>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
hm... a jednak i po flaszce trzeba czasem postawić się na nogi kawą i popracować. Niemniej jednak wydumałem na sen...

#65 ciąg dalszy AO
Yen-Hsun Lu + Shuai Peng + Lukas Lacko powyżej 3.5s w meczu ▶ 2.88 ▶ 22.00 ⛔
#66 killer na koniec dnia...
Kevin Anderson -2.5s ▶ 2.50 ▶ 20.00 ⛔
---------------------------------------------
Dobra dedukcja ......brak szczęścia.... :!:

samin1 524

samin1

Użytkownik
#68 kozak...
Chorwacja + Francja + CSKA ML + Hiszpania ▶2.70 ▶ 217.00 ⛔
#69 WTA i ATP z AO
Cirstea + Roddick + Monfils + Tipsarevic ▶ 2.45 ▶ 37.00

----------------------------------
jeżeli jeszcze coś dorzucę ale to już chyba bardziej dla zabawy.
E: Ja pier*** dosłownie sekundy zabrakło i dziwny ten karny... ????????

samin1 524

samin1

Użytkownik
#70 wraca Euroliga więc i ja odżywam....
Unics Kazan ML + Maccabi Electra ML +Anadolu Efes -6 ▶ 4.05 ▶ 25.00
#71 jeszcze jedno WTA
Shahar Peer ▶ 1.98 ▶ 25.00 ⛔ oj bezsensowny zakład ... U sabiny żadnej kontuzji nie widziałem i zmiotła Peer z kortu...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#72 ostatni na dziś ...
Śląsk + Ecopolis + ZAKSA + Trentino + Fenerbahce + Mariupol ▶ 3.44 ▶ 25.00 ✅

------------------------------
jeszcze TOURS VB skończy i nie będzie aż tak źle choć 250 straty w ostatniej sekundzie boli. Emocji co niemiara :) Na noc już chyba wszystko pograłem. Ostatni kupon sklecę jak mi rozliczą zakłady bo dziś było All in ...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Gilles Simon + Lucie Hradecka +5gemów + Mikhail Kukushkin over 3.5 setów/mecz ▶ 5.98 ▶ 25.00 ⛔
Gilles Simon + Mikhail Kukushkin over 3.5 setów/mecz ▶ 2.74 ▶ 16.00 ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
WPIS PORZĄDKOWY
tak teraz patrzę na te statystyki i Zysk/strata to jakiś kosmos... miesiąc mam na plusie a tu wychodzi że -400... dziwne. Wygrana z pierwszej połówki miesiąca wynosiła 490... potem było włożenie 145... i granie tylko tymi pieniędzmi... więc jak nic zysk na poziomie 350... Nie ważne. Jeszcze trochę pieniędzy na koncie jest ale dziś gram ALL IN... bo nie mam czasu na dłuższe myślenie. Czekam na poranne pokończenie się meczy i wtedy podam stawkę...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#75 hm...
Efes+ Maccabi + Barcelona + Dania ▶ 3.07 ▶ 80.00 ⛔
Cała Euroliga siada a Polacy wygrywają przegrany mecz ???? Trzeba się cieszyć że zwyciężyło serce choć dziwnie to się oglądało ... Niemniej znowu nie mam zdania o Polakach i czuję że nas jeszcze zaskoczą in minus więc będę szukał w ich meczach straty ważnych punktów.
-------------------------------
E: to co działo od wczoraj tj. remis Hiszpanów w takich okolicznościach, potem ranne Dallas i trójka w ostatniej sekundzie pogrążająca mnie... potem Simon i krecz Roddicka... opadły mi ręce i straciłem ochotę na grę. Będzie przerwa w podawaniu typów. Mam nadzieję że przynajmniej chwilowe rozstanie zostanie osłodzone przez kupon numer 75 i 70. Do usłyszenia. Trzeba nadmienić że nie jest źle... jeżeli chodzi o styczeń. Postaram się w statystykach to tak zrobić aby był widoczny tylko plus/minus właściwy a nie obrót który nic tak naprawdę nie daje. Zmienię statystyki na kupony/typy i zysk/strata.

STATYSTYKI 1-75

samin1 524

samin1

Użytkownik
raz się żyje... znudziło mi się osobiście granie przez brak szczęścia... czy bym to zagrał za 10 czy za 500 to i tak by nie wchodziło więc... Ostatni kupon i dziękuję na kilka chwil za uwagę.

#76 rozpis 4z5
1.John Isner - Feliciano Lopez
2.New Jersey Devils - Boston Bruins (3-way)
3.Caroline Wozniacki - Monica Niculescu powyżej 17.5 gemów
4.Galina Voskoboeva - Agnieszka Radwanska Games Handicap ( 6 : 0 )
5. Utah Jazz - Dallas Mavericks
Cała stawka : 128,25

DZIĘKUJĘ i czasami zerkajcie do Euroligi ...... chce tam utrzymać taką skuteczność jak skończyłem 2011 i teraz zacząłem 2012 z głównymi typami

samin1 524

samin1

Użytkownik
szkoda że nie siadło... ⛔
#77 ostateczne rozdanie ...
FC Koeln - Schalke 04 ▶ X2 ▶ 1.22 ✅
Sudan - Angola ▶ X2 ▶ 1.20
Serbia - Chorwacja ▶ 2 ▶ 1.90 ⛔
Wiktoria Azarienka - Maria Szarapowa ▶ 1 ▶ 1.80✅
AKO : 5.01
Stawka : 200.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
łądnie topisz pieniadze...
Drogi Modzie usuń post kolegi wyżej
hm.... czy ładnie topie...szczerze to nie wiem. Zrobię bilans na koniec miesiąca i zobaczymy jak to będzie. Większość tego co podawałem to grałem, a to co &quot;szło bokiem&quot; tematu to moje. To jest dziennik który sobie prowadzę dla zobaczenia błędów w typach i kuponach a nie z tym czy przegrywam czy wygrywam pienadze. Nie zawsze mam czas podawać wszystko i na okrągło bo czasem to chwila aby coś na live złapać a czasem nie mam jak podać... w życiu różnie bywa...
Zauważ że euroliga którą podawałem w odpowiednim dziale siada już 3 raz z rzędu w 100% = $$$$ (a nie ma tego w temacie)
Nota bene cofnij się kilka stron wcześniej i popatrz na Seria B jak siadała...
Topienie pieniędzy to moim zdaniem nadużycie ???? ale z drugiej strony nawet jakbym tylko przegrywał to co z tego ? skoro mnie na to stać to mogę się bawić, prawda ?
E: Kolega mnie zmotywował aby to sprawdzić i tak czułem że nie muszę się martwić o finanse... Prawie ogarniam założenie miesięczne tematu , choć w temacie jest mega strata....ale to było grane za wygrane a nie za wkładane...
#77 ostateczne rozdanie ...
FC Koeln - Schalke 04 X2 1.22
Sudan - Angola X2 1.20 ✅
Serbia - Chorwacja 2 1.90 ⛔
Wiktoria Azarienka - Maria Szarapowa 1 1.80
AKO : 5.01
Stawka : 200.00
⛔
I oby tak do końca...
-----------------------------------------------------
NO I DUPA....

samin1 524

samin1

Użytkownik
#78 coś na przełamanie na koniec miesiąca...
Dania over 23 bramki + Zambia X ▶ ▶ 25.00 ⛔
------------------------
Jak się uda to zamknę temat i powrócę .... kiedyś ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Samin1 typuje...
Ostatni temat był po prostu jedną wielką masakrą. Nie szło kompletnie nic. Ciągle czerwono i czerwono dlatego też odcinam się od tego wszystkiego co tam się działo... Za dużo błędów w postaci grania cudów na siłę, za dużo zdarzeń na jednym kuponie...

Zamierzam teraz to wszystko zmienić. Single i Double. Stawki do 10j (100zł). Będę się starał kilka słów o każdym z zakładów napisać jeżeli będę miał czas.

Po dniu kobiet... o rok starszy zaczynam, oby z pozytywnym skutkiem...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#1 +2,25j
Łódzki KS - Cracovia ▶ over 2.5 ▶ 2.50 ✅
1,5j
Grają najbardziej underowe drużyny. Seria spotkań bez undera już spora. Do tego osłabienia po stronie Craxy w postaci Radomskiego. ŁKS jako zlepek piłkarzy jest w stanie zaskoczyć a że popełniają błędy z tyłu to i Krakowianie mogą coś zdobyć. Po takim kursie myślę że warto spróbować.
#2 +1,425j
1. FC Union Berlin - MSV Duisburg▶ X2 ▶ 1.95 ✅
1,5j
Tutaj nie wyobrażam sobie 6 porażki pod rząd drużyny MSV i to jest główny argument za tym typem.
#3 -1j
Roda JC - VV Venlo ▶ X ▶ 4.00 ⛔
1j
Progresja na remis Venlo. Od 12 spotkań bez remisu grają z zespołem który u siebie jeszcze nie zremisował w 12 spotkaniach... czyżby 13 spotkanie i upragniony remis. Cyferki nie kłamią można spróbować pogonić kilka stopni progresji. Roda na 24 mecze 1 remis więc to wszystko odstrasza jednak...

#4 -2,5j
Chievo Verona - Inter Mediolan ▶ 2 ▶ 2.65 ✅
AC Ajaccio - Olympique Marsylia ▶ X2 ▶ 1.14 ⛔ 89min...argh
2,5j
Inter w żenującej formie 7 mecz bez zwycięstwo co jest nie do ogarnięcia :wowsdf: Marsylia 3 porażki z rzędu...:wowsdf:
------------------------------------------------------------

Dzisiejsze typy oparta na cyferka ale nie tylko ... :cool:

samin1 524

samin1

Użytkownik
#5 -1,5j
Norwegia - Francja ▶ 2 ▶ 1.95 ⛔
N. Almagro/M. Knowles - M. Mirnyi/D. Nestor ▶ 2 ▶ 1.45
Paul Capdeville - Guido Pella ▶ 1 ▶ 1.48 ✅
1,5j

-------------------------
to bez komentarza bo wiele zostało opisane jeżeli chodzi o Biathlon. Tennis jak większość widzę podobnie co Widzu lub Krzysztofix.

samin1 524

samin1

Użytkownik
#6 -1,5j
Marinko Matosevic - Ruben Bemelmans ▶ 2 ▶ 3.50 ⛔
1,5j
--------------------------------------------------------------
no nic... progresywnie będę grał przeciwko Marinko bo to co on gra to w każdej chwili może polec po fajnym kursie ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
#7 +2,8j
Utah Jazz u Philadelphia 76ers ▶ 1 ▶ 1.33 ✅
Flavia Pennetta - Carla Suarez Navarro ▶ 1 ▶ 1.38 ✅
Galina Woskobojewa - Na Li ▶ 2 ▶ 1.31 ✅
2j

Do góry Bottom