>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Typy Dnia - 01.07.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
seboes 507

seboes

Użytkownik
Spotkanie: AIK Stockholm - Mjallby 19:00

Typ: over 3.5
Kurs: 2.80
Bukmacher: expekt

W 14 kolejce Allsvenskan- szwedzkiego odpowiednika naszej ekstraklasy dojdzie do nieźwykle ciekawego spotkania pomiędzy 5 w tabeli AIKiem ze stolicy a 9 w tabeli Mjallby. Gospodarze są ostatnio w świetnej dyspozycji. W ostatnich pięciu spotkaniach zdobyli 13 punktów, a ich stosunek bramkowy w tych meczach to 11:4. Co ciekawe w meczach u siebie nie spisują się zawodnicy Aiku najlepiej. Dotychczasowo wygrali oni tylko dwa na sześć pojedynków. Napewno dzisiaj od początku spotkania powalczą o 3 pkt bo sytuacja w tabeli jest bardzo wyrównana. Wydaje się, że zdobędą oni w tym spotkaniu swoją pule goli. Goście to najbardziej overowy zespół w lidze. Średnio w meczach tego zespołu pada 3.6 gola na mecz. W ostatnich spotkaniach ta średnia jest nawet jeszcze wyższa. Pozwala to wysuwać przypuszczenia, że możemy się spodziewać w tym spotkaniu festiwalu strzeleckiego. Po za tym w zespole Mjalby nie wystapią dwaj podstawowi obrońcy: Sudic i Ivanovski. Tej nie zgranej obronie nie wróżę udanego meczu. Szybcy i zwrotni gracze ofensywni Aiku tacy jak: Igboananike, Quaison czy Kayongo-Mutumba będą mieli pole do popisu. Mecz już za kilka minut.
⛔ 100

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Winetka
Mecz: Quigley E. - Bossel A.
Data: 01.07.2013 20:00
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dzisiaj o 20:00 początek turnieju ATP w amerykańskiej miejscowości Winetka. Turniej rozgrywany na nawierzchnii twardej. Z pośród meczy pierwszej rundy wybrałem starcie Szwajcara Adriena Bossela z Amerykaninem Ericem Quigleyem. Faworytem bukmacherów jest Bossel i ja podzielam to zdanie. Quigley to obecnie 552 zawodnik na świecie. Nie może się pochwalić jakimiś wielkimi wynikami. Ostatnio przegrywa z nieznanymi zawodnikami podczas bardzo niskiej rangi turniejów rozgrywanych w Ameryce. Przegrywa m.in. 4:6, 7:5, 2:6 z Mitchellem Frank (767 ranking), 6:4, 4:6, 2:6 i ponownie 4:6, 2:6 z Gianni Mina (756 ranking), 6:7, 6:7 z Patrickiem Dackiem (1254 ranking), 4:6, 5:7 z Luke Saville (347 ranking) czy 6:7, 2:6 z Ryanem Rowe. Wiem, że te nazwiska nic nikomu wiele nie powiedzą, więc dalej nie wymieniam. z jedynych, którzy są coś więcej znani, wymienie, że Guigley przegrał 2:6, 3:6 z Gregiem Jonsem czy z ówcześnie 511 w rankingu Kylem Edmundem w stosunku 5:7, 7:6, 3:6. Z drugiej strony o 2 lata starszy zawodnik. Bossel to obecnie 401 tenisista na świecie. Po cyklach turniejów na nawierzchni twardej, gdzie wiodło mu się raz lepiej, raz gorzej przyszedł czas na turnieje na trawie rozgrywane w Europie. W Nottingham-2 pokonał w eliminacjach 7:5, 7:5 nieznanego Woolleya, 3:6, 6:2, 6:3 Broady, 7:6, 6:2 Daniela Coxa i przegrał w turnieju głównym 6:1, 2:6, 3:6 z Go Soedą. W holenderskim turnieju w s-Hertogenbosch pokonał 6:3, 1:6, 7:6 Alexandra Lazova i wyeliminowany został przez Łukasza Kubota, z którym przegrał 4:6, 6:7. Miało to miejsce 2 tygodnie temu, a jak dobrze gra teraz Łukasz, każdy wie. Według mnie warto stawiać.
⛔ 100

