>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
ALLE ACHTUNG
7 grudnia, dzień po mikołajkach mam nadzieję że &quot;my&quot; będziemy mieli mikołajki...
Gramy na pierwsze zwycięstwo Prokomu ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Coś wypróbuję, jeżeli się okażę to pozytywną selekcję to może w 2012r.będę się tego trzymał. Będę podawał od poniedziałku do piątku 1-2 mecze z płaską stawką 100j. Weekend to duble i max 4-5 zakładów po stawce 50j.

Fulham - Liverpool ▶ X2 ▶ 1.29 ⛔ 100j
a wszystko inne siadło tj. Legia, Lazio, Odense, Besiktas.... To jest dopiero umiejętność :) aby nie trafić jednego z takiego bogatego wyboru

samin1 524

samin1

Użytkownik
Dexia Mons ▶ 3.25 ▶ 100j ⛔ -100j ARGH........ i tyle w tym temacie ;-)

Kilka słów...
Z dzisiejszego eurocupu nie będzie łatwo coś wybrać. Kursy nie rozpieszczają, HC też dobrze dobrane przez &quot;przeciwników&quot;. Czemu więc Dexia... ? W odpowiednim temacie...
Turów całkowicie dziś odpuszczam bo Alba może ale nie musi nam się położyć. Mają już powiedzmy pierwsze miejsce w tabeli więc nie mają ciśnienia. Ogólnie Alba o klasę lepsza jednakże grając na luzie z Turowem może minimalnie przegrać. NO BET.
Pamesa Valencia powinna pokryć -13,5 choć nie jest to mało. Rozpisywać się nie ma nad czym. Nik Caner-Medley zrobi znowu jesień średniowiecza w szeregach Lukoilu.
Reszta to dla mnie wróżenie z fusów.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Viktoria Plzen 1X + Bayer Leverkusen X2 + Barcelona - BATE Under 3.5 ▶ 2.84 ⛔ -100j
odstępstwo od reguły.... ze stawką 100j
E: jak to trzeba do końca wierzyć...jednakże kupon minusowy ale dopiero poprzez karny w Barcelonie w 89min.... żeby było że suma szczęścia i nieszczęścia wychodzi na &quot;0&quot; ..... Plzen remisuje w ostatniej akcji meczu... 92min

samin1 524

samin1

Użytkownik
Pamesa Valencia, Prokom Gdynia (-16.5), Fenerbahce ▶ 3.08 ▶ 50j ⛔
nie mogłem się oprzeć... nawet za wirtualne trzeba sprawdzić...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Marseille ▶ 5.05 ▶ 100j ⛔ -100j po 30min już wiem że to tak nie będzie .... Jednak ✅ ;-)

E: zaznaczyłem porażkę i tego nie zmieniam. Po raz kolejny dzisiejszego dnia przekonałem się iż &quot;ZWYCIĘŻAJĄ TYLKO CI CO NIE TRACĄ WIARY&quot;. Ogólnie to powinien być +405

samin1 524

samin1

Użytkownik
Ostatni post w tym temacie w tym roku na 90% ;-)
Live w HT Ligi mistrzów za realne pieniądze... Wszystko 3-drogowo

Lyon -1 + ManCity -1 ▶ 6.11 ▶ 25.00 ▶ Expekt ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
samin1 524

samin1

Użytkownik
A to bonus dla wytrwałych w moich typach....
Anderlecht + Sampdoria ▶ 2.81 ▶ 50.00 ▶ Expekt
o Sampę się nie obawiam jakoś ;-) bardziej obawiam się Anderlechtu choć powinni wrócić na właściwe tory.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Luźne przemyślenia Seria B :

Ascoli ▶ X ✅ / Modena ▶ X2 ✅ / Gubbio ▶ X ⛔
Livorno ▶ X2 ⛔ / Albinoleffe ▶ 2 ⛔ / Brescia ▶ 1

Luźne przemyślenia co do soboty :
Hiszpania ▶ Real-Barcelona over 3,5 ✅ i Levante X ⛔
Anglia ▶ Wolves strzeli ✅ i Bolton X ⛔

Reszta zapewne zostanie zaczerpnięta z forum...
******************************************************************************** RESZTY NIE BĘDZIE....
Z SERIA B wybiorę trzy mecze i zagram to bez błędu jeżeli budżet pozwoli. Sampdoria trochę zabolała...
Zagrane już :
Bolton X, Wolves strzeli, Real-Barcelona over 3,5 ▶ 25.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Dziś Seria B trochę inaczej jak zawsze przez co wydaje mi się że bezpieczniej, a jak będzie to życie pokarze...Do teraz nie mogę uwierzyć w kolejny remis Sampy... ????

Modena X2, Gubbio 1X, AlbinoLeffe X2 ▶ 5.43 ▶ 25.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Zagrane już :

Bolton X, Wolves strzeli, Real-Barcelona over 3,5 25.00 ⛔
Modena X2, Gubbio 1X, AlbinoLeffe X2 5.43 25.00 ⛔
Argh........ takie mecze takie kursy i brakło dosłownie albo 10min albo szczęścia... Bolton to już nie wiem który mecz bez remisu :;/: Odżyły bardzo nieprzyjemne chwile które kiedyś Gijon mi zafundował. Tutaj kończę z Boltonem i progresją póki na to mogę sobie pozwolić ???? Natomiast Seria B chyba mnie nie zaskoczyła : Livorno się się trzymała do czasu czerwonej kartki i dlatego porażka. Moje nieszczęśliwe Albinoleffe straciło bramkę w 81min i szybko puściły im nerwy. Kolejna kolejka przeciwko Veronie po raz kolejny... Gubbio zagrałem 1x dla pewności i siadło spokojnie. Hm...czy ta Brescia się przełamie ?

Na jutro za ostatnie złotówki na koncie... i 100% niezależnie od tego czy wygram czy przegram.

Od tamtego tygodnia chodzi mi po głowie X Śląska i chyba za drobne to zagram. Legia dziś zremisowała więc aby zachować status quo i Śląsk może się podzielić punktami z biednym ŁKS. Teoria spiskowa bliska memu sercu. Inne remisy to Stoke ze sporym prawdopodobieństwem. Można próbować progresje na Rodę i Udinese. Szczególnie fajny kursik we Włoszech.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Dortmund (-1.0) + Napoli X2 + St.Pauli X2 ▶ 2.55 ▶ 28.00 ⛔
ŁKS X ▶ 3.40 ▶ 12.00 ⛔
jeżeli siądzie remis to all in na Stoke X ⛔
tamten weekend kosztował mnie więcej niż to co podałem w temacie... 85-90min mnie dobijały ????
ostateczność przed świętami i oby to były udane święta czego życzę Wam wszystkim. Zdrowych i Radosnych Świąt życzę :spokodfhgfh:

Oto moja dumka...czwartek zostawiam na czwartek bo kursy mocno nie powinny drgnąć a jak będę się zmieniać w odpowiednią stronę to tym lepiej dla mnie ;-)

Odsyłam do obydwu tematów :
Eurocup : http://forum.bukmacherskie.com/f11/euro-cup-2011-2012-a-65217-4.html#post2585054
Euroliga : http://forum.bukmacherskie.com/f11/euroliga-2011-2012-a-65151-8.html

samin1 524

samin1

Użytkownik
Banvit + Valencia ▶ 2.10 ▶ 100.00 ▶ Bwin ⛔

Siena + Kazań + CSKA + Valencia -4,5 ▶ 5.00 ▶ 25.00 ▶ Bwin ⛔
VALENCIA ????
po bardzo niemiłym zaskoczeniu w postaci Valencii zaświeciło światełko i prawie wszystkie straty zostały odrobione poprzez Euroligę :cool:. Wigilia jednak pokazała mi znowu miejsce w szyku w postaci Rangersów i tego dziwnego faulu na ???? a przy którym jakby nie gwizdnął to byłoby 0-2 i potem Besitas mnie rozbroił w ostatniej minucie meczu ????. Także Grudzień jest na minus coś w przedziale 100-150.
Więc aby nie zaśmiecać głowy głupotami na kolejne dwa dni... podam coś co pograłem na te święta.
RAZ JESZCZE RADOSNYCH I UDANYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM...
Bolton X + Armani ▶ 25.00 ⛔
Modena + LA Clippers + Genk ▶ 30.00 ✅
MIA Heat -4.5 + LA Clippers -5.5 ▶ 40.00 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
gdyby nie EA7.... ;-) gdyby nie kolejny raz Bolton... ;-)
z nocy sporo więc i ja spróbuję :
Bucks ML + Lakers ML + Wild ML + Redwings ML ▶ 30.00 ⛔
Capitals + Blues -1 ▶ 17.00 ⛔
Ogólnie ⛔ ⛔ bo było tego więcej w różnych kombinacjach oprócz tego co tutaj podałem. Zagrałem all in Lakers przy stanie 89-92 ale to co później zrobili to aż uśmiech pojawił mi się na twarzy. Zerowałem konto to co wypłacić wypłaciłem ......rozliczyłem rok ????

ŻYCZĘ UDANEJ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ i LEPSZEGO ROKU 2012

Do góry Bottom