P
0
preston1990
Użytkownik
Witam Wszystkich serdecznie.Typowaniem zajmuje sie od dawna jednak zwykle byly to kupony za najnizsze pieniadze obstawiane bardziej dla zabawy.Postanowilem troszke bardziej wlozyc w to serce i mam nadzieje ze z dodatnim skutkiem 
Obstawiam tylko pilke kopana.Postaram sie codziennie dodawac jakies typy czy to pojedynczo czy w malych wagonach.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych dla wszystkich ????
Na poczatek:
1#
Parma - Napoli 2 2.00
(1:2)
Nurnberg - M'Gladbach 2 2.50
(1:0)
Tottenham - Man Utd 2 2.50
(1:3)
Buk-bet365
Stawka-10.00
EW-115.00
Tak sie zlozylo ze ogladalem mecz M'Gladbach i do teraz nie rozumiem jak druzyna grajaca w taki sposob jak oni zajmuje miejsce w czolowce Bundesligi.Momentami posiadanie pilki 80%-20% na ich korzysc a jednak nie potrafili wygrac i stracili gola w 88 min.Szkoda ze kupon do kitu ale oczywiscie to mnie umacna do kolejnych lepszych typow
Obstawiam tylko pilke kopana.Postaram sie codziennie dodawac jakies typy czy to pojedynczo czy w malych wagonach.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych dla wszystkich ????
Na poczatek:
1#
Parma - Napoli 2 2.00

Nurnberg - M'Gladbach 2 2.50

Tottenham - Man Utd 2 2.50

Buk-bet365
Stawka-10.00
EW-115.00
Tak sie zlozylo ze ogladalem mecz M'Gladbach i do teraz nie rozumiem jak druzyna grajaca w taki sposob jak oni zajmuje miejsce w czolowce Bundesligi.Momentami posiadanie pilki 80%-20% na ich korzysc a jednak nie potrafili wygrac i stracili gola w 88 min.Szkoda ze kupon do kitu ale oczywiscie to mnie umacna do kolejnych lepszych typow