>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Szymon_szymon

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Witam,

Po 9 latach grania w bukmacherce (mimo młodego wieku :cool:) i po klikunastu miesiącach obserwowania forum postanowiłem w końcu do Was dołączyć i dzielić się swoimi typami z dokładnymi statystykami co kupon! ???? Dyscypliny które typuje to głównie siatkówka, tenis, snooker, piłka ręczna czy też biathlon. Prowadzę od 3 lat dokładne statystyki swoich kuponów a ze względu na to że więcej tam ✅✅✅ to postanowiłem że dlaczego miałbym się nie dzielić z Wami swoimi typami. Liczę że szybko dołącze do VIP typów, aczkolwiek kończą się mistrzostwa Europy w siatkówce i za pewne tych typów na początek wielu nie będzie. Koniec tej zbędnej gadki, zapraszam do uważnej obserwacji moich zakładów.

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Kupon # 1
Zdarzenie: 1/4 ME 2013 w siatkówce: 17:00 Francja - Rosja
Typ: Suma punktów w meczu: Powyżej 179,5 (177pkt, zabrakło aż 3pkt)
Kurs: 1,97 // Marathonbet⛔⛔⛔
Stawka: 75zł Wygrana: 0zł
Chętnie poszukałem w statystykach ich poprzednie pojedynki ale dużo mi to nie pomogło, Rosjanie idą po złoto, nie licząc meczu z Niemcami który był zupełnie inną historią, Rosjan nie miał do tej pory kto postraszyć zagrywką, Bułgarom z nimi nie szło, przegrali ten mecz w szatni. Plasiki Czechów były dla nich pestką. Baraż zresztą podobnie. Natomiast Francuzi na tym turnieju na prawdę bardzo dobrze grają kierunkową zagrywką ale i również potrafią walnąć na prawdę solidnie a jeżeli nie zrobią tego błędu co Słowacy i nie będą grać w volkova a pokierują inteligietnie serwisem o czym jest przekonany to możemy zobaczyć być może nawet wyrównane spotkanie. Francja to doświadczony zespół który obawiam się będzie miał sporo kłopotów z blokiem kiedy Rosjanie ich rozszyfrują ale myślę że tego jednego seta spokojnie Francuzi powinni ugrać.
Kupon # 2
Zdarzenie: 1/4 ME 2013 w siatkówce: 17:00 Włochy - Finlandia
Typ: Włochy -1,5s ✅✅✅ (3-1)
Kurs: 1,556 // Pinnaclesports
Stawka: 75zł Wygrana: 116,7✅
Za te wszystkie kalkulacje Włochów chciałbym żeby to Finowie dziś byli górą ale to mało realne. Finowie nie bez problemów zdobyli komplet punktów z Słowenią i Holandią. Grają równo, od ładnych paru lat ustabilizowali się na dobrym poziomie ale progresji tam nie widzę. Włosi wczoraj bardzo himerycznie, byli zbyt pewni siebie, zresztą słusznie bo Holendrzy to nie ta półka ale po pierwszym secie włączyli drugi bieg, a dokładniej wtedy przyspieszali kiedy set wkraczał w decydującą fazę. To jest drużyna turniejowa i nie wyobrażam sobie żeby Finowie zagrali w półfinale.
Kupon # 3
Zdarzenie: 1/4 ME 2013 w siatkówce: 20:00 Serbia - Belgia
Typ: Serbia -1,5s✅✅✅(wstyd że nazwałem ten bet, typem dnia)
Kurs: 1,833 // Pinnaclesports
Stawka: 150zł Wygrana:274,95✅
Dla mnie zdecydowanie typ dnia, totalnie nie rozumiem kursów. Belgia wygrała grupę w której ewidetnie była drugą siłą bo chyba nie ma wątpliwości że Włosi nie wygrali grupy na własne życzenie. Rzeczywiście drużyna Belgii poczyniła postępy tak jak np. Holandia ale to zupełnie inny poziom. Ich mecz z współgospodarzem turnieju, pokazał ich rzeczywistą siłę (Dania miała 24-21 w IV secie i miała łącznie aż 4 piłki na doprowadzenie do tie breka. Dalszy los Duńczyków poznaliśmy wczoraj - zostali absolutnie zmieceni przez Serbów i podobny los czeka Belgów, dla których urwanie dziś seta nazwę niespodzianką. Nie ma absolutnie sensu porównywać poszczególnych elementów gry danych drużyn bo po prostu dzieli je przepaść.
Kupon # 4
Zdarzenie: 1/4 ME 2013 w siatkówce: Niemcy - Bułgaria
Typ: Niemcy(1-3, Bułgarzy w przeciwieństwie do Niemców mają jaja)⛔⛔
Kurs: 1,99 // Pinnaclesports
Stawka: 75zł Wygrana: 0zł⛔
Największy znak zapytania dzisiejszych ćwierćfinałów. Ich mecz w fazie grupowej akurat był w momencie kiedy raczej nie kombinowano, chociaż Bułgarzy na pewno zdawali sobie sprawę że następnego dnia czeka ich łomot od Rosjan i tym samym ich szanse na uniknięcie baraży było iluzoryczne. Nie dawałem naszym specjalnych szans w dniu wczorajszym i przy 2-0 byłem w poważnym szoku ale wiedziałem że Bociek psychicznie nie ma prawa wytrzymać obciążenia w tych najważniejszych momentach(ale i tak żle nie było, chociaż wg mnie walił przed siebie). Sokolov rzeczywiście zaczął trafiać jak w transie, niesamowita mądrość w wyborze kierunków i do tego ten serwis... Na miejscu Niemców nie liczyłbym na zmęczenie Bułgarów. Twierdzę że Niemcy dysponują zdecydowanie większą arytmią zagrywki od nas co wodą na młyn dla Bułgarów na pewno nie będzie. Niemcy cały turniej dysponują na prawdę bardzo równym i dobrym przyjęciem a potem do Grozera i pozamiatane ????

