>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
#41 Rosyjskie wałki...
Salavat Ufa over 5.5 ▶ 1.95 ▶ 20.00 ⛔
----------------------------------------------------
na dziś koniec...czekam na rozstrzygnięcia. Najważniejsze że obrót zakończony i do konta dopisuje 100 na czysto ;).
E: Po pierwszej tercji 3-0 i tak oto kończy się wałek ;-) można byłoby zakończyć mecz bo potem to już nic się nie działo...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#44 Mecze po dobrych kursach...
Bilbao Baskets + PGE Skra Bełchatów ▶ 2.80 ▶ 25.00 ⛔
#45 Tennis night
Azarenka V. + Baghdatis M. + Flipkens K. + Menendez A. ▶ 6.40 ▶ 15.00 ⛔
#46 ostatni przed wypłatą
DET Red Wings ML + MIL Bucks ML + PHX Suns ML ▶ 2.51 ▶ 30.00 ⛔
#47 typy by Funt, upgrade by My ;-)
BOS Bruins ML + PHI Flyers ML + TB Lightning over 5,5 ▶ 4,28 ▶ 24.00 ✅

------------------------------------------------------------------------
STATYSTYKI 1-47
Kupony wygrane : 17
Kupony przegrane : 29
Zwroty : 1
Skuteczność : 36,17% uuu.......... żenada
Ilość typów : 110
Typy trafione : 75
Typy nietrafione : 35
Skuteczność : 68,18% całkiem całkiem
Jednostki zainwestowane : 1107,29
Jednostki wygrane : 1441,99
Zysk/Strata : +494,20 (jest dodany bonus 100 za obrót który mogę wypłacać)
-----------------------------------------------------------------------
Kiepsko to wygląda od wczorajszej nocy ???? ...sporo w grze i mam nadzieję że nie zawiodę się na tych czterech kuponach co zostały. Wszystkie wyglądają apetycznie. Już wiem że 3 upadły w kiepskich okolicznościach. Zostało Napoli które przegrywa do przerwy z rezerwami. Oby wyciągnęli !! WYGRALI ✅ ✅
---------------------------------------------------------------------
EDIT : Na 100% zlecam wypłatę....bo bardzo ale to bardzo zabolały mnie ostatnie 32godziny. Skra dała ciała po całości nawet nie podejmując walki !! Bilbao po pięknym kursie siądzie i co z tego... Comagić w ostatniej akcji meczu zawala HC..... Napoli jak nie wygra z rezerwami Ceseny to już w ogóle pochlastać się przyjdzie.
Niemniej najważniejsze że jest zysk i wszystko co wypłacę jest na czysto. Bo wpłatę do gamebookers sponsorował expekt ;-)
------------------------------------------------------
E: Wpis po nocy:
- Elegancko Słońca ogarnęły :zoltakartka:.
- Dziękuję Funtowi za możliwość skorzystania z jego wiedzy .????
- Tenis mi nie poszedł dzisiejszej nocy, oj nie poszedł... na 10 typów nie weszło 6 ????...

Otrzymane punkty reputacji: +2
samin1 524

samin1

Użytkownik
Została zlecona wypłata całości kwoty zobaczymy jak Gamebookers szybko działa. Ciekawie jak do tego podejdą bo osobiście troszkę kiepski ten buk z ofertą. W ciągu 8 dni od zalogowania chce już się z nimi pożegnać i zamknąć konto ;-). Więcej tam nie mam zamiaru grać ????
STAN KONTA : 0.00
numeracja kuponów zostaje dalej. Może odezwę się na wieczór z jakimś wariatem ;-)

samin1 524

samin1

Użytkownik
#48 ... piątek 13....
Kudryavtsev + De Voest + Bratchikova + Capitals -1.0 + Heat -2.5 ▶ 9.08 ▶ 30.00 ⛔
--------------------------------------------
GL dla wszystkich w tym normalnym dniu z dziwną datą

samin1 524

samin1

Użytkownik
#49 ... ostatnie chwile piątku trzynastego ;-) kiler...
Columbus Blue Jackets + Pittsburgh Penguins ML + Houston Rockets (-8.0) + L. Lacko + P. Polansky ▶ 13.46 ▶ 12.00 ⛔

E: Oj pechowo.... tylko Polański...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#50 oby szczęśliwy bo jakoś mi stoi w żołądku ten drań Polański ...

Torino + Tottenham Over 2.5 + Standard + Bilbao Basket ▶ 5.87 ▶ 13.00 ⛔
--------------------------------------
GL E: znając życie tylko Tottenham... i to będzie znowu droga przez mękę. Może coś na noc uderzę ale to się okaże po 23. Rozczarowują mnie kwalifikacje do AO i dziś już tenisa nie dotknę choć widzę łatwe mecze po małych kursach. Także tylko NBA I NHL

samin1 524

samin1

Użytkownik
#51 Skoro to widziałem od dwóch dni to liczę że tak się stanie...
Winnipeg Jets ▶ 2.50 ▶ 25.00 ⛔
---------------------
ups... a to niemiła niespodzianka. Jutro jeżeli zagram to będę wybierał z tych meczy lub zagram wszystkie na jednym. Wiem że ostatnie zakłady to za dużo tego wszystkiego ale z drugiej strony brakuje mi szczęścia w selekcji bo niby fajnie wygląda a jednak czegoś brakuje ...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#52 przebudzenie...

arsenal over 2,5 + Malaga DNB + Serbia + Armani Milano ▶ 9.08 ▶ 12.50 ⛔

------------------------------------------------

na jutro to tyle... czekam na rozstrzygnięcie, oby pomyślne bo nieudana seria już trochę trwa. Jednak wywaliłem Cesenę. Jakoś nie jestem przekonany do tego... za chwile podam kurs i już na 100% to gram. hm... już widziałem taki kurs ostatnio ;-) może to znak ;-) wtedy 4 z 5. Teraz jest 4, bo 5 wywaliłem w ostatecznej selekcji. Oby dobrze...

