myślę, że mecz będzie zacięty co będzie skutkowało obszerną ilością goli, ponieważ Pauli traci 2 pkt do Fortuny za pewne będą się starać coś ustrzelić. Zobaczymy co z tego wyjdzie :razz:
Pozdro ;)
⛔ 100

A 0

asfaltito92

Użytkownik
Spotkanie: Blackburn - Manchester United - Podwójna szansa
Dyscyplina: Piłka Nożna
Typ: 1X
Kurs: 2.75
Bukmacher: William Hill
Widzę ,że wszyscy przekonani są o gładkim zwycięstwie Czerwonych Diabłów - nie ja. Blackburn na własnym stadionie z United grać potrafi co udowodnili niejednokrotnie. Historia spotkań obu zespołów na boisku Blackburn wygląda następująco - 7 remisów , 3 wygrane gospodarzy i 2 wygrane podopiecznych Fergusona. Bluckburn 17 zespół Premier League , ale z Manchesterem to oni grać potrafią - nie trzeba daleko szukać - wygrali w twierdzy Manchesteru 31.12.2011roku ,a więc całkiem niedawno ( tamtego dnia kurs na Blackburn oscylował w granicach 20,50). Manchester w niesamowitym gazie , ale ileż można ? To tylko ludzie , a wszyscy wiedzą jak silną liga jest Premier League i tutaj każdy z każdym może wygrać. Blackburn u siebie zatrzymywało w tym sezonie już takie drużyny jak Arsenal 4:3 , Fulham 3:1 , Aston Villa 1:1 , Sunderland 2:0 , Swansea 4:2 - liczę na kolejną niespodziankę i wygraną gospodarzy jest to jednak mało prawdopodobne ,ale remis jest moim zdaniem w zasięgu nóg piłkarzy z Blackburn.
⛔ 100

P 2

pacan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 2
Spotkanie: Nantes - Troyes
Typ: x
Kurs: 3,28
Bukmacher:
Pinnacle Sports
Analiza:
Przed nami dokonczenie rozgrywek w lidze francuskiej. Nantes, czyli druzyna gospodarzy plasujaca sie na 9 pozycji w tabeli z dorobkiem 41 pnkt podejmowac bedzie dobrze spisujaca sie ekipe Troyes ktora zajmuje 4 miejsce z 46 oczkami.Nantes - ich forma nie jest zbyt ciekawa ostatnimi czasy bowiem na 5 spotkan 2 przegrali,2 zremisowali, wygrywajac tylko 1, zespol Troyes rowniez nie moze sie popisac dobra forma ostatnio 5 ostatnich spotkan wyglada nastepujaco: 2 zwyciestwa,2 remisy, 1 porazka.Nantes jezeli mysli jeszcze o awansie do Ligue 1 to jest to pierwszy mecz ktory musi wygrac tylko czy wygra to jest pytanie? Patrzac na obecna forme jestem zdania ze tylko remis bedzie w ich zasiegu a jak to bedzie okaze sie juz za chwile pozdrawiam ! Troyes druzyna gosci na wyjazdach najczesciej remisuje mysle ze i tym razem bedzie podobnie pozdrawiam ! ????
✅ 228

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Blackburn - Manchester Utd
Typ: Połowa 1. Blackburn bramka – 1. połowa
Kurs: 3.00
Bukmacher: WilliamHill
Pojedynek ekipy Blackburn z Manchesterem Utd kończy zmagania 32-ej kolejki angielskiej Premier League. Sądzę, że będzie on obfitował w wiele zdobytych bramek, zarówno przez gości, co jest zrozumiałe, ale również przez gospodarzy. Obie ekipy mają zgoła odmienne cele w tym sezonie, jednak oba są równie ważne – MU gra o mistrzostwo, a Blackburn o utrzymanie. Zobaczymy więc mecz równej walki i gry ofensywnej. Wigan. Bolton, QPR czyli ekipy bezpośrednio walczące o byt w angielskiej ekstraklasie w ten weekend wygrały swoje mecze i zniwelowały stratę do dzisiejszych gospodarzy, dlatego pasuje, aby i oni zainkasowali choćby punkt. Szanse są iluzoryczne, ale na pewno nie zerowe. Blackburn w ostatnim czasie zdecydowanie poprawiło swoją grę, czego efektem jest zdobycie dziesięciu punktów w sześciu spotkaniach. Bardzo dobrze spisuje się David Hoillet, który zaliczył dwa trafienia w meczu z Wolves oraz jedno z Sunderlandem; nieźle gra również Yakubu, który strzelił w starciu z QPR i również z Sunderlandem. Ufam, że i dzisiaj jeden z nich trafi do bramki rywala. Natomiast co do MU to jedyny ich rywal w pogoni o mistrzostwo – Manchester City niespodziewanie stracił punkty w tej kolejce, dlatego sądzę, że Czerwone Diabły wyjdą dziś na boisko nieco rozluźnieni i nie ustrzegną się błędów. Zaglądając do historii to Blackburn na własnym obiekcie jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem dla MU, gdyż często z nimi remisowali. Liczę, że zawodnicy Blackburn od początku spróbują narzucić swój styl gry i zdecydowanie zaatakują bramkę przeciwnika i zdobędą gola już w pierwszej połowie.
⛔ 100

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Premier League
Spotkanie : Blackburn - Manchester United
Typ : Najwięcej punktów za kartki : Blackburn
Kurs : 1.95
Bukmacher : William Hill
Analiza :
Witam. Witam w drugi dzień kwietnia. Na dziś troszkę kombinacji. No ale jak to bywa w poniedziałek - jest to najuboższy dzień z oferty bukmacherskiej. No więc zacznę od tego, że za czerwoną kartkę punktów jest 25. Za żółtą 10. Jednak jeśli dany zawodnik dostanie dwie żółte a w konsekwencji czerwoną, liczy się mu nie 10+10+25=45, a 35 punktów. A teraz dlaczego akurat taki typ ? Można powiedzieć że jest to typ, na to która drużyna dostanie więcej kartek. Oczywiście może zdarzyć się tak że MU dostanie 3 czerwone, a gopodarze 5 żółtych to przegrywamy. Ja jednak nie przewiduję takiego scenariusza. Myślę że Manchester w tym meczu będzie prowadził grę, będzie stwarzał kolejne to okazje bramkowe, a co za tym idzie gospodarze będą musieli te akcje przerywać. Wydaje mi się że nie będą to przerwania zgodne z zasadami, chodzi mi tu a duża liczbę rzutów wolnych, a co za tym idzie, będzie sporo kartek po stronie gospodarzy. Przy takim założeniu to ty ten oceniam na 70-80%. Oczywiście w piłce zdarzyć może się wszystko ja jednak uważam że lider który przyjeżdża do 16 drużyny ligowej tabeli jest faworytem, grę będzie prowadził i wygra pewnie to psotkanie. Jednak kursy w okolicach 1.4 mnie nie zadawalają.
⛔ 100

B 33

bodziorex

Użytkownik
premier league, pilka nozna
spotkanie: blackburn- man utd
typ:ponizej 2,5 bramki, ponizej 10 roznych oraz ponizej 4 kartek
kurs 10
WilliamHill
analiza:
przed nami dokonczenie 31 serii gier angielskiej premier league. naprzeciwko siebie stana ekipy blackburn rovers oraz manchesteru united. gospodarze zajmuja aktualnie 17 lokate z dorobkiem 28 pkt. jesli chodzi o bilans spotkan na wlasnym terenie to wynosi on 5 wygranych, 1 remis oraz 9 porazek. ich dzisiejszy rywal to aktualny lider tabeli. przewodzi ze zdobycza punktowa w postaci 73 oczek. ma wiec tych pkt ponad drugie tyle od blackburn. czerwone diably maja dzis szanse na powiekszenie przewagi nad stolecznym rywalem.szanse ta powinny wykorzystac , po odpadnieciu z europejskich pucharow pozostaje im walka o mistrzostwo w rodzimej lidze. dzis spodziewam sie bardzo zacietego pojedynku z mala iloscia goli, blacburn tanio skory nie sprzeda , walczy bowiem o utrzymanie a w dole tabeli niesamowity scisk. mysle ze zobaczymy mecz z malo iloscia kartek oraz niewiele rzutow roznych. typuje under 2,5 oraz ponizej 10 roznych i ponizej 4 kartek
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom