>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - Damian1948

Status
Zamknięty.
damian1948 32

damian1948

Użytkownik
16)
Rosja-Kanada (Druga tercja) X
Finlandia-USA (1wsza bramka) 2
Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 1
Dallas Stars - Phoenix Coyotes 1
AKO : 7.33
Stawka : 5/10

Jak wiecie na Tobecie można łączyć zakład live na kuponie z innymi zdarzeniami.
Tak też zrobiłem w meczu Rosja-Kanada przy stanie 2-2 i 7 min do końca 2 tercji dałem że będzie remis. Skończyło się 3-3.

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
16)
Rosja-Kanada (Druga tercja) X
Finlandia-USA (1wsza bramka) 2
Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 1
Dallas Stars - Phoenix Coyotes 1
AKO : 7.33
Stawka : 5/10

Jak wiecie na Tobecie można łączyć zakład live na kuponie z innymi zdarzeniami.
Tak też zrobiłem w meczu Rosja-Kanada przy stanie 2-2 i 7 min do końca 2 tercji dałem że będzie remis. Skończyło się 3-3.
Dołączam screena żeby nie było ;)
http://w860.wrzuta.pl/obraz/1pTfeoeLWIr/ps

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Podsumowanie :

Podanych typów - 63
Trafionych typów - 40
Skuteczność - 63,4 %

Postanowiłem nie podliczać skuteczności kuponów tylko podanych typów.
Ale od dziś będę starał się grać po 2/3 zdarzenia na kuponie. Bo jak widzicie skuteczność typów jest dobra, a kuponów zaledwie kilka weszło.

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Jutro Premier League. Jako że ją uwielbiam i oglądam kiedy tylko moge. To zdecydowałem się napisać analizę do 2 spotkań. Dodam również że moje &quot;Wyspiarskie&quot; typy (Szkocja i Anglia) mają bardzo dużą skuteczność dlatego kilka słów ode mnie.

Tottenham-Newcastle

Dziś o godz. 16.00 na White Hart Lane odbędzie się ciekawie zapowiadające spotkanie. Bardzo dobrze grający Tottenham zagra z nieprzewidywalnym beniaminkiem. Drużyna Newcastle na wyjazdach spisuje się w kratkę.. Potrafi wygrać z najlepszymi (Arsenal, Chelsea), a przegrywać i to dość wysoko z WBA i Boltonem. Co prawda oglądałem tylko skrót ostatniego meczu z City to powiem że kilka dobrych okazji Sobie stworzyli.. Najgroźniejsze chyba po bramce na 2-1 Carrolla.
Widać że ta drużyna w każdym meczu gra do przodu.
W tym spotkaniu zabraknie kluczowego zawodnika (kapitana) Nolana, który pauzuje za kartki.
Co do gospodarzy to dużo dobrych rzeczy można pisać na temat ich gry.
Oglądałem całe spotkanie z Aston Villą i powiem że bardzo mi się podobała gra Tottenhamu przez całe spotkanie mimo że od 25 min. grali bez Defoe, który otrzymał czerwoną kartkę dlatego jutro nie zagra.
Myśle że nie będzie to duża strata ponieważ ma dobrych zmienników którzy też potrafią strzelac bramki.. (Innymi napastnikami Hotspur są : Keane, Pawluchenko, Crouch). Na &quot;szpicy&quot; może również zagrać Van der Vaart.
Chodz on nie za dobrze czuje się grając tyłem do bramki dlatego stawiam że w 1wszej jedenastce wyjdzie jako jedyny napastnik Crouch, a Holender zagra za jego plecami, który sam mówi że na wyspach odżył i to widać. Gra bardzo dobrze i bierze ciężar gry na Siebie. To tego jest Modrić, bardzo szybki Lennon oraz Bale. Którego rajdy są wyśmienite, a że ma bardzo dobrze ułożoną lewą stope to udowodnił nie raz. Najbliższy przykład z przedwczoraj kiedy to po jego rajdzie padła 2 bramka na Kogutów.
Tottenham ostatnio gra u Siebie bardzo dobrze. Pokonał Liverpool, Werder, Inter, Blackburn, a zremisował z Arsenalem i Sunderlandem.
Obie drużyny grają ofensywną piłkę i atak jest ich najmocniejszą stroną.
Dlatego przewiduje że obie drużyny strzelą i zobaczymy kilka bramek.
W tym sezonie drużyna Newcastle w 18 spotkaniach - 12 overów (2.5), a Tottenham - 9.

