>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy długoterminowe sezon 24/25

typerskoki 665,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Ja zacznę.

1733395986819.png

Niegłupia opcja.

Zajc już teraz wygląda lepiej od Forfanga a ma tendencje się rozkręcać plus na lotach nadrobic. A Forfang zeszly sezon często wymiatał treningi a i tak głowa nie wytrzymała i był poza top10. Teraz do wymiatania mu daleko, więc Zajc moim zdaniem powinien zdobyć sporo punktów więcej.

Wasek super forma lato, także bezie ciężko dowieźć do marca. Już teraz Olek wygląda lepiej w najlepszych próbach (patrz 3 miejsce po 1 serii w Ruce). A Olek podobnie jak Zajc ma tendencje się rozkręcać od stycznia. Dodatkowo na lotach sporo nad Wąskiem powinien nadrobić, także to także bardzo dobry typ.

Otrzymane punkty reputacji: +1144
typerskoki 665,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
1734617200675.png

Równiez spoko opcja. W kadrze AUT jest tak ciasno że w każdej chwili 13 w klas. generalnej może wypaść ze składu i stracić punkty (Patrz Fettner), poza tym Zajc widać się rozkręca i na lotach może sporo natrzaskać przewagi.

Hoerl Tschofenig 1 to mega okazja. Tschofenig jezcze nie miał stabilnego sezonu na wysokim poziomie, Hoerl co sezon się poprawia i ciężko mi sobie wyobrazić by skończył poza top3 i za kolegą z drużyny.

Paschke Kraft 1 typ ryzykowny, ale mam czutkę że tym razem Paschke nie oklapnie w trakcie sezonu i wygra KK. Wiadomo Kraft w 2 części będzie gonił, dlatego ew. można wywalić ten typ z kuponu.

Lanisek już jest wyżej od Lindvika i podobnie jak Zajc raczej będzie miał coraz lepszą formę. Lindvik za to błyszczał w lato a teraz mam wrażenie że co tydzień jest coraz gorzej.

Także kolejna ciekawa lokata długoterminowa.

Do góry Bottom