>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by swirpac

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
▶ kupon #40

Anderlecht (-1 AH) - Partizan Belgrade | 1.80 | ⛔kut** nie zaliczył prawidłowo zdobytej bramki...
Sampdoria DNB - Werder Bremen | 1.61 |✅
ako: 2.9
stawka: 1/10
buk: bet365
strata: -1j
---------------------------------------------------------
analizowałem te mecze już kilka dni temu, ale czekałem na reakcję kursów,
masówka na te spotkania więc minimalna stawka

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
▶ kupon #41

Accrington Stanley - Newcastle (-1 AH) | 1.90 | ZWROT prowadzili 3:1 i dali sobie wbić w 93 min. na 3:2 ;/
stawka: 2/10
buk: Bet365
Strata: 0j.
----------------------------------------------------
Stawkę tego typu oceniam na 5/10, ale że jest to &quot;tylko&quot; Carling Cup daję 2/10.
Newcastle to na pewno drużyna lepsza i nie martwię się tym że grają na wyjeździe, jak wiadomo nie ma rewanżu - rozgrywany jest tylko 1 mecz. Jak będą chcieli to wygrają, zdarza się jednak że beniaminek w PL odpuszcza puchar i koncentruje całe swoje siły na utrzymaniu się w najwyższej klasie rozgrywek. Ja jednak uważam że Newcastle to ekipa pewna swoich możliwości,spokojnie powinni zająć miejsce w połowie tabeli na koniec sezonu więc nie będzie dzisiaj żadnego odpuszczania.

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
▶ kupon #42

Unibax Toruń (-12,5) - Betard Wrocław | 1.95 |✅

buk: Unibet

Zysk: +0.95j

---------------------------------------------------------
W &quot;normalnych&quot; warunkach stawka 3/10, ale z powodu przełożenia meczu z niedzieli na dzisiaj i znajomości pozostałych wyników jest ryzyko, że ktoś może dzisiaj kombinować żeby trafić na teoretycznie słabszego przeciwnika w półfinałach. Co do meczu: Unibax od 3 dni trenuje i przygotowuje tor pod siebie, z drugiej strony Betard czyli drużyna której źle się jeździ w Toruniu. Gospodarze powinni wygrać 14+ pkt.

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
▶ kupon #44

Lech - Dnipro | 2.75 |⛔ w d... mam te 2 dychy ;] ale losowanie nieciekawe ;/

Strata : -2j

------------------------------------------------
Dla mnie mega value. Dzisiaj nie zagrają Peszko - &quot;płuca&quot; drużyny, Rudnevs - jedyny który obecnie potrafi przyłożyć głowę/ nogę i strzelić bramkę i Injac - &quot;serce&quot; defensywy. Dnipro zagrało cienko u siebie, drugi taki mecz im się nie powtórzy, jak wiadomo motywacja zwycięstwa jest u Ukraińców ogromna. Jak Arboleda nie strzeli ze stałego fragmentu to będzie bardzo ciężko o awans, bo goście powinni tą jedną bramkę co najmniej strzelić. W ewentualnej dogrywce &quot;naszym gwiazdom&quot; oczywiście zabraknie sił przez co będą się rozpaczliwie bronić i czekać na karne, aż w końcu stracimy gola w 116 minucie.

Jako kibic mam nadzieję, że moja wizja się nie sprawdzi i &quot;mój&quot; Leszek awansuje do fazy grupowej LE.

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
▶ kupon #45

Legia - GKS | 1.60 |⛔
Odra Wodzisław DNB - MKS Kluczbork | 1.40 | zwrot

ako: 2.26

strata: 2j

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

Mallorca - Real Madryt (-1 AH) | 1.60 |⛔
Ranheim - Tromsdalen | 1.44 |⛔

ako: 2.31

strata: 1j

Majorka kłopoty finansowe, sprzedali kilku podstawowych zawodników, Real raczej nie cofa się do obrony albo zremisują albo wygrają wysoko, zwycięstwo 1 bramką możliwe aczkolwiek dla mnie mało prawdopodobne. Chociaż kto wie... Mourinho może im kazać się bronić w 11 tak jak Inter ^^

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

Luksemburg - Bośnia i Herzegowina Over 2.5 |1.65|✅ po 15 minutach-to lubię, zobaczymy co Angole dzisiaj pokażą...
Anglia - Bułgaria |1.30|✅ podołali...

ako: 2.13
stawka:2/10

Zysk: 2.26j

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

Pulczynski - Pavlic |1.95| ZWROT

buk: Betsafe

---------------------------------------------

Unibax (-6) - Unia |1.85|⛔

buk: Tobet

Strata: 2j

---------------------------------------------

L. Adams over 9 |1.90|✅

Zysk: 0.9j

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
i jeszcze jeden żużlowy kuponik:

Toruń - Leszno|1.40|✅
Częstochowa - Bydgoszcz |1.45| ZWROT

ako: 2.03 ▶ 1.40

Zysk: 0.8j

swirpac 0

swirpac

Użytkownik
nie powinienem grać tego kuponu, bo wiem że gram go &quot;na siłę&quot; no ale cóż...

Wozniacki, Caroline - Sharapova, Maria |1.95|⛔

buk: Betsafe

strata: 1j

----------------------------------------------------
Dla mnie Wozniacka jest przereklamowana, co ona tak w ogóle osiągnęła, że robią z niej taką gwiazdę ? Sharapova jak przegra to tylko &quot;z samą sobą&quot;.

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

Bośnia i Herzegowina (0 AH) - Francja |1.97|⛔ co ta Bośnia jaja sobie robi chyba ? mecz na stojąco, zero kur** biegania, widzę że gwiazdy z nich po wygraniu 3:0 w Luxembourgu, żenada

strata: 2j

-----------------------------------------
To będzie cud jak Francja wygra w Bośni...

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

St.-Truidense - Anderlecht UNDER 2.5 | 2.00 |✅

Zysk: +1j

-----------------------------------------------------
Anderlecht niby ekipa overowa, jednak wątpię żeby zagrali w tym meczu na 100%. Mecz ligi europejskiej co prawda dopiero za 6 dni - w czwartek, ale piłkarze z Brukseli na pewno nie będą chcieli załapać jakiejś głupiej kontuzji, dlatego skupią się przede wszystkim na tym żeby nie stracić gola. Gospodarze podejmując mistrza też raczej nie będą rzucać się do ataku i remis byłby dla nich zadowalającym wynikiem. Zastanawiałem się nad postawieniem remisu w tym meczu, ale zwycięstwo jednej z drużyn w stosunku 1:0 też jak najbardziej możliwe dlatego wole zagrać under 2.5

swirpac 0

swirpac

Użytkownik

Betard( -8 ) - Falubaz | 1.85 |⛔ po co gospodarze zrobili beton na torze ? gratuluje - przegrali na własne życzenie

Strata: -1j

Do góry Bottom