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Kupon # 5
Zdarzenie: Mistrzostwa Europy w siatkówce 2013, złoty medalista
Typ: ROSJA
Kurs: 1,9 // Bwin
Stawka: 100zł Wygrana:
Rosja jest absolutnie najlepszą drużyną Europy. Czy ktoś ich może powstrzymać? Serbia? Włochy? Niemcy? Francja? Francuzi myślę że mogą postawić Rosjanom opór i Serbia. Tyle bo za kwadrans rozpoczynają się ćwierćfinały.

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Kupon # 6
Zdarzenie: 1/2 Finału WTA w Tokio
Typ: Kerber 2-0 ✅
Kurs: 2,4 //Bwin
Stawka: 50zł Wygrana: 120zł ✅✅✅Typ na szybko bo Panie miały zacząć grać 10:30 ale bardzo długi mecz rozegrały Venus Williams i Kvitova które właśnie schodzą z kortu więc 15-20min do pierwszej piłki. Kerber fantastyczna forma, Karolina miała na prawdę łatwą drabinkę, Karolina gra troche podobnie do Agnieszki, też &quot;trzyma&quot; ale do Agi jej daleko która wczoraj z Niemką nie istniała. Wg mnie prezent od bukmacherów. Jutro w finale zresztą też Niemka wygra.

P.S Drugi raz typ przesyłam na kilkanaście minut przed startem, poprawię się. ????

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Statystyka po 5 kuponach:
Kupony zagrane: 5
Kupony wygrane: 3
kupony przegrane: 2
Łączna stawka: 425zł
Łączna suma wygranych: 511,65zł
Zysk/Strata: +86,65zł
20,38% !!!

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Kupon # 7
Siatkówka 1/2 ME Włochy - Bułgaria
Typ : 1
Kurs : 1,92 //marathonbet
Stawka: 125zł
Totalny brak czasu więc na szybko: Włosi grają bardzo dobrą siatkówkę na tym turnieju, mają problem z wchodzeniem w mecz, wiele zrywów itp. ale było to wszystko spowodowane niższą klasą przeciwników. Teraz rywal mocniejszy ale to Włosi zagrają w finale.
Kupon # 8
Zdarzenie 1/2 ME Rosja - Serbia
Typ: Under 180,5pkt
Kurs: 2,05 / marathonbet
Rosjanie zmiażdża bardzo słabo grającą na tym turnieju Serbie, tylko beznadziejny system rozgrywek spowodował że Serbowie są w półfinale. Polacy by dziś stworzyli więcej kłopotom sbornej niż Serbia. Pobierać ten typ.

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Witam po długiej przerwie, na początek rozliczę kupony powyżej i przedstawię garść statystyk po 9 kuponach:
(nie mogę cholera edytować postów nie wiem dlaczego więc zrobię to mało estetycznie):
Kupon #5 Rosja mistrzem, wygrana: 190zł
Kupon #7 Włochy - Bułgaria 1; wygrana: 240zł
Kupon #8 Under 180,5; wygrana: 0zł
Kupon #9 Under 187,5; wygrana: 295,5zł
Statystyki po 9 kuponach:
Kupone zagrane: 9
Kupony wygrane: 6
Kupony przegrane: 3
Stawka łączna: 875zł
Wygrana łączna: 1237,15zł
Zysk : 362,15zł
41%

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Kupon # 10
Zdarzenie: 1/4 AO Pennetta - LI
Typ: Minimum jeden set wygra Flavia 2,00 (bwin)
Stawka : 100zł⛔⛔⛔
Ciekawostka : Włoszka jest starsza od Chinki o dokładnie jeden dzień jeśli wierzyć że metryka Chinki nie jest sfałszowana jak to często tam bywa ????
Wygrana: 0zł⛔
Kupon # 11
Zdarzenie: 1/4 AO Ivanovic - Bouchard
Typ: Over 19,5 gemów 1,60 (bwin)
Stawka: 100zł✅✅✅
Wygrana: 160zł✅

S 3

szymon_szymon

Użytkownik
Statystyki po 11 kuponach:
Kupone zagrane: 11
Kupony wygrane: 7