>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 01.09.2011 (czwartek)

Status
Zamknięty.
van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US OPEN
Spotkanie: Anastasia Yakimova - Maria Sharapova
Typ: under 17 gemów
Kurs: 1,85
Bukmacher: betsson
Godzina: 5:00
Analiza:
Nad ranem polskiego czasu Maria Sharapova zmierzy się ze swoją rodaczką Anastasia Yakimova. Po męczarniach w pierwszej rundzie teraz spodziewam, się szybkiego zwycięstwa bardziej utytułowanej Rosjanki, która ostatnio znajduje się w niezłej formie. Sharapova znana jest z tego, że z każdym meczem gra co raz lepiej. Yakimova w pierwszej rundzie po trzech setach wyeliminowała mało znaną tenisistkę z Tajlandii - Lertcheewakarn, dlatego nie sądzę, aby nawiązała jakąkolwiek walkę z Sharapova, która na pewno się posatra, żeby uniknąć takiego długiego pojedynku jaki jej się przytrafił w pierwszej rundzie, więc jeśli zagra na 100% to powinna się uporać bardzo szybko z Yakimova, która nie ma po swojej stronie żadnych argumentów w konfrontacji z Sharapovą. W grze Marii nie ma słabych punktów - dobry, mocny serwis, choć zdarzają się jej podwójne błędy cześciej niż powinny to mimo wszystko jest to uderzenie, którym potrafi zrobić dużą krzywdę, no i przede wszystkim gra z końcowej linii, którą spycha swoje przeciwniczki do głębokiej defensywy. Nie widzę większych szans w tym pojedynku dla Yakimovej dlatego under 17 gemów wydaje się pewnym rozwiązaniem
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +2
tdx2010 25

tdx2010

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -EuroBasket
Spotkanie: Polska- Litwa
Typ: Polska (+15) -
Litwa
Kurs: 1.90
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Dzisiaj postawie na mecz Polaków z gospodarzem Euroligii Litwą.
Wczorajsza gra Polaków z Hiszpanami w końcówce 3 kwarty i od samego początku 4 kwarty daje wiele do myślenia, przegrać 5 pkt. z Hiszpanią (Misztrzami Europy) to nie wstyd. Polska grając u siebie z Litwą podczas Euroligi w Polsce wygrała z nimi, prawda skład Litwinów jest całkiem inny gdyż grają teraz doświadczeni zawodnicy. Ale mecz z Wielką Brytanią nie pokazał dużo wygrana 80-69 to nie za wiele.
Polska nie powinna przegrac tego meczu wiecej niż 15 oczek, dlatego stawiam na nich.

Jeżeli pomogłem kliknij dzieki.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 26

wislaks

Użytkownik
Dyscyplina: ME Kwalifikacja U21 Panowie
Spotkanie: Litwa U21 - Szwecja U21
Typ: Szwecja U21
Kurs: 1,40
Bukmacher: bet-at-home
Godzina: 18:00

Analiza: Chyba każdy kto interesuje się piłką dokładnie wie, że na Litwie sportem nr. 1 jest jest koszykówka a nie piłka nożna, a w dzisiejszym spotkaniu reprezentacja Litwy zmierzy się z bardzo trudnym rywalem mianowicie dość silną reprezentacją Szwecji która niedawno w meczu towarzyskim ograła nawet Holandię 3:0. A wracając do słabej spisującą się Litwy mianowicie przegrali oni ostatnie towarzyskie spotkanie z słabeuszami z Malty co stawia ich w trudnym zadaniu podczas dzisiejszego spotkanie. Ogólnie to Litwa ma w grupie na razie 2 porażki strzelająć tylko jednego gola co nie jest imponującym wynikiem.
✅ 40

S 318

soren

Użytkownik
Dyscyplina: Lekkoatletyka - bieg na 1500m kobiet
Kto wygra 1500m kobiet na mistrzostwach świata w Daegu?
typ: Maryam Yusuf Jamal
kurs: 3.25
buk: bet365
Jutro o godzinie 13:55 czasu polskiego odbędzie się finału biegu kobiet na 1500m na mistrzostwach świata w Daegu w lekkiej atletyce.Dla mnie faworytką tego biegu jest Maryam Yusuf Jamal.
Zawodniczka ta jest bardzo doświadczona.Ma 26 lat i biega w barwach Bahrajnu,lecz pochodzi z Etiopii.Jest to mistrzyni świata z Osaki z 2007 roku oraz z Berlina z roku 2009.I tutaj ma szanse aby po raz drugi z rzędu obronić tytuł.W półfinałach miała dopiero 12 czas.Trzeba jednak wytłumaczyć to tym,że jej bieg był bardzo wolny,a ona sama nie chciała nadawać tempa,aby nie stracić zbyt dużo siły przed finałem.Wydaje mi się,że bukmacherzy trochę za bardzo zasugerowali się wynikiem półfinałów i dla tego taki wysoki kurs na tą zawodniczkę.Przewodzi ona na tegorocznych listach światowych z dwoma najlepszymi wynikami.W Hengelo 29 maja osiągnęła wynik 4:00.33,a nie co ponad miesiąc temu w Monako uzyskała czas 4:00.59.Wystarczy wspomnieć,że jej czas półfinałowy był o 8 sekund gorszy i od razu widać,że znacznie się ona oszczędzała.Zagrożeniem dla niej może być Hiszpanka Natalia Rodríguez,która miała najlepszy wynik półfinałów,sekundę lepszy Jamal.Biegła ona jednak w tym szybszym biegu.Swój najlepszy wynik osiągnęła 22 lipca w Barcelonie,a był to czas 4:01.50 czyli znacznie gorszy pd mojej faworytki.Kto jeszcze?Myślę,że jeszcze Gezahegne,która jest druga na tegorocznych listach światowych i która osiągnęła ten sam czas w półfinale co Jamal.Do walki mogą się włączyć jeszcze reprezentantki Maroko Btissam Lakhouad i Siham Hilali.Ja jednak sądzę ,że po raz kolejny na mistrzostwach świata najlepsza okaże się Maryam Yusuf Jamal.
⛔ 100

S 0

szczupok

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis US OPEN
Spotkanie ???? avydenko N. - Starace P
Typ:2
Kurs:5,25
Bukmacher:Sportingbet
ANaliza:
Zawodnicy do tej pory spotkali sie dwa razy i 2 razy góra w spotkaniach był Nikolay ale to bylo 5 i 6 lat temu teraz po obejrzeniu pierwszej rundy Włoch Spokojnie pokonał Berera 3-1 6-4 4-6 6-3 6-2 mecz mogł sie podobać dużo fajnych wymian co do Rosyjskiego tenisisty nigdy nie byłem przekonany przez niego dużo kuponów przegrałem już w życiu w pierwszej rundzie Pokonał Dodiga 3-2 to dla mnie też mała niespodzianka gdyż Dodig ostatnio ogrywał dużo lepszych tenisistów dla mnie ten kurs na Staraca jest piękny i normalnie postawie dzis ten mecz gdzies za 200 zł .
⛔ 100

jakwuj 41

jakwuj

Użytkownik
TENIS : US OPEN WTA godz. 17
SPOTKANIE: J.JANKOVIC - J.DOKIC
TYP: ILOŚĆ GEMÓW -MNIEJ NIŻ 19,5
KURS: 1,8
BUKMACHER: BET365
ANALIZA:

oby dwie zawodniczki dzieli ponad 60 pozycji w rankingu, a na potwierdzenie tego wystarczy spojrzeć na ostatnie osiągnięcia dzisiejszych rywalek. Australijka kilka ostatnich turniejów kończyła na pierwszej rundzie natomiast serbka to światowa czołówka ostatnio finał w Cincinnati. Wiadomo gdy chce się dojść jak najdalej to mecze w pierwszych rundach trzeba wygrywać szybciutko aby oszczędzać siły i uważam że tak będzie i tym razem. J.J. ogra przeciwniczkę szybko i sprawnie.
Polecam ten typ - kurs niczego sobie a raczej pewny na 100%.
✅ 80

