>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by reev

R 43,2K

reevers96

Użytkownik
brighton and Hove Albion - Wolverhampton Wanderers
Typ: Brighton posiadanie piłki: powyżej 61.5%
Kurs: 2.05 fortuna

Może i kurs nie za wysoki jak na moje standardy, ale value w tym typie jest na prawdę duże. Po pierwsze, linia powinna wynosić w okolicy 64.5%/65.5%, a po drugie kurs na te linie powinien wynosić 1,85. O meczu dużo rozpisywać się nie trzeba, Brighton to 3 drużyna w lidze pod względem średniej % posiadania piłki, dokładnie jest to 64.5%. Grają wciąż o coś więcej niż środek tabeli, więc dominacji na pewno można się spodziewać.

R 43,2K

reevers96

Użytkownik
Mała reaktywacja.

Bet 1 (Tenis Hamburg 15:00)
Zverev - Djere
Zverev wygra 2-0 @1.70
Zverev po prostu musi wygrać ten tytuł, urodził się w tym mieście, ma tu ogromne wsparcie kibiców. Zverev w Hamburgu gra po prostu świetnie, dobrze serwuje, fajnie gra w defensywie co udowodnił w ostatnim gemie meczu z Filsem, gdzie Francuz mógł wrócić, ale Alexander świetnie zagrał w obronie i wybronił punkt w równowadze. Djere miał lepszych przeciwników, przede wszystkim tenisistów którzy uwielbiają glinę (Etcheverry, Pella, Musetti), również dobrze prezentuje się w tym turnieju. Jednak Zverev w formie > Djere w formie, wątpię by Niemiec miał wypuścić ten tytuł, a 2-0 będzie przybiciem powrotu do czołówki.

Bet 2 (IEM Cologne 19:30)
The Mongolz - GamerLegion
The Mongolz wygra @1.65
Liczyłem trochę, że buki wciąż nie będą doceniać mongołów. Ale gołym okiem widać, że po GL pozostał cień zespołu z majora, w sumie tak jak przewidywałem w poprzednich analizach. Azjaci grają fajnego csa, wczoraj byli 2 rundy od odprawienia Heroic z wynikiem 2-0, wcześniej łatwo ogrywali Furie czy ITB.

Bet 3 (IEM Cologne H2H 16:00)
Twistzz - REZ
Twistzz wygra @1.65
Typ z totalbeta. Jak dla mnie bardzo duże value, na którymś buku widziałem kurs na ten zakład 1.30. Rez jest od jakiegoś czasu pod formą, wcześniej był to lider zespołu i najlepiej fragujący, teraz jest z tym różnie. Twistzz za to ostatnio imponuje, gra bardzo dobrze i imponuje aimowo generując 61% headshotów w ostatnich 3 meczach. Ostatni miesiąc to przepaść między tymi dwoma zawodnikami. Twsitzz zdobył średnio 0.85 killa na rundę, rez 0.56. ADR i Impact nie ma co wypisywać, bo liczby są po prostu nieporównywalne na korzyść twistzza.

Bet 4 (IEM Cologne H2H 19:30)
acoR - bLitz
bLitz wygra @1.72
Typ raczej dostępny na większości buków które oferują H2H. Tak jak wcześniej wspominałem, GL to nie ta sama drużyna, a przez to też gra się ciężej sniperowi, rzadziej w swoich rękach ma AWP, stąd acor może ucierpieć. Wczoraj był najlepszy ze swojego teamu, ale wynikiem był dopiero 4 na serwerze, przy porażce GL tym który będzie liderem w azjatyckim teamie na pewno będzie blitz. O dziwo jest to IGL, czyli teoretycznie większość zawodników z tymi zadaniami raczej nie jest w czołówce indywidualnych wyników w swoich drużynach, oczywiście zdarzają się tacy gracze jak BlameF czy właśnie bLitz. Blitz to gracz agresywny, ze zdecydowanie najwyższym ADR w swojej ekipie a dodatkowo dobrze grający aimowo, na mapach po stronie CT gra na kluczowych pozycjach.

Bet 5 (tenis Waszyngton 17:30)
Fernandez - Boulter
Fernandez wygra @1.50
Tutaj bardzo krótko. Jak dla mnie Kanadyjka to przede wszystkim większy potencjał, będzie chciała na pewno wrócić wyżej w rankingu, a do tego są potrzebne wyniki.

Bet 6 (IEM Cologne H2H 16:00)
afro - dexter
afro wygra @1.25
Typ z totalbeta. Tutaj również nie ma nad czym się rozwodzić, typ raczej na podbicie kursu, podobnie jak wczoraj s1mple. Dexter ma swoje zadania, afro swoje. Dzieli ich też spora różnica w umiejętnościach strzeleckich. afro to nowy sniper fnatic i prezentuje się calkiem dobrze w pierwszych meczach, za każdym razem będąc przed dexterem w tabeli zabójstw.

Do góry Bottom