>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy By Xamon

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Polska - Niemcy 1X 2.25 Bet365 2:0 ✅✅

Nie chce mi sie tutaj rozwodzic za bardzo nam tym meczem, bo juz wszystko zostalo powiedziane. Niemcy zagraja najslabszą 11 od lat, duzo zawodnikow odeszlo na emeryture, duzo ma kontuzje, sa w fazie przebudowy. Osobiście gram grubo ten typ.

Przypuszczalne składy:

Polska: Szczęsny - Piszczek, Glik, Szukała, Wawrzyniak - Grosicki, Krychowiak, Jodłowiec, Rybus - Milik, Lewandowski

Niemcy: Neuer - Rudy, Hummels, Boateng, Durm - Kroos, Kramer - Podolski, Mueller, Schuerrle - Goetze

edit: pięknie, pięknie. Mam nadzieje, ze ktos pograł bo grzechem było nie skorzystać z takiej okazji.:cool::cool:

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Boston Celtics - New York Knicks 2 2.25 80:96 ✅✅
Teren neutralny, rewanż za ostatni mecz w Bostonie przegrany przez NY. Czemu by nie spróbować, zważywszy ze Boston b2b.
edit: rewanż Knicksów i zarazem mój udany ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 1 1.57 Bet365 1:0 ✅✅

Wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia ze Legia nie straci dzis pkt.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks 1 1.60 Bet365 98:105 ⛔⛔

Dużo osłabień w Bucks, polecam Minnesotę.

edit: paranoja, nie mozna bylo na dodatek meczu obejrzec nigdzie.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Indiana Pacers - Dallas Mavericks 1 1.40 Bet365 98:93 ✅✅

Atlanta Hawks - Detroit Pistons 1 1.64 Bet365 100:104 ⛔⛔

San Antonio Spurs - Miami Heat 1 1.43 Bet365 108:111 ⛔⛔

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Atl. Madrid - Espanyol 1 1.33 Bet365 2:0 ✅✅

Szkoda czasu na opisywanie, Atleti na wielkim luzie zdobywa tutaj 3 oczka i nikt mi nie powie ze będzie inaczej.

Marseille - Toulouse 1 1.60 Bet365 2:0 ✅✅

Kolejny pewniak, OM Bielsy demoluje każdego w Ligue 1. Tuluze wciągnie nosem.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 1 1.62 Bet365 94 - 112 ⛔⛔

Myślę, że ze zwycięstwem grzmotów nie będzie wiekszego problemu. Można śmiało grać.

edit; dno i 20 metrow mulu, tylko wtopy na tych wilkach ostatnio

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 1 1,58 1xbet 128-125 ✅✅
Krótko i na temat. Denver w dramatycznym swoim ostatnim spotkaniu ograło OKC i dostało bardzo porzadnego kopa w boju o wyznaczone przez siebie cele czyli awans do playoffs 2018. Dzisiejszej nocy kilku ich bezpośrednich rywali gra między sobą, więc nadarza się niepowtarzalna szansa na podgonienie czołówki do zaledwie rożnicy 1 wygranej. Co tu dużo mówić, wiadomo ze Denver u siebie jest fenomenalne i trojkami może zjeść każdego. Bucks im leży, wygrali ostatnich 7 spotkań z rzędu z nimi u siebie (od 2010 roku z Kozłami w Pepsi Center nie przegrali) a w tym sezonie na ich terenie nawrzucali im 134 punkty. Zawodnicy, trenerzy i kibice wiedzą o co idzie gra i zrobią wszystko aby ten mecz ich ekipa wygrała. Jestem pewien, że końcowy rezultat będzie na korzyść Denver dlatego polecam wam powierzyć swoje pieniądze w ich ręce. Sam na ten zakład przeznaczylem 4k. Powodzenia.
edit:
Szczerze najbardziej kuriozalny, dramatyczny i patologiczny zarazem mecz nba jaki kiedykolwiek ogladałem. Co tu się odwaliło to do tej pory mi się w glowie nie mieści. Cuda się zdarzają.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Darmstadt - Fortuna Dusseldorf x2 1,58 1xbet 1:0 ⛔⛔
gospodarze w dziesiątkę, graja z liderem, powinno byc łatwo.
edit:
pierwszy zespol gral z ostatnim i przez cala polowe nie byl w stanie strzelic gola do tego zaliczajac dwa słupki. paranoja jakas.

Do góry Bottom