Dyscyplina: Acapulco / mężczyźni debel / ceglana
Spotkanie: Thomaz Bellucci/Paolo Lorenzi - Lukasz Kubot/David Marrero
Typ: Thomaz Bellucci/Paolo Lorenzi HC + 1,5 seta
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Witam. Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie które w moim przekonaniu wygra para brazylisko/włoska, lecz do konkursu podaję typ, w którym jest możliwa przegrana mojej pary deblowej ale pod warunkiem, że ugrają chociaż jednego seta. Czym się kierowali bukmacherzy wystawiając kurs 1,40 na debel Kubot/Marrero? Szczerze nie wiem, ale może tym, że są rozstawieni w tym turnieju z numerem 2? Czy może tym, że jeszcze nie przegrali ani jednego seta? a może w tym, że wygrali z takimi parami jak...Dlouhy L./Bracciali D. i Volandri F./Starace P ? Szczerze? Nie rusza mnie to zupełnie, ponieważ to przeciętniaki...
Zaś para Bellucci T./Lorenzi P. grająca w tym składzie 2 mecze dopiero ( tak samo jak para z Polakiem w składzie ) ograłą tak doświadczony debel jak Melzer J./Petzschner P. - którzy akurat moim zdaniem należą do światowej czołówki.
Gramy na nawierzchni ceglanej co moim zdaniem bardziej odpowiada parze Brazylijsko/Włoskiej. No nie oszukujmy się ale na tej nawierzchni nasz rodak nie jest wybitnym graczem.... tam nie liczy się siła serwisu, lecz technika i umiejętność i " to coś" czego za pewne nie posiada nasz gracz - przynajmniej jak mówię - na cegle. Na trawie potrafi zaprezentować conieco.
Jestem przekonany, że Bellucci T./Lorenzi P. seta ugrają - co doprowadzi do tego, że mój typ będzie trafnyyy!
Tak poza konkursem to proponuję wygraną w całym meczu debla Bellucci T./Lorenzi P. po kursie nawet 3,02 - co jest dla mnie szokiem....a jeżeli ktoś lubi ryzyko...- ja akurat to lubię to za drobniejsze pieniążki można zagrać dokładny wynik na Bellucci T./Lorenzi P. na 2-0 dla nich po jeszcze bardziej szokującym przeliczniku jakim jest kurs nawet 4,33.
Życzę wszystkim powodzonka dzisiejszej nocy a start meczu przewidziany jest pierwotnie na godzinę 01,00 naszego czasu.
Wysokich wygranych !!
100