S 318

soren

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Mistrzostwa Świata u19
01.07.2013 21:00
Chiny - Tunezja
typ: under 130.5
kurs: 2.00
buk: unibet
Czwarta i ostatnia kolejka w 1 fazie rozgrywek grupowych. W grupie A co bardzo mnie cieszy na czele znajduje się reprezentacja Polski. Ja jednak dzisiaj skupię swoją uwagę na pojedynku Chińczyków z Tunezyjczykami.
Reprezentacja młodzieżowa Chin znajduje się aktualnie na 2 miejscu w grupie. Pierwsze spotkanie wygrała bardzo łatwo z Meksykiem 3:0, nie pozwalając i uzyskać granicy 20 punktów w każdym z setów. W drugiej kolejce zmierzyli się z naszą reprezentacją i pomimo, że przegrywali 2:0 zdołali doprowadzić do tie-breaka, którego przegrali na przewagi. Wczoraj natomiast zmierzyli się z młodymi Belgami i również nie pozostawili im złudzeń wygrywając 3:0. Świetnie w tej reprezentacji spisuje się Dusan, który aktualnie znajduje się na 2 miejscu w klasyfikacji najlepiej punktujących. Jest również Tang i Zhang, atakujący z ponad 50% skutecznością. Dużym plusem tego zespołu jest fakt, że ich gra opiera się na całej drużynie, atak jest w miarę równomiernie rozłożony, a nie na jednym zawodniku, który w meczu wykonuje ogromną ilość ataków.
Tunezja to zdecydowanie najgorszy zespół w tej grupie. Przegrali wszystkie trzy spotkania, ugrywając zaledwie 1 seta Meksykowi,a przegrali w 3 setach z Polską i Belgią. Najlepiej punktującym zawodnikiem tego zespołu jest Mahdi Ktata, który w spotkaniach zdobył zaledwie 22 punkty, a najskuteczniej atakującym zawodnikiem jest Ben Tara Wassim ze skutecznością zaledwie 34%.
Według mnie Tunezyjczycy nie będą mieli nic do powiedzenia w tym meczu i nie ugrają 60 puntów w setach.
✅ 100

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challenger Manta (Ekwador)
Spotkanie: Diaz-Figueroa - Londero
Typ: 2:0
Kurs: 2.25
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Co możemy powiedzieć o tym spotkaniu? Na pewno to że kurs zachęca... Około godziny 16:00 kurs był jeszcze wyższy no ale teraz jest jaki jest i nie ma co rozpaczać. 2.75 drogą nie chodzi i byle tylko okazał się trafiony. A co można powiedzieć o obu tenisistach mierzących się dziś na Ekwadorskich kortach w miejscowości Manda? Na pewno z rankingu wynika że lepszym zawodnikiem jest mój faworyt a mianowicie Diaz-Figueroa, zajmuje on obecnie 430 miejsce w rankingu ATP. W tej samej tabelce, jego rywal - Londero jest o 115 pozycji niżej co na pewno ma jakieś znaczenie. Wiadomo że samym rankingiem meczu się nie wygra ale ja widzę w tym duży argument. Nie ma co tu lać wody, jest to turniej niskiej rangi z pulą nagród 35 tysięcy USD tak więc prawdę mówiąc w tym spotkaniu zdarzyć się mogą różne rzeczy, a mając na uwadze fakt że jest to pierwsza runda nie polecał bym tego grać in-all. Kurs dobry, postanowiłem uderzyć 5% stawką swojego stanu konta, dla większych emocji. Zapraszam na spotkanie które rozpocznie się już za 15 minut.
✅ 125

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom