>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

VIP Temat Typy by Waldi1979

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Anglia, Premier League, Everton - Arsenal 2:1

#13 Arsenal, @3,00 (2,64) Matchday Boost, Betfan, 25j*
25j

* zmieniłem stawkę z 30j na 25j, ponieważ tyle wynosiła max stawka na tego boosta, a z rozpędu napisałem 30j

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Mistrzów

Milan - Liverpool, obie strzela, @2,00 (TurboKurs LM) 1:2
Ajax - Sporting, obie strzela, @1,74 4:2
AKO: 3,48 (3,06)
50j forBET
103j

Szachtar - Sheriff, Sheriff powyżej 1,5 gola, @3,75 1:1
Porto - Atletico, Porto powyżej 13,5 fauli, @1,70 12 fauli
Graj bez ryzyka do 50 zł*, @1,00
AKO: 6,38 (5,61)
50j Fortuna
50j

* w przypadku przegranej zwrot stawki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +308
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Mistrzów

Atalanta - Villarreal, Atalanta powyżej 1,5 gola, @1,56 2:3
Bayern - Barcelona, Bayern powyżej 1,5 gola, @1,36 3:0
AKO: 2,12
30j Unibet
33,6j

W poprzedniej kolejce również grałem ten typ, gdy Atalanta gościła w Berno, typ oczywiście pokryła, bo spotkanie skończyło się wynikiem 3:3, ale straciła jakby nie patrzeć 2 punkty i dzisiaj, żeby awansować musi wygrać, dzisiejszy rywal ma punkt więcej, więc kalkulacji nie powinno być żadnej. Atalanta ostatnio niezła forma, od wspomnianego spotkania z Young Boys zagrali 3 mecze w Serie A i wszystkie wygrali przy stosunku bramek 8:2, a w pokonanym polu zostawili Juventus i Napoli i to na ich stadionach, natomiast Villarreal po porażce z Manchesterem United przegrał 2 mecze w La Lidze z Barceloną oraz Sevillą oraz urządził sobie strzelanie w Pucharze Króla z jakąś amatorską drużyna, więc tu forma wprost przeciwnie do gospodarzy. Plusem dzisiejszych gości jest to, że im do awansu wystarczy remis, to gospodarze muszą atakować, a ich siłę oraz taktykę ofensywną nie trzeba chyba nikomu przedstawiać, tu raczej nie skończy się na jednym golu, piłkarze Gaspariniego mało kiedy grają na zero z tyłu, ale nadrabiają ofensywą, a że nie mogą kalkulować aby zagrać na wiosnę w 1/8 finału Ligi Mistrzów to liczę na fajne widowisko i mam nadzieję na wygraną Atalanty, bo to ich wolałbym oglądać jak najdłużej w tych rozgrywkach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +673
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Mistrzów, Bayern - Barcelona 3:0 (Lewy bez gola tylko z asystą)

#17 Lewandowski powyżej 1,5 gola , @4,00 (Boosted Odds) Unibet, 30j
30j
#18 Lewandowski powyżej 2,5 gola , @12,00 (Boosted Odds) Unibet, 20j
20j

Robert w formie, w tej edycji Ligi Mistrzów już 9 goli, ustępuje tylko Hallerowi z Ajaxu o jednego gola, więc ma szansę zimę spędzić na fotelu lidera, na skrzydłach Sane oraz Coman, więc wrzutek nie powinno brakować, obrona Barcelony nie jest monolitem, a jeżeli chce awansować to musi wygrać (zakładając zwycięstwo Benfica), czyli atakować, a Bayern w kontrach jest mocny co tez powinno stwarzać sytuację dla Lewego. Nie są to jakieś mega pewniaki, ale pod lepsze oglądanie, liczę, ze przynajmniej te 2 goli wbije, a może i hattricka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +428
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa

Stal - Termalica, Stal lub remis i powyżej 1,5 gola, @1,84 1:0
Raków - Piast, Raków, @2,00 (Matchday Boost) 1:0
AK: 3,68 (3,24)
50j Betfan
50j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +334
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Zagłębie - Wisła K. 2:1

#20 powyżej 2,5 gola, @1,90 Unibet, 30j
27j
#21 Zagłębie strzeli powyżej 1,5 gola, @2,28 Unibet, 30j
38,4j

Zaczynamy rundę rewanżową, o pierwszej obie ekipy chciałyby jak najprędzej zapomnieć, jedni i drudzy dużo poniżej oczekiwań, ogólnie Zagłębie nie wygrało w lidze od 8 spotkań, w tym czasie ponieśli 6 porażek, jak kibicuję Miedziowym od około 30 lat to nie przypominam sobie takiej czarnej serii, najgorsze, że oprócz wyników ich gra także wygląda katastrofalnie, trochę lepiej było ostatnio w drugiej połowie z Lechem, Wisła tak jak wspomniałem na początku również bez szału, ogólnie liczę dzisiaj na przełamanie Zagłębia, historia pokazuje, że Biała Gwiazda im "leży" przynajmniej w Lubinie, gdzie na ostatnie 5 meczy wygrali 4 i w każdym z wygranych strzelali minimum 3 gole. Defensywy są w czołówce najbardziej dziurawych, więc mimo nie najlepszej formy liczę, ze kilka bramek zobaczymy, oby więcej po stronie Lubina.

Anglia, Premier League + Polska, Ekstraklasa

Liverpool - Aston Villa, powyżej 9,5 RR, @1,52 14 RR
Zagłębie - Wisła K.Podwójna szansa (1. połowa lub mecz) 1-1, @2,05 2:1 (0:1)
Norwich - Manchester United, Manchester United, @1,45 0:1
AKO: 4,52 (3,98)
21j Betfan
62,58j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +685
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Włochy, Serie A + Niemcy, Bundesliga

Verona - Atalanta, powyżej 2,5 gola, @1,68 1:2
Sassuolo - Lazio, powyżej 2,5 gola, @1,70 2:1
Frankfurt - Leverkusen, powyżej 2,5 gola, @1,69 5:2
Gra bez podatku, @1,14
AKO: 5,47 (4,81)
30j Fortuna
114,3j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +941
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Legia - Zagłębie 4:0

#26 Zagłębie, @5,00 Unibet, 30j
30j
#27 Zagłębie lub remis, @2,14 Unibet, 30j
30j

Wiem, że miałem nie grać tego meczu, ale obok takich kursów nie mogłem przejść obojętnie, spotkanie dwóch aktualnie najsłabszych drużyn w lidze, osobiście nie kupuję tej masówki na Legię, oni co kolejkę mają wygrać, bo muszą, bo nie przystoi itd itp a notują tylko kolejne porażki, według mnie jeżeli coś tam się zmieni to dopiero w przerwie zimowej, wyciągnęli Vukovicia, ale powiedzmy sobie szczerze gość od roku nie siedział na ławce, przed sezonem miał propozycję z...Zagłębia, odrzucił ją, bo wolał siedzieć na d**pie i pobierać pensję za nic od Mioduskiego, mieli "rozmowę motywacyjną" podczas powrotu z Płocka, ale nie wydaje mi się, żeby nagle zaczeli grać mega piłkę, na pewno wyjdą zmotywowani i przestraszeni, bo każdy będzie się bał popełnić błąd, Legia jak nawet była w formie i walczyła o mistrzostwo to z Lubinem u siebie grało jej się ciężko w ostatnich sezonach, na chwilę obecną nie jest nawet ligowym średniakiem jakkolwiek by to nie brzmiało, w Zagłębiu też nie jest kolorowo i potrzeba rewolucji jak w przypadku gospodarzy, Miedziowi w bólach, bo w bólach, ale zainkasowali 3 punkty w starciu z Wisłą, o stylu i jakości nie ma co pisać, bo ich po prostu na chwilę obecną nie ma, ani u jednych ani u drugich, ogólnie liczę, że z Legii motywacji wyjdzie bardziej paraliż, a Zagłębie po raz kolejny udowodni, ze potrafi grać w Warszawie i jeżeli nie wygra to przynajmniej nie przegra tego meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +324
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa + Niemcy, Bundesliga

Wisła K. - Termalica, podwójna szansa 1-1, @1,65 3:0 (2:0)
Bayern - Wolfsburg, Bayern wygra i wykona powyżej 5,5 RR, @1,60 4:0 (5-3 RR)
AKO: 2,64 (2,32)
30j Betfan
30j

Spotkanie inaugurujące ostatnią serię gier w tym roku w naszej Ekstraklasie, do Krakowa przyjeżdża beniaminek z Niecieczy. Faworytem są gospodarze, goście po ostatniej porażce spadli na ostatnie miejsce w lidze, a klub zwolnił trenera Lewandowskiego, Termalica w tym wspomnianym spotkaniu od 38 minuty grała w pzrewadze po czerwonej kartce dla Stali, dodatkowo miała dwa karne i dwa zmarnowała, Wisła natomiast mimo porażki w Lubinie zaprezentowała się dość dobrze, mimo że przez większość spotkania grała w osłabieniu po czerwonej kartce to na boisku nie było tego widać, gdzieś do 70 minuty można powiedzieć, ze była nawet lepsza od Zagłębia, w końcowych minutach już chyba brakło sił i ostatecznie punkty zostały w Lubinie. Uważam, ze jak zagrają na podobnym poziomie u siebie to powinni pokonać beniaminka. Biała Gwiazda u siebie zdobyła 10 pkt (3z 1r 4p bramki 8-11), Słoniki z delegacji przywiozły dotychczas 3 pkt (0z 3r 5p 6-11) i wątpię, żeby dzisiaj powiększyły swój dorobek, kurs na zwycięstwo gospodarzy ~2,00, ja próbuję bezpieczniejszy wariant, ze gospodarze będą prowadzili do przerwy lub wygrają.

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Włochy, Serie A + Hiszpania, La Liga

Genoa - Atalanta, Atalanta powyżej 1,5 gola, @1,38 0:0
Sevilla - Barcelona, powyżej 7,5 RR, @1,45 13 RR
AKO: 2,00
20j Unibet
20j

Villarreal - Alaves, Villarreal, @1,40 5:2