>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by Tubul

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #20 - BETCLIC ⛔⛔⛔
Molde - Stuttgart @ 1,90
Hannover 96
- Levante @ 1,60
AKO: 3,04
Stawka:49,91
EW.: 151.73
dzisiaj taki niemiecki kupon, może coś jeszcze spróbuje, aczkolwiek chyba odpuszczam LE, bo nie wiadomo czego się tam spodziewać.
pozdrawiam, powodzenia ????

tubul 20

tubul

Użytkownik
Hannover ładnie wywalczył zwycięstwo, Stuttgart w plecy, strasznie spieprzyli mecz. Na szczęscie dzień na plus, uratowałem się innymi zagrywkami i dzisiaj mimo wszystko jestem delikatnie do przodu. Szkoda tylko, że tak zawsze dobiorę stawki, iż tam gdzie zagram najwięcej to mi coś nie pójdzie, a te takie mniejsze, gdzie nie liczę na wygraną, aż tak bardzo wejdą. Chyba będę grał teraz większość singli.
http://i49.tinypic.com/k3aw5y.jpg
tutaj screen z tego co dziś grałem oprócz tego powyżej.
Pozdr

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #21 - Betclic ⛔⛔⛔
Malmoe - Norrkoping - BTS @ 1,68
Hajduk Split - Cibalia @ 1,55
mecze od 19, postawiłem wcześniej, ale dopiero teraz jestem na forum..
AKO: 2,60
Stawka: 19,00
EW.: 49,40
Tylko Malmoe strzeliło bramkę, złe zagranie, cóż. Odrobione na hokeju za skromne 15 pln:

tubul 20

tubul

Użytkownik
Korzystając z promocji na Betsson, otrzymałem bonus 100pln oraz gwarancję cashbacku do 100zł za pierwszy zakła, a więc postawiłem sobie takie typy na dziś:
Kupon #23 Betsson ✅✅✅
Schalke 04 - VfL Wolfsburg @ 1,40
Chelsea (-1) - Norwich @ 1,60
St. Gallen - Lausanne @ 1,53
AKO: 3,43
Stawka.: 100.00
EW.: 343
Kupon #24 Betsson ⛔⛔⛔

Korona Kielce - Zagłębie Lubin X2 @ 1,52
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Górnik Zabrze @ 2,34
AKO: 3,56
Stawka: 30
EW.: 106,8
Nic nie stracę przy ew. porażce pierwszego kuponu, gdyż jest cashback, a po za tym dostałem bonus 100pln. Może uda się coś trafić i powiększyć budżet na następne zakłady.
e: tak myślałem, że &quot;polski kupon&quot; to raczej nie da rady, żeby wszedł, ale zaryzykowalem.

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #25 Betsson ✅✅✅
Podbeskidzie BB - Górnik Zabrze (-1) @ 5,45
Stawka: 70
Wygrana.: 381,50
Wstawiam to teraz, ale obstawiłem przed wyjściem i udało się ???? ???? Pięknie.
Screen:

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #26 ⛔⛔⛔
Levante - Valencia @ 2,06
Stawka: 163,50
EW.: 336, 81
Wcześniejszy kupon:

e: Valencia wtopiła, ale i tak weekend genialny i bardzo duży + bez względu na to.

tubul 20

tubul

Użytkownik
Po meczu Levante - Valencia pomyślę, czy gram dziś jeszcze jakieś mecze czy trochę odpuszczam, jeśli ułoży się po mojej myśli to wstawie dziś jeszcze jakieś typy. I od teraz będę pilnował się aby nie wstawiać kuponów po fakcie pozdro

tubul 20

tubul

Użytkownik
Ugrałem trochę na żywo, także na dziś jeszcze jeden kupon, ostatni:
Kupon #27 ⛔⛔⛔
Brest - Bordeaux @ 1,99
PSV Eindhoven - NAC Breda @ 1,12
Hannover 96 - Borussia Dortmund @ 1,59
goście over 1,5
Standard de Liège - Anderlecht @ 1,22
over 1,5
AKO: 4,32
Stawka: 50.00
EW.: 216
e: No Bordeaux znów mi już kupon spieprzyło. Trudno ????

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #29 Betsson ⛔⛔⛔
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk @ 2,19
Stawka: 50
EW.: 109,5
Kupon przegrany, no nic. Jako, że nie wstawiałem tutaj wszystkich typów, to można tego nie zauważyć,aczkolwiek weekend był bardzo udany jak dla mnie i wypłaciłem trochę kasy z betssona i betclica, resztę zostawiam sobie na dalsze granie, sprawdzę jeszcze czy są jakieś promocje z cashbackiem albo bonusem i może pogram jeszcze na innym portalu. na dalszą grę przeznaczam w tej chwili 200zł, typy wstawię pewnie na weekend.
Pozdo
e: dostałem bonus z 200pln na kolejne 200 na unibecie, spróbujemy coś z tego ugrać ????

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #31 Unibet
Wyspy Owcze - Szwecja (-1) @ 1,36
Mołdawia - Ukraina @ 1,33
AKO: 1,81
Stawka: 200 pln
EW.: 362
Myślę, że nie trzeba za bardzo opisywać tego kuponu. taki na jutro, mam nadzieje, że okaże się łatwą lokatą. Ukraina przekonała mnie do siebie ciekawą grą na EURO12, pokazali, że mają potencjał, więc w starciu z zespołem takim jak Mołdawia powinni urządzić sobie &#39;strzelnice&#39;. Przewiduje spokoje zwycięstwo naszych wschodnich sąsiadów. Drugi mecz też chyba nie trzeba za dużo pisać, Wyspy Owcze... państwo, które ma mniej mieszkańców niż moje miasto ma poskromić ekipę taką jak Szwecja? Nie sądzę i gram z handi -1, jak to nie wejdzie to będzie ładna żenada. W ogóle nie widzę takiej opcji, a więc jutro może dorzucę jeszcze singla z handi -2 bo kurs na Unibecie ciekawy tj. 2,0. Dodatkowo planuję zagrać coś na to, że Zlatan trafi do sieci. Jest w gazie, a mecz z Wyspami Owczymi to raczej okazja, żeby poprawić bilans w reprze bez większego wysiłku.
Pozdro i udanych typów ;)

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #31 Unibet ⛔⛔⛔
Wyspy Owcze - Szwecja (-1) @ 1,36
Mołdawia - Ukraina @ 1,33
AKO: 1,81
Stawka: 200 pln
EW.: 362
Myślę, że nie trzeba za bardzo opisywać tego kuponu. taki na jutro, mam nadzieje, że okaże się łatwą lokatą. Ukraina przekonała mnie do siebie ciekawą grą na EURO12, pokazali, że mają potencjał, więc w starciu z zespołem takim jak Mołdawia powinni urządzić sobie &#39;strzelnice&#39;. Przewiduje spokoje zwycięstwo naszych wschodnich sąsiadów. Drugi mecz też chyba nie trzeba za dużo pisać, Wyspy Owcze... państwo, które ma mniej mieszkańców niż moje miasto ma poskromić ekipę taką jak Szwecja? Nie sądzę i gram z handi -1, jak to nie wejdzie to będzie ładna żenada. W ogóle nie widzę takiej opcji, a więc jutro może dorzucę jeszcze singla z handi -2 bo kurs na Unibecie ciekawy tj. 2,0. Dodatkowo planuję zagrać coś na to, że Zlatan trafi do sieci. Jest w gazie, a mecz z Wyspami Owczymi to raczej okazja, żeby poprawić bilans w reprze bez większego wysiłku.
Pozdro i udanych typów ;)
masakra...
poczekam sobie teraz na jakieś ligowe potyczki :]

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #32 Betsson ⛔⛔⛔
Ael Limassol - Fenerbahce ( 0.25 : 0 ) @ 1,92
PSV Eindhoven -
AIK ( 0 - 1. ) @ 1,47
Steaua Bucharest - Molde ( 0 - 1. )@ 1,85
AKO.: 5,22
zobaczymy...

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #33 Betsson ✅✅✅
St. Gallen - Thun @ 1,83 ✅
Catania - Juventus @ 1,38 ✅
(Wygrana gospodarzy bez zakładu)
AKO.: 2,53
hmmm, może coś takiego? ;)

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #34 Betsson ⛔⛔⛔
Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach @ 1,75 ⛔ hahaha, Hannover z 2:0 na 2:3, k***a -.-
Chelsea - Manchester United @ 1,65 ✅
over 2,5
AKO.: 2,89

Do góry Bottom