>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by tsafack

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
:!: Typy głównie z piłki nożnej
:!: Początkowy stan konta: 300zł
:!: Podliczanie stanu konta co 5 kuponów
:!: Mile widziane wszelakie dyskusje, propozycje, uwagi etc.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽FC Augsburg - 1. FC Nurnberg - 1 - 1,80⛔
⚽Getafe - Real Madryt - 2 - 1,25✅

Stawka: 70zł
AKO: 2,25
Zwrot: 157,5

W przedostatnim spotkaniu 21.kolejki Bundesligi na SGL-Arenie naprzeciw siebie staną FC Augsburg z FC Nurnberg. Gospodarze są rewelacją niemieckiej ekstraklasy. Obecnie plasują się na 9 pozycji z dorobkiem 31 punktów. Brakuje im zaledwie 2 oczek do 6. miejsca upoważniającego do uczestnictwa w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej. Po przerwie drużyna z Augsburga zremisowała w Dortmundzie z tamtejszą Borussią 2:2 (dodajmy, że w tej drużynie grają trzej Polacy Łukasz Piszczek, Kuba Błaszczykowski oraz Robert Lewandowski :grin ???? . Następnie wygrana u siebie 3:1 z Werderem Bremą. W poprzedniej serii spotkań podopieczni Weinzierla odnieśli pewne zwycięstwo na wyjeżdzie ze Stuttgartem. A jak radzi sobie ekipa Nurnberg? Znajduje się w strefie spadkowej będąc pośmiewiskiem jesieni. Tą rundę rozpoczęli jednak całkiem nieźle. Odnieśli pierwsze w tym sezonie wygrane – u siebie 4:0 z &#39;&#39;Wieśniakami&#39;&#39; i na wyjeździe 3:1 z Herthą. W ostatnim spotkaniu przegrana u siebie 0:2 z Bayernem.

Spójrzmy teraz na sytuację kadrową. Augsburg będzie musiał sobie poradzić bez:
-Arif Ekin (N)- 7 meczów, 2 bramki
-Sascha Molders (N)- 14 m, 1br
-Raphael Holzhauser (P)- 11m, 1br
-Marwin Hitz (B)- 10m, 9 straconych bramek

FC Nurnberg bez:
-Daniel Ginczek (N)- 17 m, 3 br
-Niklas Stark (P)- 12 m, 0 br
-Hanno Balitsch (P)- 5 m, 0 br
-Makoto Hasebe (P)- 14 m, 0 br
-Markos Antonio (O)- 0 m, 0 br
-Per Nilsson (O)- 16 m, 3 br
-Timothy Chandler (O)- 19 m, 1br
-Emanuel Pogatetz (O)- 16m, 0 br

Podsumowując: statystyki, sytuacja kadrowa jak i miejsce rozgrywania meczu działaja na korzyść Augsburga. Uważam, że gospodarze niesieni dopingiem swoich kibiców powinni odnieść pewne zwycięstwo.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽Piast Gliwice - Wisła Kraków - under 2,5 bramek - 1,68✅
⚽Malaga - Real Sociedad - over 1,5 bramek - 1,28⛔ [błąd - kliknąłem kurs na oślep bez nawet wstępnej analizy]

Stawka: 90zł
AKO: 2,15
Zwrot: 193,50zł

Analiza:

Ruszyła nasza domowa liga. Na zakończenie 22. kolejki &#39;&#39;Ekstra&#39;&#39; klasy w Gliwicach tutejszy Piast podejmie krakowską Wisłę. Jak wiadomo po przerwie zimowej trzeba być bardziej ostrożnym w stawkowaniu, a już w naszej rodzimej lidze trzeba szczególnie uważać. Na polskich boiskach trudno jest szukać składnych akcji, finezyjnych zagrań itd. Spotkamy się za to z bardziej fizyczną grą. Może o atrakcyjności Ekstraklasy zakończę, a przejdę samego spotkania.

Podopieczni Marcina Brosza mieli mieć pewne miejsce w górnej tabeli (po reformie wiemy co to oznacza). Niestety w tym sezonie nie wiedzie im się tak dobrze jak w poprzednim. Trudno będzie o puchary. Zawodziła ofensywa. 21 strzelonych bramek nie powala na nogi. Jest to jeden z gorszych wyników w lidze. U siebie Piast grał zachowawczo - w aż 8 meczach na 11 pokrył linię under 2,5 bramek. A Wisła? Drużyna Franciszka Smudy przezimowała na 3. miejscu. Kibice mogli być zadowoleni zwłaszcza z gry defensywnej &#39;&#39;Białej Gwiazdy&#39;&#39;. Podopieczni byłego selekcjonera kadry stracili najmniej goli ze wszystkich drużyn. Krakowska ekipa gra rozważną piłkę. Myślę, że nie będzie problemu z trafieniem typu poniżej 2,5 goli w tym spotkaniu, zwłaszcza że drużyny po zimowej przerwie jeszcze nie są zgrane ze sobą.
Drugi typ dla podbicia AKO.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Pięknie, co? Tak wiem, ale nie tak się dziękuje. :grin:

⚽Manchester City - FC Barcelona - under 2,5 bramek - 2,33 ✅✅✅
Stawka: 50zł
AKO: 2,33
Zwrot: 116,50zł
⚽Bayer Leverkusen - PSG - 2 - 2,25 ✅✅✅
Zwrot: 157,50zł
⚽Manchester City - FC Barcelona - dokładny wynik I poł. 0:0 - 3,40 ✅✅✅
⚽Bayer Leverkusen - PSG - handi 1:0 typ 2 - 3,70 ✅✅✅
Stawka: 20zł
AKO: 12,58
Zwrot: 251,60zł

Analiza:
Absolutny hit. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Przedwczesny finał? Chyba nie, jest jeszcze Bayern. Dwumecz między głównymi faworytami dwóch najlepszych lig świata. O poziom sportowy nikt się nie obawia. Będą biegać najlepsi w swym fachu. Każdy liczy na mnóstwo bramek na Etihad Stadium. A ja myślę że będzie inaczej.

Przywoływanie statystyk obu drużyn nie ma większego znaczenia. Grają w innych ligach, z innymi rywalami etc. Przywołam najpierw fakt, że mistrzom Hiszpanii nigdy nie grało się dobrze na wyspach. Czy to z Chelsea, czy to z Arsenalem. Pamiętamy doskonale ich boje z niebieską częścią Londynu. Dużo fizycznej walki. O awansie decydowały detale. Z kolei Manchester City w ostatnim czasie kończył swoją przygodę z Champions League w bardzo wcześniej fazie. Ci gracze nie mieli jeszcze okazji wojować się z rywalem o takim potencjale w LM. Następną sprawą jest stawka spotkania. Są to play-offy. Zbyt ofensywne ustawienie/nastawienie może zakończyć się końcem przygody z europejskimi pucharami. Ta myśl może &quot;związać&quot; nogi piłkarzom. Jak pisałem wcześniej, obie drużyny trafiły na siebie zbyt wcześnie. Dodatkowo na Barcelone działa wspomnienie 0:7 z Bayernem.
Kolejnym aspektem są zmiany w grze Barcy pod wodzą Taty Martino. Widać wyraźną zmianę w grze defensywnej w porównaniu do Barcy Tito Vilanovy. I nie chodzi tu tylko o samą linię defensywną, a o całą drużynę. Zauważalny jest tu pressing, który wprowadza zamęt u rywala. Obywatelom nie będzie łatwo konstruować swoje ataki. Zwróciłbym także uwagę na większą elastyczność taktyki w porównaniu do poprzedniego sezonu. Najlepszym przykładem jest wyjazdowy mecz z Atletico zakończony bezbramkowym remisem. Barca nie rzucała się na rywala. Zagęściła środek pola. Nie musiała i nie chciała za wszelką cenę wygrać tego pojedynku. Nie ryzykowała niepotrzebnie. Jest jeszcze jedna rzecz warta uwagi. Manuel Pellegrini, były trener Malagi i Realu Madryt może coś wymyślić na unicestwienie Messiego. Pamiętamy z zeszłego roku tytuły artykułów w stylu &quot;Leo w klatce&quot; itp. Pelle z pewnością będzie chciał ograniczyć rolę tego gracza.
Teraz o sytuacji kadrowej. City bez Kuna Aguero, który we wszystkich rozgrywkach popisał się 26 bramkami oraz 12 asystami. Najprawdopodobniej zastąpi go Edin Dzeko - klasyczna dziewiątka. To na pewno zmniejsza siłę ofensywną gospodarzy. Dochodzi do tego kontuzja Fernandinho. Nie wiadomo jeszcze czy powróci na ten mecz. Zastąpić go może nominalny środkowy obrońca Martin Demichelis, który wystąpił z Chelsea. W Barcelonie po kontuzji wrócił Neymar. On pewnie nie wystąpi od pierwszych minut. Nie jest jeszcze na to przygotowany kondycyjnie po dłuższej przerwie. W spotkaniu natomiast pewny pierwszego składu może być Xavi.
Trener dał mu odpocząć w ostatnim meczu. &quot;Generał&quot; już nie śle tak pustoszących piłek jak w przeszłości. Za to zawsze ma duży % celnych podań - głównie w poprzek boiska do Alvesa, czy Busquetsa. Pozwala to na dłuższe utrzymanie przy futbolówce. Myślę że Martino może postawić na 4 środkowych pomocników. Do Xaviego i Busqetsa mogą dołączyć Iniesta z Fabregasem, którzy w ostatnim czasie dobrze się spisują. To zapewni trenerowi bezpieczeństwo w środkowej strefie boiska, a jak wiadomo walka o tę część placu może być decydująca.
Podsumowując: myślę że drużyny świadome rangi tego spotkania, siły przeciwnika nie otworzą się i będziemy mieli do czynienia spektaklem okraszonym małą ilością bramek.
Do PSG nie chciało mi się pisać analizy.

Otrzymane punkty reputacji: +10
tsafack 243

tsafack

Użytkownik
to zes sie oblowil hehe jutro oprocz Atletico na drugi mecz cos masz?
Na początku chciałbym podziękować moim rodzicom bez których nie byłoby mnie tu. A tak na serio. Chłopie, jeszcze mi ślina cieknie z niedowierzania. No takie zbiory rzadko się zdarzają????. Szczególnie cieszy ten typ z underem, bo z kim bym nie gadał to ten mi przynudzał o swoich racjach. A ja co do Barcy rzadko się mylę;-).
A czy mam coś jeszcze na jtr oprócz Atletico? Szczerze powiedziawszy jeszcze nie rozgryzłem spotkania Arsenal - Bayern. Ale na pewno Ci przekażę co wykombinowałem.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Podliczenie stanu konta
▶ zagranych typów: 8
✅ trafionych typów: 6
⛔ nietrafionych typów: 2
:!: skuteczność: 75%
▶ postawionych kuponów: 5
✅ trafionych kuponów: 3
⛔ nietrafionych kuponów: 2
:!: skuteczność: 60%
▶postawionych pieniędzy: 300zł
✅wygranych pieniędzy: 525,60zł
✅saldo: +225,60zł
✅Yield: 75,20%
:wowsdf:
Aktualny stan konta: 525,60zł

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
.....
EDIT
Liga Mistrzów dała mi nieźle wypłynąć :grin::grin::grin:
....
✅✅✅
⚽ AC Milan - Atletico Madryt - 2 - 2,25 ✅
Stawka: 100zł
Zwrot: 225
#7 ✅✅✅
⚽ Arsenal Londyn - FC Bayern - 2 - 1,75 ✅
⚽ AC Milan - Atletico Madryt - under 3,5 bramek - 1,18 ✅
AKO: 2,07
Zwrot: 144,90zł

AC Milan - Atletico Madryt

W środowy wieczór odbędą się dwa spotkania w ramach Champions League. Ja skupię się na na tym mniej medialnym pojedynku, czyli między Milanem i Atletico Madryt. Dla mnie faworyt jest tylko jeden. Uważam, że Włosi mimo atutu własnego boiska nie są w stanie przeciwstawić się sile rewelacji drużyny z La Ligi. Myślę, że podopiecznie Diego Simeone mogą wykonać duży krok do awansu, do następnej rundy rozgrywek.
Analizę zacznę od gospodarzy. AC Milan jest w poważnym kryzysie. Zajmują dopiero 9. miejsce w tabeli z 31-punktową stratą do lidera. Z pewnością nie tego oczekują kibice tego klubu. Z najlepszymi drużynami ligi (czołową 5-tką) Milan miał następujące rezultaty:

• przegrana 1:2 z Napoli (wrzesień)
  • przegrana 3:2 z Juventusem (pażdziernik)
  • przegrana 0:2 z Fiorentiną (listopad)
  • remis 2:2 z AS Romą (grudzień)
  • przegrana 1:0 w derbach z Interem (grudzień)
  • przegrana 3:1 z Napoli (luty)

Jak widzimy powyżej z najlepszymi ekipami Serie A (która jak wiadomo nie jest tak silna jak kiedyś) zanotowała 1 remis i aż 5 porażek. Jest to efektem problemów kadrowych jak i finansowych. W tym sezonie z posadą trenerską zdążył już się pożegnać Massimo Allegri. Gaszenia pożaru podjął się legenda klubu – Clarence Seedorf. 36- latek bez większego doświadczenia trenerskiego ma nie łatwe zadanie. Pod jego wodżą Mediolańczycy radzą sobie - jakbym to określił - &quot;nijak&quot;. Już zakończyli oprzygodę z Pucharem Włoch przegrywając u siebie 1:2 z Udinesse. W spotkaniu w LM obecny trener będzie miał duży problem z zestawieniem wyjściowej 11-stki. Oto lista nieobecnych:

• Sulley Muntari (kartki)
  • Ricardo Montolivo (kartki)
  • Stephan El Sharawy (kontuzja)
  • Bryan Cristante (kontuzja)
  • Keisuke Honda (w ogole nie zgłoszony do rozgrywek)
  • Gabriel (jak wyżej)
  • Matias Silvestre (j.w.)
  • Riccardo Saponara (j.w.)

Dodatkowo niepewni swych występów są Birsa, Robinho, Bonera i Emanuelson (ostatni dwaj pewnie będą sprawni). Na urazy – choć będą gotowi do gry – narzekali Zapata oraz Kaka. Może najlepszym rozwiązaniem by było jakby sam Seedorf wyszedł na ten mecz, bo wymienieni gracze sami by mogli utworzyć oddzielny skład. Przypomnę także o bramkarzu. Jest nim rówieśnik trenera, czyli Abbiati i bynajmniej nie chcę mu wypominać wieku, ale chodzi mi o jego poziom sportowy, który nie jest zbytnio zadowalający.
Przejdę teraz do Atletico Madryt. Drużyna Diego Simeone zadziwia całą Europę próbując przerwać dominacje Realu i Barcy w La Liga. Na chwile obecną zgromadziła tyle samo punktów co wymienione drużyny – 60. Ekipa Cholo mierzyła się z Królewskimi 3-krotnie. Na wyjeżdzie w lidze pokonała ich 1:0. W Copa del Rey nie poszło im już tak dobrze – 2 porażki, choć trzeba wspomnieć że w rewanżu nie wystąpił pierwszy garnitur. Z Barceloną natomiast drużyna ta zanotowała 3 remisy (i to naprawdę były wyrównane boje, a nie że Atletico zależało tylko na tym aby murować bramkę). W ostatnim czasie jednak można zauważyć lekką zadyszkę, czego efektem była strata prowadzenia w lidze. W rewelacji tego sezonu widać rękę trenera. Drużyna jest niesamowicie zgrana i poukładana. Każdy element wie za co ma odpowiadać. Szczególnie imponuje ich gra w defensywie. Pragnę tylko wspomnieć, że Barca w trzech meczach wbiła im zaledwie 1 bramkę (słownie – jedną)! Zresztą Atletico straciło najmniej goli z całej ligi. Do tego trzeba zwrócić uwagę na szalejącego w tym sezonie Diego Coste oraz znakomitego w pomocy Koke (pewnie ktoś go kupi po sezonie). Nie zapominajmy także o bramkarzu Curtuisa. A oto absencje teamu Cholo:

• Filipe
  • Javi Manquillo
  • Tiago

Podsumowując: do pojedynku staną drużyny zgoła odmienne. Z jednej strony przedstawiciel kryzysu włoskiej piłki, z drugiej rewelacja hiszpańskiej, chaos i ład, 36-letni żółtodziób i trener na którym się już wzorują. Podobieństwo zauważam tylko w liniach ataku, czyli Diego Costa vs Balotelli. W mojej opinii Milan nie zdoła powsztrzymać Atletico Madryt.
Przewidywane składy
AC Milan: Abbiati – De Sciglio, Rami, Bonera/Mexes, Emanuelson – De Jong, Essien – Poli, Kaka/Pazzini, Taarabt – Balotelli.
Atletico Madryt: Courtis – Juanfran, Alderweireld/Miranda, Godin, Insua – Koke, Gabi, Mario Suarez, Turan – Diego Costa, David Villa/Raul Garcia.

Miejmy nadzieję, że środowe spotkania także dadzą zarobić :grin:.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽ Swansea City - SSC Napoli -2DNB - 1,65 [zwrot]
⚽ FC Porto - Eintracht Frankfurt - 1 - 1,55⛔

Stawka: 80zł
AKO: 2,56 (/1,55)
Zwrot: 204.8 (/124)
Jednym z najciekawszych spotkań 1/16 Ligi Europejskiej będzie mecz pomiędzy Swansea City, a SSC Napoli. Faworytem do awansu - wg ekspertów - jest drużyna z Włoch. Ja również podzielam tą opinię. Uważam ponadto, że ekipa z Neapolu może zapewnić sobie promocję do następnej rundy już na terenie rywala.
Ekipa z Anglii obecnie plasuje się na 10. pozycji. Jest to średni wynik. Z powodu ostatnich nie najlepszych wyników z posadą trenera pożegnał się Michael Laudrup (ma się chyba sądować z władzami klubu). Zastąpił go Gary Monk i wyniki pod jego wodzą nie są jakieś kosmiczne (wygrana, remis, przegrana). Na przestrzeni całego sezonu Swensea z pierwszą ósemką ligi zanotowała koszmarne wyniki. 1 remis i aż 10 przegranych. Dlaczego podałem rezultaty tylko z najlepszymi? Bo ten team będzie rywalizował z drużyną o podobnym potencjale.
Przejdę teraz do Napoli. Drużyna Rafy Beniteza jest na 3. pozycji w Serie A. Ten trener w poprzednim sezonie wygrał LE. W tym spotkaniu będzie musiał sobie poradzić bez Zunigi. Trzeba wspomnieć o tym, że Włosi chyba tylko przez zrządzenie losu dostali się do LE, a nie grają dalej w Champions League. Kadrę Neapol ma o wile mocniejszą i myślę, że swoją wyższość udowodnią na boisku.

Przewidywane składy
Swansea: Vorm - Davies, Williams, Chico, Rangel - De Guzman, Canas - Dyer, Hernandez, Routledge - Bony
Napoli: Cabral - Ghoulam, Britos, Albiol, Maggio - Dzemaili, Inler - Mertens, Hamsik, Callejon - Pandev

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽ Ajax Amsterdam - Redbull Salzburg -2DNB - 2,23 ✅

AKO: 2,23
Zwrot: 111,50zł
⚽ Chernomorets Odessa - Olimpique Lyon - 1DNB - 1,70
AKO: 1,70 (/1)
Zwrot: 85zł (/50)
Mecz zakończony bezbramkowym remisem=zwrot włożonej kwoty
⚽ Dnipro Dnietropietrowsk - Totenham - under 3,5 bramek - 1,25 ✅
⚽ Juventus Turyn - Trabzonspor +2,5br - 2 - 1,84 ✅
AKO: 2,3
Zwrot: 115zł ✅✅✅
⚽ Betis Sevilla - Rubin Kazan - 2DNB - 2,30
AKO: 2,3
Zwrot: 115zł (/50zł)
Mecz zakończony remisem=zwrot włożonej kwoty

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Podliczenie stanu konta

▶ zagranych typów: 18
✅ trafionych typów: 12
⛔ nietrafionych typów: 3
:idea: zwroty typów:3
:!: skuteczność [zwroty nie brane pod uwage]: 80%

▶ postawionych kuponów: 12
✅ trafionych kuponów: 7
⛔ nietrafionych kuponów: 3
:idea:zwroty kuponów: 2
:!: skuteczność [zwroty nie brane pod uwage]: 70%

▶postawionych pieniędzy: 750zł
✅wygranych pieniędzy: 1222zł
✅saldo: +922zł [od początkowego stanu konta]
✅Yield: 38,62%

:wowsdf:
Aktualny stan konta: 1222zł
Zmiana zasad. Od tej pory podsumowania będę robił rzadziej - w weekendy albo w wolnym czasie.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽ AS Monaco - Stade Reims - remis - 5,25 ⛔[tak blisko]
Stawka: 20zł
AKO: 5,25
Zwrot: 105zł
⚽ Real Valladolid - Levante - 2DNB - 2,65 [zwrot]

AKO: 2,65 (/1)
Zwrot: 132,50zł (/50)

⚽ Pogoń Szczecin - Lech Poznań - 2DNB - 1,67 ⛔[kompletnie nietrafiony typ]

Stawka: 60zł
AKO: 1,67 (/1)
Zwrot: 100,20zł (60zł)

Analiza do kuponu #13
O 20:30 spotkanie AS Monaco - Stade Reims rozpocznie 26. kolejkę ligi francuskiej. Faworytami meczu są gospodarze, jednak kurs na nich w mojej ocenie jest nieadekwatny do szans tego zespołu. Zuważmy, że te dwie ekipy mierzyły się już w tym sezonie - i to dwukrotnie. W lidze na stadionie Reims padł remis 1:1, a w pucharze doszło do sensacji - dzisiejsi goście ograli Monakijczyków 1:0. To pokazuje, że drużynie budowanej za wielkie pieniądze nie gra się dobrze z tym rywalem. AS Monako jest wicelliderem ze stratą pięciu punktów do PSG, goście natomiast plasują się na 7. pozycji. Spójrzmy teraz na liczbę bramek. Okazuje się, że są to dwie underowe drużyny. To z pewnością sprzyja padnięciu remisu w tym meczu. Dodajmy również, że gościom trafiła się w lidze seria aż 6 remisów z rzędu. Do tego w meczu nie wystąpią dwaj znakomici snajperzy gospodarzy, czyli Falcao i Berbatow. Te wszystkie fakty skłaniają mnie do myśli, że Reims może ponownie zaskoczyć i zabrać do domu jeden punkt. Dla mnie to duże walue i polecam skorzystać za drobniejsze.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
⚽ Celta Vigo - Getafe - 1 - 1,73 ⛔ [statystyka - posiadanie piłki 76% do 24%, strzały 17 do 6]
⚽ Borussia Monchenglandbach - Hoffenheim - over 2,5bramek - 1,61 ✅
AKO: 2,79
Zwrot: 139,50zł

⚽ Marsylia - Lorient - 1 - 1,75 ✅
⚽ Manchester City - Stoke - 1 - 1,18 ✅
AKO: 2,07
Zwrot: 124,20zł

⚽ Widzew Łódź - Piast Gliwice - 2DNB - 1,80 [zwrot]
⚽ Górnik Zabrze - Legia Warszawa - 2DNB - 1,44 ✅