Jutro 5 meczy
PLK. Będę grał trochę pod górę.
Szczecin - Gliwice - korci mnie grać pod GTK że wygrają pierwszą kwartę po kursie 2.70. Jedyne co można zaryzykować i zagrać. W tym meczu nic nie ruszam innego, bo nie widzę sensu. Gliwice nie bronią ale mają mocnego centra, mają rozegranie i strzelby na obwodzie. Szczecin siłowa gra penetrację i pod
kosz. Jeżeli zlekceważą ich na początku to typ ma szansę.
Sopot - Zielona Góra - ma być rekord widowni i tyle na temat tego meczu. HC zbyt wygórowane bo drużyny z czuba zaczynają grać minimalistycznie. overy itp to nie dla mnie.
Radom - Koszalin - zadałem pytanie czy zagra Marko Tejić i czekam na informację. Jeżeli go zabraknie to gram z pełnym przekonaniem radom. "Dwa spotkania w cztery dni, tak wygląda aktualna sytuacja AZS. Czy koszalinianie podołają temu karkołomnemu zadaniu i pokonają HydroTruck Radom?" i to było by na tyle jeżeli chodzi o analizowanie. 6 zawodników to za mało i brak pełnej regeneracji.
Toruń - Dąbrowa Górnicza - tutaj ten sam typ co w Szczecinie. MKS wygra pierwszą kwartę (for fun)
Arka - Starogard - kursy i linie nie do przyjęcia więc to samo. Polfa wygra pierwszą kwartę. (for fun).
Kupon #13 -1j
Radom - Koszalin - -6,5pts (2.60)
Arka - Polfa - Polfa wygra 1Q (3.00)