stach_14 19

stach_14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, ROSJA: Dywizja 1
Spotkanie: Volgar-Gazprom - Yaroslavl
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bwin
Dziś o 17:00 ciekawe spotkanie na terytorum Rosji w ramach 25 kolejki Dywizji 1. Spotkanie pomiędzy 8 drużyną tabeli w roli dzisiejszych gości Yaroslavl (Shinnik Yaroslavl), a zespołem miejsca 16-go Volgar-Gazprom.
Dlaczego to spotkanie a nie inne. Ostatnio dzisiejsi goście mierzyli się z liderem - drużyną, która jednak pokazuje klase w tym sezonie i walczy o najwyższe trofea, grali w dodatku na wyjeździe i wygrali 0:1 - przez to spotkanie wtopilem kilka groszy i wlaśnie dlatego postanowilem sięzainteresować. Troche statystyki: gospodarze - wygranych: 7 remisów: 4 przegranych: 13, dochodzi do tego najniższy bilans bramkowy wynoszący &quot;-19&quot;. Jeżeli chodzi o gości to wygranych: 12 remisów: 3 przegranych: 9; bilans wynoszący &quot;+2&quot;, co ciekawe również Yaroslavl traci mniej goli na wyjazdach niż na boisku domowym, w soptkaniach między dzisiejszymi rywalami a bylo ich 5 - 3 ostatnie mecze wygrywali zawodnicy Shinnik, 2 razy padał remis - w ani jednym meczu Yaroslavl nie stracil bramki - dziś trzymam za nich kciuki.
⛔ 100

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Dyscyplina: ME Koszykówka
Spotkanie: Włochy - Niemcy
Typ: Połowa/Cały - Niemcy/Niemcy
Kurs: 2,00
Bukmacher: BetClick
Godzina: 20:00

Mój typ na dzisiejsze spotkanie to prowadzenie Niemców po pierwszej połowie i wygrana w całym meczu. Niemcy mają silny wyrównany zespół z Dirkiem Nowitzkim na czele, który potrafi zrobić wielką przewagę w meczu. Jak silną są drużyną udowodnili wczoraj, gromiąc Izrael (który nie jest outsiderem) 91:64. Był to największy turniejowy handicap sposród wszystkich meczy.

Włosi z kolei nie mają tak wyrównanej ekipy jak drużyna ich dzisiejszych przeciwników. Co prawda są Belinelli i Bargnani, ale różnica pomiędzy nimi, a resztą drużyny jest przeogromna. Pokazali to wczoraj ulegając Serbom 68:80, mimo całkiem niezłej 1 i 3 kwarty. Jednak w 2 i 4 kwarcie potrzebowali oddechu, a Serbowie perfidnie to wykorzystali.

Dzisiaj będzie podobnie. Włochom może uda się zatrzymać Niemców, w którejś kwarcie, lecz nasi zachodni sąsiedzi punkty nadrobią w kolejnych minutach. Nie padnie jakiś spory handi, ale Nowitzki i spółka spokojnie wygrają dzisiaj obydwie połowy.

Jak dla mnie spore value.
✅ 100

Z 5

zax93

Użytkownik
Piłka nożna
Francja Puchar Ligi
Lens -Evian TG
Typ 2
buk bet365
kurs 2,75
godzina rozpoczęcia 20:00
Analiza: Dziś o 20.00 będziemy świadkami ciekawego spotkania pomiędzy 2 ligową drużyna Lens a drużyną Evian z 1 ligi. Lens znajduje się na 17 pozycji zdobywając w 5 meczach 4pkt, ze swoich ostatnich 5 meczy 3 przegrała 1 zremisowała i 1 wygrała. Evian natomiast w swoich 4 meczach tylko raz przegrał 2 razy zremisował i raz wygrał przez co zajmuje 14 lokatę. Mam nadzieję ,że będziemy świadkami ciekawego spotkania a Evian pokaże jak się gra w piłkę w 1 lidze.
⛔ 100

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Kwalifikacje Olimpijskie kobiet
Spotkanie: Chiny - Korea S.
Typ: 1
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bet365
Ten typ uznaję nawet jako valuebet.
Piłkarki Chin uchodzą za jedne z najlepszych na kontynencie i reprezentacja narodowa na więcej sukcesów niż Koreanki z południa. Mimo, że ostatnio Chiny nie miały spektakularnych osiągnięć, to nadal są zdecydowanymi faworytkami pojedynku, tym bardziej, że na większość imprez Koreanki nie potrafią awansować. Na korzyść Chinek przemawia to, że turniej kwalifikacyjny odbywa się na ich terenie, a pikanterii spotkania dodaje fakt, że wszelkie pojedynki chińsko-koreańsko-japońskie najczęsciej wiążą się ze 100% poświeceniem - dlatego dziś góra będą Chinki.
⛔ 100

