Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Vitality vs Monte / Monte wygra mapę @ 2,26 pinek
Witam, króciutko że względu na brak czasu. Uważam, że dziś Monte stać na mapę. Ogólnie rzadko kiedy gram w ich stronę, nigdy nie mogę zaufać naszemu Krasnalowi i sam sobie się dziwię, że robię to właśnie w spotkaniu przeciwko Vitality, ale te kursy ~ 1,15 na apexa i spółkę to jednak małe nieporozumienie i nie widział bym tutaj mniej niż 1,3.
Gdyby kursy były nieco inne i na mapę Monte widniało by coś w okolicach 1,6/7 to bym tego nie grał, ale ten kurs to w moich oczach value i spróbuję.
Navi vs Eternal / Navi win @ 1,55 pinek
Pora, aby ktoś zatrzymał Xantaresa i spółkę i stawiam, że zrobi to dziś Simple. Navi już jakiś czas temu pokazało, że to wszystko zaczyna chodzić jak należy i poszły za tym wyniki, już nie wspominając o tym, że po niektórych rudach można rzec, że wyglądają jak by grali ze sobą latami i to nie jest tylko moje zdanie. Imponujące były ostatnie spotkania Turków, brak straty mapy robi wrażenie i tak jak przewrócili stolik w solidnych domkach, tak dziś uważam że Navi przewróci ich. Ja gram Simpla, który ma apetyt na ten ostatni sezon pro ligi.
G2 vs Mouz / G2 wygra @ 1,57 pinnacle
TIran od razu propozycja na dzień jutrzejszy, że względu że mogę nie mieć chwili to ląduje to dziś. Wczoraj Faze katastrofalnie zawiodło i grało, zero poprawy, wręcz regres i wielu się zachwyca Mouz, ale czy słusznie? Moim zdaniem nie koniecznie. Przytoczmy kilka ostatnich spotkań myszy.
Zaczęli od porażki z MibR 1-2 czyli rewelacji tam nie było zdecydowanie. Następnie wygrana 2:0 na EG, które nie oszukujemy się nie dorasta do pięt na chwilę obecną europejskiemu csowi i powiedzieć, że to ekipa klasę niżej to jak nie powiedzieć nic i wiele ekip wyglądało by w tym spotkaniu rewelacyjnie kończąc zwycięstwem. Następnie wygrana z Heroic, czego nie można im odebrać, ale z tyłu głowy wielu wie, że gdyby to było Heroic w swojej optymalnej formie to nie skończyło by się to takim wynikiem. Zakończyli rewanżem i zwycięstwem nad Mibr. Bez mowy o prolidze, następnie porażka bo1 do Victori Zigzag i nikt nie powie, że po pro lidze odpuszczali bo myszy walczyły jak mogły by ostatecznie przegrać po dogrywce, następnie przegrana do 10 z Olks, czyli twistem i sklejką by wrócić do gry w Play off pro ligi. Po dwóch spotkaniach, które owszem wygrali w dwóch mapach, ale litości...grali z Furią, która obecnie jest w fatalnej dyspozycji i moim zdaniem się to prędko nie zmieni i z nimi większość lepszych ekip by to spotkanie po prostu wygrała. Wczoraj nadal widzieliśmy Faze, które widzimy niestety od przyjścia Neo. Nikt nie powie, że Faze zagrało przyzwoicie tylko to Mouz było wybitne bo to zwyczajnie nie jest prawdą. Faze wyglądało katastrofalnie, monetami tak kardynalne błędy, brak pożywienia jak by Panowie grali ze sobą tydzień, zobaczymy co się wydarzy w tej formacji w przyszłości, ale to na pewno nie może tak wyglądać. Mouz gra solidnie i nie można im tego odebrać, ale jutro już ekipa po której możemy wiedzieć czego się spodziewać. Monesy zagra swoje na awp to możemy zobaczyć również dwie mapy w przypadku Mouz, tylko w drugą stronę. Dla mnie G2 to bierze a Mouz fajnie pobiło ten kurs zwycięstwem nad Furią i Faze.