Moje propozycje :

Over 2.5 - 1.67
Obie strzelą - 1.70
Tottenham win - 1.48

(Kursy z Tobetu)

Jeszcze nie wiem co zagram i za jaką stawkę to napisze jutro do południa ???? .

Wkrótce pojawi się analiza meczu Birmingham-Manchester Utd. ;)

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Birmingham-Manchester United
Do broniących się przed spadkiem gospodarzy przyjeżdża co roku walcząca o najwyższe cele drużyna - czyli &quot;Czerwone Diabły&quot;.
Co do gospodarzy to spisują się w tym sezonie słabo patrząc na ogólny rozrachunek, ponieważ u Siebie w ostatnich 6 meczach odnieśli 4 zwycięstwa i 2 remisy ! I to nie z byle jakimi przeciwnikami min. Chelsea, Tottenham i w Carling Cup - Aston Villa.. W tym spotkaniu potrzebują chociaż punktu. Ponieważ widnieją tuż przed strefą spadkową.
Ostatnie spotkanie przegrali z Wolves 1-0.
Co to drużyny Manchesteru to są w gazie i bardzo podoba mi się ich gra.
W ostatnim meczu wygrali 2-0 z trudnym przeciwnikiem którym jest Sunderland. Para Berbatov-Rooney świetnie się rozumie. Bułgar jest w wysokiej formie, a Anglik z meczu na mecz gra co raz lepiej. I to tego jest to jeden z najlepszych napastników. A więc ma zawsze ten błysk nawet jak nie jest w najlepszej dyspozycji.
United w najmocniejszym składzie.
Jeżeli stracą pkt. to przy zwycięstwie stołecznych rywali City. Spadną na 2 miejsce. (Ale mają 2 mecze mniej rozegranych od City).
Dlatego będą zmotywowani i według mojej opinii spokojnie te spotkanie rozstrzygną na własną korzyść.
Dodam że w ostatnich 13 spotkaniach obu drużyn między Sobą 10 razy wygrywali Czerwone Diabły, a 3 razy padał remis.
Moje propozycje :
Man. Utd win - 1.50
Man. Utd H(1.0-0.0) win - 2.4
(Kursy z Tobetu) Jutro do południa napiszę co wybieram i za jaką stawkę. ;)

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Chelsea-Bolton
Jutro o godz. 20.45 na Stamford Bridge przyjeżdża średnio spisujący się na wyjazdach Bolton, który w ostatnich 6 wyjazdowych spotkaniach zgromadził 6 pkt. (2 porażki, 3 remisy, 1 wygrana).
W swoim ostatnim meczu wygrał u Siebie z WBA.
Chelsea w ostatnim czasie spisuje się fatalnie. Wczoraj w Derbach Londynu zagrali słabo. Mimo że stworzyli sobie kilka dobrych sytuacji. Wracający po kontuzji Lamaprd niczym nie zachwycił. Carlo Ancelotti ma nóż na gardle. Ostatnie zwycięstwo odnieśli 23 listopada u Siebie w Lidze Mistrzów ze słabo spisującą się Zyliną. Nawet w tym spotkaniu przegrywali do przerwy 1-0.
Wydaje mi się że jutro to się zmieni i &quot;The Blues&quot; pewnie pokonają Bolton.
Drużynie Chelsea punkty są bardzo potrzebne. Obecnie zajmują 4 miejsce i mają, aż 7 pkt stratę do Man. Utd, które w dodatku ma 1 spotkanie rozegrane mniej.
Drużyna z Londynu lubi grać z Boltonem. Ostatni raz przegrali w 2003 roku. A od tego czasu 11 razy wygrali i 3 razy zremisowali.
Jedynym poważnym osłabieniem jest brak na środku obrony Alexa.
Reasumując jestem niemal pewien, że jutro wysoko wygrają gospodarze..
Będą chcieli miłym akcentem zakończyć ten rok przed własną publiczością, którym maja coś do udowodnienia.
Jeżeli stracą pkt. to wydaje mi się że na runde wiosenną będziemy mieli innego szkoleniowca w Chelsea. Bo wiemy jaki jest Roman Abramowicz ;)
Moje propozycje :
Chelsea win - 1.30
Chelsea H(0.0-1.0) win - 1.90
Over 2.5 - 1.62

(Kursy z Tobetu)​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom