Camerin M-E/Niculescu M - Aoyama S. / Pegula J.
Typ
wygra Camerin/Niculescu
Kurs 1.50
Bet365
Niculescu jest na gazie. Od turnieju w Luxemburgu gdzie miała odpaść z Opranti, Hradecką, Hantuchova szokowała dzień za dniem i pokazywała, że jest obecnie w formie życia - uległa dopiero Williams w finale i potem Poitiers gdzie była w półfinale. A dalej za ciosem w Nantes, gdzie średnia gemów sięgała u19. Tak może nie było obsady bardzo ważnej, ale zwycięstwa pokazywały formę i koniec. Teraz Shenzhen, gdzie w singlu wygrała może nie dość pewnie, ale nie z przeciętną Zheng. Kursy na granicy 1.34 były do kuponu, ale przegapiłem to spotkanie. Lecz debel o 11.15 był już promocją. Kursy na win 2.15 i kur po 1gemie na 2:0 1.78 to sowita promocja od
Bet365. Teraz Maria kiedyś wygrała z Moniką, ale były to czasy, które pamiętają Stalina. Na jej liście z przeszłości nie ma znanych nazwisk, a te które są - są to porażki zazwyczaj po wyjściu z kwalifikacji. Aczkolwiek na korcie twardym owa zawodniczka wydaje się być pewna. Właśnie tutaj są nazwiska Puig, która przecież brnie do przodu w karierze. Ale nie o tym - Maria gdyby nie zmieniała nawierzchni co chwilę, to może by coś z tego było, a tak to wychodzi dość przeciętnie. Dlatego Monika która pokazuje, że twarde jest jej + Maria, która powinna się wczuć i 'wydaje' mi się, że najlepiej czuje się na właśnie tej nawierzchni dadzą radę do półfinału i może nawet finał.
Teraz Pegula&Shuko by nie było tak kolorowo jak napisałem wyżej. Duet młodości nie jest wcale stracony. Sama Pegula lubi ową nawierzchnię w singlu radzi sobie dość zdecydowanie i jak na swój wiek + turnieje 150miejsce w rankingu to pewien sukces można by rzec. Lecz tutaj ma dubel i to samo koło u wozu co Monika czyli Shuko, która gra wszędzie gdzie się da. A tam gdzie wyjdzie z kwalifikacji - to od razu do domu. (moze nie od razu, ale wygląda to słabo). Panie już dziś mogły odpaść z turnieju po dość słabym 1secie. Lecz sa i grają dalej i..
słabe spotkanie nie wróży nic dobrego. Tym bardziej, że Monika i Maria zostały przełamane w 1gemie i od razu odłamały, w 3cim gemie to samo i znów odłamały, potem nie dały za wiele do powiedzenia na korcie Kudrynavstevie&Zakopalovej.

100