Cześć.
Statystyka do 30 września m/w -216,11 zł. Miałem trochę kuponów na
live, ale teraz nie kojarzę co dokładnie i ile, tak więc nie wliczam ich do średniej.
Na tą chwilę myślę że jestem trochę w plecy, ale to nic, bierzemy się za odrabianie, tym bardziej, że pojawiło się trochę nowego budżetu, który pozwoli na odegranie się. Co do zakładów, ostatnim czasem myślałem o obraniu jakiejś taktyki, ale na razie wszystko w trakcie dopracowywania.
Apropo trafności kuponów, to muszę powiedzieć że jak wpadło trochę na + to przyznam się szczerze, że niektóre typy były bez analizy, raczej na dobry traf niż przeanalizowany. Kubeł zimnej wody na głowę i bierzemy się za odrabianie strat. Dodam jeszcze że w pracy mam sprzymierzeńca, koleżkę, który jak się okazało obstawia już parę ładnych lat, tak więc czasem może nawet się pojawią tasiemce stworzone przez nas obu.
Życzę wszystkim samych trafnych kuponów, pozdrawiam i zapraszam do śledzenia wątku i mam nadzieje, że również do skorzystania z typów.
PS. Gram na bet365,
bet-at-home, betsson,
betclic, pinnacle sports, tobet i chyba na razie tyle...głównie raczej bet365 i ostatnio
bet-at-home ponieważ próbuje grać systemami 5z7 6z8 lub więcej, chociaż jak na razie zbyt dużych profitów one nie przynoszą, ale kombinujemy....