V 13

virtual_king

Użytkownik
Dyscyplina:Wyscigi konne
Miejsce i czas:Vall(RPA) godz 14.55
Typ: Dancewiththestars
Kurs:3
buk:ladbrokes.com
Dancewiththestars reprezentuje dwoch trenerow Greg And Karen Anthony, lokalni trenerzy ktorzy podtrzymuja swoje ogiery w dobrej formie. Gavin Lerena to utalentowany jokej ktory dzisiaj ma za zadanie zniszczyc rywali. Ta klacz jest w znakomitej formie wygrywajac dwa ostanie wyscigi na piasku w podobnej stawce i ma duze szanse na skompletowanie hat-tricka. Jeny Jones , Sucha Wonder i African Love to oczywiste zagrozenie dla tego konia. Dodam jeszcze od siebie ze ten kon wygrywal z kursem 36 i dzisiaj buki sa i tak chojni dajc kurs 3.
czekam na link/Konrad

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Dyscyplina: EuroBasket Mężczyzn
Spotkanie: Niemcy-Włochy
Typ: 1 (-4,5)
Kurs: 1,90
Niemcy wczoraj bardzo dobry mecz z reprezentacją Izraela, gdzie na równą walkę pozwolili jedynie w 1 kwarcie, następnie zaczęli już grać swoją dobrą grę. Włochy ,podobnie jak reprezentacja Wielkiej Brytanii, z Serbami dobrze weszli w mecz oraz zagrali 3 kwartę, później, aż nadto widoczna była przewaga Serbów Bezradność Włochów zwłaszcza widoczna była w 2 kwarcie, gdzie nie potrafili utrzymać wypracowanej sobie przewagi z 1 kwarty. Zdziwiłem się, że tak nisko bukmacherzy ustawili linię handicapu, bo jestem zdania, że Niemcy są w stanie wygrać spokojnie wyżej.
✅ 90

rumak57 271

rumak57

Coach
Peer - Stephens
Typ: 1(2:0)
kurs:1.8
Bet365
Analiza:
Dzisiaj dalsza czesc US Open i kolejne fascynujace spotkania. Ja wybralem mecz pomiedzy Izraelka Shahar Peer a amerykanka Stephens. Wybralem go poniewaz uwazam ze w tym spotkaniu nic zlego nam sie nei moze stac. Zagram dzisiaj HC ze Peer wygra conajmniej 5 gemami a wiec 6-4, 6-3 nam starcza a uwazam ze linia jest dosc mocno zanizona a kursy na moja faworytke sa zbyt wygorowane. A mianowiecie ogladalem Stephens w pierwszej rundzie gdzie mierzyla sie z wegierka Jani i dla mnie te dziewczyny to kompletne nieporozumienie. Pilka przy serwisie Stephens szla z szybkoscia uwaga 80km/h co jest blisko 3 krotnie mniej niz u najlepiej serwujacych zawodniczek. Dodatkowo masa niewymuszonych bledow wymiany szly takie ze pilka odbilala sie czesto gesto na wysokosc poltora metra i ja sie pytam co to ma byc. Kursy na Peer rosna i ja sie z tego bardzo ciesze i nie moge sie doczekac az wroce z popoludniowki ( mecz o 23:00) i pocisne ten meczyk przy juz pewnie ok 1.9-2.0 na win peer dw 2:0. A kursy rosna bo .... Stephens to amerykanka turniej w ameryce to wiadomo. Peer z kolei to solidna firma uwazam ze gema przy swoim podaniu dzisiaj nie przegra jej regularnosc i znikoma ilosc niewymuszonych bledow zmniejsza sie jeszcze o duzy procent przy rywalce tego pokroju. Dodatkowo wydaje mi sie ze takie 3 przelamania to izraelka zrobi swobodnie bo autentycznie gra w 1R nic amerykance dobrego ine wrozy w tym meczu. Wcale nie zdziwilbym sie jakby moja faworytka w tym spotkaniu zrobila sobie rowerek z mlodej faworytki gospodarzy.
⛔ 100

Z 1,4K

ziolo_lecznicz

Użytkownik
dyscyplina-pilka nozna ME U-21 kw
spotkanie:islandia-belgia
typ:2
kurs:2,60
buk:bet365
godzina:19;00
analiza:
zaczynają sie el MME.W tym meczu stawiam na Belgię.W grupie znajduję sie5 druzyn:Belgia,Islandia,Anglia,Norwegia,Azerbejdzan. Wg mnie o 1 miejsce bedą walczyc Naglicy i wlasnie Belgowie.Islandia roczniki mlodziezowe ma na Bardzo srednim poziomie.W tym meczu stawiam na Belgie .Kurs kusi , a jesli myslą o wyjsciu muszą wygrywac od poczatku bo raczej Anglian ie odpusci
Kiepska Analiza

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis
Spotkanie: Potito Starace - Nikolay Davydenko
Typ: Starace +7
Kurs: 2
Analiza:
Starace wygrał poprzednio turniej w San Marino, co prawda nie było tam wielu czołowych zawodników, ale to i tak sztuka, zwłaszcza, że wszystkie mecze wygrał bez straty seta. Davydenko od dawna bez formy. Nie bez powodu mówią o nim &quot;sprzedawczyk&quot;, bo często przegrywa w pierwszych lub drugich rundach. Nie inaczej wyglądały jego ostatnie turnieje. Z Dodigiem wygrał ledwo 3-2, teraz myślę, że również może być taki mecz, Potito powinien urwać przynajmniej seta, a kto wie, kto wie, na pewno ma szanse wygrać cały mecz. Handi wygląda bardzo pewnie. Davydenko to tenisista z umiejętnościami na TOP5, pokazał to np. tutaj - http://www.youtube.com/watch?v=RX5GEh4MmNI - pokonał w świetnym stylu Federera. Człowiek w gazie biegający dosłownie do każdej piłki, bez większej finezji, niebanalnych pomysłów, ale zawsze mocno. Jest po prostu bardzo groźny. Dziś jednak jest daleki od tej formy, więc na pewno nie będzie mu łatwo.
⛔ 100

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dyscyplina: EuroBasket Mężczyzn
Spotkanie: Wielka Brytania - Turcja
Typ: Luol Deng Over 30.5 (pkt+zb+as)
Kurs: 1,75
Bukmacher : Tobet
Analiza : W 2. dniu Mistrzostw Europy na Litwie Brytyjczycy zmierzą się z Turkami.
W 1. dniu imprezy Brytyjczycy ulegli gospodarzom 69:80, choć prowadzili po 3.kwarcie meczu. Zdecydowała ostatnia kwarta i porażka w niej 12:26.
Turcja pewnie pokonała jedną ze słabszych drużyn na ME Portugalię 79:56.
Dziś zapewne Turcy odniosą 2 zwycięstwo, jednak ja gram na osiągnięcia indywidualne gwiazdy Brytyjczyków - Luola Denga, a mianowicie sumę punktów, zbiorek i asyst.
W 1. spotkaniu Deng osiągnął sumę 39 powyższych czynników : 25 punktów, 10 zbiórek i 4 asysty.
25 pkt : 7/18 za 2pkt, 1/4 za 3pkt, 8/9 wolne
10 zbiórek : 9 w obronie i 1 ofensywna.
Deng oddał przeszło 1/3 rzutów całej drużyny 8/22 przy 26/62 wszystkich.
Nie zszedł z boiska ani na moment, grając przez pełne 40 minut.
Dziś zapewne po raz kolejny będzie rzucał aż milo i wcale nie zdziwiłbym się gdyby over 30.5 wyrobił samymi punktami, a że dochodzą jeszcze zbiórki, których dołoży kilka w obronie i parę asyst, więc typ ten powinien wejść mniej więcej po 3 kwartach gry.

P.S.Olo ????
⛔ 100

ivrock 8

ivrock

Użytkownik
Dyscyplina: ME Koszykówka
Spotkanie: Litwa - Polska
Typ: handicap Litwa -16,5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bwin
To, że Litwa wygra, to rzecz wiadoma, ale jak wysoko? 20 punktów w plecy dla Polaków jest dla nich spokojnie do osiągnięcia, wiadomo jakie nastroje są w stosunku do Polaków na Litwie, sądzę, że ten mecz nie odpuszczą ze względów prestiżowych, mogą spokojnie wygrać, ale będą chcieli pokazać Polakom kto tu rządzi. Nasi niby nie skompromitowali się z Hiszpanią, ale ci ciężko wchodzą w turnieje, jakby pierwsze mecze były dla nich sparingiem. Litwini z kolei jak chcą to włączają piąty bieg jak w meczu z Wyspiarzami - czwarta kwarta 26 do 12, z nami raczej nie będą czekać, publika wymusi u nich szybsze natarcie, a nasi po prostu odpuszczą, bo z krótką ławką trzeba oszczędzać siły na spotkania gdzie jest cień nadziei na wygraną istnieje.
✅ 90

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Tennis US OPEN
Spotkanie:
Bernard Tomic (AUS) 2.40 - Marin Cilic (CRO) 1.53
Typ 0:3
kurs: 4.00
bwin
Na tace wybieram dzis mecz chorwata Cilicia z Autralijczykeim Tomiciem,bedzie to ich 2 spotkanie w wielkim szlemie po starciu w Australian open ktory wygrał Cilic 3-2 był to ciezki mecz i pomimo pomocy kibicow młody 18-latek uległ doswiadczonemu choratowi, mysle ze dzis tez tak bedzie ale znacznie wyzej bo Cilic upora sie z nim w 3 setach.
Przypomne w 1 rundzie Cilic pokonał gosopodarza Harrisa 3-0 maja problem w 3 secie grajac Tb,Tomiz zas pokonał Yanim takze gospodarza zawodow 3-0 niemajac wiekszych problemow,kursy na dzisiejszy mecz sa wyrownane ale bez wachania wskazuje Cilica a moj typ to 3-0 !
Tomic, Bernard Cilic, Marin
0 : 1
60 Ranking 28
752 Points 1375
Australia Country Croatia
✅ 300

jankes1910 68

jankes1910

Użytkownik
Dyscyplina - Tennis - US OPEN
Spotkanie : Tommy Haas - Alejandro Falla
Typ : 0:3 (Dokładny wynik)
Kurs 4.60
Bukmacher : bet-at-home

Analiza : Dziś o godzinie 19:00 dojdzie do pojedynku Niemca rakiety 475 Tommiego Haasa z Kolumbijczykiem rakietą numer 119 Alejandro Falla.Widzimy ranking mówi wszystko,ogromna róznica,to dlatego,że Niemiec prawie przez 3 lata nie grał w tenisa i dopiero teraz powrócił.Jescze 5-6 lat temu był to tenista pierwszej dziesiątki.Ale jak mówiłem 3 lata nie grałw tenisa,więc wiemy jak trudno jest wrócić po tak ogromnej przerwie.Falla to bardzo dobry zawodnik,potrafiący grać na każdej nawierzchni,w 1 rundzie już sprawił ogromną niespodzianke pokonujać Viktora Troickiego.Mój typ na to spotkanie to 0-3 w setach dla Kolumbijczyka.Mało odważnym polecam grać w meczu na Falle.Jeżeli pomogłem kliknij dzięki.
⛔ 100

N 1

nuevogusto

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Hiszpania - Portugalia
Typ: Portugalia +29.5
Kurs: 1.9
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam wszytskich serdecznie, to mój pierwszy typ na forum, mam nadzieję, że wszystko odbędzie się zgodnie z przyjętymi zasadami :wink:.
Na dziś proponuję spotkanie koszykarskich mistrzostw Europy odbywających się na Litwie pomiędzy Hiszpanią i Portugalią. Wczoraj Polacy dość niespodziewanie w mocno rezerwowym składzie stawili niespodziewanie opór faworytom turnieju Hiszpanom i ulegli zaledwie różnicą 5 pkt. Hiszpania to drużyna typowa turniejowa i w meczach grupowych liczą się dla nich zwycięstwa odniesione jak najmniejszym nakładem sił, co było jedną z przyczyn, że w drugiej połowie Polacy odrobili część strat poniesionych na początku spotkania.
Portugalczycy nie należą do koszykarskich tuzów, ale myślę, że przeciwko swoim sąsiadom z półwyspu Iberyjskiego zagrają ambitnie, na tyle ambitnie, że nie przegrają różnicą 30 pkt. Warto dodać, że w swoim pierwszym meczu na turnieju ulegli silnej ekipie Turcjii różnicą 23 pkt(79-56). Myślę, że kurs jaki wystawili bukmacherzy zachęca do wybrania tego spotkania, tym bardziej, że nie liczą się na tego typu imprezie spektakularne zwycięstwa, ale spokojne, solidne gromadzenie punktów i rozłożenie sił na cały turniej, a trener Hiszpanów, jeśli uda uzyskać im się spokojną przewagę da pograć rezerwowym, którzy we wczorajszym meczu z Polską nie zachwycili.
✅ 90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom