>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by uber ( $$ Hokej $$ )

ubereem 49

ubereem

Użytkownik
:hokej: 27#
SJ Sharks0.0 @ 1.47 ✅
WAS Capitals0.0 @ 1.47
⛔
:hokej:#28 Dallas Stars - Detroit Red Wings ✅
Typ: under 5,5
Kurs: 1,90
:hokej:#29 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins ✅
Typ: over 5,5
Kurs: 1,86
:hokej:#30 New York Rangers - Nashville Predators ✅
Typ: Poniżej 5
Kurs: 2,00
//Całkiem ładnie, nie wszedł teoretyczny pewniak, Caps przegrało u siebie z wyspiarzami, a chyba każdy wie jak oni grają u siebie.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#31 Florida Panthers - Colorado Avalanche OT ✅
Typ : Colorado Avalanche
Kurs : 1,83
Na przeciw siebie stają dwie ekipy które powiedzmy sobie szczerze nie sprawują się zbyt dobrze. Zarówno Koty jak i Lawiny przegrywają praktycznie każdy swój mecz. Problemem Colorado jest strasznie dziurawa defensywa (przegrana z kojotami 6:1) i niezbyt zadowalająca offensywa. W przypadku Florydy nie jest lepiej, na wyjazdach grają jeszcze gorzej, jak u siebie potrafią coś ugrać to gdy przychodzi zagrać na terenie przeciwnika jest tragicznie.
Stawiam na wygraną Lawin gdyż mają znaczną przewagę:
-aspekt swojej tafli
-gra Panter na wyjazdach nie powala
Obie drużyny zmagały się ostatnio z mocnymi przeciwnikami w lidze, teraz czas na grę z przeciwnikiem o podobnym poziomie.

#32 Phoenix Coyotes - Anaheim Ducks MT ✅
Typ : Anaheim Ducks
Kurs : 2,20
Dość ciekawe spotkanie, Kaczki ostatnim czasem to dla mnie naprawdę niespodzianka, porównując ich grę z przed 2 miesięcy to nie ta drużyna. Wygrywają i to naprawdę wysoko strzelając sporo bramek, sa na fali, podejdą do meczu zmobilizowani, myślę że chcą udowodnić teraz, że są coś warci i skreślenie ich za wcześnie było błędem. Kojoty natomiast przeplatają wygraną z przegraną, a w dodatku na wyjazdach jak drużyna z powyższego typu nie zachwyca. Typ leci na kaczki po bardzo ładnym kursie i jest wart zaryzykowania biorąc pod uwagę ładną grę kaczorów.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik
#33 Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres ✅
Typ : Chicago Blackhawks -1
Kurs : 1,72
Puchar Hiszpanii
#34 Real Madryt - Barcelona ✅
Typ : over 2,5
Kurs : 1,80

//Lepiej być nie mogło, wszystko zgodnie z planem.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#35 Edmonton Oilers - St. Louis Blues MT ✅
Typ : St. Louis Blues
Kurs : 1,58
Nafciarze jedna z najgorszych ekip w lidze, Blues u siebie, gdzie grają naprawdę nieźle i mało komu udaje się zdobyć u nich punkty, ponad to całkiem niezła forma.

#36 Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs MT ✅
Typ : Toronto Maple Leafs
Kurs : 1,95
Toronto gra u siebie, wyleczyli się z kontuzji, natomiast minesota ma dalej problemy kadrowe oczywiście dalej jest kilku dobrych zawodników którymi może grać, mimo to nie radzą sobie za dobrze, kiepska forma + mecz na tafli przeciwnika.

#37 New York Islanders - Philadelphia Flyers OT ⛔ //No to było ciekawe...
Typ : Philadelphia Flyers
Kurs : 1,50
Tutaj po prostu nie widzę innej opcji niż wygrana Lotników.

//Dzisiaj krótko i na temat, konkrety.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#38 Florida Panthers - Chicago Blackhawks OT ✅
Typ : Chicago Blackhawks
Kurs : 1,45
Stawka : Stawiam podwójną stawkę 4j
Hawks będzie podejmować u siebie bardzo niestabilne i kiepsko grające na wyjeździe Pantery, są obecnie tylko cieniem drużyny. Hawks po niedawnym dołku wyszedł z niego i jest naprawdę na niezłym poziomie, chłopaki się rozstrzelali i gromią przeciwnika za przeciwnikiem. Nie wydaje mi się żeby Florydzie udało się nawiązać walkę, Hawks będzie grało u siebie i mam nadzieję rozgromi Pentery w pięknym stylu, jest to dla mnie pewniak dzisiejszej nocy.

#39 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins OT + Chicago Blackhawks OT ✅
Typ : Pittsburgh Penguins
Kurs : 1,59/1,45
Stawka : 2j
Kolejny zespół który po strasznym dołku wybija się do góry, Pingwiny będą podejmować u siebie Montreal, które nie prezentuje się ostatnio zbyt dobrze, nie ma się co rozpisywać sięgają po prostu dna. Pingwiny w dobrej formie + swoja tafla daje nam ładnego pewniaka na dzisiejsza noc. Mimo dalszych kontuzji kilku ważnych zawodników, w dobrej formie są inni, Jewigienij Małkin który po kontuzji Sidneya Crosby&#39;ego osiąga oszałamiające wyniki i prowadzi pingwiny do kolejnych zwycięstw.
Pingwiny i Hawks na jednym kuponie.

Powodzenia

//Niewiele brakło a przeliczył bym się z Pingwinami, drużyna zagrała ładny mecz i dla mnie bylo widać przewage pingwinów, to że Fleury na początku nie pokazał się za dobrze to inna bajka, offensywa zrobiła swoje. Obeszło się bez niespodzianki ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#40 Ottawa Senators - Anaheim Ducks ⛔
Typ : Over 5,5
Kurs : 1,83

Nie pokuszę się na postawienie zwycięscy w tym meczu obie ekipy spisują się naprawde nieźle, podoba mi się gra kaczek i mam nadzieję że wygrają ten mecz trzymam za nich kciuki. Natomiast wybrałem wariant over 5,5 obie ekipy dość sporo strzelają, kaczki jednak troszkę więcej tych bramek tracą w porównaniu do Senatorów. Liczę tutaj na ładny festiwal bramek.

#41/42 San Jose Sharks - Vancouver Canucks OT
Typ : Vancouver Canucks✅ /under 5,5⛔
Kurs : 1,71/1,74

Canucks po ostatnio marnej passie dwóch przegranych na swojej tafli musi się zmobilizować. Jeśli chcą się utrzymać na szczycie tej jakże ostatnio ciasnej czołówki muszą wziąść się w garść. Grają u siebie, a rekiny przeplatają zwycięstwo z przegraną, nie spodziewał bym się tutaj niespodzianki.

Powodzenia ????

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#43 Boston Bruins - Philadelphia Flyers OT ✅
Typ : Boston Bruins
Kurs : 1,68
Dość ciekawy mecz, uważam że Niedźwiedzie po przegranej z Strażnikami będą zniesmaczeni i głodni zwycięstwa. Przed nimi mecz wyjazdowy z Lotnikami którzy ostatnio całkiem nieźle sobie radzą, na swojej tafli wygrali kilka ładnych meczów lecz teraz przyjdzie zmierzyć się z dość silnym przeciwnikiem który po nieznacznej przegranej będzie naprawdę zmobilizowany i za wszelką cenę chce wygrać to spotkanie. Ostatnio gdy Boston zawitał u Lotników to w pięknym stylu wygrali pojedynek. Liczę na powtórkę, jeśli Boston nie chce za bardzo odskoczyć od czołówki muszą wygrać to spotkanie, potem może być ciężko to odrobić, jak pisałem wcześniej w czołówce zaczyna się robić gęsto.

Powodzenia.
Czechy extraliga #44 Trinec v Ceské Budejovice ✅
Typ: under 5,5
Kurs: 1,66

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#45 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks OT ✅
Typ : Anaheim Ducks
Kurs : 1,62
Co tu dużo pisać kaczki ostatnio miażdżą z czego się cieszę. Podejmą teraz u siebie Lawiny którzy nie zachwycają, mimo wygranej wczoraj z LAK nie wierzę aby dali rady wygrać ten mecz z przeciwnikiem który jest teraz naprawdę na niezłej fali.
Piła Nożna
Real Madryt @ 1.22 ✅
Inter Milan @ 1.72 ✅
//Miałem nie stawiać na inne dyscypliny ale nie mogę się oprzeć ????

ubereem 49

ubereem

Użytkownik
NJ Devils @ 1.60 OT ⛔
2j
BOS Bruins @ 1.57 OT ⛔
2j
NY Rangers @ 1.40 OT ✅
VAN Canucks @ 1.30 OT ✅
2j

#52 ⛔
NY Rangers @ 1.40 OT
VAN Canucks @ 1.30 OT
BOS Bruins @ 1.57 OT
NJ Devils @ 1.60 OT
Kurs : 4,6
Stawka: 2j

ubereem 49

ubereem

Użytkownik
Grudzień 2011:
Yield: 5,75%
Statystyki ze stycznia:
Kupony podane : 54
Kupony trafione : 30
Kupony nietrafione :23
Kupony zwrócone : 1
Suma stawek : 2625
Suma wygranych : 3050
Zysk/Strata : 425 ✅
Yield : 16,2 % ✅

ubereem 49

ubereem

Użytkownik
LUTY 2012​

// 1j = 20 zł

#1 Carolina Hurricanes - Boston Bruins ⛔
Typ : Boston Bruins MT
Kurs : 1,62
Stawka : 5j
// Nie wiem jak podsumować ten mecz, niezły występ Ward&#39;a (to że bronił nieźle to słabe słowo) 47 strzałów ze strony niedźwiedzi i w żadnym przypadku krążek nie znalazł się w bramce. Oglądając mecz widać było definitywną dominację Bostonu a mimo to nie udało się pokonać bramkarza Caroliny.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#2 Los Angeles Kings - St. Louis Blues ✅
Typ : St. Louis Blues OT
Kurs : 1,66
Stawka : 3j

Po ASG z tego co widzę wszystko jest teraz prawdopodobne i jest sporo niespodzianek, można to było zaobserwować ostatniej nocy ( nie ukrywam że kilka spotkań zakończyło się dość nietypowo). Ciężko powiedzieć jak wpłynie taka długa przerwa na Nutki, mogą być wypoczęci i mieć sporo ciśnienie na wygraną lub będą wybici z rytmu i ulegną LAK. Osobiście jednak wierzę, że tak stabilny team jakim jest St. Louis, tak długa przerwa nie wpłynie niekorzystnie na ich formę. Każdy chyba wie, że Nutki to drużna domowa i ciężko ugrać u nich punkty, LA po męczarniach z Kurtkami wygrali zdobywając w ostatniej sekundzie gola ( skoro mieli problemy aby wygrać z najgorszym zespołem ligi to na wygraną z St. mają marne szansę ( nawet po tak długiej przerwie )).

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#3 Vancouver Canucks - Colorado Avalanche ✅
Typ : Vancouver Canucks OT
Kurs : 1,66

Tutaj już sporo zostało napisane, proponuje zaglądnąć do działu NHL. W skrócie Lawiny strasznie słaba forma, miało to miejsce przed ASG jak i po. Przegrali oba spotkania po długiej przerwie teraz muszą podjąć dość wymagającego przeciwnika który przewyższa ich pod każdym względem.

#4 Washington Capitals - Montreal Canadiens ✅
Typ : Washington Capitals OT
Kurs : 1,95
Stawka : 1j

Dość ciekawy mecz, nie będę tutaj szalał ze stawką tylko 1j. Jedynym plusem przemawiającym za Caps jest powrót Owieczkina. Liczę że da to kopa zespołowi i zmobilizuje ich do gry tym bardziej, że przeciwnik nie prezentuje wysokiego poziomu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ubereem 49

ubereem

Użytkownik
last minute

BOS Bruins0.0 @ 1.66⛔
1j

Dam im jeszcze jedną szansę, ciężki mecz przed nimi ale po ostatnich przegranych liczę na mobilizację i wygraną nawet z pingwinami którzy są w dobrej formie.

Start o 19:00 !!

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#6 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings ✅
Typ: Poniżej 5.0
Kurs: 2.05
2j

W skrócie bo troszkę późno: LAK typowo underowa drużyna staje na przeciwko (dodam że na wyjeździe strzelają jeszcze mniej niż na swojej tafli ) Caroliny gdzie obecnie świetną formę ma Ward.
LAK - najgorsza ofensywna drużyna w lidze
Carolina - oddaje strasznie mało strzałów na bramkę, ogólnie ofensywa nie jest na wysokim poziomie.
Liczę że nie zobaczymy za wiele bramek w tym spotkaniu.

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#7 Boston Bruins - Washington Capitals ✅
Typ: Boston Bruins OT
Kurs: 1,68

#7 Philadelphia Flyers - New York Rangers ✅
Typ: New York Rangers OT
Kurs: 1,66

Na jednym kuponie zamieszam NYR oraz Boston. Niedźwiedzie do 3 razy sztuka, dwa razy mnie zawiedli teraz liczę na przełamanie złej passy. Przeciwnik nie jest łatwy tym bardziej, że na swojej tafli Capitals gra całkiem przyzwoicie, oby nie było rozczarowanie po raz kolejny.
NYR podejmuje Lotników, za Rangers przemawia dobra forma oraz aspekt swojej tafli gdzie jak wiadomo łatwo nigdy nie jest. Flayers zostali rozgromieni dzisiaj przez NJD, a ich gra nie wyglądała zbyt przekonywająco.

#8 Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils ✅
Typ: Powyżej 5.0
Kurs: 1,68
1j

ubereem 49

ubereem

Użytkownik

#9 Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes ⛔
Typ: Detroit Red Wings OT
Kurs: 1,74
1j

#10/11 Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs ✅