Ostatnio nie miałem zbytnio czasu, aby podawać typy jednak teraz to się zmieni ???? Typujemy dalej , oby szczęśliwie ????
20 )
Tenis US Open
Roger Federer - Jo Wilfried Tsonga over 3.5 seta????
kurs: 1.57 ( bet365 )
stawka: 100j.
Uważam iż będzie to wyrównany pojedynek i nie zakończy się szybkim 3-0 dla któregoś z graczy. Obaj tenisisci grają bardzo dobry
tenis na tym turnieju i pewnie odnoszą zwycięstwa. Tsonga zrobił na mnie duże wrażenie w meczu z faworytem gospodarzy Fishem. Można mówić, że Mardy sie "spalił" w najważniejszych momentach, ale to jednak dobra gra Tsongi do tego doprowadziła. We wcześniejszych pojedynkach zawodnik z Francji nie stracił nawet seta. Po przeciwnej stronie siatki stanie Szwajcar Roger Federem, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym turnieju również radzi sobie bardzo dobrze. Oglądalem jego mecz z Ciliciem i mimo dobrej gry Rumuna potrafił z nim wygrac 3-1. W meczu 1/16 z Juanem Monaco, oddał Roger przeciwnikowi tylko 3 gemy! Również h2h obu graczy jest wyrównane , 4-3 na korzyść Szwajcara. Ostatni ich mecz rozgrywany miesiąc temu zakończył się zwycięstwem Tsongi 2-1. Podsumowując, nie odważę się wytypować zwycięzce tego pojedynku, ale uważam iż będzie ono bardzo wyrównane oraz stało na wysokim poziomie. Myślę iż zobaczymy przynajmniej 4 sety.