EURO 2020
Węgry -
Francja,
Francja (-1 AH), @1,41
1:1
Portugalia -
Niemcy, powyżej 2 goli, @1,45
2:4
AKO: 2,04
100j
Unibet
100j
Na dzisiejsze mecze proponuję takiego wydaje mi się dość bezpiecznego dubelka, w pierwszym spotkaniu zdecydowanym faworytem są Francuzi i każdy inny wynik niż ich wygrana będzie można rozpatrywać w kategorii sensacji, Węgrzy z dobrej strony pokazali się w spotkaniu z Portugalią, ale ostatecznie przegrali 3:0 w samej końcówce. Tu również liczę, że ostro powalczą, ciekawym betem wydaje się zaproponowany powyżej na kartki w stronę Węgrów.
Francja podejrzewam, że będzie chciała w miarę prędko wyjść na prowadzenie i kontrolować spotkanie, nie liczę na jakiś wielki pogrom, pogoda w Budapeszcie podobna do tej u nas, wiec upały, a wiadomo jak się gra w takich spotkaniach, liczę na jakieś 2:0 faworytów, przy jednobramkowej wygranej zwrot. W drugim spotkaniu idę w gole, liczę że będzie to ciekawe widowisko, faworytem według buków są
Niemcy, ale mnie jakoś ich gra nie przekonuje, wyżej na chwilę obecną cenię ekipę z Ronaldo i Fernandesem w składzie, ale
Niemcy to zawsze
Niemcy, po porażce z Francją mają nóż na gardle i to oni bardziej "muszą", natomiast
Portugalia ostatni mecz gra z Francją, więc raczej też nie będzie chciała, żeby od tego spotkania zależały jej losy w turnieju, stąd liczę na ciekawe widowisko, mam nadzieję na bramki z obu stron, ob y tylko prędko padła pierwsza bramka to mecz powinien się otworzyć i goli nie powinno braknąć, przy dwo9ch trafieniach oczywiście zwrot, taki wydaje mi się bezpieczny dubel na podwojenie.
EURO 2020, Węgry - Francja 1:1 (1-1 żk)
#26 Węgry powyżej 1,5 kartki, @1,65
Unibet, 50j
50j
EURO 2020, Portugalia - Niemcy 2:4
#27 obie strzelą, @1,87 Betsson, 50j
43,5j