E: Dziw** spod znaku Armani !! ???? 1Q 17-33 wygrana a potem to co oni zrobili to zdyskwalifikowało ten zespół !! OSTATNI RAZ ICH ZAGRAŁEM ???? Dali zarobić kiedy było trzeba ale to co teraz po raz kolejny odwalili dyskwalifikuje ich na ten sezon. Dołączyli do beskitasu ... Przepraszam za emocje jakie mi towarzyszą ale nie straciłem tylko tego co tutaj podałem... a trochę więcej na ich pieprzonym singlu

Na wieczór może się zdecyduję coś z AO... muszę to przeanalizować bo na razie kiszka po wypłacie które jeszcze nawet nie została przyjęta przez nich do odpowiedniego działu ???? czułem że będą schody...

samin1 524

samin1

Użytkownik
ostatnie kupony kosztowały mnie coś około -100.00. Więc jak narazie styczeń na +400.
Wpłaciłem do betssona coś w okolicach 85.00 i stan konta wynosi tam po bonusie prawie 140.00 Zobaczymy co z tego wyjdzie.
#53 AO
Dimitrov + Rochus + Robson +6.0 gema ▶ 4.13 ▶ 24.82 ⛔
--------------------------------
Dużo o tych meczach już zostało powiedziane w odpowiednich działach. Ja to popieram. Wyselekcjonowałem te mecz z 10 które chciałem zagrać z AO. Liczę na to że to będzie dobra selekcja.

samin1 524

samin1

Użytkownik
#54 only NBA
Golden State Warriors ML + San Antonio Spurs -8.5 ▶ 4.99 ▶ 14.00 ✅
---------------------------
miałem nie grywać NBA jednak za drobne można spróbować. Siadło choć Spurs troszkę strachu napędzili. Najważniejsze że przełamana czarna seria trwająca od piątku 13-ego... ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
#55 ranna tasiemka AO
Baghdatis + Beck + Niculescu + Baltacha +Erakovic + Rochus -4,5gema ▶ 7.96 ▶ 15.00 ⛔
-----------------------------------------------
E: Poziom meczu Tomica jak i początek 5 seta wyśmienity.
E2: jizys !!.... KONIEC GRANIA ANGIELSKICH KOBIET... Grubaska Baltacha i Robson położyły oba kupony... ???? Dobrze że live-m odrobiłem te dwie straty.

samin1 524

samin1

Użytkownik
#56 Bez kombinacji
Chorwacja ▶ 1.50 ▶ 80.00 ✅
#57 hm...
Manchester City + Francja + Węgry ▶ 4.57 ▶ 20.00 ⛔
--------------------------------------
Na dziś tyle...GL

samin1 524

samin1

Użytkownik
#58 na zabawki dla mojego szkraba który jutro kończy roczek...
Manchester City + Francja + Węgry + Chorwacja ▶ 6.51 ▶ 80.00 ⛔
----------------------------
E: KAPLICA......

samin1 524

samin1

Użytkownik
#59 ...... Czaka story...

Czaka DW 2-0 ▶ 2.60 ▶ 30.00 ⛔
#60 only NHL
Detroit Red Wings (3-way) + Winnipeg Jets ML + Boston Bruins ML ▶ 6.55 ▶ 15.00 ✅
-----------------------------------
Uff......dobrze że siadł hokej bo byłoby ciężko po nieudanej przygodzie z piłką ręczną...

samin1 524

samin1

Użytkownik
STATYSTYKI 1-60
Kupony wygrane : 19
Kupony przegrane : 40
Zwroty : 1
Skuteczność : 31.67%
Ilość typów : 151
Typy trafione : 102
Typy nietrafione : 49
Skuteczność : 67.55%
Zysk/Strata : -168,21
-----------------------------
Stan konta ukazuje co się dzieje od wypłaty środków, więc cały czas wkładałem... To bardziej obrazu co się dzieje na koncie. Statystyki miesięczne będą ukazywać miesięczny zysk lub stratę. Najważniejsze to poprawić skuteczność poprzez mniej typów bardziej wyselekcjonowanych.
E: BETSSON bardzo mnie zawiódł... aktualizacja strony trwa od 4.30.... :zoltakartka:

samin1 524

samin1

Użytkownik
#61 ATP
Nicolas Almagro + Bernard Tomic ▶ 2.32 ▶ 33.25 ✅ ... dobiłem za 100.00 z kursem 2.17 ✅ ✅
#62 WTA
Nina Bratchikova + Galina Voskoboeva ▶ 2.45 ▶ 20.00 ✅
----------------
Nie ma co kombinować. Duble moim zdaniem dobrze dobrane. NBA i NHL na razie przeglądam i zobaczymy co z tego wyjdzie i czy w ogóle zagram bo czuję że dziś będzie procentowo ;-) ... Liczę też że Betsson postara się i wystawi over/under w ME bo chciałbym pograć granice powyżej 52,5 i 54,5 w meczu Niemiec i Polski. Zwycięzców tych dzisiejszych meczy nie odważę się typować.
E: napisane po czasie ale tak właśnie się stało bo zapomniałem dodać a że już w pracy to ...

samin1 524

samin1

Użytkownik
#64 by Funt
Philadelphia Flyers ML + Washington Capitals ML ▶ 2.23 ▶ 25.00 ⛔

-----------------------------
dziś zaufam mu w całej rozciągłości. % robią swoje więc nie ma sensu kombinować na siłę bo oczy same się kleją.
SAMO ŻYCIE.... pewne rzeczy są nie do przewidzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom