>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Samin1983

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Założyłem ten temat aby choć trochę zobaczyć jak to będzie wrócić i podawać typy.
Gram koszykówkę i wariacje dotyczące progresji remisów z różnych lig . Single i nie tylko.
Płaska stawka 1j.
Kupon #1 -1j
Pogoń - Lubin --&gt; X

Sampdoria - Atalandta - X
Kupon #2 -1j
Rennes - Cean --&gt; 2

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #3 -1j
Toruń - Lublin --&gt; -9,5pts (3,00)
Nie rozumiem kursów. Ostatnie PLK mnie zaskakuje swoją nieprzewidywalnością, ale 1.50 na Toruń to moim zdaniem szaleństwo. Może jest ktoś z Torunia i ma jakaś tajemną wiedzę na temat absencji ?. Start zagrał dwa dobre spotkania na dobrej skuteczności. GTK nie liczymy bo oni dostają bęcki od każdego, Polfa zagrała kolejny mecz pt. &quot;zapomnieć jak najszybciej&quot;.
Jest ciśnienie na play off w Lublinie i tylko tyle na Lublin. Nie umiem wytłumaczyć tych kursów ???? co za tym idzie... Do tego można dodać że za chwilę znów mecz o wszystko z Koszalinem.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #4 +1,5j
Niepołomnice - Legnice --&gt; Legnica win (2.50)

Kupon #5 -1j
Villareal - St.Petersburg --&gt; x2 (1,81)
Slavia - Sevilla --&gt; 2 (2.05)

Kupon #6 -1j
Benifica - Zagrzeb --&gt; over 1,5gola HT (2.80)
Slavia - Sevilla --&gt; 2 HT (2.50)

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #7 +8,45
Nice - Toulouse - X (3.1)
Pescara - Cosenza - X (3.05)
Oczywiście tutaj jest wariacja na remisy... jest to zagrane też w singlach. Drugą ligę francuską gram przed samymi meczemi, a dziś tam może być bardzo ciekawie. Sporo meczy które mogą się zakończyć remisami jak np. Grenoble. Wisła Płock i Levante też powinny zakręcić się wokół remisów.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #8 -1j
Torino - Bolonia - X (3.30)
Legia - Starogard - -14.5 (2.95)
Torino bez remisu u siebie od 10kolejek.Ostatnie 4 to zwycięstwa u siebie, Bolonia natomiast po dwóch wyjazdowych porażkach.
Legia na każdej pozycji ma przewagę nad Starogardem, a przede wszystkim pod kosz będą pchać piłkę. Nie widzę też zawodnika który zatrzyma Omara. Do tego Karolak i Matczak. Spasev gra twardą obroną co będzie twardym orzechem do zgryzienia dla przyjezdnych. Legia potrafi bronić &quot;trójki&quot; co jest największą bronią na ten moment Spójni. Camphora też ma kto przykryć w postaci Kowalczyka lub Soulade. Na każdej pozycji przewaga. Jeżeli pod koniec meczu nie odpuszczą to spokojnie powinno się skończyć powyżej 15pts.
Kupon #9 +4,30
Benevento - Spezia - x2 (1.74)
Lorient - Brest - X (3.05)
wczoraj we Francji tylko jeden remis był. Statystycznie na kolejkę są 2-3 minimum. Lorient od 11 meczu u siebie bez remisu.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #10 -1j
Jagielonia - Korona - 1 (2.05)
Sosnowiec - Gdańsk - over 2,5 (1.75)
Połaniec - Puławy - 2 (2.00)
Burnley - Leicester - X (3.20)

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Podsumowanie po 10 kuponach.
Zainwestowane : 10j
Wygrane/Przegrane : +7,25
Yield : 72,50

czy się nie mylę co do yieldu ? już nie pamiętam... suma wygranych / stawka * 100%
Ps. to zdjęcie to taka ciekawostka. Nie mogłem podać bo byłem na stand-upie. Nie liczone do statystyk.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Torino mnie niemiło zaskoczyło i nie było remisu. Zamiast +1500 było zero.... szkoda... Dziś PLK ale zarówno kurs na Gdynię jest beznadziejny, natomiast kurs na Start jest nie do przyjęcia i to tylko obejrzę.
Na dziś tylko zabawa więc tasiemiec przeciwko zespołom której grały w Lidze Europy.
Kupon #11 -1j
Bordeaux - Rennes - 1x (1.41)
Espanyol - Sevilla - 1x (1.47)
Valencia - Getafe - x2 (1.77)
Raków - Bruk-bet - x2 (1.82)
Gorica - Dinamo - 1x (2.38)

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Kupon #12 +3,1j
Anwil - Legia - -12,5pts (3.10)
Anwil dwie klasy lepszy od Legii. Kurs na zwycięstwo 1.42 w Sts to wzięcia w ciemno ale to mnie już nie interesuje. Gram handi bo myślę że też spokojnie pokryją. Czyż kontuzjowany co za tym idzie rotacja Polakami się zacieśnia i będą grać krótszą ławką. Myślę że minuty podobnie rozłożą się jak z Radomiem. Czy coś więcej dodawać ? nie ma sensu pokazywać zestawienia bo każde je zna.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Jutro 5 meczy PLK. Będę grał trochę pod górę.
Szczecin - Gliwice - korci mnie grać pod GTK że wygrają pierwszą kwartę po kursie 2.70. Jedyne co można zaryzykować i zagrać. W tym meczu nic nie ruszam innego, bo nie widzę sensu. Gliwice nie bronią ale mają mocnego centra, mają rozegranie i strzelby na obwodzie. Szczecin siłowa gra penetrację i pod kosz. Jeżeli zlekceważą ich na początku to typ ma szansę.
Sopot - Zielona Góra - ma być rekord widowni i tyle na temat tego meczu. HC zbyt wygórowane bo drużyny z czuba zaczynają grać minimalistycznie. overy itp to nie dla mnie.
Radom - Koszalin - zadałem pytanie czy zagra Marko Tejić i czekam na informację. Jeżeli go zabraknie to gram z pełnym przekonaniem radom. &quot;Dwa spotkania w cztery dni, tak wygląda aktualna sytuacja AZS. Czy koszalinianie podołają temu karkołomnemu zadaniu i pokonają HydroTruck Radom?&quot; i to było by na tyle jeżeli chodzi o analizowanie. 6 zawodników to za mało i brak pełnej regeneracji.
Toruń - Dąbrowa Górnicza - tutaj ten sam typ co w Szczecinie. MKS wygra pierwszą kwartę (for fun)
Arka - Starogard - kursy i linie nie do przyjęcia więc to samo. Polfa wygra pierwszą kwartę. (for fun).
Kupon #13 -1j
Radom - Koszalin - -6,5pts (2.60)
Arka - Polfa - Polfa wygra 1Q (3.00)

samin1983 99

samin1983

Użytkownik
Może się nie znam na piłce nożnej ale wobec takich kursów nie przejdę obojętnie i gram eliminacje. Przecież tutaj jest trzy klasy różnicy.
Kupon #14
Andora - Islandia - over 3.5bramki Islandii (3.91)
Kupon #15
Andora - Islandia - over 2.5 bramki HT (7.11)
Edit: jednak się nie znam na piłce.

samin1983 99

samin1983

Użytkownik

to taki z tej kolejki trebel który siadł. Szkoda mi Startu i tej trójki z 9m ???? .

Kupon #17 +7,25
Rumunia - Wyspy Owcze - over 2,5 HT (7.25)
Edit : Toruń podawałem w temacie PLK. Mecz sezonu i znów piękny kurs.

Do góry Bottom